Dejligt med praktisk info, som selv en ældre herre uden smartphone kunne følge. Fin vejledning til både de meget digitale og os lettere analoge :-)

Virkelig god ide med Bikekey. Det vil være så godt hvis det betyder færre stjålne cykler og at man kan få sin cykel igen hvis den bliver fundet. Fik det tilbudt via min forsikring LB Forsikring. De... Leggi di più

God instruktion og nem registrering Det tog maximalt 5 min at påføre og registrere to cykler. Da stelnummer og låse nummer kan være en udfordring at finde ( især stelnummer) er det fint at det kan r... Leggi di più

1. Servizio di sicurezza informatica

Bikekey er danmarks nye moderne og gratis cykelregister. Vi vil gøre det så bekymringsfrit som muligt at være cykelejer i Danmark.

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Større sikkerhed for at få sin cykel tilbage

Super initiativ! Hvad mange ikke ved er, at hvis man får sin lidt ældre cykel stjålet, risikerer den at ryge til skrot, når den bliver fundet. Det er fordi stelnummeret ikke altid bliver tjekket af politiet, hvis de ikke mener, at cyklen er mere end 500 kr værd. Med Bikekey kan man være mere sikker på at få sin gode, gamle cykel tilbage, fordi det er nemt at komme i kontakt med ejeren.

9 giugno 2025

God opfindelse

God opfindelse! Dejlig nemt at registrere vores cykler i Bikekey. Og pæne mærkater, der nu sidder på cyklerne. Opfindelsen fortjener stor udbredelse.

8 giugno 2025

Bikekey/NAF sykkelregister i Norge

Som norsk kunde har jeg hatt en svært dårlig opplevelse med BikeKey etter at NAF overførte sykkelregisteret dit. Systemet er kun tilpasset danske brukere – jeg fikk ikke registrert tyveri av sykkelen min fordi det kreves dansk ID, og kun danske forsikringsselskap kan velges.

Kundeservice foreslo at jeg bare skulle velge et tilfeldig selskap, da det viktigste var at sykkelen ble registret som stjelt. Det oppleves som at systemet bare er tatt i bruk i Norge uten at det er gjort tilpasninger til norske kunder.

Jeg anbefaler alle norske kunder som leter etter en tjenesteleverandør for registering av sykkel om å styre unna Bikekey.

2 giugno 2025

Hei Eskil,

Takk for anmeldelsen din – og for at du deler opplevelsen din ærlig.

Vi synes det er leit at du fortsatt sitter igjen med en negativ følelse, særlig fordi vi allerede har hatt dialog med deg via support og gitt deg et grundig svar med både løsninger og oppfølging.

Det er dessverre riktig at du som norsk bruker støtte på en kritisk feil i systemet, som i ettertid har blitt rettet – men vi beklager at det ikke var på plass da du hadde behov for det.

Vår kundeservice forsøkte å hjelpe deg med å registrere tyveriet og tilbød manuell oppdatering og skriftlig bekreftelse. I tillegg avtalte vi også en kompensasjon for den reduserte funksjonaliteten. Det står vi fortsatt ved, og du er selvsagt velkommen til å ta kontakt igjen dersom du ønsker å fortsette dialogen.

Vi forstår frustrasjonen – og vi setter pris på at du gjorde oss oppmerksom på problemet.

Vennlig hilsen

Bikekey er super godt

Bikekey er super godt, fremtidens cykel registering med QR kode. Jeg ser noget godt for alle danske cykelister at bruge Bikekey, Så de giver mig sikkerhed og trykhed gennem mit forsikring selvskab.

28 ottobre 2024

Være teenage BRAS-koncept med…

Være teenage BRAS-koncept med fuldstændig opdigtede priser ; og pludselig blir man kontaktet på 'privaten' osse !! - forestil dig cbb/telmore ringede 3 gange om ugen!? Stay away

8 ottobre 2024

Hej Thomas,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at der er opstået forvirring – men vi kontakter umiddelbart ikke folk uopfordret og møder aldrig op på privatadresser.

Har du spørgsmål eller undrer dig over noget, er du altid velkommen til at skrive til os på support@bikekey.com – så hjælper vi dig gerne med at få klarhed.

Venlige hilsner,

Helt værdiløst,.

Helt værdiløst,.. lad være med at bruge penge på det. Tyven fjerner jo bare mærket, så er cyklens stelnummer hverken mere eller mindre efterlyst - kongens nye klæder. Sælger falsk tryghed - bikekey ændrer INTET ift. cykeltyveri...

5 luglio 2024

Hej Niels,

Tak for din ærlige feedback – vi forstår godt din frustration.

Cykeltyveri er desværre komplekst, og ingen løsning er 100% tyverisikring. Bikekey er dog ikke kun et mærke – det er et komplet system med digital registrering, ejerskabsflyt- og verificering som gør det nemmere at genkende, dokumentere og efterlyse stjålne cykler. Vi har på den måde hjulpet mange cykelejere med at få deres cykel tilbage.

Hvis du har haft en konkret oplevelse, vi kan lære af, så vil vi meget gerne høre fra dig på support@bikekey.com.

Venlige hilsner

Skræmmende koncept

Det skal ikke meget fantasi til at forestille sig de skrækscenarier, som dette produkt åbner op for.

Voldsmænd og sexforbrydere kan jo bruge det således:

Flyt offerets cykel til et afsides sted og rapportér anonymt placeringen – så er det bare at vente.

Sådan et koncept burde ikke være lovligt

2 giugno 2024

Hej Camilla,

Tak for din kommentar.

Vi mener, det er vigtigt at forholde sig nøgternt til, hvordan vores løsning rent faktisk fungerer. Bikekey viser ikke, hvem der ejer en cykel, og man kan ikke bruge systemet til at overvåge eller opspore personer.

Den form for misbrug, du beskriver, er ikke understøttet - hverken teknisk eller i praksis.

Vores mål er at gøre cykler mindre attraktive at stjæle - ikke at skabe frygt. Hvis du har konkrete spørgsmål til, hvordan teknikken virker, er du velkommen til at skrive til os.

Venlig hilsen

Cykel fundet 51 kilometer hjemmefra

Sidste sommer blev jeg tildelt en Bikekey, som nu har resulteret i, at jeg har fået min cykel tilbage. For lidt over 3 måneder siden blev min cykel stjålet i Aarhus centrum, og jeg troede oprindeligt, at min cykel var væk for evigt, så jeg gjorde ikke noget ved det. Den 9. juli 2023 modtog jeg en e-mail fra Bikekey, hvor der stod, at jeg havde fået en besked på min Bikekey. Dagen efter fik jeg et opkald fra Bikekey, hvor de forklarede, hvor min cykel befandt sig, og de sendte også nogle koordinater, som jeg kunne følge. Hele processen var ganske smertefri og enkel, og det krævede faktisk bare, at jeg satte mig ind i bilen for at hente min cykel. Da jeg ankom til Sinding, hvor min cykel skulle være, fulgte jeg koordinaterne, og min cykel stod lige der, hvor de havde sagt, den ville være.

Min oplevelse med Bikekey har været super fed og nem. Det er meget simpelt at oprette sig selv og ens cykel i deres database, og det har været mig til fordel at have min Bikekey frem for at skulle købe en ny cykel, især nu hvor min cykel er noget som har affektionsværdi for mig.
Nu har jeg endelig fået min cykel tilbage, og jeg kan igen frit bevæge mig rundt i Aarhus uden at skulle gå i 30 minutter først. Tak til Bikekey og tak til personen, der lagde mærke til, at min cykel havde stået uberørt i Sinding i 3 måneder.

10 luglio 2023

Virkelig godt initiativ for cykelejere…

Virkelig godt initiativ for cykelejere og det danske samfund! Det er en fed idé med den fysiske cykelnummerplade med QR-kode, og det var en super nem process at registrere min cykel med stelnummer og MitID i systemet.

Alt opbakning til projektet og Bikekey drengene herfra! 🙂

23 novembre 2022

Endelig et register der virker!

Endelig er der nogle der tager fat i de samfundsproblemer vi ser i Danmark. Alt for mange cykler bliver stjålet, alt for mange cykler er ejerløse i gaderne.

Tak til Bikekey for at lave sådan et smart system som afhjælper disse ❤ !

16 novembre 2022