Jeg har gennemført DRC-forløbet hos Bering & Søgaard, og det har ærligt været en af de bedste investeringer, jeg har lavet i mig selv og min forretning. Det, der imponerer mig mest, er ikke bar... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Desværre ligger der et opslag fra mig tidligere. Jeg kan desværre ikke slette det. Det er sådan at da jeg skrev opslaget fik jeg 5.000 kr i rabat på forløbet. Jeg arbejdede rigtig meget... Leggi di più
Jeg har deltaget på flere af Bering & Søgaards forløb igennem de sidste 5-6 år. Alle forløb har givet mig brugbare redskaber til at udvikle mig selv og mit mindset. En investering i sig selv, kan inge... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg har deltaget i Diamond Rich Club Bootcamp og Diamond Rich Club forløbet, og kan kun anbefale det til andre. Materialet er nem at forstå, der er god hjælp at hente ved Jeppe, som har været mi... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Kasper Bering & Jeppe Søgaard arbejder med personlig udvikling og menneskelig potentiale, og de hjælper enkeltpersoner og virksomheder med at sætte og opnå mål via gennemtestede værktøjer, som certificerede coaches under Bob Proctor.
Marselis Boulevard 1, 8000, Aarhus, Danimarca
Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Come questa azienda usa Trustpilot

Risposta di Bering & Søgaard
Har haft en meget positiv oplevelse gennem forløbet "Tænk dig til resultater".
De to mentorer er altid klar med støtte og gode råd. Og de har en god energi, som de formår at give videre til deres deltagere.
Kan varmt anbefale at tage springet og kom på en "rejse", som vil føre dig længere, end du tror er muligt

Risposta di Bering & Søgaard
Har lært en masse og fået meget mere selvindsigt efter et forløb med Jeppe.
Kan anbefales.

Risposta di Bering & Søgaard
Jeppe og Kasper hjælper med at gøre det umulige muligt!
Jeg har deltaget i Klub 3%, Diamond Rich Club, og nu Dig2! - Jeg har aldrig haft det bedre end jeg har nu! Deres forløb og deres personligheder er fantastiske! - Det kan klart anbefales!🚀
Hvis du overvejer at starte på enten Money Academy eller Diamond Rich Club, fordi du ønsker at opnå nye og bedre resultater i dit liv, så kan jeg med stor tillid anbefale disse to herre til at hjælpe dig på vej! Vær modig og trods frygten! Din udvikling har betydning!
Mvh Benjamin

Risposta di Bering & Søgaard
I started my journey in self-development centered around Bob Proctors material about 2 years ago with the help and guidance from Kasper and Jeppe. I joined Thinking into Results and I can honestly say, that the experience has been and still is life changing. I have learned so much and the way I think and act has changed. I have learned, that the sky really is the limit, and the only thing that is holding you back from your dreams, is yourself. Kasper and Jeppe are ever so positive, encouraging and are great mediators of this fantastic material and way of life. I have not regretted one second that I joined the programme and I would recommend Bering and Søgaard to anyone, anytime.

Risposta di Bering & Søgaard
Efter at have fulgt flere af Bering & Søgaards spændende forløb bl.a. Klub 3%, Fast Disruption, Money and the Mind – var jeg klar til at tage det store spring til ”Diamond Rich Club” Det er det bedste jeg nogensinde har gjort. Resultatet er ikke til at tage fejl af - flere kvantespring er opnået – som jeg ikke i min vildeste fantasi ikke kunne forestille mig jeg i virkeligheden ville opnå. ALDRIG.
Jeg har som 57 årig nu lært (endelig) at tage styringen over mit eget liv. Efter have mit ændret mindset og fokuserer på hvad jeg virkelig ønsker - og tage beslutningen om også at gøre det – har gjort mit liv lettere og givet mig en fantastisk indsigt – hvad der i virkeligheden ER muligt at opnå.
Jeg elsker stadig her efter Diamond Rich Club forløbet, at studerer i de lærebøger med personlig udvikling vi har fået. De bliver aldrig udtømte - da vi til stadighed vokser og videreudvikler vores mindset. Jeg kan på det varmeste anbefale Jeppe & Kasper – De gør en KÆMPE forskel. TAK FOR JER <3

Risposta di Bering & Søgaard
At deltage i Diamond richclub er blandt de bedste beslutninger jeg har truffet i mit liv!💥🌟
Jeg har mødt mange gode coaches - men Kasper og Jeppe overgår dem alle!
Hold nu op en viden og en evne til at formidle og til at bringe det aller bedste guld frem i en! 🌟🤩Min partner Camilla og jeg har ikke bare vækstet vores firma helt vildt! Vores mindset har aldrig været mere powerfuldt og aldrig har vi været mere forelsket i vores liv end vi er nu.! At “anbefale” bliver sgu et fattigt ord! Jeppe og Kasper skulle have en medalje for alt det de giver videre🎉💪🏼🥳🔥🌟det er genialitet på højt niveau!

Risposta di Bering & Søgaard
Kasper Bering og Jeppe Søgaard er super dygtige til at formidle budskabet, taler i billeder og bruger eksempler som alle kan forholde sig til!

Risposta di Bering & Søgaard
Kan du tænke det, kan du også gøre det.
Ja, ordene var oprindeligt sagt af Walt Disney, men de passer også godt på Jeppe og Kasper.
Viljen til at ville giver evnen til at kunne. Endnu en sætning fra motivationsområdets basisværktøjskasse. Men også et udtryk for Jeppe og Kaspers grundindstilling til de opgaver de kaster sig over.
De viser med deres eksempel, at det er muligt at omsætte en drøm til en plan, og gennem brug af veldokumenterede universelle principper, opnå netop det resultat udgangspunktet for deres søgen var.
Med andre ord lever de op til det godt brugte, og efterstræbelsesværdige princip "Walk the Talk"
Et af de fundamentale principper i al form for forandring, og det er det det drejer sig om, når du planlægger på at skabe nye og større resultater, er at følge en mentor, der selv er gået vejen. Og den vej er Jeppe og Kasper gået.
Ikke nødvendigvis den vej du skal, for den vej er din, men en tilsvarende vej. En vej der sætter dem i stand til at lyse for din rejse. For de kender, fra deres egen rejse, de spørgsmål du endnu ikke kender, de spørgsmål du selv må stille dig, for at få de svar du har brug for på din rejse,
Jeg har fulgt Jeppe og Kasper siden deres, lidt famlende men meget målrettede, start, og kan kun beundre deres engagement, energi og vedholdenhed.
Deres resultater taler deres eget tydelige sprog.
Godt gået drenge.

Risposta di Bering & Søgaard
Den vigtigste og mest transformerende investering har, uden tvivl, været i mig selv. Jeg valgte Kasper og Jeppe fordi de selv har gået vejen og har opnået at få selveste Bob Proctor som deres personlige mentor. De yder den allerbedste coaching og, via troen på mig selv, har jeg opnået vilde mål jeg før, ikke turde drømme om. Jeg har manifesteret flere indtægtskilder og med en overskrivning af mine ugunstige paradigmer, har jeg nu en vinderattitude og ved, at alt hvad jeg sætter mig for, er muligt. Af hjertet tak for jer.

Risposta di Bering & Søgaard
5 stjerner herfra. Super god måde at arbejde med sit mindset. Fantastisk god energi og glæde i det gode budskab, der gør det sjovt at opnå mere i livet. Når redskaber bruges flittig er det en life changer, som alle kan få glæde af. Varm anbefaling er hermed sendt videre. Tak fra mig, jeg har virkelig fået rykket mine grænser langt. Fedt!
Mange hilsner Marianne. Egiila

Risposta di Bering & Søgaard
Jeg deltog på 6 måneders kursus (Tænk dig til resultater) for et par år siden. Jeg bruger stadig undervisnings materialet. Det er tidsløst uanset hvilket aspekt af livet du ønsker at forbedre. Det handler om at ændre dit mindset. Yderst tilfreds men "værktøjskassen" og den super fine sparring med Kasper og Jeppe.

Risposta di Bering & Søgaard
Super forløb baseret på TiR, og gjort endnu bedre med Jeppe og Kasper der sprudler af positivitet og god energi.

Risposta di Bering & Søgaard
Det virker hvis du gør arbejdet. På magisk vis hvis man studere dette materiale længe nok og holder fast i arbejdet så vil ens liv forandre sig uden man lægger mærke til det. Jeg er langt fra samme sted som jeg var for et år siden da jeg startede forløbet. I dag lever jeg af min drøm som personlig træner :) På trods af et par tilbageslag pga corona krisen har dette materiale og kaspers og Jeppes coaching fået mig til at opnå det jeg ønskede mig allermest for et år siden :)

Topdollar!
"Hej, jeg har et godt tilbud til dig". Det føltes næsten helt plat at høre Jeppe Søgaards reklame på utube jan. 2020. Men netop denne lune plathed sat sammen med topdollar coachingkvalitet er nøjagtig lig med den varme, som man unikt får hos Beringsoegaard. At give mig selv et år i Beringsoegaards selskab er det bedste, jeg har gjort for mig selv i mit liv.

Risposta di Bering & Søgaard
Bob Proctors materiale Tænk dig til resultater, som Kasper og Jeppe formidler, er intet mindre end opskriften til at forme det liv vi ønsker.
Det virker! Men kun hvis man laver det arbejde der skal laves.
Kasper og Jeppe er gode til at skabe et sundt og fordrende læringsmiljø, især i de online-netværk som kurset giver adgang til.
Får mine varmeste anbefalinger!

Risposta di Bering & Søgaard
Mine allervarmeste anbefalinger til Bering og Søgaard. Mit forløb i Diamond Rich Club har været livsændrende. Jeg har fået en indsigt omkring mig selv, jeg ikke anede der eksisterede. Har fået en taske fuld af værktøj, som vil lette resten af mit liv, gøre det mere spændende og livet mere magisk. Kæmpe ros og tak til både Jeppe og Kasper. De er der 100 % . Man mærker hurtigt det er blevet deres passion, at sørge for vi får mest muligt udbytte af undervisningen - og det glæder dem lige så meget som os andre, når vi når vores mål <3

Risposta di Bering & Søgaard
Jeg er virkelig taknemmelig for, at jeg fik muligheden for at deltage på forløbet Diamond Rich Club.
Jeg husker da jeg skulle tilmelde mig, at jeg både syntes, at det var lidt dyrt og at det lød utroligt hvis de kunne løse alle mine udfordringer. Jeg skrev nemlig til Jeppe nogle gange "vil jeg også få hjælp til dit og vil jeg også få hjælp til dat"
Han skrev ja hver gang.
Nu er forløbet overstået og jeg må sige.
Nu synes jeg både at det er billig og imponerende, som dette program positivt ændre på mange af de udfordringer vi går med i hverdagen. Udfordringer som helt kan undgås, når du bare får de rigtige værktøjer og ikke mindst!!!! Du lære hvordan du bruger værktøjerne.
Kan kun give mine varmeste anbefalinger med på vejen til Kasper og Jeppe.
Jeg fylder 50 år i år og de to drenge er først i 30érne. Jeg glæder mig så meget til at følge dem de næste mange år.

Risposta di Bering & Søgaard
Har deltaget i flere forløb, senest TIR, hvilket må siges at være en af de bedste investeringer i mit liv. Har ikke fortrudt det et sekund og man lærer så meget, som ikke læres andre steder. Koster penge og der skal investeres tid, men det er det hele værd 👍

Risposta di Bering & Søgaard
Kasper og Jeppe er to super dygtig coaches, som virkerlige tager hånd om deres kunder.
Det koster penge, ja, men det gør alle investeringer.
Jeg har selv fået meget mere styr på hvad jeg vil og hvordan jeg skal opnå det.
Samt er jeg blevet et meget gladere og positivt menneske.
Så er du stuck og gerne vil noget mere i livet, så har de her to fantastiske gutter min varmeste anbefaling!

Risposta di Bering & Søgaard
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.