We werden ontzettend goed geholpen door een medewerker. Veel verstand van zaken en absoluut geen verkooppraatjes. Kortom een heel goed advies en we zijn blij met onze twee fietsen.
L'azienda ha risposto
Ik ben al vanaf de Waalrese tijd klant met 4 fietsen. Prima service, haal en brengafspraken worden stipt nagekomen maar het allerbelangrijkste is dat echte vakmensen aan onze fietsen werken. Dat geef... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Na een schuldloze aanrijding is de fiets door Bike-Totaal opgehaald. Tevens hebben wij twee en een halve maand een promo-fiets in bruikleen gehad. Dit was een geweldige service om een dergelijke fie... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Super snelle service en levering (ondanks de drukte) op ons eigen verzoek. En toch al helemaal de fiets netjes afgemonteerd. En er werd toch echt vriendelijk de tijd genomen met een bakje koffie om mi... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Kruisstraat, 4, 5502 JE, Veldhoven, Noord-Brabant, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Nieuwe fietsen opgehaald. Goed uitgelegd, prima service.
Een zeer goed service. Een vriendelijke en goede informatie over de fietsen en zeker geen opdringerig verkoop praatje
Fijn tewoord gestaan, Op dat punt goed geholpen. Daarom 3 sterren.
Alleen het voorwiel zat er verkeerd om in. Of de band verkeerd gemonteerd. En de voorrem liep aan aan kant aan. Weet niet of het zo binnenkwam uit de fabriek of dat ze hem zelf zo in elkaar gezet hebben. Hoop het eerste en slecht gecontroleerd. Heb het zelf verholpen. Maar niet zo netjes bij een nieuwe fiets. Al is het een kinderfiets. Ook dat moet goed zijn.

Risposta di Bike Totaal - Harvey Franssen
Goed geholpen met goede uitleg over de fiets.
Goede service gekregen.
Nieuw trapas in racefiets laten zetten vtv de maat van het trapas gegeven, binnen 2 dagen kon ik mijn fiets weer ophalen! Snel en netjes!
Alle afspraken zijn netjes nagekomen en een plus voor de haal en brengservice
Prima gezien dat kraken uit trapas kwam. Wel jammer dat ze het niet goed rechtuit rijden (onbalans) wel herkend hebben, maar niet fixen - bij een jonge, onbeschadigde fiets.

Risposta di Bike Totaal - Harvey Franssen
Zeer behulpzaam, vriendelijk en goed advies. Het duurde alleen langer dan gezegd voor de fiets geleverd werd.
Bij aflevering ook weer uitgebreide uitleg en afstelling van de fiets. Over het geheel ben ik heel tevreden
No nonsense advies, geen mooie praatjes, niet moeilijk doen: wat je verwacht van een familiebedrijf in de buurt!
Wij komen hier graag , hebben al verschillende fietsen gekocht , goede service goede communicatie goede deals
Wij hebben nu twee fietsen in bestelling.
Zijn zeer tevreden 😊
Fijne winkel waar je snel geholpen wordt en waar ze de kosten vooraf netjes opgeven. Na de beurt fietst mijn fiets weer ontzettend soepel!
Fiets van 3 jaar oud die voor mij toch niet geschikt bleek in kunnen ruilen voor een andere. Hier voor kreeg ik een mooie inruil bedrag voor en goed advies bij het uitzoeken voor een geschikte fiets.