Var in här och läste betygen EFTER att jag redan beställt och blev naturligtvis lite orolig. Tog visserligen 1,5 vecka innan paketet gick iväg men varan var väl förpackad och i utlovat skick så där ka... Leggi di più
jag beställde ett par kängor som jag provar inomhus i vardagsrummet. När jag returnerar produkten påstår skåningen att jag använt skorna utomhus, sedan ändrar han sig och påstår att det är tuggummi på... Leggi di più
Tok dåligt bemötande med detta företag!?skulle få varor idag vid en tidpunkt som var sagt av företaget,men nej inga varor chattade med en agent som var helt oförstående det jag ville ha hade en konver... Leggi di più
Beställde en vara i denna nätbutik, Best Buy. Dagen efter fick jag besked på mailen om att beställningen avbrutits. Fick också ett sms där jag vänligen skulle beställa samma vara i deras andra webbuti... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Komplett utbud av säkerhetsprodukter. Larm, Personskydd & Trafiksäkerhet.
Malmö, Svezia
- 040-6152251
- info@bestbuysweden.com
- bestbuysweden.com
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Vill tacka personalen för utmärkt…
Vill tacka personalen för utmärkt kundtjänst och service, nöjd kund sedan många år!
Köpte en knivväst (TW-19) värde 1900kr…
Köpte en knivväst (TW-19) värde 1900kr ca. Västen är inte använd så mycket och inte ens 1år gammal och det är då hål i tyget samt slitet (insidan av västen), bifogar bilder och gör en reklamation. Får som svar "Billiga skyddsvästar får man leva med" och att det är normal slitage, de erbjuder en skräddare som kan sy ihop det som lossnat. Ärligt talat sämst på bemötande och som kund får man kritik för man köpt en "billig väst" som de själva säljer ärligt talat. Kommer absolut inte handla hos dem igen så är det bra med det.
Köpte försvarsspray och överfallslarm…
Köpte försvarsspray och överfallslarm till mina döttrar. Kom efter några dagar och jag är verkligen nöjd med produkterna!
Mycket bra priser på…
Mycket bra priser på säkerhetsprodukter, bland de lägsta jag hittat. Köpte ett par Original SWAT kängor och knivhandskar och det var snabb leverans, nöjd kund.
Vill varna för detta företag!
Vill varna för detta företag!! Beställde 2 st överfallslarm av dem. Den första gick sönder vid första testen. Den andra öppnade vi inte ens (paketet) .Försökte få kontakt med förtaget som inte svarade på mejl.( de är mycket långsamma, kan ta dagar eller veckor på sig med allt) Jag skickade tillbaka bägge två. Nu har de skickat en ny faktura ( denna vecka) genom Klarna på en st istället fast jag inte ens äger någon!! Denna historia då jag beställde o fick varorna började innan jul 2020. Nu är det 23 februari 2021!!! Aldrig mer något från detta företag!! Önskar jag hade läst omdömen innan jag beställde. En läxa för mig.

Risposta di Best buy Sweden
Okunnig personal och dåligt bemötande!
Okunnig personal och dåligt bemötande!
Att sedan få ett svar av VD:n att jag troligt vis aldrig handlat av dom (pga. dåligt betyg här) visar på hur illa det står till.
Jag handlade i deras butik med företagskort men fick inget kvitto på köpet utan endast transaktionsslip vilket inte enligt skatteverket är ett godkänt kvitto på köp. När jag kontaktade företaget så vägrade de ordna kvitto på mitt köp. Istället blev dom otrevliga och hävdade att transaktionsslip är kvitto för dom.
Nu hänvisar de till Billmate och Klarna vilka inte har med köp i butik att göra. Mycket oseriöst företag!

Risposta di Best buy Sweden
If there were possible to leave 0 stars…
If there were possible to leave 0 stars i would! The product you get cant be compared with the picture on their webpage. What you get when you order from this company is toys.
The service is terrible they answer once on the email and when you types back on their answer they wont reply.... and If you see their amswer they Dont accept that customers gives feedback...
You do sell security products but also toys.... they are not as described or pictured....

URUSEL OBEFINTLIG returhantering
URUSEL OBEFINTLIG returhantering. Skickade tillbaks en ryggsäck, som nu kommit i retur tillbaks till mig! De skiter i att hämta ut returer. KOMMER ALDRIG HANDLA DÄR MER. Nu har jag också läst andras dåliga omdömen om företaget, vilket inte förvånar mig. Man får hoppas de går i graven fortare än kvickt

Risposta di Best buy Sweden
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.