Epassi.se Recensioni 644

TrustScore 2.5 su 5

2,5

Valutata 1 stelle su 5

Inget av det jag kan tänka mig göra finns registrerat hos epassi. Jag gillar fiske men det finns inga fiskekort att köpa via epassi. Om man har en verksamhet som pågår och som är registrerat enligt... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Krångligt när föreningen/klubben inte är ansluten till Epassi.Har man fått godkänd från samma förening /klubb i flera år borde det räcka med ett OK. Har dålig erfarenhet av det.

Valutata 1 stelle su 5

Brutalt värdelösa! Att man inte kan efterregistrera ett kvitto från ett företag som är ansluten är helt otroligt och att när så många som klagar på det inte skapar en reaktion hos er att ni kan... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Jag tycker att det är väldigt bra att Kalmar kommun erbjuder både friskvårdsbidrag och förmånscykel. Det visar att arbetsgivaren bryr sig om personalens hälsa och välmående. Förmånscykeln är för mig e... Leggi di più

L'azienda ha risposto

1. Servizi per le imprese

Scritti dall'azienda

Vi gör det enkelt för arbetsgivare att investera i sina medarbetares välmående. Anställda kan smidigt använda sitt friskvårdsbidrag, cykelförmån och lunchförmån direkt med mobilen och utan att ligga ute med egna pengar. Med nära 17 miljoner användare globalt, över 30 000 arbetsgivare och fler än 80 000 tjänsteleverantörer, får användarna en flexibilitet att välja vad som passar deras behov. Epassi - ett självklart val för att främja hälsa och välbefinnande i vardagen.

2,5

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 1 stelle su 5

Svar till ePassis lögnsvar på andra recensioner

Vill passa på att svara på några falska svar ePassi har svarat andra som varit missnöjda då det är rena lögner och döljer den faktiska sanningen.

"Vi vill också förtydliga att vi inte tar någon mellanskillnad av ditt friskvårdsbidrag. Priset du ser i Epassi är det pris leverantören har lagt in. Epassi tillämpar en serviceavgift som betalas av leverantören (det vill säga inte av dig och dina friskvårdspengar)."
[Svar från ePassi på att en leverantör tar högre pris i epassis portal än om man köper direkt.] Ni tar en % på varje köp, utövaren av tjänsten måste få in dessa pengar någonstans ifrån och då blir det kunden som får betala så detta svar är felaktigt. Det är PRECIS vad ni gör, ni tar av våra friskvårds pengar. Det är så det fungerar, kunden får betala om det kostar mer för ett företag att utföra sin tjänst och ni är direkt en orsak till detta.

"Anledningen till att vi inte kan ersätta köp som gjorts privat hos en ansluten leverantör är att Epassi är byggt för att hanteras direkt i tjänsten. När du betalar via appen eller epassi.se säkerställer vi att allt hanteras korrekt enligt Skatteverkets regler för friskvårdsbidrag. Ett köp som går utanför den processen kan vi tyvärr inte ersätta i efterhand."
[Svar från epassi om varför man inte kan registera kvitto] Detta är lögn. Riktiga anledningen är att ni tar en %, en avgift på varje köp och så giriga så avviker ni aldrig från det. Jag vet av egen erfarenhet där jag köpt gymkort från ett anslutet företag, visste inte att företaget att bytt till bluff företaget epassi, och trots företaget var anslutet så kunde inte jag registrera kvitto för köpets gjordes inte via deras portal = de skulle inte få sin cut av köpet vilket resulterade i att jag fick köpa gymkortet ur egen ficka utan att kunna nyttja friskvårdsbidraget ö.h.t.

16 aprile 2026

krångligt ineffektivt system

Om man har en verksamhet som pågår och som är registrerat enligt det gamla systemet måste man säga upp det innan man kan använda epassi. Det går tydligen inte att hoppa in mitt i typ, dvs börja om från början.

24 ottobre 2025

Brutalt värdelösa!

Brutalt värdelösa!

Att man inte kan efterregistrera ett kvitto från ett företag som är ansluten är helt otroligt och att när så många som klagar på det inte skapar en reaktion hos er att ni kanske är helt fel ute och att ni skriver samma kommentar till alla med ett copy paste svar är helt otroligt!

Blir inte förvånad om ni skulle skriva samma svar här..

Bedragare!

27 marzo 2026

Hej Christian,

Tack för din recension, vi är ledsna att du haft en dålig upplevelse. Vi läser och besvarar varje recension var för sig, och vill gärna förklara varför det fungerar som det gör.

Vi hoppas att du får en smidigare upplevelse nästa gång du använder ditt friskvårdsbidrag via Epassi. Har du frågor är du alltid välkommen att höra av dig till vår support.

Super krångligt!!

Till en första anblick upplevde jag epassis apptjänst som supersmidig. Det visade sig dock när jag skulle registrera kvitto efter att ha handlat hos en behandlare som inte är ansluten till epassi (vilket kostar tydligen 10 % av tjänstpriset).. att det är onödigt krångligt att få tillbaka sina pengar. Blev nekad om och om igen.

Min känsla är att epassi strävar efter monopol över friskvård. De tjänar trots allt på att vara mellanhand mellan våra friskvårdspengar och småföretagare.
Märker även här i kommentarerna att de själva hänvisar missnöjda kunder till att handla via deras app. Vilket också är målet!

Kommer skriva även till min arbetsgivare om hur missnöjd jag är.

12 marzo 2026

Hej Katarina,

Tack för att du delar din upplevelse. Vi hör att det kändes krångligt och det beklagar vi verkligen.

Anledningen till att vi rekommenderar att handla via appen är faktiskt för att göra det så smidigt som möjligt för dig: inga kvitton att hålla reda på, inga egna pengar att ligga ute med. Du betalar direkt med ditt friskvårdsbidrag och är klar!

Vi har idag ett stort och brett nätverk av friskvårdsleverantörer och utbudet ökar hela tiden. Saknar du en specifik leverantör tar vi gärna emot tips, hör av dig via den här länken så kontaktar vi dem: https://www.epassi.se/sv/anstalld/friskvard/leverantorstips

Vi ser att du varit i kontakt med vår support och fått förklarat varför ditt kvitto inte kan bekostas av friskvårdsbidraget enligt Skatteverkets regler. Har du ytterligare frågor får du gärna återkomma.

Valutata 1 stelle su 5

Hur kan det komma sig att en massage på…

Hur kan det komma sig att en massage på Ugglapraktiken kostar 801 kr i Uggla appen och 846 kr via er? Ni ska ha mellanskillnaden av mitt friskvårdsbidrag förstås. Tack för ingenting. Ni borde skämmas. Och kom inte med era robotsvar om att slippa ligga ute med pengar.

11 marzo 2026

Hej Katarina,

Tack för att du uppmärksammar oss på detta. En leverantör ska inte ta ut ett högre pris via Epassi – det går emot våra villkor.

Vi har lyft frågan med berörd leverantör som nu dubbelkollar att prissättningen är korrekt.

Tack för att du tog dig tid att skriva till oss!

Valutata 1 stelle su 5

Fr o m i fredags den 6/3 2026 är jag…

Fr o m i fredags den 6/3 2026 är jag äntligen fri från mitt avtal med E-passi. Dom har en uppsägningstid på nätta 12 månader (galet lång uppsägningstid). Men om dom hade viljat säga upp avtalet med mig, så är uppsägningstiden 1 månad. En av flera skrattretande saker med detta företag.
En annan orsak till att jag har sagt upp avtalet m E-passi, är att dom tar 10% av mina försäljningsintäkter. Detta försvarar dom med följande citat;
”Vi tillämpar en serviceavgift på 10 % av nettobeloppet. Avgiften avser bl.a. marknadsföring, administration, betalningshantering och teknisk support.”
När det gäller marknadsföring, så har jag inte sett några siffror, eller andra sorters redovisningar, på att folk har hittat till mig p g a E-passi. Inte en enda kund har heller berättat för mig att det var via E-passi som dom hittade mig. Mina kunder har istället vittnat om att de hittat mig via andra kanaler, som t ex via tips från tidigare kunder, mina recensioner på bokningssidan o s v.
Vidare går dessa 10% i serviceavgift till teknisk support. Om det med det avses support till era leverantörer, så lyser den starkt med sin frånvaro. Det tar veckor, ibland månader, innan man får svar från er via mailsupport. Om man istället försöker via er chatt, så hänvisas man snart till mailsupport för sina frågor.
Mitt senaste ärende till er, handlade om att jag vill att ni raderar mina konton, med allt innehåll, som jag har haft hos er, men som numera är uppsagda. När jag avslutade mitt första konto hos er (2024, enskild firma, gick ej att föra över det kontot till mitt AB), så lovade ni att radera det. Märkligt nog så finns det kontot kvar, jag kan t o m logga in på det.
Mina upplevelser med er har i mångt och mycket vara väldigt negativa. Ni beklagar ofta att man har haft den upplevelsen med er, men i praktiken så har ni inte bättrat er någonting (trots att ni påstår att ni jobbar för att bli bättre).
Jag kan tyvärr inte rekommendera en enda leverantör att ansluta sig till er, förutsatt att ni inte ändrar era villkor, samt förbättrar era svarstider avsevärt.

10 marzo 2026

Hej Martin,

Tack för att du tar dig tid att skriva en så utförlig recension. Vi beklagar verkligen att du har haft en så pass negativ upplevelse av samarbetet med oss.

Vi hör tydligt det du lyfter kring uppsägningstid och villkor, serviceavgiften och upplevelsen av vad den ger tillbaka, långa svarstider i supporten samt hanteringen av dina konton, inklusive frågan om radering. Det är inte den upplevelse vi vill att leverantörer ska ha.

Vi har tagit vidare din recension internt till berörda team, både för att driva förbättringar i leverantörsupplevelsen (bl.a. villkor, transparens och svarstider) och för att säkerställa att rutiner kring avslut och radering av konton fungerar som avsett.
Tack igen för att du delade dina erfarenheter så detaljerat, den här typen av återkoppling är viktig för vårt fortsatta förbättringsarbete.

Valutata 1 stelle su 5

Begränsande och omständlig plattform…

Begränsande och omständlig plattform med låg servicenivå.
Arbetsgivare; undvik deras friskvårdstjänst då upplevelsen och servicenivån för anställda är bland det sämre jag upplevt. Framförallt den manuella kvittoredovisningen är som att göra hinderlopp av en maraton-sträcka och när du till slut kommer fram har de stängt målgången.

2 marzo 2026

Hej Björn,

Tack för att du delar med dig av din feedback! Vad tråkigt att du har haft en krånglig upplevelse. För en så enkel process som möjligt rekommenderar vi att använda friskvårdsbidraget direkt via Epassis app, eftersom du då slipper kvitton och privata utlägg och samtidigt säkerställer korrekt hantering av friskvårdsbidraget.

Om det är någon leverantör du saknar i Epassis nätverk får du gärna tipsa oss, så kan vi kontakta dem och undersöka om de vill ansluta sig: https://www.epassi.se/sv/anstalld/friskvard/leverantorstips

Tveka inte att höra av dig till vår support om du har några ytterligare funderingar.

Valutata 1 stelle su 5

Kan inte registrera kvitto för ansluten anläggning

Idiotiskt att man inte kan registera kvitto hos ansluten anläggning. Min anläggning var inte ansluten för ett halvår sen när vi anslöts till Epassi och jag kollade så nu betalade jag fakturan direkt. Visade sig att dom nu har anslutit sig och då kan jag inte få ut de pengar jag har rätt till. Det är ju en helt vansinnig begränsning.

27 febbraio 2026

Hej Erik,

Tack för din feedback! Vi förstår att det kan kännas frustrerande. För att undvika privat betalning rekommenderar vi att du alltid kontrollerar att leverantören är ansluten i Epassis app, eftersom utbudet kan förändras över tid. Att göra köpet direkt i appen hjälper också till att säkerställa korrekt hantering av friskvårdsbidraget. Upplägget vi följer baseras på överenskommelsen mellan din arbetsgivare och Epassi.

Tack igen för du tog dig tid att dela din åsikt, det hjälper oss att bli bättre. Vi har tagit din feedback vidare internt och ser över hur vi kan förbättra upplevelsen framåt.

Valutata 1 stelle su 5

Helt orimlig avgift för småföretagare

Som leverantör och egenföretagare behöver vi betala en helt orimlig serviceavgift. För vilken service då?? Mina kunderna känner sig låsta och jag likaväl.

18 febbraio 2026

Hej Martina,

Tack för din feedback, vi förstår att avgiftsmodellen kan väcka frågor. Vår avgift täcker mer än bara betalningen; den inkluderar också marknadsföring och synlighet för våra anslutna friskvårdsleverantörer, vilket många småföretagare uppskattar eftersom det hjälper dem att nå fler kunder och växa sin verksamhet. Vi förstår förstås att den synen kan variera, och uppskattar att du delar dina synpunkter.

Har du fler funderingar är du varmt välkommen att kontakta vår support.

Valutata 1 stelle su 5

Tar flera månader att få godkända…

Tar flera månader att få godkända friskvårdsbidrag. Jagat epassi flera gånger men de verkar vilja sitta på ens pengar så länge som det går. Inte okej. Gör om, gör rätt!

17 febbraio 2026

Hej Henrik,

Tack för att du hör av dig. Eftersom vi inte kan se här om du är användare eller leverantör vill vi beskriva hur utbetalningar fungerar i båda fallen.

Om du är användare (friskvård):
Tanken med Epassi är att du ska slippa ligga ute med pengar och hantera kvitton - köp hos anslutna leverantörer görs direkt via tjänsten, smidigt utan egna utlägg. Det innebär att kvitto tyvärr inte kan registreras i efterhand hos leverantörer som är anslutna till Epassi. I de flesta fall går det inte heller att köpa friskvård utanför Epassis nätverk, men vissa arbetsgivare har ett tillägg som gör det möjligt.
Om du har registrerat ett kvitto sker utbetalningen från Epassi (inte via lön). Betalning görs månaden efter att kvittot blivit godkänt, vanligtvis runt den 25:e. Observera att det kan ta cirka tre bankdagar innan pengarna syns på ditt konto.

Om du är leverantör:

Vi hoppas att detta förtydligar vilka tidsramar som gäller. Återkom gärna om du har några funderingar!

Valutata 1 stelle su 5

Epassi är otroligt ovilliga till att…

Epassi är otroligt ovilliga till att lösa problem som kan uppstå för kund.
Plattform som ligger nere som gör att kund ej kan genomföra köp i tid, enda kundtjänst påstår är att det ej är utfört i tid.
Noll engagemang från företaget.

1 gennaio 2026

Hej Mattias!

Tack för att du vill dela din upplevelse med oss, vi förstår att situationen och utfallet inte blev som du hade hoppats.

Vi kan se att du tidigare varit i kontakt med support och fått svar i ärendet. För att säkerställa att allt hanterats korrekt har vi följt upp ärendet internt och granskat driftläget för den aktuella tidsperioden (kl. 19–23). Vid denna genomgång har vi inte kunnat identifiera några kända störningar i våra system, och under samma period genomfördes köp som vanligt av andra användare.

Även om vi i detta fall inte kan se något systemfel, tar vi självklart till oss av din feedback för att förbättra både tjänsten och upplevelsen för dig framöver.

Du är alltid välkommen att höra av dig igen vid eventuella funderingar!

Valutata 1 stelle su 5

Bidrag brann inne pga driftstörning

Smidigt med appen om man nu har turen att det ställe man vill handla på är anslutet. Smidig kvittoredovisning så länge man gör det i tid.

Däremot blir det knasigt när det hänvisas till 100% från Epassis håll att handla via appen direkt hos anslutna leverantören. Då är man helt beroende av att appen fungerar vid det tillfälle man tänkt handla. En fjärdedel av mitt bidrag brann inne pga just en driftstörning i appen som gjorde att jag inte kunde betala på plats. Driftstörningen höll i sig i ca 30 minuter enligt uppgift från Epassi själva. Jag valde vid detta tillfälle att handla ändå och ta kvitto för att sedan kunna hänvisa till denna störning i hopp om att kunna få ut det sista av mitt bidrag. Epassi nekar mig nu detta då sista dag för "redovisning av kvitton" är den 14/11 - därav så brann mina sista pengar inne. I detta fall tycker jag att Epassi bör ha lite bättre servicekänsla och faktiskt ta ansvar för att felet låg i deras ände och kompensera mig. Jag hade gjort alla rätt i detta exempel men det föll på att deras tjänst låg nere. Det skall tilläggas att det var väldigt svårt att hitta kontaktuppgifter till kundtjänst via appen då jag bara blev hänvisad till "vanliga frågor". Samt att deras kundtjänst hade lunchstängt (12 - 13) precis när detta hände, så jag hade ingen som helst chans att värja mig mot detta.

Väldigt tråkigt att Epassi inte tar ansvar för denna händelse och det sänker givetvis mitt betyg då helhetsupplevelsen och bemötandet i denna fråga är under all kritik.

31 dicembre 2025

Risposta di Epassi.se

Hej Johan, och tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse!

Vi förstår att situationen inte blev som du hade tänkt dig och uppskattar att du hör av dig. Vi ser också att du varit i kontakt med vår support och fått svar i ditt ärende.

För tydlighetens skull vill vi nämna att vår support inte hade lunchstängt den aktuella dagen och fanns tillgängliga under driftstörningen. Samtidigt tar vi till oss din feedback kring hur man hittar kontaktvägar och ser naturligtvis till att lyfta detta internt.

Du är alltid välkommen att höra av dig igen om du har fler frågor eller funderingar.

Hälsningar från Epassi-teamet

Valutata 5 stelle su 5

Epassi är enkelt att använda

Epassi är enkelt att använda, boka och betala med appen.

30 settembre 2025

Hej Torfinn,

Stort tack för din recension! Vi är glada att höra att Epassi fungerar smidigt för dig ☺️

Valutata 1 stelle su 5

Värdelöst att de inte accepterar…

Värdelöst att de inte accepterar privata utlägg om företaget är anslutet till epassi. Varför göra friskvård komplicerat?

13 gennaio 2026

Hej Walle,

Vad tråkigt att du upplever att vi gör friskvård komplicerat - faktum är att vi faktiskt vill göra det precis tvärtom.

Tanken med Epassi är att du enkelt och smidigt kan betala direkt med ditt friskvårdsbidrag i appen eller på epassi.se hos våra anslutna leverantörer. Då slipper du ligga ute med egna pengar och hantera kvitton. Samtidigt säkerställer vi att friskvårdsbidraget hanteras korrekt enligt gällande skatteregler. Om ett köp istället betalas privat hos en ansluten leverantör hamnar det utanför denna process och kan därför inte ersättas i efterhand.

Tack för att du hörde av dig och delade din upplevelse. Du är alltid välkommen att kontakta vår support om du behöver hjälp.

Snuvad på friskvårdsbidrag

Eftersom jag som företagare får betala en rejäl avgift samt vänta på pengar upp till 2 månader så kommer jag aldrig gå med!!! Alla de kollegor i branschen som jag känner till har en särskild prislista för epassi kunder för att hämta in avgiften. Snacka om att bli blåst på friskvårdsbidraget.

1 gennaio 2026

Hej Åsa,

Tack för att du delar din upplevelse. Vi förstår att både avgiftsnivån och tiden till utbetalning är viktiga frågor för dig som företagare, och vi tar vidare din feedback kring utbetalningsprocessen internt.

För transparens vill vi också förtydliga hur det fungerar för anslutna leverantörer: vi tillämpar en serviceavgift på 10 % av nettobeloppet. Avgiften avser bl.a. marknadsföring, administration, betalningshantering och teknisk support. Genomförda köp sammanställs månadsvis i en rapport i Leverantörsportalen i början av nästkommande månad och betalas ut med 30 dagars betalningsvillkor från rapportdatum (plus 2–5 bankdagar beroende på bank).

Vi vill även vara tydliga med att det inte är okej att ta ut ett högre pris via Epassi, då det strider mot våra villkor.

Tack för att du tog dig tid att dela dina synpunkter. Har du några ytterligare funderingar är du varmt välkommen att kontakta vår support.

Epassi-teamet

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più