Den Portugisiske Camino, Kystruten med Bering Travel blev den perfekte Camino debut for os. Smuk tur, gode hoteller og Berings informative app hjalp os trygt igennem ruten. 14 fantastiske dage, som va... Leggi di più
Vi var på nydelig sykkeltur på de joniske øyer og er veldig fornøyd med hele pakken. Det var lett å få ta i personalet dersom det var nødvendig, sjarmerende og fine hoteller, gode el-sykler og et fan... Leggi di più
Skønneste tur med Bering rejser. Vores bedste tur dags dato. Så skønt at cykle mellem de ioniske øer. Top service på stedet af guide både til cykler og praktisk for at få hos kørende. Specielt udvalg... Leggi di più
Informazioni su Bering Travel
Glenshøjparken 72, 5620, Glamsbjerg, Danimarca
- +45 71996550
- mail@beringtravel.com
- beringtravel.com
Le persone hanno visualizzato anche
kanon tur godt planlagt ikke sidste …
kanon tur godt planlagt ikke sidste gang vi tager sådan en tur
En helt fantastisk velorganiseret tur …
En helt fantastisk velorganiseret tur med en masse flotte naturoplevelser og nogle hyggelige overnatningssteder med hjælpsomme og venlige mennesker. Alt fungerede bare som det skulle og jeg vil varmt anbefale denne tur.
Naturoplevelser i topklasse
Vi fik lige fra start en meget imødekommende service, som også bød på skræddersyede løsninger til vores behov og ønsker. Materialet om turene er fyldigt og informativt. Vandreturene virker meget nøje udvalgte i forhold til områdernes naturmæssige topseværdigheder. Sværhedsgrader og angivelse af vandreturenes varighed var i fin overensstemmelse med vores oplevelse.
Samlet set fik vi bestemt lyst til at prøve andre ture.
Fottur i Østerrike
Benyttet Mountain Adventures for en fottur i Østerrike. De var veldig behjelpelig med informasjon i perioden hvor vi søkte etter den rette feriereisen og også etter bestilling av turen. Turen var som beskrevet (om mulig enda bedre da vi i tillegg hadde skikkelig flaks med været). Alt det praktiske fungerte som det skulle, veibeskrivelseb var rett, hotellbookingen var i orden og baggasjen ble transportert uten problemer.
Kort oppsummert veldig fornøyd med turen og opplegget.
Vandretur i Piemonte.
Helt igennem en veltilrettelagt tur. Firmaet gør et stort arbejde for at sikre kunderne den bedste tur. Virkelig dejlige overnatningssteder. Meget gode rutebeskrivelser og kort på hele turen.
Det er et utrolig smukt område at vandre i.
Vi vil give vores bedste anbefaling til Mountain Adventures og området.
Yogaferie på the Lodge i Portugal
Yogaferien på The Lodge i Portugal overgik alle forventninger - smukt sted, venligt og hjælpsomt personale og god yoga👏😊 Herudover var der gode restauranter i gåafstand fra The Lodge og den nærliggende by Sintra var absolut også et besøg værd👍 Kan varmt anbefales😊
Dykkerferie i Hurgharda
Dykkerferie i Hurgharda
Professionelt og meget engageret dykkerteam hos Manta Ray Divers Hurgharda, hvor vi dykkede 10 gange på 5 dage, tog certifikat hos Michael og så rigtig meget forskelligt i det klare varme vand bl.a. definer. Super all-inklusive ophold på Hotel Desert Rose inklusive flere a la carte restauranter og et meget service minded personale som virkede rigtig glade for deres job. Og 24 timers tilgængelighed til kompetent lokal guide. Alt i alt en meget vel tilrettelagt ferie, hvor vi kunne engagere os fuldt i dykningen og ellers bare læne os tilbage og nyde ferien.
Flot vandretur
Vi har i et rigtigt østrisk kejservejr været på en oplevelsesrig vandretur i det smukke Salzkammergut. Rejsen var veltilrettelagt med gode rutebeskrivelser, dejlige hoteller og en logistik omkring bagagen, der bare fungerede. samt løbende opfølgning fra Mountain Adventures.
Perfekt planlagt cykeltur
Perfekt planlagt cykeltur. Altid hurtigt svar på henvendelser. Jeg kan absolut anbefale Mountain Adventures.
Simpelthen upåklageligt!
Hvis jeg kunne give 10 stjerner ud af 5 ville jeg have gjort det, det kunne simpelthen ikke have været bedre organiseret! Daniel var med os hele vejen, og håndterede vores rejse med en god kombination af professionalisme og menneskelighed :)
Vi var to personer på yogaferie i Portugal (The Lodge) og det var den mest fantastiske oplevelse :)
Selskabet kan helt klart anbefales og roses til skyerne. Vi organiserer helt sikkert ferie med dem igen en anden gang :)
Kan kun anbefales
Kan kun anbefales. Vælger med garanti Bering rejser igen.
Godt planlagt tur
Godt planlagt tur, med lige de ture, Vi som utrænede vandrere kunne ønske os. Gode turbeskrivelser og fine kort. Dejlige hoteller og god mad. Absolut værdi for pengene
Mette ,Sofie og Sonny
Vandretur fra Sarria til Santiago
Mountain Adventures har været fantastisk som rejseselskab i forbindelse med vores ferie på Caminoen.
Hurtig, seriøs og velkvalificeret vejledning både inden, under og efter rejsen. Alt fungerede for os undervejs på ferien. Vi følte os i gode hænder og kunne slappe af og nyde turen.
Tour de Mont Blanc
Jeg og min samboer har hatt en kjempefin selvguidet trekkingtur arrangert av Mountain Adventures (MA) rundt Mont Blanc.
Opplegget har vært helt supert. Kart/beskrivelse av turene dag for dag var veldig gode å ha med seg. Hotellene/refugene vi sov på var hyggelige med god mat og service. Transport av baggene gikk smertefritt. Positivt at MA fulgte oss opp i løpet av og etter ferien for å høre hvordan vi hadde det.
Vi reiste et par uker før trekkingsesongen begynner i Frankrike, opplevde derfor litt problemer med bussrutene og at noen av fjellhyttene/Refugene var stengt. Dette er noe som burde vært bedre forklart av arrangøren.
Alt i alt en fantastisk ferie, vi reiser gjerne med MA igjen!
Vandreferie fra Dolomitterne til Gardasøen med vores hund
Vi var på vandreferie fra Dolomitterne til Gardasøen i Juni måned med vores hund. En super oplevelse hvor det meste bare klappede.
Godt at det er muligt at afkorte vise af dagene, specielt når det 35 grader varmt.
Trekking i Marokko
Fantastisk tur. Det hele var rigtig fint og perfekt planlagt. Alt foregår trygt og godt og man er aldrig i tvivl om noget.
Cykeltur på de Ioniske Øer
Super god ferie, alt fungerede, afhentning i lufthavenen, bagagetransport mellem hoteller.
Blev modtaget med venlighed og lidt forbløffelse over at nogle tossede dansker kunne finde på at cykle rundt, når man kunne tage en bil eller motorcykel.
Flot natur, smukke små havnebyer, ikke meget trafik.
Turen kan absolut anbefales.
Af princip giver jeg ikke maks. stjerner, men denne kunne godt fortjene det.
Sikker og spændende liveaboard dykkerferie i Egypten
Selv om jeg i forvejen kun havde været på 4 dyk og havde min Open Water PADI fra 2 år siden, var jeg heldig nok til at komme med på denne liveaboard.
7 solrige dage og 17 vellykkede dyk senere har jeg set nogle af de mest historiske skibsvrag (såsom Thistelorm) og mest sjældne fisk (såsom Spanish Dancer). Og selvfølgelig fik jeg min Advanced PADI certifikat inkl. deep dive, wreck dive, night dive, drift dive og navigation /photography.
Jeg kan yderst anbefale liveaboard i Egypten med Bering Rejser - den nemmeste og sikreste måde at få set mange af verdens smukkeste steder på 7 dage.
Cykelferie langs Algarvekysten
Cykelferie langs Algarvekysten - en helt fantastisk oplevelse. Alt var bare i top. Cykelruterne - 5 etaper - var rigtig gode med mange flotte naturoplevelser - mange storke - og meget nemt at finde vej med det udleverede materiale. Bagagetransport fungerede optimalt og hotellerne var mega fine med lækre morgen buffet'er. Vi havde lejet mountainbikes, og de var velsmurte og gode at køre på. Vi kan slet ikke give nok roser til arrangørerne. Vi tager en tur med mountain-adventures igen en anden gang.
Høj service og helt fantastisk …
Høj service og helt fantastisk dykkertur til Hurghada