Medewerkster luistert heel goed naar wat de klant graag wilt en is daar bij kundig om dit te vertalen naar de instellingen. Prima service en prettig personeel.
Zuideinde 1, 2671 MG Naaldwijk, Zuid Holland, NL
L'azienda ha risposto
Fijn en vlot geholpen. Duidelijke uitleg door de audicien. Wat ik persoonlijk nog mis is nog een evaluatie na een paar maanden, om nog eventuele zaken te bespreken en wellicht nog wat extra hulpmidd... Leggi di più
L'azienda ha risposto
De medewerker van het filiaal in Naaldwijk de heer Maikel Monné heeft prima geholpen was duidelijk, geduldig. Met de afspraken ging het niet helemaal vlekkeloos. Dit wordt door jullie centraal gereg... Leggi di più
Zuideinde 1, 2671 MG, Naaldwijk, Zuid Holland, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Uitstekend en vriendelijk geholpen bij de aanschaf van nieuwe hoortoestellen. Jammer dat ik geen enkele toelichting over de offerte kreeg. Waarom ca. 350 euro voor de Beter Horen kaart. Dat is nogal een bedrag, wat overigens ook niet door de zorgverzekeraar wordt vergoed.
Ik zou graag een betere handleiding willen zie voor het gebruik van beter horen app zodat ik een hele hoop problemen zelf op kan lossen
De audicien heeft met zijn kundigheid bijzonder veel moeite gedaan om tot een goed resultaat te komen.
Ben zeer tevreden met de geleverde hoortoestellen.
Door gehoorverlies heb ik nu te maken met een nieuw fenomeen, de audicien en hoortoestellen.
De ervaring met de goede hulp bij, de eerlijke berichtgeving over het dragen en dealen met mijn hoortoestel heb ik als zeer positief ervaren.
Uitstekend geholpen door Rishi Gajadien.
Ben er heel erg blij mee !
Met de afspraken ging het niet helemaal vlekkeloos. Dit wordt door jullie centraal geregeld.
Daar valt nog wel wat te winnen
De prettige en deskundige wijze waarop ik ben geholpen.
Tijd en geld verspilling. Ik heb in juni in Naaldwijk oortjes besteld voor de festivals. Moest drie keer teruggaan maar ze zaten nog niet goed (test hield telkens 30% van 100% bescherming). Hier ben ik tot september mee bezig geweest!!!! Ze belden me telkens niet als de oortjes klaar waren en ik moest zelf achter gaan! Uiteindelijk na 3 keer anderhalf uur mijn leven verspillen was ik klaar mee en heb mijn geld terug gevraagd. Na 2,5 weken heb ik nog mijn geld niet terug. Heb ook een keer gebeld en toen kreeg ik van een boze man te horen dat ze mijn rekeningnummer niet hadden!!!! Maar in de winkel zeiden ze dat ze het wel hadden! In ieder geval heb ik mijn rekeningnummer telefonisch ook doorgegeven maar heb nog steeds mijn geld niet. Echt ongekend hoe ze met de klant omgaan. Ook verbaal snappen als ik bel om achter te komen waar mijn geld is gebleven.

Risposta di Beter Horen - Naaldwijk