Voor mijn dochter haar verjaardag een fiets besteld en betaald. Belofte om binnen 5 tot 8 werkdagen te leveren, is niet gehaald. Zou ook aan de zomervakantie kunnen liggen. Aantal keren gemaild en... Leggi di più
Mooie beloftes, maar tot op heden geen fiets. Reageren heel slecht op berichten en iedere keer met hetzelfde antwoord. “Vanwege drukte blablabla”. Na x aantal weken geen fiets, maar de fiets is wel be... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Oplichting! Fiets besteld op 13 mei, 14 mei bestelling geannuleerd omdat fiets niet op voorraad is. Na een aantal mails uiteindelijk bevestiging van annuleren gekregen. Bike2bike bevestigd dit nie... Leggi di più
Ha risposto al 24% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Le persone hanno visualizzato anche
Wel betaald, niet geleverd
Wel betaald, niks geleverd!!!
Heel vaak contact proberen te leggen, maar geen reactie!!!
Na een jaar nog geen geld terug.
Helaas heb ik na een jaar ook nog steeds mijn geld niet terug. Ik ben wel benieuwd hoe anderen die wel hun geld hebben terug gekregen dat voor elkaar hebben gekregen. Ik ga me aansluiten bij de groep, gezamenlijke gedupeerden die ergens hieronder staat. Dit soort praktijken kunnen echt niet! En moet gestopt worden voor toekomstige gedupeerden.
Bestellen bij bike2bike is
Bestellen bij bike2bike is, zij bestelen je. Geen fiets en geen geld terug. Heb nu aangifte gedaan bij de politie en U moet dat ook doen, zo kunnen wij deze praktijken stoppen.
Zeer slechte ervaring
Zeer slechte ervaring. Na het retourneren van een fiets is het aankoopbedrag tot op heden niet terugbetaald. Er zijn meerdere beloftes gedaan over terugbetaling, maar deze zijn telkens niet nagekomen. Communicatie is vaag, tegenstrijdig en vooral gericht op uitstel.
Ik heb inmiddels aangifte gedaan wegens poging tot oplichting en ga een vervolgaangifte doen. Ook is een incassotraject gestart en wordt contact gelegd met de ACM. Daarnaast heb ik gesproken met meerdere andere gedupeerden, wat helaas wijst op een patroon en geen incident.
Ik raad sterk af om zaken te doen met dit bedrijf zolang deze handelspraktijken voortduren.
oplichting
ik wacht nog steeds op een terugbetaling nadat de fiets niet meer leverbaar was, politie doet er niks aan dus het enige wat ik kan doen is andere mensen waarschuwen. Cheapassbikes heeft me WEL een fiets bezorgd!
Koop geen fiets!! je krijgt geen fiets en bij annuleren ook je geld niet terug!!!!!
In september een fiets gekocht. Achteraf al bijzonder dat je zelf het bedrag moet overmaken ipv dat je doorgestuurd word naar een betaalpagina. Fiets was niet leverbaar achteraf, met verschillende alternatieven kwamen ze aan. Helaas geen smaak die ons voorkeur had dus bestelling geannuleerd per mail, want telefonisch niet bereikbaar. vervolgens zou het binnen zoveel werkdagen bijgeschreven staan. Wederom niks gestort. De mailtjes daarna die ik gestuurd heb om te vragen waar me geld bleef waren zoethoud mailtjes. De ene keer was het dat de automatische terug betaling niet goed was gegaan dus vroegen ze om mijn gegevens zodat ze konden kijken vanaf welke rekening het fout was gegaan. Want vanwege privacy konden ze dat niet inzien. Ik voelde aan alles dat het niet pluis was. Vervolgens wel gemeende (uh hum) excuses gekregen en toen zou het werk 2 a 3 werkdagen zijn dat het werd terug gestort. Wederom weer niet gestort. Weer gemaild. Het zou overdragen worden aan de leidinggevende.
Jongens jongens jongens, triest dat jullie zo aan jullie geld komen. Over andermans rug om. Ga echt werken voor jullie geld. Oplichter(s), niet meer en niet minder. Eerst mij nog een gevoel aanpraten dat het een kwalijke zaak was dat ik iemand beschuldig van oplichting. Toen heb ik nog netjes gereageerd, dat als ik het mis had, ik de review zou aanpassen.
En helaas had ik gelijk! oplichter(s)
Zonde van mijn geld, zonde van mijn tijd, zonde van mijn energie en al helemaal sneu voor mijn kind die zonder fiets zit!
Melding ACM gemaakt. Nu politie aangifte opstellen
OPLICHTER!
OPLICHTER!
Ik wacht inmiddels een jaar op de terugbetaling van mijn geld. Na annulering van de bestelling, omdat de bestelde fiets niet op voorraad was, werd er op mijn mailtjes met allerlei smoesjes gereageerd maar van terugbetaling is het nooit gekomen. Inmiddels reageert de eigenaar, wiens naam ik hier niet mag noemen maar eenvoudig te achterhalen is via KVK, helemaal niet meer op mijn berichten. Er is aangifte gedaan bij de politie en melding bij ACM.
BESTEL HIER NIETS!!!
Fiets besteld, geld foetsie – opletten bij deze webshop
Ik wil andere consumenten waarschuwen voor deze webshop.
Mijn ervaring:
De webshop biedt producten aan die niet op voorraad zijn. Dit lijkt bewust te gebeuren, waardoor klanten aan het lijntje worden gehouden en dus vaak afhaken bij het terugvragen van hun geld.
In mijn geval heb ik op 10 september een fiets besteld voor de verjaardag van mijn dochter.
Op 16 september vroeg ik naar de verzendstatus en kreeg ik te horen dat de fiets niet geleverd kon worden.
Bij mijn annuleringsverzoek kreeg ik een mail waarin stond dat ik netjes terugbetaald zou worden.
Dit is echter nooit gebeurd.
Telefonisch contact is niet mogelijk.
Je krijgt een geautomatiseerd bericht dat ze te druk zijn.
Berichten inspreken levert geen reactie op.
Na aangifte bij de politie kreeg ik ineens binnen 5 minuten per mail contact, maar daarin werd mij aangeraden geen dreigementen te uiten.
Het bedrijf stelde dat zij volgens hun “recht” binnen 14 dagen terugbetalen, maar deze termijn is inmiddels ruimschoots overschreden.
Na deze 14 dagen ontving ik een mail waarin stond dat het terugstorten van het bedrag “erg moeilijk” zou zijn en dat de leidinggevende dit moest bekijken.
Op 3 oktober stuurde ik een laatste aangetekende aanmaning. Deze is ontvangen en ondertekend door “***”.
*** 2025-10-11 - Het bedrijf reageerde opvallend snel dat ik persoonlijke informatie in mijn review moest verwijderen, terwijl zij niet reageren op mijn verzoeken om terugbetaling. ***
Tot op heden heb ik dus geen terugbetaling ontvangen.
Conclusie:
Het geld krijg je waarschijnlijk niet terug.
De webshop blijft nieuwe klanten aantrekken, ondanks deze ervaringen.
Ik zou de 5-sterrenreviews op de site ook met voorzichtigheid bekijken:
Het is niet duidelijk of deze echt zijn.
Oplichters - leveren fiets niet
Bestel hier niet! Fiets besteld en niet geleverd. Blijven per mail beloven het product te leveren maar dit gebeurd niet. Binnen het herroepingsrecht van 14 dagen bestelling geannuleerd. Hierop blijft reactie uit en geld ook niet retour. Aangifte gedaan en ACM melding. Wees gewaarschuwd.
OPLICHTERTJE
Zelfde verhaal als alle andere gedupeerden. Geen fiets, aangifte gedaan, en inmiddels al 2 maanden in afwachting van terugbetaling. Welke gelukszoeker hier ook achter zit, je hebt nu de verkeerde getroffen.
pas op voor Bike2Bike, het zijn oplichters!
Pas op voor Bike2Bike – oplichters!
Ik heb €409 betaald voor een kinderfiets die volgens hun website gewoon op voorraad was. Na weken wachten en meerdere mails kreeg ik te horen dat de fiets toch niet leverbaar is.
Ze beloofden mijn geld binnen 7 dagen terug te storten, maar dat is nooit gebeurd.
Ik ben er helemaal klaar mee en ga aangifte doen bij de politie en een advocaat inschakelen.
Bestel hier echt niks! Bike2Bike is gewoon een oplichter!
Geen terugbetaling
Hallo allemaal,
Ik heb bij Bike2bike nov 2024 een bestelling gedaan en er is niets geleverd en na een jaar klagen nog geen terugbetaling ontvangen. Het gaat om een bedrag van 420 euro.
Omdat meerdere klanten hetzelfde ervaren, wil ik graag ervaringen verzamelen en bekijken of het zinvol is om gezamenlijk stappen te ondernemen, zoals het informeren van de Autoriteit Consument & Markt , Radar, Kassa, Scam alert Alberto Stegeman , Zeeman confronteerd etc of het overwegen van juridische stappen.
Wie hierover in contact wil komen, kan vrijblijvend een e-mail sturen naar: gedupeerden.bike2bike’ringelding’ gmail.com, met het openstaande bedrag, de datum van betaling en de reden waarom terugbetaling nog niet heeft plaatsgevonden.
Ik zal iedereen die reageert op de hoogte houden van eventuele vervolgstappen. Inmiddels is er ook aangifte bij de politie gedaan ( hiervoor lijkt bike2bike wel gevoelig te zijn. Je moet wel doorzetten bij de politie want aanvankelijk wordt de aangifte niet in behandeling genomen, kies dan voor toch indienen)
Bike2bike geeft nu aan dat zij een door mij ingezet incassobureau betaald hebben. Ik heb nog geen geld ontvangen

Risposta di Bike2bike
Oplichters !!!
Op 22-08 een fiets besteld. Niet gekregen na 2 werkdagen wat ze beloven, omdat ze het niet konden leveren ivm een voorraad verschil door de leverancier. Geen probleem, kan gebeuren dacht ik. Potverdorie, we zijn nu een maand verder ongeveer en ik krijg mijn geld niet terug. Telefoon wordt nooit beantwoord, bellen heeft dus geen zin. WhatsApp hoef je ook niet te proberen, krijg je ook geen antwoord. Mail beantwoorden ze weleens, maar elke keer een smoes waarom ze nog niet terug kunnen betalen. Ik ben er klaar mee. Deze week de juridische stappen nemen en ga zorgen dat ze nooit iemand meer kunnen oplichten!!! En doe alles eraan om mijn geld terug te krijgen.
Een fiets besteld voor onze dochter na…
Een fiets besteld voor onze dochter na vele mailtjes gestuurd te hebben waar de fiets bleef uiteindelijk een bericht terug dat de fiets niet leverbaar is.
Nu vier weken verder na meerdere mailtjes en beloften dat mijn aankoopbedrag terug betaald zou worden nog steeds geen geld terug ontvangen.
Aangifte gedaan bij de politie.
Let op dit bedrijf is niet te vertrouwen het zijn oplichters.
slechte service!
slechte service…
fietsen werden veel te laat bezorgd, maar naar een slechte review waren ze er zo, of ik mijn review wilde verwijderen want ze hadden het goed opgelost, dit gedaan.
nu 5 maanden later is de fiets al helemaal kapot, en nee, het was geen dure fiets, maar wel met garantie.stuur krom, krankas stuk..
dit bedrijf is niet meer te bereiken, niet op de app, niet via de mail en telefonisch al helemaal niet, dit was in april ook al zo!
Fiets geannuleerd, nog steeds geen geld terug.
Fiets besteld, niet leverbaar. Wel alternatieven aangeboden maar niet voor gekozen. Bevestiging gehad dat bestelling geannuleerd is en mijn geld binnen 7 dagen terug zou krijgen.
Ondertussen ruim 2 maanden en een hoop excuusjes verder zit ik nog steeds op mijn geld te wachten.
Oplichters
Na bijna 4 maanden zit ik nog steeds op mijn €314 te wachten die ik betaald heb voor een nooit geleverde fiets!
Oplichters zijn het!
Oplichters!!
fiets besteld, is opeens niet leverbaar... beetje jammer maar kan gebeuren. Uiteindelijk geld terug gevraagd en na bijna 3 maanden nog niks ontvangen.
Dus nu een incassobureau maar vragen of die het kan regelen
Voor mijn dochter heb ik
Voor mijn dochter heb ik een kinderfiets besteld bij Bike2bike en deze is netjes afgeleverd, mijn dochter is super blij. Top service Bike2bike!!
Hier ook eenzelfde SLECHTE ervaring
Hier ook eenzelfde SLECHTE ervaring. Fiets besteld die achteraf niet op voorraad bleek. De geboden alternatieven voldeden niet aan de gestelde eisen. Ook hier waren ze overigens niet kundig. Ik gaf aan dat het een lichtgewicht kinderfiets moest zijn en zij kwamen met alternatieven met ca. 2x het gewicht van de bestelde fiets. Het geld zou meerdere keren binnen enkele dagen teruggestort worden, maar ik wacht al sinds mei op mijn geld. Ook op incassobureau reageren ze niet. Het dossier ligt nu bij de rechtsbijstand.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.