L'azienda ha risposto
Ik heb de servicebeurt bij Bike Totaal als positief ervaren. Vooraf had ik aangegeven, welk 'probleem' mijn fiets had en dit werd serieus genomen. Tussendoor (toen ze bezig waren met de servicebeurt)... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Parkzoom, 27-29, 2922 CT, Krimpen aan den IJssel, Zuid-Holland, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Fiets uitgezocht! Binnen een week was die binnen en rijklaar gemaakt! Goede service en goed geholpen!

Risposta di Bike Totaal - Krimpen
Goede service, eerlijk advies. Vriendelijk en men neemt de tijd voor je.

Risposta di Bike Totaal - Krimpen
Wij hebben onze fietsen hier een beurt laten geven omdat de service, de kwaliteit en de vriendelijkheid hier super zijn. Dat we hiervoor, met de fietsen achterop de auto, vanuit Rotterdam heen en weer rijden zegt alles.

Risposta di Bike Totaal - Krimpen
Klantvriendelijk, nemen de tijd voor de klant, eerlijk, TOP service,
Ruim aanbod, Eigenaar en personeel met Passie voor het Vak!

Risposta di Bike Totaal - Krimpen
Vriendelijk personeel niks is teveel goeie service

Risposta di Bike Totaal - Krimpen
Bij oriëntatie van de fietsen goed geïnformeerd en attent geholpen. Goede fietsen tegen mooie prijs. Enige minpuntje was dat, na het ophalen, onderweg naar huis de versnellingen niet goed afgesteld waren en het stuur scheef stond. Moest de volgende dag dus retour om dit te laten verhelpen

Risposta di Bike Totaal - Krimpen
Zeer vriendelijk en deskundig geholpen met alle informatie over het product en service en andere faciliteiten na aankoop.

Risposta di Bike Totaal - Krimpen
Ik heb er pas een mooie electrische fiets gekocht, de fiets moest besteld worden en omdat de fiets toch iets langer duurde kreeg ik gratis een leenfiets.
Sowieso erg vriendelijk personeel en goede service!! TOP bedrijf

Risposta di Bike Totaal - Krimpen
Zoals altijd, Adriaan en zijn Team verdienen een 10! Weer prima service gekregen. En advies. Zijn al langer dan 10 jaar klant. Knap zoals zij dat doen. En blije gezichten!

Risposta di Bike Totaal - Krimpen
We zijn heel vriendelijk geholpen. We hebben goed advies gekregen. Verschillende fietsen mogen proberen.
Zoekt u een nieuwe fiets, dan is dit adres zeker een aanrader!

Risposta di Bike Totaal - Krimpen
Goede Service, vriendelijk personeel, goede uitleg over de fiets, meedenken over hoe zithoogte kan worden aangepast. Mooie actie met 600 korting op een Batavus. Proefritje mogelijk, netjes gebeld dat de fiets klaar stond. Afspraken worden nagekomen,

Risposta di Bike Totaal - Krimpen
Goede communicatie, pressies gedaan wat ik vroeg en de fiets netjes afgeleverd, helemaal top!.

Risposta di Bike Totaal - Krimpen
Vriendelijke service. Fiets werd goed gerepareerd. Binnen 48 u klaar. Alleen was het duurder dan beloofd was.

Risposta di Bike Totaal - Krimpen
Vriendelijk personeel, behulpzaam en denken mee. Deskundig nemen de tijd om iets uit te leggen.