Beter Horen - Oosterhout Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Torenstraat 11A, 4901 EE Oosterhout, Noord-Brabant, NL

Valutata 5 stelle su 5

Netjes geholpen en goed uitgelegd door vriendelijk personeel. Ben tot nu toe heel tevreden over de hoorapparaten.

Valutata 5 stelle su 5

Uitstekend geholpen door twee medewerkers. Alle vragen en wensen zijn gehonoreerd op een uiterst vriendelijke manier. Ondanks dat ik nauwelijks gehoorverlies heb, blijkt de geboden oplossing het soc... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

In eerste instantie ging het mis met de afspraak maken via een call center. Goed opgepakt door medewerkers van Beter Horen in Breda/Oosterhout! Contact en afspraak gemaakt en Wendy nam telkens alle ti... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1430 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Alles is uiteindelijk goed gekomenn

Zeer goed geholpen totdat er betaald is. Volgens medewerker van Beter horen zou ik €250.00 terug ontvangen via ziekenfonds. Steeds over en weer gebeld. De medewerker zou het voor me uitzoeken en terug bellen maar dat was na 2 wkn nog niet gebeurd.
Ik weer gebeld en medewerker zou weer terug bellen
Maar helaas niets. Zelf weer contact opgenomen maar helaas medewerker weigerde om mij te spreken via de telefoon. Het komt er op neer dat ik het zelf maar uit moet zoeken.
Ik vind het te gek dat hij dat mij belooft dat ik dat geld terug zou krijgen en nu er problemen zijn wil hij me niet spreken.
Zo heb ik ook al enkele keren aangegeven dat het kastje dat ik er bij gekocht heb voor de tv nog niet aangesloten is om dat mij dat niet lukt.
Hij heeft al 2x als antwoord gegeven dat daar wel iemand voor langs komt.
Ook dat is nog niet gebeurd.
Na veel over en weer bellen is alles opgelost. Het kastje van de tv is door Berer Horen goed geïnstalleerd.
De € 250.00 die ik tegoed had heb ik ondertussen ook ontvangen. Dit was uiteindelijk GEEN fout van Beter Horen maar van de VGZ.
Ben blij dat alles nu goed is.

15 febbraio 2024

Beste Jan Brenders,

Bedankt voor uw bericht. U heeft inmiddels contact gehad met de winkel en met uw zorgverzekeraar. Zij geven aan dat de nota vergoed wordt. We hopen u hiermee voldoende te hebben geholpen. U bent van harte welkom in uw Beter Horen winkel.

Met vriendelijke groet, Beter Horen.

Klant vriendelijk

Klant vriendelijk, goede uitleg over de toestellen en bij de twee herhalingsbezoeken ook steeds klant gericht met vragen en adviezen. professioneel.

24 gennaio 2024
Valutata 4 stelle su 5

Nieuw hoortoestellen in september bij…

Nieuw hoortoestellen in september bij beter horen in Oosterhout. Heel erg tevreden over aanmeten, service e.d. goed en helder is alles uitgelegd. Na een paar maanden bleek dat er iets niet goed was met de apparaten, opgestuurd voor reparatie, na ruim een week kwam het terug, niet gerepareerd, maar wel nieuwe toestellen! Wat een service, klasse!

22 gennaio 2024
Valutata 2 stelle su 5

De bestelling van twee stekkers voor de…

De bestelling van twee stekkers voor de dry-cap wacht ik al heel lang op en de ideale afstelling hoorapparaat is er nog niet!

16 gennaio 2024

Risposta di Beter Horen - Oosterhout

Beste klant, bedankt voor uw bericht. U heeft inmiddels een afspraak staan met de winkel. Excuses dat de levering langer heeft geduurd. Met vriendelijke groet, Beter Horen

Valutata 1 stelle su 5

Verlies van gehoorapparaat had voorkomen kunnen worden

Aangegeven dat gehoorapparaat makkelijk uit oor valt , na paar weken helaas apparaat verloren bij nieuw apparaat werden nu extra draad bevestigd tegen verlies zodat hij in oorschelp blijft hangen als hij eruit schiet .
Jammer dat dit niet eerder gedaan is toen ik melding heb gemaakt dit ook als klacht gemeld maar excuses of gesprek wordt geen moeite voor genomen jammer voor mij in de toekomst bij aanschaf nieuwe gehoorapparaat geen Beter Horen meer als je zo met je klanten omgaat oogstte dat.

18 ottobre 2023

Risposta di Beter Horen - Oosterhout

Beste Frans Broek, bedankt voor uw bericht. De winkel heeft contact met u opgenomen. De situatie is met u besproken en opgelost. Nogmaals onze excuses dat het zo is gelopen. U bent van harte welkom in uw Beter Horen winkel. Met vriendelijke groet, Beter Horen.

Valutata 1 stelle su 5

customer service laat te wensen over

customer service laat te wensen over. Thema: vriendelijkheid en technisch advies is slechts 1 ster waard

12 dicembre 2023

Beste E. Lensink,

Bedankt voor het achterlaten van een review. Wat vervelend om te horen dat onze service en uitleg niet naar wens zijn geweest. Onze excuses hiervoor. Uw bericht is intern bekend gemaakt en zal verder worden besproken. Mocht u hierover een officiële klacht willen indienen, dan kunt u een bericht sturen naar klachten@amplifon.com.

Slechte service

Slechte service hoortoestellen na 2 weken al kapot nu al 3 weken aan het wachten totdat ik ze terug krijg verder rommelig geholpen hopelijk gaat na dit alles wel goed....

4 settembre 2023

Beste Peter,

Bedankt voor het achterlaten van een review. Wat vervelend om te horen dat uw hoortoestellen niet meer naar wens functioneerden en u nu enige tijd wacht totdat deze gerepareerd zijn. Onze excuses hiervoor. Uw bericht is intern bekend gemaakt en we zullen u zo spoedig mogelijk contacteren wanneer uw hoortoestellen gerepareerd zijn. Mocht u contact met ons willen opnemen, dan kunt u een mail sturen naar klachten@amplifon.com. Nogmaals onze excuses.

Valutata 2 stelle su 5

Bij Beter horen begrijpen ze niet ,dat je een boortoestel nodig hebt om beter te horen

Bij Beter horen begrijpen ze niet ,dat ik een boortoestel
Heb aangeschaft,om beter te kunnen horen.
Deze toestellen heb ik +- een half jaar geleden aan geschaft.6 weken ben ik naar filiaal in Oosterhout gegaan , omdat er een niet goed werkte. Deze bleek stuk te zijn, en moest op gestuurd worden. Ik ben nu 6 weken verder, en heb het nog steeds niet terug. Ik weet niet wat er aan de hand is, maar ik vind dit niet normaal. Ik heb nooit klachten gehad ,en dit zijn tog al mijn derde exemplaren. Ik had liever wat pozetiver geweest. Maar geen reclames voor Beter Horen , jammer

29 maggio 2023

Beste Marjan Bolk,

Bedankt voor het achterlaten van een review. Wij betreuren uw ervaring. We komen graag in contact met u om u verder te helpen. Wilt u een email sturen naar klachten@amplifon.com? We helpen u graag verder.

Naar 2 oplaadbare hoortoestellen

De medewerkster die mij begeleidde was rustig, vriendelijk en kwam deskundig over. Ik voelde mij zeer op mijn gemak en werd goed geholpen naar mijn nieuwe oplaadbare hoortoestellen toe.
Ik ben van 1 naar 2 toestellen gegaan.

6 marzo 2023

Beste Ted van der Moolen,

Bedankt voor uw mooie review. Wat leuk om te horen dat u op zo'n fijne manier door onze collega bent behandeld en dat u op een rustige manier uw keuze van hoortoestellen hebt mogen maken. Wij wensen u veel plezier toe met uw nieuwe hoortoestellen.

Valutata 3 stelle su 5

Ben ontzettend goed geholpen

Ben ontzettend goed geholpen. Maar daarna was drama. Heb keurig de rekening betaald. Kreeg nog een rekening van €600. Na telefonisch contact waar mijn zoon afgesnauwd werd moesten we het afwachten. Ik hoef de rekening gelukkig niet te betalen. Het was allemaal al betaald. Snap niet dat er zulke mensen werken. Die niet om kunnen gaan met slechthorenden.

18 dicembre 2022

Beste A.C.M. Heijmans - Heijmans,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat het proces rondom het afhandelen van uw rekening niet naar wens is verlopen. U heeft inmiddels contact gehad en de openstaande rekening is stopgezet.

Beter Horen

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più