Torenstraat 11A, 4901 EE Oosterhout, Noord-Brabant, NL
L'azienda ha risposto
Erg goed geholpen met advies en afstelling betreft het hoorapparaat. Hulpmiddelen m.b.t. tv en telefoon geadviseerd en maak daar veel gebruik van,ben hier heel blij mee. Zeer vakbekwame en begripvol... Leggi di più
Ben ontzettend goed geholpen. Maar daarna was drama. Heb keurig de rekening betaald. Kreeg nog een rekening van €600. Na telefonisch contact waar mijn zoon afgesnauwd werd moesten we het afwachten.... Leggi di più
Torenstraat 11A, 4901 EE, Oosterhout, Noord-Brabant, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Afspraak, hoormetingen én aanmeten van hoortoestellen met erg veel zorg en deskundigheid.
Uitstekende ervaring!

Risposta di Beter Horen - Oosterhout
Komen afspraken na en goed geholpen met het juiste gehoor apparaat

Klantvriendelijk:
Ik ben heel erg tevreden over Beter Horen.
En heel erg Professioneel geholpen door Alex.

Risposta di Beter Horen - Oosterhout
Heel vriendelijk en goed van dienst te zijn en heb je vragen dan word het duidelijk uit gelegd en goede service toppie.

Risposta di Beter Horen - Oosterhout
Het was een prima behandeling voor me oor apparaat..
Goede service.... en een zeer goede uitleg van de producten.
Toppie...

Risposta di Beter Horen - Oosterhout
Ik ben bij Beter horen in oosterhout super goed en fijn geholpen

Risposta di Beter Horen - Oosterhout
Heel goed geholpen en goede en duidelijke uitleg zeer tevreden

Risposta di Beter Horen - Oosterhout
Een medewerker die het proces van begin tot eind ondersteund heeft, dat is prettig.
Het maken van een afspraak loopt nog wel eens mis, door miscommunicatie tussen de locatie en het hoofdkantoor, hierdoor kreeg ik soms een mail met een afspraak op een andere dag dan was afgesproken, dit kan beter.

Risposta di Beter Horen - Oosterhout
Mooie plaats! Alleen de sociale is er helaas niet. We waren binnen en ze waren niet vriendelijk. Toen waren we wat langer binnen en gaven we hun een compliment waren ze ineens wel aardig ik vind niet voor mn opa van 92 dat ze hem vriendelijk en fijn helpen.

Risposta di Beter Horen - Oosterhout
Voor de eerste keer een hoorapparaat gekocht.
Het was een goede rustige prettige uitleg en gebruik van het geheel bij de aanschaf.

Risposta di Beter Horen - Oosterhout
netjes geholpen voldoende tijd en aandacht
beperkte keuze in door verzekering vergoede toestellen

Risposta di Beter Horen - Oosterhout
In eerste instantie ging het mis met de afspraak maken via een call center. Goed opgepakt door medewerkers van Beter Horen in Breda/Oosterhout! Contact en afspraak gemaakt en Wendy nam telkens alle tijd om dingen uit te leggen en te laten zien! Het was voor haar ook een examenproject dus speciaal voor haar de afspraak nog een keer verzet. Duidelijk en geen verborgen dingetjes! Blij met mijn gehoor apparaten! Wendy bedankt voor je tijd, tekst en uitleg!!! Dik tevreden!

Risposta di Beter Horen - Oosterhout
Zijn al ruim 11 jaar client bij beter horen. Iedere 5 jaar een nieuw setje gehoorapparaten. Mijn man heeft nu zijn 3e gehoorapparaat bij beter horen .
Duidelijk afspraken ....vriendelijk en kundig personeel
Alleen jammer dat we bij het laatste paar gehoorapparaten ook een oplaaddoc moesten kopen voor
€ 325 ,-- en dat je dus voor gehoorapparaten en oplaaddoc samen € 795,-- aftikt.
Bij bol.com hetzelfde oplaaddic voor bijna € 200 -- en bij een andere brillenwinkel wirdt het oplaaddoc verkocht voor € 165,--
Beetje jammer allemaal due prijsverschillen

Risposta di Beter Horen - Oosterhout
Het advies dat ik kreeg m.b.t. tot de aanschaf van één hoortoestel was eerlijk en deskundig. Ik kon verschillende toestellen gratis uitproberen. Afspraken werden helder gecommuniceerd en goed nagekomen. Er bleek meer mogelijk dan ik vooraf had gedacht.

Risposta di Beter Horen - Oosterhout
Audicien was klantvriendelijk en liet ruimte voor overleg.
Mijn verwachtingen werden niet realistisch afgestemd. Hoortoestellen helpen redelijk in drukke omstandigheden maar voegen voor mij verder niets toe.
Over de werking van de app kreeg ik te horen dat die bij Samsung niet helemaal goed werkt, maar dat dit volgens de audicien geen probleem vormt omdat er een knopje boven op het rechter toestel zit waarmee een ander programma kan worden geactiveerd. Niet mijn ding, dat knopje drukken, maar gelukkig bleek een update van de app wel goed te werken.

Risposta di Beter Horen - Oosterhout
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.