Zeer klantvriendelijk en deskundig geholpen bij aanschaf elektrische fietsen. Personeel legt gebruik fiets helder en duidelijk uit, en neemt alle tijd om vragen te beantwoorden. Zeer goed gevoel bij z... Leggi di più
Normaal was mijn vaste dealer 1 uit Lekkerkerk maar deze werkt niet samen met Hello Rider. Ik ben erg vriendelijk geholpen door een aardige jongen. Nam alle tijd voor het aanhoren van de wensen en eer... Leggi di più
Via marktplaats zag ik dat er accu’s voor mijn Dutch id beschikbaar waren voor een zeer mooie prijs dus contact gezocht en ze konden ook de kunststof kap leveren, ze wilde het gratis opsturen maar dat... Leggi di più
Super goed geholpen door de jongens van BikeTotaal. We hebben twee fietsen gekocht en de service in de winkel was echt top: vriendelijk, duidelijk en ze nemen de tijd voor je. We hadden wel onze tw... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Negozio di biciclette
- Officina di riparazione biciclette
- Negozio di accessori per biciclette
- Negozio di biciclette usate
Informazioni su Bike Totaal - Krimpen
Scritti dall'azienda
Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.
Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?
Bekijk elektrische fietsen
Bekijk winkels
Parkzoom, 27-29, 2922 CT, Krimpen aan den IJssel, Zuid-Holland, Paesi Bassi
- +31 180 553116
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più

Risposta di Bike Totaal - Krimpen
Fijne communicatie!
Aandacht en goed geholpen…
Goede service, zeer behulpzaam en vriendelijk personeel, duidelijke uitleg over de werkzaamheden
Mijn elektrische fiets is weer tip top…
Mijn elektrische fiets is weer tip top in orde.
Ik had geklaagd dat mijn actieradius van de accu zo omlaag was gegaan na de winterperiode,
Daar kreeg ik een helder antwoord op, dingen waar ik zelf op moet letten: zijn je banden hard?
: fiets je de accu goed leeg?
: er liep een remschijf aan.
dit geeft allemaal weerstand, dus dat werkt tegen, ik fiets er nu weer lekker op los.
Mooie betrokken en kundige mensen…
Mooie betrokken en kundige mensen werken bij Bike totaal. Oprechte interesse en weten alles van de fietsen.
Zijn professioneel en zeer vriendelijk…
Zijn professioneel en zeer vriendelijk geholpen.
Vriendelijk en altijd behulpzaam
Vriendelijk en altijd behulpzaam. Maken altijd even tijd vrij om klant te woord te staan.
Eerlijk advies en goede service
Eerlijk advies en goede service. Blij met de aankoop van onze elektrische fiets.
De verkoper nam alle tijd voor ons niks…
De verkoper nam alle tijd voor ons niks was te veel je werd serieus genomen. Top
Vriendelijk en behulpzaam personeel
Persoonlijk en klantvriendelijk
Persoonlijk en klantvriendelijk. De klant is hier nog echt koning. Goede adviezen, korting en inruil oude fiets.
gewoon prima gasten die altijd…
gewoon prima gasten die altijd klaarstaan om te helpen .goede service dus...bijna altijd een leenfiets
Perfecte snelle verzending naar Italië…
Perfecte snelle verzending naar Italië voor een zeer scherpe prijs
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.