Best Of Asia Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Voor de derde keer hebben we een reis laten organiseren door The Best of Asia, dit keer naar Midden- en Zuid‑Vietnam, en opnieuw was het een absolute voltreffer. Alles klopte: de zorgvuldig gesele... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Best of Asia, Bianca, heeft onze wensen en voorkeuren als gezin goed vertaald naar de reis, die we hebben gemaakt. Het programma was afwisselend en wij zijn op prachtige plekken geweest. De communic... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wat een prachitge rondreis hebben we gemaakt met ons gezin door Indonesië! Alles was top geregeld, mooie accomodaties en een super mooi afwisselend programma. De cruise in Borneo was een absoluut hoo... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Centro informazioni turistiche

Scritti dall'azienda

Wij stellen met liefde de mooiste reizen samen naar Zuidoost-Azië

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

29 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

5 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Bianca begrijpt heel goed wat de…

Bianca begrijpt heel goed wat de ingrediënten zijn voor een onvergetelijke reis. Ze zoekt passende ervaringen bij de reizigers, kiest fijne plekken en regelt alles van A tot Z. Ze is altijd bereikbaar en zeer betrokken. Aanrader!

19 agosto 2022
Logo di Best Of Asia

Risposta di Best Of Asia

Beste Carien,

Ontzettend bedankt voor de mooie review en jullie vertrouwen in Best Of Asia. We hebben genoten van de organisatie van jullie reis en alle mooie foto's en verhalen.
Wie weet tot een volgende reis!

Gr Bianca

Spirituele tour op Bali

Afgelopen 2 augustus hebben we een spirituele tour gedaan op Bali die Bianca van Best of Asia voor ons heeft georganiseerd. Ik kan eigenlijk in 1 woord zeggen: FANTASTISCH!!

Zowel de dag zelf; de cleansing bij de tirtan empul, als de gids als de healer waar we geweest zijn waren een hele bijzondere ervaring.
Ik had deze dag georganiseerd voor de 80 ste verjaardag van mijn moeder. Zij is geboren op Java (Indonesië) en ik vond het leuk om haar een beleving cadeau te geven. Samen met mijn man en 3 kinderen en oma zijn we die dag kompas gegaan.
In de bus hebben we alle 6 uitgewisseld welke levensvraag we wilden stellen bij de healer en alleen dat al was zo mooi om met 3 pubers, mijn man en ik en oma van bijna 80 uit te wisselen. Na de cleansing bij de hele bijzondere tempel hebben we gezamenlijk een Palm Reading ontvangen van een spirituele adviseur (zoals we hem noemden). We praten er nog steeds over na en hoe bijzonder dat deze man in een Reading van ongeveer 10 minuten per persoon zo “spot On” kon meegeven waar we ieder voor ons zelf aan konden werken: hee bijzonder.
Oma ging naar huis met de nieuwe mantra “don’t worry BE HAPPY”.

Ook hebben we van onze gids enorme veel geleerd over de filosofie van Bali en hoe de mensen daar in het leven staan. Het was een dag om nooit meer te vergeten!! Veel dank aan Bianca, de lieve en zorgzame gids en de inspirerende healer die met ons heeft gewerkt.

Zeer zeker aan te bevelen als je nieuwsgierig bent naar andere culturen en naar spirituele inzichten over jezelf.

9 agosto 2022
Logo di Best Of Asia

Risposta di Best Of Asia

Beste Suzanne,
Nog bedankt voor je mooie review en mooie woorden! Ontzettend leuk om te horen dat de excursie zo bevallen is en de foto's waren geweldig om te ontvangen. Ik hoop dat de dag nog steeds is blijven hangen, en mocht ik in de toekomst nog iets voor jullie kunnen betekenen, dan weet je me te vinden!
Gr Bianca

Wat een ervaring!

Wat een ervaring! Ik kan serieus zeggen dat dit de meest bijzondere en "breathtaking" rondreis ooit is geweest.

Bianca mijn complimenten! Wat was dit goed geregeld! Ik heb me geen moment zorgen hoeven maken, alles was perfect geregeld en de engels sprekende gids was zo vriendelijk en we hebben zo gelachen met hem!

We hebben genoten van alle paradijselijke variaties, zoveel mooie plekjes gezien. De combinatie avontuurlijk en ontspanning was voortreffelijk neergezet in deze reis op maat.

Sumba was zo authentiek, er valt zoveel te ontdekken en wat een warme mensen!

De accomodaties waren super, en vooral in nihi sumba het ecologische resort, hebben wij als twee verliefde avondturiers genoten van alle luxe. Dit was de perfecte afsluiting, en konden we bijkomen van een reis vol prachtige indrukken, cultuur en natuur. De Waterval Lapopu was fenomenaal en het water was heerlijk. Bedankt voor de tip over de tijd, zo hebben wij er een romantische tafereel van kunnen maken zonder al te veel andere toeristen in de buurt. Zo bijzonder en romantisch!

We kijken nog lang met plezier terug naar deze rondreis en hopen snel weer een nieuw avontuur met jou te kunnen samenstellen! Bedankt!

Veel liefs Esperanza & Daniel

Reis Bali & Sumba mei 2019

6 gennaio 2021
Valutata 5 stelle su 5

Bedankt voor deze unieke ervaring

Tsja, waar begin je als je met kleine kids dan toch die verre reis wilt maken. Op internet. Maar ook daar zagen we de bomen door de jungle niet meer.

Gelukkig heeft Bianca een ontzettend mooi voorstel voor ons gemaakt. Wij wisten niet dat je een reis zo persoonlijk kunt maken! Helemaal met oog voor onze wensen. We wilden namelijk geen intensieve rondreis met onze jongens van 4 en 6 jaar oud.

De reis naar Bali was echt op maat. Niet de gebaande paden maar juist het echte Azië. Bianca kent alle verborgen plekjes en wat hebben we genoten.

De uitdaging met jonge kids werd een belevenis die ook zij niet zullen vergeten. Tijdens de reis kregen we nog een persoonlijk berichtje, of alles naar wens was.

De afsluiting in Sanur was heerlijk. Een plek waar je zowel privacy hebt als andere gezinnen kunt ontmoeten. Onze kids vonden vooral de lokale kinderen erg leuk. Dankjewel voor deze unieke ervaring. We komen zeker terug en willen dan Sumatra ontdekken.

Jolien en gezin

6 gennaio 2021

Rondreis Vietnam

Ik heb een zeer afwisselende 24 daagse rondreis gemaakt van Noord naar Zuid Vietnam. Prachtig land met zulk lieve inwoners en heerlijk eten. De rondreis volledig georganiseerd en samengesteld door Bianca van Best of Asia. Het had voor mij een ideale balans tussen cultuur, natuur en ontspanning. Een uitmuntende selectie door Bianca van accomodaties in de beschikbare prijsklasse en leuke excursies. Goede begeleiding gehad van diverse gidsen die allen van goed tot zeer goed Engels spreken en alle transfers prima geregeld. De reis startte in het levendige maar chaotische Hanoi met het getoeter van alle scooters. Met de nachttrein (in een privé cabin, viel me trouwens alles mee) door naar Sapa één van de hoogtepunten van mijn reis. De trektocht door de rijstvelden heeft echt indruk op me gemaakt. Prachtige uitzichten in combinatie van de hulp van de lieve locals op de glibberige stukjes. Kan het nog mooier, ja in Halong Bay toch wel het mooiste plekje van Vietnam een tweedaagse luxe cruise gemaakt met diverse excursies overdag. Derde favoriet was Hoi An. Fijne combinatie van een sfeervolle havenstad en strand met allemaal gekleurde lampionnen die je daar overal kunt kopen en s'avonds branden. Ook heel leuk als souvenir zijn de vele kledingzaken waar je kleding op maat kan laten maken of sandaaltjes. Mijn favoriete stadje van de reis. Er zaten verder voldoende stranddagen opgenomen in het programma om heerlijk te relaxen en optimaal te genieten van het weer en de mooie stranden in Na Thrang en Phan Thiet. Vietnam een absolute aanrader! Afwisselend met een prachtige natuur en rijke historie met als plus dat het nog niet mega toeristisch voelde mede door de vriendelijke bevolking.

Petra van der Linden

1 dicembre 2020
Valutata 5 stelle su 5

Samen met mijn vader in gedachten op rondreis in Sumatra

Net voordat ik mocht vertrekken naar Sumatra moest ik afscheid nemen van mijn vader.
Na zoveel verhalen en foto’s van Sumatra gezien te hebben van mijn vader moest ik dit mooie land met zijn lieve inwoners zien.
In de rondreis over Sumatra werd een extra dag ingepland om bij het Tobameer, in Prapat met oude verhalen van mijn vader zijn verleden te bezoeken.
Deze dag stonden de gids en chauffeur geheel beschikbaar voor mij. Samen gingen we n.a.v. mijn aanwijzingen op zoektocht naar zijn verleden.
Zo fijn dat de gids alle tijd nam om ons alle hoekjes van Prapat en omgeving te laten zien. Je vertelde de chauffeur waar we na de zoveelste stop nu naar toe wilde. Bianca, bedankt voor de organisatie van deze onvergetelijke reis. Groet, Annemieke de Rooij

16 novembre 2020

Een spontane actie!

We hebben in 2017 een reis gemaakt via Bianca. Dagje Hue, bezoekje aan de Vinh Moc Tunnels, ondergronds tunnelsysteem waar de Vietnamese bevolking de oorlog heeft doorgebracht, Hein Long Bridge bezocht en meer.

Het was zondag en ja wij Hollanders wilden de GP Formule 1 zien (was avonds 20.10 u). Een bericht gestuurd aan Bianca en gevraagd of dit mogelijk was. Zij belde snel terug en reserveerde een tafeltje voor vier personen bij een groot scherm in een sportcafé ergens in Hue. Zomaar niet gepland en weer een topavond gehad. Bianca bedankt voor deze spontane actie.

En bedankt voor wederom een top vakantie.

Tot de volgende reis! Groetjes Gerard Bossink.

15 novembre 2020

Vietnam was super!

We hebben in 2017 een geweldige familiereis gemaakt via Bianca. Voorbereiding was perfect. Op locatie was alles goed geregeld. Alles binnen ons budget en we hebben niets hoeven missen. Bedankt voor al je hulp en we komen zeker bij je terug!

Van Zoggel

8 ottobre 2020

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più