Bike Totaal - Harvey Franssen Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Kruisstraat, 4, 5502 JE Veldhoven, Noord-Brabant, NL

Valutata 5 stelle su 5

We werden ontzettend goed geholpen door een medewerker. Veel verstand van zaken en absoluut geen verkooppraatjes. Kortom een heel goed advies en we zijn blij met onze twee fietsen.

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben al vanaf de Waalrese tijd klant met 4 fietsen. Prima service, haal en brengafspraken worden stipt nagekomen maar het allerbelangrijkste is dat echte vakmensen aan onze fietsen werken. Dat geef... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Na een schuldloze aanrijding is de fiets door Bike-Totaal opgehaald. Tevens hebben wij twee en een halve maand een promo-fiets in bruikleen gehad. Dit was een geweldige service om een dergelijke fie... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super snelle service en levering (ondanks de drukte) op ons eigen verzoek. En toch al helemaal de fiets netjes afgemonteerd. En er werd toch echt vriendelijk de tijd genomen met een bakje koffie om mi... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di biciclette
  2. Officina di riparazione biciclette
  3. Negozio di accessori per biciclette
  4. Negozio di biciclette usate

Informazioni su Bike Totaal - Harvey Franssen

Scritti dall'azienda

Bike Totaal wil dat iedereen de fiets pakt. Inderdaad, héél Nederland. We hebben daarvoor ook alles in huis: de expertise, de service en het mooiste assortiment. Met modellen van topmerken als Gazelle, Dutch ID, Cube, Cortina, Sparta, Batavus en Urban Arrow. We helpen, coachen en adviseren je. Van oriëntatie tot aanschaf, van onderhoud tot onderweg. Bike Totaal is er voor jou. Letterlijk, want met het grootste aantal vestigingen is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je wordt met veel liefde geholpen, door je eigen vertrouwde vakman.

Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.

Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?

Bekijk elektrische fietsen

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

13.628 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Review Sjef

goede technische kennis en service, altijd klantvriendelijk en goede wederzijdse communicatie. Fijn dat er altijd een leenfiets is en wordt meegedacht aan de beste oplossing.

27 agosto 2026

Beste,

Bedankt voor deze fijne terugkoppeling. Goed om te horen dat de communicatie prettig verloopt en dat je je goed geholpen voelt. De leenfiets is er precies voor dit soort momenten, zodat je gewoon door kunt fietsen terwijl we aan jouw fiets werken.

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben al vanaf de Waalrese tijd klant…

Dat geeft een goed en veilig gevoel.

31 agosto 2026

Beste,

Wat leuk dat je al zo lang klant bent, dat waardeer ik echt. Fijn om te lezen dat je vertrouwen hebt in de mensen die aan jullie fietsen werken. Dat gevoel van veiligheid klopt ook, want onze monteurs weten precies wat ze doen. Tot de volgende keer.

Staff is excellent.

Staff is excellent.
Delivery of bike is bit delayed however overall experience is very good.

20 agosto 2026

Beste,

Bedankt voor je eerlijke beoordeling. Jammer dat de levering wat langer duurde dan verwacht, maar fijn dat de totaalervaring toch goed was.

Vriendelijk en vakkundige behandeling

Vriendelijk en vakkundige behandeling. Mijn ebike aangeleverd voor onderhoud. De problemen na weer zover kms zijn vakkundig verholpen.

27 agosto 2026

Beste,

Fijn om te lezen dat je fiets weer helemaal in orde is. Bij een e-bike is het belangrijk dat alles goed blijft werken, zeker als je er regelmatig op rijdt.

Top service

Fiets wordt opgehaald en gerepareerd retour gebracht. Prima binnen het tijdslot dat vantevoren is doorgegeven. Handige betaallink via een sms. Top service

21 agosto 2026

Goede maatbepaling en afstelling

Goede maatbepaling en afstelling. Sympathiek verende zadelpen en ander zadel afgehandeld.
Prettig team in winkel/ werkplaats.

23 agosto 2026

Beste,

Fijn om te lezen dat de maatbepaling en afstelling goed zijn bevallen. En dat de zadelpen en het zadel naar wens zijn afgehandeld, daar zijn we blij mee.

Schadeherstel na aanrijding.

Na een schuldloze aanrijding is de fiets door Bike-Totaal opgehaald.
Tevens hebben wij twee en een halve maand een promo-fiets in bruikleen gehad. Dit was een geweldige service om een dergelijke fiets te mogen gebruiken
Omdat de verzekeraar geen tempo maakte heeft de reparatie lang geduurd.

20 agosto 2026

Beste,

Wat vervelend dat je zo lang op de afhandeling hebt moeten wachten, dat is natuurlijk niet ideaal. Goed te lezen dat je in de tussentijd toch gewoon op de fiets kon blijven.

Prima geholpen

Prima geholpen. Er wordt tijd voor je genomen en er wordt ook ruimte gegeven om rustig even te kijken. Een proefrit is ook altijd mogelijk.

1 agosto 2026

Beste,

Bedankt voor je reactie. Fijn dat je de ruimte hebt gekregen om op je eigen tempo te kijken en een proefrit te maken. Zo kun je tenminste een goede keuze maken.

Valutata 5 stelle su 5

De service is altijd top

De service is altijd top! Je kunt snel terecht en alles wordt overlegt met elkaar. Er is een haal en breng service. Je bent gewoon totaal ontzorgt….

19 agosto 2026

Beste,

Wat fijn om te lezen dat je je zo goed geholpen voelt. De haal en brengservice is er precies voor dit soort momenten, zodat jij er geen omkijken naar hebt.

Valutata 5 stelle su 5

Goed en snel geholpen en duidelijke communicatie

13 agosto 2026

Beste,

Prettig dat alles duidelijk was en dat het vlot ging. Bedankt voor je reactie.

Valutata 4 stelle su 5

Prima service

Prima service (o.a. goede uitleg, test rijden buiten, fiets afstellen, de tijd nemen voor de klanten)

9 agosto 2026

Beste,

Bedankt voor je reactie. Fijn dat je de tijd hebt genomen om dit te delen. Het klinkt alsof je goed bent geholpen en dat het meer was dan alleen even een fiets uitzoeken.

Valutata 5 stelle su 5

Bij het kiezen van mijn nieuwe…

Bij het kiezen van mijn nieuwe elektrische fiets ben ik geholpen door de jongste medewerker. Het was voor hem zijn eerste verkoop. Heel goede uitleg. Ben zijn naam vergeten.

12 agosto 2026

Beste,

Wat een leuke detail om te delen. Het is mooi om te lezen dat die eerste verkoop meteen zo goed verlopen is. De uitleg was duidelijk en dat is precies wat telt bij zo'n keuze.

Valutata 5 stelle su 5

Na lang wachten op een afspraak en een…

Na lang wachten op een afspraak en een wat stugge ontvangst perfect en snel geholpen. Een kostenindicatie vooraf of appje was fijn geweest, maar begrijp dat dat lastig is.

23 luglio 2026

Beste,

Fijn dat de reparatie zelf goed is uitgepakt. Het punt over de kostenindicatie nemen we ter harte, want dat is inderdaad iets waar we meer in kunnen betekenen. Bedankt dat je dit eerlijk deelt.

Super fijne winkel

Super fijne winkel, service gericht en hele fijne mensen. Blijf weg bij grote ketens en ga naar winkels als deze. Ze staan 100% achter hun winkel, producten en service

28 luglio 2026

Beste,

Wat een mooi compliment, dank je wel. Fijn dat je je zo welkom hebt gevoeld en dat het bezoek zo goed bevallen is. We zien je graag een keer terug.

Valutata 5 stelle su 5

Zeer goed geholpen met het kiezen van…

Zeer goed geholpen met het kiezen van een elektrische fiets
Op verschillende modellen mogen rijden
En binnen 2 weken mijn nieuwe fiets
Top

19 luglio 2026

Beste,

Leuk dat je verschillende modellen hebt kunnen uitproberen voordat je een keuze maakte. En mooi dat je nieuwe fiets er al zo snel was. Geniet ervan!

Valutata 5 stelle su 5

Fijne zaak om je fiets te kopen!

We werden ontzettend goed geholpen door een medewerker.
Veel verstand van zaken en absoluut geen verkooppraatjes. Je werd niet een bepaalde richting opgeduwd. Alles eerlijk uitgelegd. Voor en tegen. Kortom echt prettig

18 luglio 2026

Beste,

Leuk om te lezen dat het gesprek zo prettig was. Gewoon eerlijk vertellen wat bij je past, zonder dat je ergens naartoe gestuurd wordt, dat is precies hoe het hoort te zijn.

Bike Totaal

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più