min opsigelse/flytning fra firmaordning til privat var gået skævt hos Yousee/tdc-erhverv - de ville ikke hjælpe. Fi så fat i Jill på telefonen, så satte skub i sagen med det samme, og det blev fulgt t... Leggi di più

Jeg kontaktede Benify da det viste sig, at jeg over en periode på ca. 2 år havde betalt for en fast-IP adresse, som ikke var blevet modtaget. Da det var over bruttolønsordning kunne en almindelig refu... Leggi di più

I ordered a table, chair, and lamp that’s deducted from my gross salary. Even though you see nice calculations, you end up paying over two years! You could buy a lamp outright and pay once, but here... Leggi di più

super service! Jeg har i lang tid haft betalt bredbånd gennem firmaet, men grundet besværligheder med bogførelse har jeg ikke fået refunderet min udgift (min egen dovenskab), Mark fra Benify l... Leggi di più

1. Servizi domestici

Fremtidens arbejdsgiver, giver medarbejderne mere frihed og fleksibilitet. Vi laver de bedste og simpleste løsninger til håndtering af medarbejderfordele, og gør dig til en mere attraktiv arbejdsgiver.

4,0

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Ha risposto al 83% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Hej købt Galaxy z Fold 7 fik den 28/12…

Har købt Galaxy z Fold 7 fik den 28/12 2025.
Den 25/03 2026 virker skærmen ikke mere.
Skriver til support med fotos. Efter ca 32 tilmer
svare support at jeg skal prøve at genstarte tlf. eller nulstille den. Det vil jeg helst ikke vil gøre, da jeg ikke vil slette alt på min tlf.
Skriver tilbage det virker ikke og at jeg ikke har hørt fra dem. Jeg har ellers ringet 9 gange til deres support. Ringede til support men kom ikke igennem og nu er der gået 4 dage, hvor jeg intet har hørt fra dem. Det på trods af at de sagde at de ville kontakte mig.
Jeg kender flere der har købt disse telefoner gennem jer og jeg er da nu bekymret for dem, hvis de skulle være så uheldige at deres telefoner også går i stykker.
I virker ligeglad med det...

Opdatering 30/03
Support har ringet i dag og vil ikke sende mig en ny tlf. Det blev jeg ellers lovet, da jeg købte den. Da jeg ikke har skrevet hvordan min Tlf. er gået i stykker/ ikke virker mere, så kan de ikke give mig en ny telefon. Det er åbentbart vigtigt om det er min skyld eller softwaren. Jeg ved bare ikke hvordan det er sket. Jeg åbner min telefon og den ene side af skærmen er sort. Nu er alt sort. Hvordan skal jeg dog vide om det er min fejl eller softwaren den er gal med??? Så nu er jeg fanget i mellem 2 forsikringer, om hvem der skal betale for en ny Tlf.
Hvis jeg skriver at det er mig der er kommet til at ødelægge den, så kan de sende mig en ny Tlf.
Ellers kan de ikke. Jeg kan jo bare låne en anden Tlf. af min fam. eller venner, imens jeg sender den ind til dem på support. Vil det så betyde at man, hvis det sker igen, skal overveje med selv om man skal lyve, hvis det er softwaren den er gal med? Det burde ikke være noget, man skulle forholde sig til, vel?

25 marzo 2026

Hej Ivan,

Tak for din anmeldelse. Jeg er utrolig ked af at høre om din oplevelse med vores samarbejdspartners kundeservice. Som du og jeg har været i kontakt om, er din sag blevet eskaleret, og vi ønsker at finde en løsning hurtigst muligt, så du kan have et velfungerende produkt snarest.

Jeg håber, du vil overveje at slette din anmeldelse, da vi ikke har været inde over sagen før nu, og din oplevelse derfor ikke har været med vores kundeservice. Derfor forstår jeg naturligvis, at det har været en frustrerende proces, og det er en erfaring, vi vil tage med videre.

Med venlig hilsen Marie, Benifex

Meget ringe support og leveranceevne

Meget ringe support. Har bestilt og i 2 måneder betalt en telefon og tilbehør. Tilbehør er modtaget og taget i brug.

Da Benifex og deres underleverandør ikke kan levere telefonen, er ordren annulleret og tilbehør skal nu returneres

18 febbraio 2026

Ingen interesse for kunderne

Enormt dårligt setup. Har bestilt og i 2 måneder nu også løbende betalt for en IPhone med diverse tilbehør. Kun tilbehør er modtaget.

Jeg har over tid modtaget 8 SMS med forsinkelser på levenrancen. Benifex henviser til deres underleverandør der igen henviser til deres underleverandør. Ingen har ansvar for noget. At Iphones skulle være i restordre har jeg svært ved at forstå. Jeg kan købe den model jeg har bestilt fra flere hjemmesider bla. Apple Store til omgående levering. Jeg har googlet leveringsproblemer for Iphones igen med negativt resultat. Det findes ikke.

Det virker som et totalt scam. Nu de har fået mine penge er interessen for mig som kunde fuldstændig forsvundet.

Anbefaler alle virksomheder at finde en anden samarbejdspartner. Denne her elendige service kan I ikke være bekendt at udbyde overfor Jeres ansatte.

Tak for svar Benifex - men vi har skrevet 10mail from og tilbage så det hjælper ikke. Jeg har også fået en mail fra en underleverandør der beder mig bekræfte at jeg har modtaget alle varer! Bare for at understrege hvor lidt styr der er på tingene. Og så forresten fik jeg her til morgen min SMS nummer 9 med en melding om yderligere forsinkelse...

18 febbraio 2026

Hej Henrik

Tak for din anmeldelse.

Jeg er ked af at høre om den oplevelse, du har haft med leveringen af dit bruttolønsprodukt. Det er helt korrekt, at flere leverandører lige nu oplever store problemer i deres forsyningskæde på visse Apple produkter. Jeg er desværre ikke i stand til at se statussen på dit specifikke produkt, da jeg ikke kan finde frem til din profil fra dine oplysninger her. Men det er en generel ting, vi oplever og hører fra vores kunders forskellige leverandører.

Vi henviser til leverandøren for konkret hjælpe med status på levering og spørgsmål til produkter, da vi oplever den bedste service i den direkte kontakt med leverandøren. Jeg er naturligvis ked af at høre, at du er er blevet viderestillet her. Det er bestemt ikke meningen.

Du er meget velkommen til at kontakte os på vores supportmail: support@benify.dk, så vil jeg meget gerne assistere på din sag.

Med venlig hilsen
Marie

Customer Service Excellence

At the beginning of the year, I renewed my yearly SATS subscription through Benifex (Benify).

Before the subscription started, I realized that it was the busiest season at the gym, and I’d be better off waiting until that period was over. According to SATS' terms, to be eligible for cancellation within 14 days from the subscription start date, you must not have used the gym - which I respected.

Initially, I contacted SATS directly, but they redirected me to Benifex, who is responsible for handling the B2B yearly orders. Unfortunately, Benifex support informed me that cancellations weren’t possible for this type of subscription, as stated during the checkout process. I was, however, able to freeze my membership at SATS for one month free of charge, which I did.

Even though my refund request was rejected at first, a few days later I received an email from Cecilie at Benifex saying she would look into my case to see what could be done. Eventually, Cecilie managed to get the cancellation approved, and my order was successfully terminated!

Huge thanks to Cecilie for her help and for making it happen - even though it seemed impossible at first!

14 gennaio 2026

Thanks Cecilie and Marie!

Truly excellent support from both Cecilie and Marie around a very complicated and urgent case regarding the delivery of Øresund Pendler+!

Thanks to both of you for going above and beyond to resolve the issue as soon as possible.

6 gennaio 2026

Super happy with customer service

Benify was prompt to provide the feedback with the exact process, when I wanted to cancel one of my orders. Once the action from my side was completed, they collaborated with the supplier quickly to cancel the delivery. I appreciate Cecilie from Benify for her super nice customer service:)

18 novembre 2025

hurtigt svar og præcis

hurtigt svar og præcis

4 novembre 2025

Hej Nathalie

Tak for din anmeldelse. Hvor er vi glade for at høre, at du fik svar på dine spørgsmål. Ræk endelig ud hvis vi kan hjælpe en anden gang.

Hurtig og fin service

Hurtig og fin service.
Jeg fik oplysningerne, så jeg kunne foretage min bestilling.

Hej Helle,

Mange tak for din feedback. Vi er glade for at høre, at du fik svar på alle din spørgsmål, da du har kontaktet vores support.

Teamet hos Benifex 💚

Dejlig service behagelig og utrolig…

Dejlig service behagelig og utrolig hjælpsom og meget flink det var bare en god oplevelse

30 ottobre 2025

Hej Lars

Tak for din anmeldelse. Hvor er vi glade for, at du har haft en god oplevelse med vores support. Ræk endelig ud hvis der er andet, vi kan hjælpe med.

Super hurtig respons tid og god service

Super hurtig respons tid og god service

Hej Torben

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service, og vi håber du vil række ud, hvis der er andet, vi kan hjælpe med.

Teamet hos Benifex 💚

hurtigt og præcist svar fra Cecilie i…

hurtigt og præcist svar fra Cecilie i support.

28 ottobre 2025

Hej Carl,

Tak for din feedback. Vi er glade for at høre, at Cecilie gav dig svar på alle dine spørgsmål.

Meget tilfreds med kundeservicen

Meget tilfreds med kundeservicen
Super tilfreds.
Hurtigt svar retur på spørgsmål sendt på mail
Tak til Cecile.
Selv bruttolønordningen fungere også rigtig godt

Hej Winni

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at vores kollega Cecilie har hjulpet dig med dine spørgsmål. Tøv endelig ikke med at række ud, hvis der er andet, vi kan hjælpe med.

Super tilfreds med kundeservicen

Super tilfreds.
Fik hurtigt og præcist brugbart svar på spørgsmål sendt på mail. Er super tilfreds med servicen fra Cecilie.
Indtil nu, kun oplevet denne super service. :)

28 ottobre 2025

Hej Lars

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Din feedback er givet videre til Cecilie. Kontakt os endelig igen, hvis der er andet, vi kan hjælpe med.

Yderst kompetent og hurtig 💪

Super hurtig respons på forespørgsel 💪😊

23 ottobre 2025

Hej Per

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med vores svartid, og at vi kunne hjælpe dig med din henvendelse.

Ræk endelig ud hvis der er andet, vi kan hjælpe med.

De bedste hilsner,