Jeg har gennemført DRC-forløbet hos Bering & Søgaard, og det har ærligt været en af de bedste investeringer, jeg har lavet i mig selv og min forretning. Det, der imponerer mig mest, er ikke bar... Leggi di più

Desværre ligger der et opslag fra mig tidligere. Jeg kan desværre ikke slette det. Det er sådan at da jeg skrev opslaget fik jeg 5.000 kr i rabat på forløbet. Jeg arbejdede rigtig meget... Leggi di più

Jeg har deltaget på flere af Bering & Søgaards forløb igennem de sidste 5-6 år. Alle forløb har givet mig brugbare redskaber til at udvikle mig selv og mit mindset. En investering i sig selv, kan inge... Leggi di più

Jeg har deltaget i Diamond Rich Club Bootcamp og Diamond Rich Club forløbet, og kan kun anbefale det til andre. Materialet er nem at forstå, der er god hjælp at hente ved Jeppe, som har været mi... Leggi di più

1. Centro di formazione e coaching

Kasper Bering & Jeppe Søgaard arbejder med personlig udvikling og menneskelig potentiale, og de hjælper enkeltpersoner og virksomheder med at sætte og opnå mål via gennemtestede værktøjer, som certificerede coaches under Bob Proctor.

4,3

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Diamond Rich Club

Jeg kan varmt anbefale alle at deltage i et forløb hos Bering & Søgaard. Det er den bedste beslutning, jeg længe har taget. Det har forandret mit og min mands liv, og vi holder aldrig op med at studere det fantastiske materiale. Tak til Jeppe og Kasper

4 marzo 2021

Risposta di Bering & Søgaard

Mange tusind tak for de søde ord Lis - det varmer helt ind i hjertet hos os begge.

Det er ikke tilfældigt at du støder på

Det er ikke tilfældigt at du støder på
Kasper og Jeppe henimod dine store drømme! - det betyder du skal have dem med på din rejse, og bygge et solid fundament. De har styr på det🥳

7 febbraio 2021

Risposta di Bering & Søgaard

Mange tusind tak for de søde ord Anansan :)

Stor anbefaling til Bering og Søgaard

Jeg kan stærkt anbefale virksomheden Bering & Søgaard, hvis du ønsker at skabe eller udvikle din virksomhed. De gør en stor forskel og hjælper dig med at nå dine mål.

27 gennaio 2021

Risposta di Bering & Søgaard

Mange tusind tak Ingegerd - det har været en fornøjelse at arbejde sammen med dig og bl.a. følge dit utroligt flotte bogsalg.

jeg er blevet mere bevidst.

jeg har været igennem diamond forløbet og dig i anden, perosonligt syntes jeg det er det bedste forløb jeg har været igennem. fordi jeg har lært en del ting om mig selv og jeg blevet mere bevidst på mine handlinger.

for eksempel hvis der er en bil eller person går foran mig eller tager noget i før bliver jeg ikke sur eller irriteret fordi jeg har to valg enten at reagere eller respondere. jeg vælger næsten altid det sidste for jeg kan selv bestemme hvordan jeg vil reagere i stedet for at give andre eller omstændighederne skylden.

der kan ske noget uheldig for dig som ikke du ikke kan gøre noget ved, men du bestemmer hvordan du reagere det er nok det vigtigste jeg har lært i forløbet.

jeg er vild med forløbet det har været alle mine penge værd hvid du tænker på komme ind på kan jeg varmt anbefale og begynde på.

24 gennaio 2021

Risposta di Bering & Søgaard

Mange tusind tak for de søde ord Bjørn - det varmer helt vildt - og det har været og er fortsat en fornøjelse at arbejde sammen med dig.

Jeg har været igennem forløbet Diamond…

Jeg har været igennem forløbet Diamond Rich Club.
Stor anbefaling til Kasper og Jeppe herfra!

Deres forløb kræver tiltro og et åbent sind. Men hvis du dedikerer dig 100% og gør præcis som de foreslår, ser jeg ikke nogen grænser for hvor langt man kan flytte sig.

Jeg er gået fra at tænke "knaphed", til nu at fokusere og tænke på hvad jeg virkelig vil og samtidigt faktisk skabe det.

27 dicembre 2020

Risposta di Bering & Søgaard

Af hjertet tak for de søde ord Søren - det varmer. Og det har været en fornøjelse at arbejde sammen med dig og se de resultater, du har skabt - stærkt klaret!

Fantastisk forløb og gode muligheder…

Fantastisk forløb og gode muligheder for at vende tilbage til øvelserne når man har nået sine første mål

17 dicembre 2020

Risposta di Bering & Søgaard

Mange tak for de søde ord Nina - og ja, når de første mål er nået, så kan man se endnu længere :)

En klar anbefaling herfra

Hvis du ønsker at stoppe op, ændre dine vaner, tanker og din tilgang i livet, så er Bering & Søgaard det rigtige valg

11 dicembre 2020

Risposta di Bering & Søgaard

Tusind tak Caroline - dejligt at høre du har været glad for forløbet.

Det handler ikke om mængden, men forståelsen.

Jeg er en ung man på 31 år, som i mange år blot har eksisteret og ikke levet det liv jeg virkelig ønsker.

Inden jeg startede på forløbet hos Kasper og Jeppe, var jeg en ulykkelig ung mand. Inden deres seminar tilbage i 2018 ønskede jeg i mange år at finde nogle individer som kunne ændre mit Mindset. Her mødte jeg Kasper og Jeppe og må ærligt sige at dette forløb har og fortsat vender min verden med 180 grader til det positive.
Hvis dette ikke var nok til at overbevise andre om at starte på deres forløb, for det virker! - Så vil jeg sige det sådan. Jeg ville arbejde gratis for Bering og Søgaard kun for at være en del af deres team. De er bare fantastiske.

Risposta di Bering & Søgaard

Tusind, tusind tak Mahir - vi er så sindsygt glade for at høre, hvordan du har ændret og forbedret dit liv på så mange områder. Tak for de søde ord.

A transforming journey

The programme is quite a journey that will transform your way of looking at things as well as your self-perception. Even though you don't have a specific goal in mind when signing up for this journey, it will change your life in many ways. However, I would first and foremost recommend it to entrepreneurs starting their own company and people generally seeking change in their lives. The more you put into it, the more you get out, so you should not underestimate the amount of time (and money) you are going to spend on this programme.
No matter what, Kasper and Jeppe will support you on your journey in the best possible way.

Risposta di Bering & Søgaard

Thank you very much Eva-Maria. So wonderful to read and so happy for you, your development and the results you have achieved in a short period of time.

If you are stuck and need new breathing…

If you are stuck and need new breathing in your life, you must take this course! We often pay for courses that we think will bring us knowledge (i.e. accounting etc. courses), but we never think about taking a course to learn more about YOURSELF. That’s where things start to change..

When working with Jeppe during the Thinking into Results (TIR) course I got a new perspective to my life, it was immensely refreshing to understand that I don’t have to be satisfied with the status quo. If I do not like something, I must change not others.

It is so powerful to know that if you decide to towards your goal you will always attract the right people into your life who will help you to reach that goal. The energy you get from deciding to take this challenge will attract the resources, the right people to you. It all starts with trying, failing and learning from it to be even stronger for the next step. Else, what’s the meaning of life if we are not better today than we were yesterday?

It sounds mind-blowing, but we have only one life and why not to live it to the fullest?
Bering & Søgaard's TIR course offers a structured way of learning all the basics that we need to live a fulfilled life, which is eye-opening as very often we go through life without feeling the joy that can be cultivated from simple things like saying a compliment to a friend or a colleague. With this course I have just scratched the surface as this material and knowledge that I have gained will be with me forever, I will practice it every day to become an even better version of myself.

I am way happier and what I have learned is that I need to let wonders happen to me, but they happen to me because I have worked hard on MYSELF and I attract the good things to be eventually. What comes around goes around, isn’t it?

Therefore, I highly recommend to anyone to invest into yourself with this course and one year later you will look back and think that it was the best decision that you have taken.
JUST DO IT!

Risposta di Bering & Søgaard

Thaaaank you so much Inna - so wonderful to read the understanding and awareness you have gained from the program. It's been a pleasure to work together with you.

Super energisk coaching med fødderne…

Super energisk coaching med fødderne på Jorden, til trods for at det til tider umiddelbart kan virke som overtroisk! Dejligt med konkrete værktøjer som er til at tage og føle på. Tak fordi jeg måtte være med på jeres Fantastiske rejse !!

Risposta di Bering & Søgaard

Mange tusind tak Niels - det har været en fornøjelse at samarbejde med dig.

Jeg er i Diamond Rich Club.

Jeg er i Diamond Rich Club.
Der undervises i TIR forløbet, som er Tænk dig til resultater plus en del ekstra goder, som Jeppe og Kasper har krydret forløbet med.

Det 6 måneder forløb er for alle der virkelig VIL rykke sig, det vil sige at der forventes noget arbejde fra din side, men det er overkommeligt, selv hvis man som jeg ofte arbejder længe og har 3 mindre børn. Det vil hurtigt vise sig at være den bedste investering du nogensinde har lavet.

Du får I forløbet redskaber, som rykker dig som menneske, du skal være åben for at modtage det du får og du skal være klar til at gøre det de vejleder dig om.

Jeg har selv fået værktøjer, der gør at oplever ting, jeg bare ikke oplevede før, og jeg er blevet immun overfor stress og oplever en fornyet glæde ved livet. Jeg lever et interessant liv. Jeg har genfundet den drømme person jeg altid gerne ville være.

Køb forløbet, det er en investering i dig selv, hvis du ikke vil investerer i dig selv, hvorfor skulle andre så gøre det.
Det har rykket mig mere at tage dette forløb med personlig udvikling end noget fagligt kursus nogensinde har kunnet gøre.

28 novembre 2020

Risposta di Bering & Søgaard

Så fantastisk skønt at læse René - det har været så vildt at følge din rejse, og det du har skabt på så kort tid. Mange tak for de søde ord.

Livsforandrende....

Bering og Søgaard har åbnet mine øjne for at tage handling på, at hvis der er noget jeg ønsker i mit liv så ligger mulighederne der. Det er blot at beslutte sig og gå efter det. Jeg ville ikke have været samme sted i mit liv uden mine forløb hos Bering og Søgaard.

27 novembre 2020

Risposta di Bering & Søgaard

Af hjertet tak for de søde ord Else. Al forandring starter helt korrekt med en beslutning.

God oplevelse.

Ingen tvivl om at forløbene er gode, at de her to gæve gutter kan få gang i både drømmene og realiseringen deraf. Intet mindre end 5 stjerner herfra.

26 novembre 2020

Risposta di Bering & Søgaard

Mange tusind tak Morten - det glæder os meget at læse :)

Du kan få flere ting til at ske, end du er klar over pt.

Jeg er med på Bering & Søgaard’s Klub 3%, som er beregnet på at ændre éns mindset ift. den måde man tænker om penge og rigdom, så man kan begynde at tage handling i retning af det, der virker.

Kasper (Bering) og Jeppe (Søgaard) er nogle utroligt sympatiske mennesker, og nede på jorden er de, og jeg nyder at følge dem og deres videoer. Kasper har i en lang periode, via video på Facebook, opsummeret kapitler fra forskellige bøger, der har været relevante ift. penge-mindsettet, og sat sine egne ord på, og således har jeg hver morgen haft en rigtig god måde at vågne på, mens jeg sugede penge-mindsettet til mig med stadigt nye vinkler på det; En virkelig god måde, hvorpå man kan give værdi til sine følgere. Og Jeppe griber almindelige hverdagsting/hverdagssituationer og kobler det til teorien, så det bliver spændende at høre på, og så stoffet bliver forståeligt.

Klub 3% indeholder nogle gode temaer, som man bliver nødt til at have fokus på i sit penge-mindset. Hver uge går Jeppe eller Kasper desuden live, så man kan få lov til at få materialet forklaret på en anden måde, og så man kan stille de spørgsmål, man har. For hver uge bliver man derfor klogere på et nyt område, som man skal have integreret i sit mindset. Man bliver opmærksom på sine egne begrænsende overbevisninger, som holder én tilbage, og jeg er nu ved at opbygge en sidebeskæftigelse inden for et område, som altid har været et stort ønske. Det er en utroligt spændende rejse, jeg er på, og jeg ved ikke, hvor den ender, men jeg er tændt, og jeg kommer frem ad hver eneste dag. Jeg har fortsat adgang til materialet, så jeg kan gense det, når jeg vil, og det kan hjælpe én med at holde snuden i sporet.

Og så skal det lige siges til sidst: Du kan måske ikke ændre på omstændighederne (at der er Corona, eller at staten tager en vis procentdel af dine penge hver måned, eller at bilen går i stykker), men du kan ændre din måde at tænke om det, og hvad du gør med omstændighederne, eller endnu vigtigere: Hvad du gør PÅ TRODS af omstændighederne. Du kan få flere ting til at ske, end du er klar over på nuværende tidspunkt, og dén opdagelse kommer til at ske hen ad vejen som tingene udvikler sig. Isbjerget bliver større og større, jo længere under overfladen, du kommer. Så sæt i værk! :-)

25 novembre 2020

Risposta di Bering & Søgaard

Mange tusind tak Belinda. Det er så skønt at læse, hvordan du har engageret dig i forløbet og fået så meget ud af det. Og du har fuldkommen ret. Det er ikke, hvad der sker. Det der sker, sker for os alle. Der er, hvordan vi tackler det, der har betydning.

Jeppe og Kasper er to fuldstændig…

Jeppe og Kasper er to fuldstændig fantastiske fyre der gør alt for at du som individ kommer i mål!
Jeppe og Kasper er nogle der arbejder målrettet og fokuseret på at du opnår stor succes. Så hvis du vil lære ikke bare at tjene mange, men rigtig mange penge skal du købe et forløb hos Kasper og Jeppe!
Jeg giver hermed min inderste anbefalling videre🙏

11 novembre 2020

Risposta di Bering & Søgaard

Mange tak for de søde ord Johannes - vi er meget taknemmelig for, at du oplever os sådan. Og så har det uden tvivl været fantastisk at følge din udvikling både økonomisk og personligt.

Præcis den uddannelse jeg ledte efter!

Præcis den uddannelse jeg ledte efter!
Et års tid før jeg deltog i klub 3 serien, havde jeg mærket kraften ved at sætte mål for mit liv, men jeg havde svært ved at holde fast i dem, og kunne godt mærke jeg havde brug for nogen til at vise vej.
Efter flere år uden arbejde, hvor jeg havde fået mere ro på psykisk, blev det mere og mere klart for mig, at hvis jeg skulle på arbejdsmarkedet igen, skal det være med en helt anden tilgang end hidtil, da jeg hverken kan eller ønsker at leve et liv med arbejde 37 timer om ugen, blot for at kunne overleve.
Jeg faldt over Bering og Søgaard på FB, og deres opslag talte meget til mig, fordi de var så enkle og positive, og talte om muligheden for at opnå sine mål på en meget enkel og praktisk måde.
På daværende tidspunkt, troede jeg at Diamand Rich Club var den eneste mulighed for at få del i deres undervisningsmateriale. Jeg opdagede så at de havde klub 3% til mere overkommelige priser, og jeg var lykkelig da jeg pludselig havde vundet forløbet i adventsgave til næsten ingen penge!

Jeg har endnu ikke startet egen virksomhed, men min drømmemuskel er vokset, og jeg er taknemmelig for den positive tankegang i kurset, som jo primært hjælper os til at blive mere som børn igen, ved at opmuntre os til at drømme stort. Tak for at vise vej til et anderledes arbejdsliv, som jeg nu tror på er muligt. Jeg vil anbefale ALLE at investere i dette kursus 🙂🙏

7 novembre 2020

Risposta di Bering & Søgaard

Af hjertet tak for de søde ord Julie - det er så fantastisk at læse, hvordan du har givet dig selv lov til at drømme og fantasere - der hvor det hele starter :)

Hvis du gerne vil ha' hjælp til at…

Hvis du gerne vil ha' hjælp til at holde fast i hvad du drømmer om, og konstant komme det nærmere, er Klub 3% et rigtig super godt værktøj!

6 novembre 2020

Risposta di Bering & Søgaard

Mange tak for de søde ord Bente - det varmer :)

Jeg har en god oplevelse med Bering og…

Jeg har en god oplevelse med Bering og Søgaard. De er med til at skabe de forandringer jeg ønsker i mit liv.

30 ottobre 2020

Risposta di Bering & Søgaard

Det er vi så glad for at høre Bente - når vi forandrer os, så forandrer verden sig :)

6 uger kan ændre dit liv

Bering og Søgaards forløb Klub 3% Serien er et virkelig godt forløb som man kan få enormt udbytte af, det kræver bare at man lægger noget ind i det. Du skal være ansvarlig for din egen læring og at du tager handling på tingene, ellers får du ikke noget ud af det. Man får til gengæld enormt meget ud af programmet hvis man bare bruger lidt tid på det hver dag, og sørger for at implementere det de siger.

27 ottobre 2020

Risposta di Bering & Søgaard

Det må jeg sige Peter - du er imponerende! 15 år og allerede så bevidst. Du har fuldkommen ret i det, du skriver, og det har været fantastisk at have dig med og se dine mål realisere sig. Tusind tak for de søde ord.