Top service en altijd vriendelijk! Wij komen hier al jaren met veel plezier. Voor ons hele gezin halen we onze fietsen bij deze fietsenwinkel en we zijn iedere keer weer ontzettend tevreden. Je wordt... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Snel, vakkundig geholpen. Na binnenkomst nieuw onderdeel, is deze met spoed gemonteerd op mijn fiets. Alleen maar positief.
L'azienda ha risposto
Super goede sevice. Mocht gratis een bakfiets lenen om in het ijsselland zkh de voet van mijn zoon te laten gipsen toen de Algerabrug dicht was!
L'azienda ha risposto
Ik heb de servicebeurt bij Bike Totaal als positief ervaren. Vooraf had ik aangegeven, welk 'probleem' mijn fiets had en dit werd serieus genomen. Tussendoor (toen ze bezig waren met de servicebeurt)... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Parkzoom, 27-29, 2922 CT, Krimpen aan den IJssel, Zuid-Holland, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Goed en snel geholpen.
Reparatie was zeer snel gedaan.
Vakkundig en to the point.
M'n zoon was gevallen en kon na een dag als weer met zn fiets naar school.
Bakfiets gekocht. Vanaf begin tot de levering geweldig geholpen door Kristian. Echt top
Hele fijne ervaring gehad. Leuke korting gekregen, snel geleverd. Doordat er iets mis ging met de korting ook nog een extra kleinigheidje gekregen. Wij zijn heel erg tevreden en klanttevredenheid staat zeker boven aan bij Bike Totaal Krimpen. Nu genieten we van onze bakfiets.
Er is goed advies gegeven. Snelle levering en tot nu toe zeer tevreden met de fiets voor onze dochter!!😃
Heel tevreden, goed geholpen, snelle reactie en levering, alles naar wens, mooie aanbieding gedaan bij aankoop 2 fietsen.
Geweldige service, dik tevreden bij de aanschaf van ons nieuwe bakfiets.
Goed bereikbare zaak, nav online zoektocht voor een nieuwe bakfiets. Goed advies, goede prijs en ook nog aan huis geleverd door een bekwame en betrokken chauffeur. Service in een modern jasje. Online/telefonische aankoop maar wel met een vertrouwd/betrouwbaar gevoel. Nemen ook gewoon de tijd voor je. Snelle levering (sneller dan verwacht zelfs).
Ook goed advies mbt de verzekering.
Zou zeker mensen adviseren hier een (bak)fiets aan te schaffen.
Omdat het uiteindelijk toch onder de garantie is gevallen , geheel volgens afspraak.
Paar weken geleden een bakfiets gekocht. Van tevoren telefonisch gebeld met wat vragen en goede uitleg gekregen. Vervolgens gekocht en gratis afgeleverd, ook dit ging super. Als laatste nog gebeld voor wat vragen over werking en ook hier goed en snel geholpen.
Kortom, goede communicatie, goede prijzen en goede service 10/10
Volgens afspraak gemaakt,en snel.
En zeer vriendelijke mensen .
Prima service. Reparatie goed en netjes uitgevoerd ondanks dat mijn fiets van een merk is dat zij niet in hun assortiment hebben.
Mijn vorige fiets komt hier ook vandaan. Vanwege de enorme service en klantvriendelijkheid niet getwijfeld om hier weer een fiets te kopen