Dejligt med praktisk info, som selv en ældre herre uden smartphone kunne følge. Fin vejledning til både de meget digitale og os lettere analoge :-)
Super initiativ! Hvad mange ikke ved er, at hvis man får sin lidt ældre cykel stjålet, risikerer den at ryge til skrot, når den bliver fundet. Det er fordi stelnummeret ikke altid bliver tjekket af po... Leggi di più
Virkelig god ide med Bikekey. Det vil være så godt hvis det betyder færre stjålne cykler og at man kan få sin cykel igen hvis den bliver fundet. Fik det tilbudt via min forsikring LB Forsikring. De... Leggi di più
God instruktion og nem registrering Det tog maximalt 5 min at påføre og registrere to cykler. Da stelnummer og låse nummer kan være en udfordring at finde ( især stelnummer) er det fint at det kan r... Leggi di più
Bikekey er danmarks nye moderne og gratis cykelregister. Vi vil gøre det så bekymringsfrit som muligt at være cykelejer i Danmark.
Fruebjergvej 3, 2100, Østerbro, Danimarca
- 30 20 70 67
- support@bikekey.com
- bikekey.dk
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Bare en god ide som er løst på en…
Bare en god ide som er løst på en framragende måde. Kan kun anbefale
Let opgave pga god vejledning.
Det va let at bruge vejledningen til at registrere min cykel. Og dejligt at jeg har større chance for at få den tilbage.
Godt nyt initiativ til at passe på vores cykler
Det er et fint initiativ. Og platformen er nem at bruge. Forhåbentlig betyder det at min cykel er bedre beskyttet. Jeg kan dog frygte at en tyv blot vil hive mærkerne af.
Det er rart man kan registrere din…
Det er rart man kan registrere din cykel , og god vejledning og hjælp til det der driller .
Fint initiativ og nemt at registrere sin cykel
Alle tiders initiativ med et cykelregister; cykeltyverier er et stort problem. Håber at mange vil bruge det; det er meget nemt at registrere sin cykel.
En let fattelig instruktion på nettet…
En let fattelig instruktion på nettet gjorde det let for en ikkenørd.
Savner måske til sidst at kunne klikke på “indsend” eller “færdig” eller lignende, idet jeg var usikker på, om jeg var færdig.
God oplevelse
Efter lidt udforinger i processen - derfor ikke Max antal stjerner - har det være en rigtig god oplevelse og meget fin og hurtig hjælp (af Anders) ved kontakt. Det er rart at vide, at risiko for at få cykler stjålet forhåbentligt mindskes.Vil gerne anbefale det til andre
God og læsevenlig vejledning
God og læsevenlig vejledning, der var nem at følge.
Fin brugsanvisning
Fin brugsanvisning, let læsning og nem at få gjort
Konceptet er rigtig godt
Konceptet er rigtig godt. "Nummerpladerne" er straks påsat og registreret. :-)
En rigtig god ide og et let gennemskueligt system
Det er en rigtig god ide at få registreret cykler i et centralt register, så chancen for at få en stjålet cykel tilbage igen er noget større end ellers.
Selve registreringen forløb hurtigt og problemfrit.
En sikker og pålidelig måde at få…
En sikker og pålidelig måde at få registreret sin cykel på med billed, købskvittering og låsekvittering
God instruktion og installation.
God instruktion og installation.
Cykelnummerplader - endelig!
Blev tilbudt bikekey af vores forsikringselskab. Bestilte og modtog “nummerplader”, som blev sat på og cyklen registreret på 5 min. Nemt og enkelt. Så håber jeg at cyklerne finder hjem, hvis nogle skulle finde på at “låne” dem uden at spørge om lov
Mageløs smart koncept
Mageløs smart koncept
Det er så god en ide, at det er mærkeligt, den ikke er ført ud i livet for mange år siden. Og så følger der en vejledning med, som er systematisk og umulig at tage fejl af.
Fungerer bare fint
Rigtig god vejledning og en super god…
Rigtig god vejledning og en super god måde at beskytte sin cykel.