Bering Travel Recensioni 443

TrustScore 5 su 5

4,9

Den Portugisiske Camino, Kystruten med Bering Travel blev den perfekte Camino debut for os. Smuk tur, gode hoteller og Berings informative app hjalp os trygt igennem ruten. 14 fantastiske dage, som va... Leggi di più

Vi var på nydelig sykkeltur på de joniske øyer og er veldig fornøyd med hele pakken. Det var lett å få ta i personalet dersom det var nødvendig, sjarmerende og fine hoteller, gode el-sykler og et fan... Leggi di più

Benyttet Mountain Adventures for en fottur i Østerrike. De var veldig behjelpelig med informasjon i perioden hvor vi søkte etter den rette feriereisen og også etter bestilling av turen. Turen var som... Leggi di più

Skønneste tur med Bering rejser. Vores bedste tur dags dato. Så skønt at cykle mellem de ioniske øer. Top service på stedet af guide både til cykler og praktisk for at få hos kørende. Specielt udvalg... Leggi di più

1. Agenzia viaggi
  2. Agenzia specializzata in immersioni
  3. Agenzia per escursioni
  4. Tour operator

Informazioni su Bering Travel

Hos Bering Travel har vi i mere end 10 år arrangeret aktiv ferie med fokus på Vandreferie, Cykelferie og Adventure Rejser. Vi går op i at have et meget højt serviceniveau lige fra din første henvendelse og til du er godt hjemme fra turen. Vi har ture i alle sværhedsgrader, så der er helt sikkert også en tur, som passer dig.

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Uovertruffen service fra Bering Rejser!!!

Bering Rejser arrangerede en skøn tur for os til Fuerteventura. Daniel var flink til at svare på alle vores spørgsmål og tjekkede endda op på, hvordan turen gik undervejs. Herlig service. Vi kan varmt anbefale Bering Rejser.

24 maggio 2017

Yoga ferie i Marokko

Havde aldrig hørt om Bering rejser,men det har været en stor fornøjelse at lære dem at kende. Fik en rigtig god og kompetent behandling.
Der er rigtig mange spændende rejser. At de ikke får 5 stjerner beror på, at der så længe var tvivl om rejsen blev til noget.

4 maggio 2017

Fantastisk yoga retreat i Marrakech

Fantastisk yoga retreat i Marrakech - med alt det bedste, i forhold til rejseorganisering, arrangement, ophold, yogalærer mm. !!
Helt sikkert anbefalelsesværdigt. Vi rejser meget gerne igen med Bering rejser :-)

1 maggio 2017

Varmeste anbefaling

Er netop vendt hjem fra en fantastisk tur rundt om Manaslu arrangeret af ME. Alt har fungeret perfekt. Den Nepalesiske samarbejdspartner var urolig venlig og behjælpsom med alt. Vores varmeste anbefaling til Mountain Adventure.

24 aprile 2017

Turen til Cinque Terre i Italien kan varmt anbefales!

Turen til Cinque Terre i Italien kan varmt anbefales! Området er smukt og spændende, og vi var indlogeret på gode turistklasse hoteller med en meget fin service. Området indbyder til at tage vandreture, som det passer den enkelte. Der kan kombineres med afbenyttelse af lokal togbane, hvilket gør det fleksibelt og betryggende. Vi fik fra Mountain Adventures en fin pakke med relevant information. Folk i alle aldre kan være med.

23 aprile 2017

Vil anbefale dem til alle :)

Fantastisk kundeservice. De arrangerede en virkelig god rejse- jeg vil anbefale dem til alle :) jeg følte mig meget tryg både før og under rejsen. man får meget for pengene!

22 aprile 2017

Vandreferie i Tramuntana

God service Gode vandrerture i forskelligt områder , med skønne udsigter Har kun mødt søde mennesker.
Lidt malurt så var det et meget lille værelse lige ved siden af hotelles ventilations anlæg men det var kun en enkel nat så det gik

20 aprile 2017

Fremragende!

Vi har fået den bedste service af Daniel. Alt spillede perfekt. Vil til enhver tid anbefale Bering Rejser!

20 aprile 2017

Det har bare fungeret

Det har bare fungeret, med en super service og hurtige svar ved spørgsmål.
Ikke sidste gang vi rejser gennem Bering Rejser.
The Lodge er det perfekte sted at være!
Personalet er fantastiske, hjælpsomme hele vejen igennem.
Du føler dig meget velkommen.
Vi har mødt mange dejlige mennesker.
Indkvarteringen er spændende. Du mærker tydligt at naturen har inspireret til indretningen og omgivelserne. Der er super rent allevegne. Der er virkelig fredeligt og roligt. Du kan finde selskab med andre mennesker eller bare være din egen og slappe af.
Området omkring The Lodge giver mange muligheder for aktiviteter, såsom surfing, vandreture, klatring, besøge Sintra, eller bare læse en bog på stranden .... endeløse muligheder.
The Lodge er familieegnet.
Nær the Lodge findes virkelig gode restauranter - og de fleste med en fantastisk udsigt.

17 aprile 2017

Dykkertur til Egypten.

Min kammerat og jeg havde en tur fra Hurghada til Marsa Allam. Der var 5 dage med dykning, stranddyk og båddyk. Vores forventninger til turen blev opfyldt, der var en rigtig god service fra alle sider. Området mellem Safaga og Marsa Allam, så vi de flotteste koralrev på turen.
De bedste anbefalinger giver vi til Bering Rejser.
Jørgen

16 aprile 2017

Vi havde booket et Kitesurf …

Vi havde booket et Kitesurf arrangement, men blev allerede i den vogn der afhentede os i Faro for at bringe os til Lagos gjort opmærksom på vindforholdene ikke var gode, så man kunne tilbyde et antal af andre aktiviteter. Vi valgte at deltage allerede næste morgen i et surf kursus hvor vi blev afhentet hver dag på det aftalte sted og tidspunkt med glimrende instruktører. Vi kan absolut anbefale Bering Rejser som kompetent arrangør.
Peter Dohlmann

14 aprile 2017

Vi cyklede 4 dage på Amalfikysten.

Vi cyklede 4 dage på Amalfikysten.
God introduktion, da vi kom. Fine kort, fine cykler.
Turene måske lidt til den korte side for os to gamle hønisser på 52 og 63 år, men så blev der tid til at bade, se på dejlige byer, og også en vandretur på et par timer.
Første uge i april var et OK valg. Der var ikke varmt, men behageligt at cykle og ikke alt for mange biler. Måske primo maj er bedre mht varme.
Den største italienske oplevelse var nok overnatningen på det meget italienske økologisk landbrug Le Tore. Hyggeligt, italiensk, dejlig mad.

11 aprile 2017

alletiders

super prof , spændende program , alletiders tur til Atlasbjergende i Marokko deres lokale samarbejdspartnere i Imlil er helt fantastiske
har kun ros til Mountain Adventure de får hermed min varmeste anbefalinger
en glad kunde

Gitte og Jacob

10 aprile 2017

Nem bestilling af pakkerejse til …

Nem bestilling af pakkerejse til Egypten. Beskrivelse levede op til vores forventning. I Egypten blev vi modtaget af professionel medarbejder, som hurtigt fik os igennem paskontrol etc og sikrede vi kom godt frem på hotellet. Vi havde senere samme dag et fint møde med medarbejder på hotellet, som var meget imødekommende og interesseret i at sikre sig, at vi fik en god ferie. Det gjorde vi - tak for det. Det er ikke sidste gang vi benytter Bering rejer

30 marzo 2017