Jeg kæmpede med et vindue som ikke kunne åbne og lukke korrekt længere. Jeg kunne se at det skyldtes en lille stift/glider som var knækket og fandt via AI ud af at det ikke var muligt at skifte glider... Leggi di più
Ved renovering af nogle gamle skulle jeg bruge nogle nye hængsler. Ved præcis hjælp fra salgsafdelingen, fik jeg fundet præcis de hængsler jeg skulle bruge. Efter nem online bestilling kom de dagen ef... Leggi di più
Nem og overskuelig hjemmeside. Fik bestilt præcis det jeg havde brug for. Levering gik helt problemfrit.
Beslaget valgt ud fra online-brochuren, der viste beslag og de relevante detaljer - og prisæ Det blev bestilt og sendt til en udleveringsadresse efter vort valg, alt fungerede, det kom frem i god beh... Leggi di più
Beslagfabrikken.dk er en dansk webshop som sælger kvalitetsbeslag direkte fra vores fabrik i Nibe til private. Vi leverer den bedste kvalitet – tilpasset danske behov og det danske klima. Du har altid mulighed for at få hurtig og professionel rådgivning hos os – vi kender alt til beslag og hængsler.
Jacob Petersens vej 9, 9240, Nibe, Danimarca
- salg@beslagfabrikken.dk
- beslagfabrikken.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
De rigtige hængsler jeg ikke kunne…
De rigtige hængsler jeg ikke kunne finde andre steder
Let og enkelt!
Overskuelig hjemmeside, som er let at finde rundt på! Alle beslag blev leveret dagen efter.
Top firma at handle med!
God pris og hurtig levering
God pris og hurtig levering . Jeg er heldig at finde gammel dagen udskyder hos beslag fabrikken 😊
Et godt udvalg på hjemmesiden
Et godt udvalg på hjemmesiden, som samtidig gav en god beskrivelse af varen.
Fordelagtige priser og hurtig levering.
Beslagfabrikken.dk kan bestemt anbefales og jeg handler gerne der igen.
Hurtig levering og som det skal være 👍
Hurtig service og levering....👍
Processen gik som den skulle.
Hurtig levering med god information…
Hurtig levering med god information undervejs. Let at søge på hjemmesiden.
Bestilte nogle anverfer og stormkroge…
Bestilte nogle anverfer og stormkroge til mine vinduer bare perfekt passer som det skal, Tak for god service.
Beslaget valgt ud fra online-brochuren
Det blev bestilt og sendt til en udleveringsadresse efter vort valg, alt fungerede, det kom frem i god behold. Ingen klager herfra.!!
Gode beslag til den billigste pris
Gode beslag til den billigste pris. Hurtig levering.
👍😊 Det er bare nemt
Vare levede ikke op til forventninger
Vare levede ikke op til forventninger. MEGET rustik i udseende - svarer ikke til billede på website.

Risposta di Beslagfabrikken.dk
God oplevelse
Jeg modtog varen efter kort tid samt det var pakket godt ind. Ingen klager herfra