Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig fint kursus i AI og mulighederne deri. Super søde og dygtige lærer som var godt forberedt og med stor tålmodighed:). Jeg lærte en helt masse og også elementer som kan bruges i den virkelige ve... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg gennemførte fra dec-25 til jan-25 Bigum&Co's AI-kursus. Kæmpe anbefaling herfra. Super god og praksisnær introduktion til AI i arbejdsmæssig sammenhæng. 2-3 uger efter kurset fik jeg tilbudt to fu... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Det er simpelthen et fantastisk kursus. Især Bruno og Camilla er et par herlige personligheder. Alle undervisere er yderst kompetente og ved virkelig hvad det handler om. Men de evner også at formidl... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har taget et 6-ugers AI kursus hos Bigum&Co. Jeg vil varmt anbefale andre AI-interesserede at tage dette kursus, da det er meget lærerigt og virkelig brugbart i mange forskellige brancher. Und... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Lezione

Scritti dall'azienda

Siden 2012 har Bigum&Co udbudt kurser og uddannelser i digital markedsføring. Vi har i alle årene lagt særligt mange kræfter i at skabe undervisning, der er brugbar og praksisnær. Og vi har ikke tænkt os at stoppe med at sikre, at du kan anvende det, som du lærer hos os. Hos os møder du undervisere, der ved hvad de laver, og har lavet det længe. De underviser i fag, som de er specialister i, og som de holder sig opdateret på. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores lokaler - både online og fysisk.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

10/10 kursus!

Søde og dygtige undervisere, relevant og god læring! 10/10 kursus!

11 novembre 2025

10/10 anmeldelse!

Tak for de pæne ord Fie.
Jeg har viderebragt dine ord til resten af teamet.

Michael fra Bigum&Co.

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra

Deltog i et kursus og fik mere end forventet ud af det.

14 novembre 2025

Hej Anne,

Mange tak for din anmeldelse.
Det glæder mig at høre du fik mere ud af kurset end forventet.

Du ønskes en god dag.

Michael fra Bigum&Co.

Kæmpe stor anbefaling! Tak til Bigum! 🙏

Jeg gik til kursus i branding og strategi for min virksomhed. Jeg havde en helt utrolig god oplevelse - kyndig træning og vejledning i netop min egen virksomhed, med udgangspunkt mine egne relevante problemstillinger. Det hele gennemgik vi sammen på holdet, og det gav en rigtig god indsigt som jeg nu gør brug af i mit daglige arbejde.

Nu har har jeg benyttet strategierne lært på kurset i to måneders tid, og kan allerede mærke en positiv forskel på interaktion hos mine kunder! Skønt, at det allerede er så virksomt. Jeg glæder mig til at se, hvad mine nye evner ellers kan drive det til.

Jeg kan varmt anbefale Bigum til alle der sidder lidt fast og har brug for at komme ud over stepperne! 💕

15 novembre 2025

Risposta di Bigum&Co

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Vi hepper på dine næste skridt og glæder os over din udvikling.

Valutata 1 stelle su 5

Med et 6-ugers kursus og en opgave og…

Med et 6-ugers kursus og en opgave og en eksamen, som der ikke klart bliver formidlet, hvad der forventes, kan jeg ikke anbefale disse kurser.
Dårligt!

14 novembre 2025

Kære Mona,

Jeg er ked af, du sidder tilbage med en ærgerlig oplevelse.

Vores administrative team har allerede taget kontakt for at hjælpe dig godt videre, og jeg håber, du vil genoverveje antallet af stjerner, når I har talt sammen. Vi står naturligvis ved vores arbejde og gør altid vores bedste for at støtte vores kursister hele vejen. Jeg kan sagtens forstå din øvrige oplevelse.

Vi tager din anmeldelse meget seriøst, og jeg vil sætte mig og gennemgå dit forløb med vores undervisere i næste uge. Jeg vil også kontakte dig mandag, så jeg kan være helt sikker på, at du herfra føler, der er taget hånd om dig, og at du er godt klædt på til næste eksamensforsøg.

Vi ønsker at være transparente, og selvom vi gør vores bedste, oplever vi desværre et par gange i løbet af året, at en kursist ikke når helt med over på den anden side med beviset i hånden.

Tak, fordi du tog dig tiden til at skrive din anmeldelse.
Vi tales ved i næste uge!

Anvendelse af Kunstig Intelligens

Anvendelse af Kunstig Intelligens
Online undervisninger funger i praksis overraskende godt. Med de indlysende mangler - men godt. Underviserne er ualmindelige dygtige håndværkere, stor paratviden, entusiastiske og ikke mindst tålmodige !
Det er udfordrende for både holdet og underviser at niveauet er så spredt - og måske lidt for bredt - men et utroligt motiverende kursus med værktøj og perspektiver på en imponerende og skræmmende fremtid. Og fremtiden er lige nu. Tilmeld dig nu til Bigum & Co. ! Sæt igang.

7 ottobre 2025

Risposta di Bigum&Co

Tusind tak for din anmeldelse.
Din feedback er givet videre til underviserne, og de bliver glade for at høre det.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har været virkelig glad for at tage…

Jeg har været virkelig glad for at tage kurset i digital marketing hos Bigum og Co. Forløbet har været både spændende, relevant og meget lærerigt. Jeg har fået en langt bedre forståelse for, hvordan man arbejder strategisk med digital markedsføring, og undervisningen har været fuld af konkrete værktøjer, som jeg kan bruge i praksis.
Et særligt stort tak til Kamilla, som har været en fantastisk underviser. Hun er super dygtig, sød og virkelig dejlig at lære fra. Hendes måde at undervise på har gjort det nemt at følge med og motiverende at lære mere.
Jeg kan helt klart anbefale Bigum og Co, især hvis man får Kamilla som underviser!

20 ottobre 2025

Risposta di Bigum&Co

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at forløbet har været både lærerigt og motiverende. Din ros er givet videre til Kamilla, og den vil hun blive rigtig glad for.

Digital markedsføring- 6 ugers kursus

Jeg har netop afsluttet et 6-ugers online kursus i digital markedsføring hos Bigum & Co, og jeg er virkelig imponeret! Underviserne var dygtige og formidlede stoffet på en meget forståelig måde, så selv komplekse emner blev lette at arbejde med. Indholdet var relevant, inspirerende og direkte anvendeligt i praksis, og jeg føler virkelig, at jeg har fået en stor værktøjskasse med mig videre.

Det var første gang, jeg deltog i et online kursus, og jeg var lidt skeptisk i starten – men det fungerede overraskende godt! Både undervisningen og gruppearbejdet var nemt at gå til, og platformen gjorde det meget intuitivt at deltage aktivt.

Alt i alt et super godt kursus, som jeg varmt kan anbefale til andre, der ønsker at lære digital markedsføring på en professionel og engagerende måde.

19 agosto 2025

Risposta di Bigum&Co

Tusind tak for din anmeldelse, Maria.
Det er skønt at høre, at både undervisningen og onlineformatet har fungeret så godt for dig. Din feedback er givet videre til underviserne, og den bliver de rigtig glade for.

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk lærerigt og brugbart kursus!

Digital Markedsføring.
Undervisere, der virkelig brænder for det de underviser i. Meget seriøse, entusiastiske og ikke mindst tålmodige og giver plads til alle på holdet.

De har givet SÅ meget viden og praktisk materiale, som gør det muligt at omsætte kursets indhold, og bruge med det samme.

Det er bare et spørgsmål om at sætte i gang ;)

20 ottobre 2025

Bigum&Co. - Best in (online)Class

Jeg deltog på 6 ugers online kursus i Digital Markedsføring. Jeg er "vild" med Bigum's praksisnære undervisningsform, hvor kursisterne straks efter gennemgang af et emne kastes ud i "at prøve det selv" i realistiske case-scenarier. Underviserne er meget kompetente både fagligt og pædagogisk - positive og støttende. Fantastisk kursus hvis du vil være på toppen af Digital Markedsføring.
Nå ja - jeg har også deltaget i deres 6 ugers online kursus i "Anvendelse af kunstig intelligens", hvor vi kom i dybden med alverdens områder af ChatGPT. Det var virkelig en øjenåbner og et kursus, som straks kan anvendes i praksis. Jeg anbefaler dette kursus til ALLE. Ingen kan undvære et grundigt kendskab til AI. Gælder uanset om du er arbejdsløs eller "gammel-i-gårde".

26 settembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Jeg har netop deltaget i Bigum&Co's…

Jeg har netop deltaget i Bigum&Co's kursus – og det var intet mindre end fremragende! Vi var heldige at have Kamilla som underviser.
Kamilla formår at gøre et komplekst emne super relevant og ligetil. Hendes baggrund som iværksætter og webshop-ejer i babybranchen gav en masse konkrete eksempler, som gjorde stoffet let at relatere til – især for mig, der selv arbejder i samme felt.
Det, der virkelig gjorde forskellen, var hendes evne til at inspirere og samtidig give os masser af tid til at afprøve tingene i praksis. Man gik ikke bare derfra med ny viden, men også med en følelse af, at man kunne gå direkte hjem og bruge det. Hvis jeg ikke havde fået lov til at afprøve det samtidig, så ville jeg ikke have forstået det på samme måde.
Jeg kan på det varmeste anbefale Kamilla – både som underviser og som inspirator!

2 ottobre 2025

Risposta di Bigum&Co

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft et så godt udbytte af kurset – og at Kamilla har gjort en forskel både fagligt og personligt. Vi giver naturligvis rosen videre til hende, det bliver hun rigtig glad for at høre.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det betyder meget for os.
— Team Bigum&Co

Spændende, udbytterig kursus

Det har været et superfine forløb, alt er taget hånd om. Der har været en fremragende gennemgående underviser og gode gæsteundervisere. Fin mængde af nye begreber og tid til at bruge det. Lidt for meget gruppearbejde, men det kommer helt sikkert an på hvem man er.

1 ottobre 2025

Risposta di Bigum&Co

Tusind tak for din fine anmeldelse og de gode ord om forløbet. Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse med både underviseren og gæsteunderviserne. Og tak for din kommentar om gruppearbejdet. Det er en god pointe, og vi gør os umage for at finde den rette balance, så alle får mest muligt ud af undervisningen.

Mange tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.
— Team Bigum&Co

Bigum&co leverer et virkelig godt 2-dages kursus i adfærdspsykologi

Kurset har givet mig indsigt i konkrete måder at indtænke adfærdspsykologiske strategier, som forbedrer kommunikation og brugeroplevelse på virksomhedsniveau.

Det spændende ved kurset, var den casebaserede tilgang, som gjorde det muligt direkte at implementere den nye viden - og teori om adfærdspsykologi til en konkret case.
På kursusdagene var der mange sjove aha-oplevelser og relevante eksempler, som giver en forståelse af, hvordan mennesker agerer i sociale rum og kontekster. Desuden var det rigtig spændende at idé-udveksle med de andre kursister på holdet, og få indblik i deres strategiske overvejelser.

Tak til underviser Sally Ropstad, som formår at gøre teorien sjov, spændende og implementerbar! Sally har en helt særlig evne til at spille alle kursister gode, og komme med opfølgende og uddybende spørgsmål, så læringen hele tiden går et spadestik dybere

Stort tak til Bigum&co for nogle lærerige dage.
Jeg vil helt klart anbefale kurset til andre, som ønsker at dykke ned i adfærdspsykologien!

21 luglio 2025

Kære MB

Tusind tak for din flotte anmeldelse, det betyder virkelig meget for os!
Vi er glade for, at kurset i adfærdspsykologi har givet dig konkrete greb og indsigt, du kan bruge direkte i en virksomhedskontekst. Det casebaserede format og de fælles refleksioner med holdet er netop noget af det, vi prioriterer højt. og Sallys evne til at gøre teorien levende og relevant, er vi også meget stolte af.

Tak fordi du valgte Bigum&Co

Valutata 5 stelle su 5

Veltilrettelagt kursus med gode…

Veltilrettelagt kursus med gode undervisere.

20 giugno 2025

Kære Anna

Tak for din anmeldelse - vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Det glæder os at høre, at både kursets tilrettelæggelse og underviserne har gjort et godt indtryk.

Tak fordi du valgte os.

Valutata 5 stelle su 5

Et inspirerende AI-forløb med nærværende undervisere

Jeg har taget AI-uddannelsen hos Bigum&Co, og det har været en virkelig god oplevelse fra start til slut. Underviserne formår at formidle et komplekst emne på en jordnær og engagerende måde, så man føler sig tryg ved at arbejde med AI i praksis.

Jeg har især sat pris på den store faglige viden kombineret med deres evne til at gøre undervisningen relevant for netop mine projekter og interesser. Det skabte masser af motivation og konkrete idéer, som jeg allerede har taget i brug i mit arbejde.

Derudover har det betydet meget, at de følger op efter forløbet. Det viser, at de virkelig brænder for at hjælpe deres kursister godt videre.

Kan kun anbefale Bigum&Co, hvis du vil have et kursus, hvor du både lærer noget og føler dig taget alvorligt som deltager.

10 marzo 2025

Kære Rie

Tusind tak for din varme og grundige anmeldelse – det betyder meget for os.

Det glæder os at høre, at du har følt dig både inspireret og taget alvorligt gennem hele forløbet. Vi lægger stor vægt på at gøre undervisningen relevant for den enkelte, og det er fantastisk at høre, at det har givet dig konkrete idéer, du kan bruge i dit arbejde.

Tak fordi du valgte os.

Super relevant fagligt

Super relevant fagligt, let og forståelig undervisning med godt udbytte. Varm anbefaling herfra.

23 giugno 2025

Kære Michael

Tusind tak for din anbefaling, og for at tage dig tid til at dele din oplevelse.

Det betyder meget for os at høre, at undervisningen ramte både på faglighed og formidling. Det er den type oplevelse vi stræber efter at give vores kursister.

Held og lykke med at sætte din nye viden i spil.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har netop afsluttet et AI-kursus…

Jeg har netop afsluttet et AI-kursus hos Bigum & Co – underviserne var fagligt stærke og formåede at formidle stoffet i øjenhøjde.
Tak for et inspirerende forløb.

21 aprile 2025

Kære Kenny

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre om din positive oplevelse hos Bigum & Co.

Det er meget vigtigt for os, at vores undervisere opleves som både fagligt kompetente, og dygtige formidlere.

Med fokus på værdi

Det har været en fornøjelse at deltage i AI-kurset hos Bigum & Co. Underviserne var både motiverede og dygtige formidlere, og de formåede at gøre et komplekst emne let at forstå – og direkte anvendeligt i vores arbejdsliv. Jeg kan varmt anbefale kurset til alle, der ønsker at få et solidt greb om AI i praksis.

12 giugno 2025

Kære Sabine

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er virkelig glade for, at du har haft en god oplevelse med AI-kurset hos os.

Det betyder meget at høre, at underviserne gjorde stoffet både tilgængeligt og anvendeligt. Netop dét – at skabe praktisk værdi i hverdagen – er en vigtig del af vores tilgang, og vi er glade for, at det kom tydeligt igennem hos dig.

Vi sætter stor pris på din anbefaling, og på, at du var med til at skabe en god energi og læringsstemning på holdet.

2-dages Google Ads med Carsten Timm, 5/5

Jeg var for nylig på et to-dages Google Ads-kursus hos Bigum&Co med Carsten Timm som underviser – og det var faktisk en virkelig god oplevelse.

Jeg gik ind til det med en vis skepsis. Jeg stod midt i et karriereskifte og havde en idé om, at Google Ads kunne være den vej, jeg skulle gå. Jeg havde allerede brugt en del tid på at læse op på det og set tonsvis af YouTube-videoer, så min grundforståelse var egentlig ret solid. Det, jeg manglede, var at prøve det af i praksis – hvordan man rent faktisk arbejder med Google Ads interfacet og opsætter kampagner.

Og det var lige præcis det, kurset gav mig. Vi arbejdede med rigtige cases, hvilket gjorde det meget lettere for mig at forstå, hvordan man bruger det i virkeligheden. Jeg lærer bedst, når det er konkret og hænger sammen med noget, jeg kan relatere til – og det var der masser af her.

Noget af det, jeg især satte pris på, var stemningen. Deltagerne var engagerede og der for at lære, og undervisningen var skruet sådan sammen, at alle kunne følge med – uanset udgangspunkt. Samtidig var der god mulighed for at stille spørgsmål, også hvis man havde noget helt specifikt fra sin egen virksomhed, man gerne ville vende.

Hvis du overvejer at lære Google Ads – enten for at kunne køre det selv eller fordi du gerne vil i gang med en ny retning i din karriere – så kan jeg virkelig anbefale det her kursus. Man bliver ikke ekspert på to dage (Google Ads er en stor mundfuld), men det giver et supergodt fundament, især hvis man allerede har læst lidt op på det.

Og så var rammen også bare rar: en dygtig og behagelig underviser, nye lokaler, og søde medarbejdere, der sørgede for alt fra god kaffe til frokost og croissanter og frisk frugt (hvad mere kunne man have brug for??).

Det eneste der får 0 stjerner er tog turen til Herlev med en cykel i myldretiden, men isoleret set et skide godt kursus!

2 giugno 2025

Kære Magnus

Tusind tak for din flotte og grundige anmeldelse – den betyder virkelig meget for os!

Det er fantastisk at høre, at du gik herfra med både indsigt og værktøjer, du kan bruge i praksis. Netop det at koble teori og praksis er noget, vi lægger stor vægt på – så det glæder os virkelig, at du oplevede præcis det.

Vi er også glade for, at du mærkede den gode stemning og det faglige fællesskab. Vi ved, hvor vigtigt det er at føle sig tryg og motiveret, især når man står midt i et karriereskifte. At der var plads til spørgsmål – også de mere personlige og virksomhedsnære – er noget, vi prioriterer højt.

Og så sætter vi naturligvis stor pris på, at du også nævner rammerne omkring kurset. Vi tror på, at man lærer bedst, når både hoved og mave har det godt – så kaffe, croissanter og en god atmosfære er ikke tilfældigheder 😉

Vi giver din ros videre til Carsten og resten af teamet – og ønsker dig alt det bedste i dit videre arbejde med Google Ads og i din nye retning.

Virkelig godt AI online-kursus

Virkelig godt AI online-kursus med dygtige og entusiastiske undervisere. Og altid god service, når man ringer ind til administrationen, både før, under og efter kurset.

25 aprile 2025

Kære Mai Britt

Tusind tak for din anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse både med undervisningen og servicen omkring kurset.
Vi går op i at være der hele vejen – så det glæder os virkelig, at du har mærket det!
Tak fordi du valgte os – og for at tage dig tid til at skrive din oplevelse.

De bedste hilsner,

Valutata 5 stelle su 5

Når en kunderejse bliver erstattet med en kursistrejse

Jeg startede på dette kursus med spændte forventninger, fordi jeg havde læst at der var en del undervisning, som inkluderede gruppearbejde. Men jeg valgte alligevel at give det et chance. Det er jeg så glad for jeg gjorde, ligesom i marketing, findes der et udtryk der hedder en Kunderejse, jeg følte jeg var på en kursistrejse i stedet.
Den måde at undervisningen vekslede imellem en underviser og gruppearbejde, var helt perfekt, fordi jeg også oplevede en personlig udvikling ligeså meget som en rent faglig. Det er langt mere end hvad man normalt oplever på et kursus, men de undervisere får en til at rykke sine grænser, på den bedste måde, fordi de selv har været der. Derfor kan du trygt melde dig et kursus hos Bigum & Co.
Vil til sidst virkelig rose Sally fra administrationen og underviser Sally, for at være som de er ❤️

10 marzo 2025

Kære Lars

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fine ord!
Vi er virkelig glade for at høre, at du oplevede kurset som en personlig og faglig rejse – det er præcis den oplevelse, vi håber at skabe for alle vores kursister.
Det betyder meget, at du mærkede, hvordan vi arbejder med både undervisning og gruppearbejde for at rykke grænser på en tryg måde.
Og hvor er det dejligt, at du fremhæver vores 2 Sally'er – vi giver naturligvis din ros videre!

Et stort tak, fordi du valgte os – og for at dele din oplevelse.

De bedste hilsner,

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più