Op een ochtend binnen gelopen voor informatie over een nieuwe fiets voor mijn dochter. Meteen goed en eerlijk geholpen door Lars, later teruggekomen met mijn dochter en hebben we samen met Chris de de... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Super bedrijf, hele aardige en vakkundige mensen. Had onverwacht een flinke reparatie aan mijn fiets, werd netjes gebeld met een prijsopgave vooraf. Kreeg voor meer dan een week een prima leenfiets.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Behulpzaam personeel. Alles perfect geregeld rondom diefstal van de fiets die ik 1,5 jaar geleden bij hen kocht. Echt fijne en goede service.
L'azienda ha risposto
Je wordt prettig geholpen, vriendelijk personeel. Ik vind het altijd fijn als ze je ook herkennen en weten wie ze voor zich hebben. Als er extra onkosten zijn wordt je netjes gebeld, de keuze is aan d... Leggi di più
Scritti dall'azienda
De Brink, 74, 7206 KC, Zutphen, Gelderland, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Risposta di Bike Totaal - Wolters Zutphen
Ik had een urgent probleem (achterwiel kapot vlak voor mijn fietsvakantie) en het team heeft het op tijd weten te fixen

Risposta di Bike Totaal - Wolters Zutphen
Prettige en goede uitleg bij het kopen van een fietshelm.
Ik ben zeer tevreden.

Risposta di Bike Totaal - Wolters Zutphen
Personeel heeft ons goed tewoord gestaan en uitleg gegeven

Risposta di Bike Totaal - Wolters Zutphen
Ik vond het een hele fijne ervaring. De service was TOP en kreeg zelfs bij de aankoop van de fiets een pot snoep. Verder zijn de medewerkers echt heel aardig en behulpzaam, de zaak is ook heel mooi en verzorgd ingericht.

Risposta di Bike Totaal - Wolters Zutphen
De gehele ervaring was uitstekend. Geduld ,begrip hebben , aandacht hebben voor de klant mee denkend voor en of naar oplossingen etc.... . Personeel was vriendelijk en de gehele service was uitstekend. Dank jullie wel.

Risposta di Bike Totaal - Wolters Zutphen
Prettige winkel, goede uitleg en aandacht voor je wensen, geenszins het gevoel gevende dat je een richting op gepraat wordt om iets duurders of anders te kopen als jij wilt. Ook de servicebeurt nieuwe fiets zeer vlot uitgevoerd. Top.

Risposta di Bike Totaal - Wolters Zutphen
Met de aankoop van een nieuw zadel werd ik heel goed en vriendelijk geholpen. Het zadel werd er meteen ook opgezet zonder dat er werkplaatskosten werden berekend.

Risposta di Bike Totaal - Wolters Zutphen
Fijne hulp bij het kopen van de helmen.
Een klein euvel aan de fiets, wat ook gelijk werd verholpen.
Heel fijn.

Risposta di Bike Totaal - Wolters Zutphen
Ik weet niet hoeveel fietsen we daar al hebben gekocht, maar altijd goed geholpen door Chris en het hele team

Risposta di Bike Totaal - Wolters Zutphen
In de winkel of aan de telefoon een ieder heel vriendelijk. Ik zou zeggen hartverwarmend.

Risposta di Bike Totaal - Wolters Zutphen
Ik had een specifiek zadel uitgekozen en dat hadden ze niet genoteerd waardoor ik een of ander basic zadel kreeg. Vervolgens kreeg ik geen goed advies en ging ik met het oude zadel weer naar huis
Daarnaast waren de remmen na afloop niet goed afgesteld: voorrem strakker dan de achterrem.
Bij het afnemen van een volledige onderhoudsbeurt verwacht ik dat dit soort zaken niet gebeuren. Ik heb er genoeg voor betaald

Risposta di Bike Totaal - Wolters Zutphen
Goede uitleg over mijn (eerste) nieuw gekochte elektrische fiets.