Inget av det jag kan tänka mig göra finns registrerat hos epassi. Jag gillar fiske men det finns inga fiskekort att köpa via epassi. Om man har en verksamhet som pågår och som är registrerat enligt... Leggi di più
Krångligt när föreningen/klubben inte är ansluten till Epassi.Har man fått godkänd från samma förening /klubb i flera år borde det räcka med ett OK. Har dålig erfarenhet av det.
Brutalt värdelösa! Att man inte kan efterregistrera ett kvitto från ett företag som är ansluten är helt otroligt och att när så många som klagar på det inte skapar en reaktion hos er att ni kan... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jag tycker att det är väldigt bra att Kalmar kommun erbjuder både friskvårdsbidrag och förmånscykel. Det visar att arbetsgivaren bryr sig om personalens hälsa och välmående. Förmånscykeln är för mig e... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Scritti dall'azienda
Vi gör det enkelt för arbetsgivare att investera i sina medarbetares välmående. Anställda kan smidigt använda sitt friskvårdsbidrag, cykelförmån och lunchförmån direkt med mobilen och utan att ligga ute med egna pengar. Med nära 17 miljoner användare globalt, över 30 000 arbetsgivare och fler än 80 000 tjänsteleverantörer, får användarna en flexibilitet att välja vad som passar deras behov. Epassi - ett självklart val för att främja hälsa och välbefinnande i vardagen.
Svezia
- 08-555 172 20
- epassi.se
Svar till ePassis lögnsvar på andra recensioner
Vill passa på att svara på några falska svar ePassi har svarat andra som varit missnöjda då det är rena lögner och döljer den faktiska sanningen.
"Vi vill också förtydliga att vi inte tar någon mellanskillnad av ditt friskvårdsbidrag. Priset du ser i Epassi är det pris leverantören har lagt in. Epassi tillämpar en serviceavgift som betalas av leverantören (det vill säga inte av dig och dina friskvårdspengar)."
[Svar från ePassi på att en leverantör tar högre pris i epassis portal än om man köper direkt.] Ni tar en % på varje köp, utövaren av tjänsten måste få in dessa pengar någonstans ifrån och då blir det kunden som får betala så detta svar är felaktigt. Det är PRECIS vad ni gör, ni tar av våra friskvårds pengar. Det är så det fungerar, kunden får betala om det kostar mer för ett företag att utföra sin tjänst och ni är direkt en orsak till detta.
"Anledningen till att vi inte kan ersätta köp som gjorts privat hos en ansluten leverantör är att Epassi är byggt för att hanteras direkt i tjänsten. När du betalar via appen eller epassi.se säkerställer vi att allt hanteras korrekt enligt Skatteverkets regler för friskvårdsbidrag. Ett köp som går utanför den processen kan vi tyvärr inte ersätta i efterhand."
[Svar från epassi om varför man inte kan registera kvitto] Detta är lögn. Riktiga anledningen är att ni tar en %, en avgift på varje köp och så giriga så avviker ni aldrig från det. Jag vet av egen erfarenhet där jag köpt gymkort från ett anslutet företag, visste inte att företaget att bytt till bluff företaget epassi, och trots företaget var anslutet så kunde inte jag registrera kvitto för köpets gjordes inte via deras portal = de skulle inte få sin cut av köpet vilket resulterade i att jag fick köpa gymkortet ur egen ficka utan att kunna nyttja friskvårdsbidraget ö.h.t.
Krångligt när föreningen/klubben inte…
Det var enkelt och smidigt
Det var enkelt och smidigt med betalningen
Jag hade utnyttjat min friskvård pengar för träningen på SATS, fotvård hos Mjuka fötter av Camilla.
krångligt ineffektivt system
Om man har en verksamhet som pågår och som är registrerat enligt det gamla systemet måste man säga upp det innan man kan använda epassi. Det går tydligen inte att hoppa in mitt i typ, dvs börja om från början.
Lätt att köpa kort på mitt gym utan att…
Lätt att köpa kort på mitt gym utan att behöva lägg ut pengar först och sen få tillbaka dem.
Det var enkelt
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
Brutalt värdelösa!
Brutalt värdelösa!
Att man inte kan efterregistrera ett kvitto från ett företag som är ansluten är helt otroligt och att när så många som klagar på det inte skapar en reaktion hos er att ni kanske är helt fel ute och att ni skriver samma kommentar till alla med ett copy paste svar är helt otroligt!
Blir inte förvånad om ni skulle skriva samma svar här..
Bedragare!

Super krångligt!!
Till en första anblick upplevde jag epassis apptjänst som supersmidig. Det visade sig dock när jag skulle registrera kvitto efter att ha handlat hos en behandlare som inte är ansluten till epassi (vilket kostar tydligen 10 % av tjänstpriset).. att det är onödigt krångligt att få tillbaka sina pengar. Blev nekad om och om igen.
Min känsla är att epassi strävar efter monopol över friskvård. De tjänar trots allt på att vara mellanhand mellan våra friskvårdspengar och småföretagare.
Märker även här i kommentarerna att de själva hänvisar missnöjda kunder till att handla via deras app. Vilket också är målet!
Kommer skriva även till min arbetsgivare om hur missnöjd jag är.

Risposta di Epassi.se
Hur kan det komma sig att en massage på…
Hur kan det komma sig att en massage på Ugglapraktiken kostar 801 kr i Uggla appen och 846 kr via er? Ni ska ha mellanskillnaden av mitt friskvårdsbidrag förstås. Tack för ingenting. Ni borde skämmas. Och kom inte med era robotsvar om att slippa ligga ute med pengar.

Risposta di Epassi.se
Fr o m i fredags den 6/3 2026 är jag…
Fr o m i fredags den 6/3 2026 är jag äntligen fri från mitt avtal med E-passi. Dom har en uppsägningstid på nätta 12 månader (galet lång uppsägningstid). Men om dom hade viljat säga upp avtalet med mig, så är uppsägningstiden 1 månad. En av flera skrattretande saker med detta företag.
En annan orsak till att jag har sagt upp avtalet m E-passi, är att dom tar 10% av mina försäljningsintäkter. Detta försvarar dom med följande citat;
”Vi tillämpar en serviceavgift på 10 % av nettobeloppet. Avgiften avser bl.a. marknadsföring, administration, betalningshantering och teknisk support.”
När det gäller marknadsföring, så har jag inte sett några siffror, eller andra sorters redovisningar, på att folk har hittat till mig p g a E-passi. Inte en enda kund har heller berättat för mig att det var via E-passi som dom hittade mig. Mina kunder har istället vittnat om att de hittat mig via andra kanaler, som t ex via tips från tidigare kunder, mina recensioner på bokningssidan o s v.
Vidare går dessa 10% i serviceavgift till teknisk support. Om det med det avses support till era leverantörer, så lyser den starkt med sin frånvaro. Det tar veckor, ibland månader, innan man får svar från er via mailsupport. Om man istället försöker via er chatt, så hänvisas man snart till mailsupport för sina frågor.
Mitt senaste ärende till er, handlade om att jag vill att ni raderar mina konton, med allt innehåll, som jag har haft hos er, men som numera är uppsagda. När jag avslutade mitt första konto hos er (2024, enskild firma, gick ej att föra över det kontot till mitt AB), så lovade ni att radera det. Märkligt nog så finns det kontot kvar, jag kan t o m logga in på det.
Mina upplevelser med er har i mångt och mycket vara väldigt negativa. Ni beklagar ofta att man har haft den upplevelsen med er, men i praktiken så har ni inte bättrat er någonting (trots att ni påstår att ni jobbar för att bli bättre).
Jag kan tyvärr inte rekommendera en enda leverantör att ansluta sig till er, förutsatt att ni inte ändrar era villkor, samt förbättrar era svarstider avsevärt.

Risposta di Epassi.se
Begränsande och omständlig plattform…
Begränsande och omständlig plattform med låg servicenivå.
Arbetsgivare; undvik deras friskvårdstjänst då upplevelsen och servicenivån för anställda är bland det sämre jag upplevt. Framförallt den manuella kvittoredovisningen är som att göra hinderlopp av en maraton-sträcka och när du till slut kommer fram har de stängt målgången.

Risposta di Epassi.se
Kan inte registrera kvitto för ansluten anläggning
Idiotiskt att man inte kan registera kvitto hos ansluten anläggning. Min anläggning var inte ansluten för ett halvår sen när vi anslöts till Epassi och jag kollade så nu betalade jag fakturan direkt. Visade sig att dom nu har anslutit sig och då kan jag inte få ut de pengar jag har rätt till. Det är ju en helt vansinnig begränsning.

Risposta di Epassi.se
Helt orimlig avgift för småföretagare
Som leverantör och egenföretagare behöver vi betala en helt orimlig serviceavgift. För vilken service då?? Mina kunderna känner sig låsta och jag likaväl.

Risposta di Epassi.se
Tar flera månader att få godkända…
Tar flera månader att få godkända friskvårdsbidrag. Jagat epassi flera gånger men de verkar vilja sitta på ens pengar så länge som det går. Inte okej. Gör om, gör rätt!

Risposta di Epassi.se
Epassi är otroligt ovilliga till att…
Epassi är otroligt ovilliga till att lösa problem som kan uppstå för kund.
Plattform som ligger nere som gör att kund ej kan genomföra köp i tid, enda kundtjänst påstår är att det ej är utfört i tid.
Noll engagemang från företaget.

Risposta di Epassi.se
Bidrag brann inne pga driftstörning
Smidigt med appen om man nu har turen att det ställe man vill handla på är anslutet. Smidig kvittoredovisning så länge man gör det i tid.
Däremot blir det knasigt när det hänvisas till 100% från Epassis håll att handla via appen direkt hos anslutna leverantören. Då är man helt beroende av att appen fungerar vid det tillfälle man tänkt handla. En fjärdedel av mitt bidrag brann inne pga just en driftstörning i appen som gjorde att jag inte kunde betala på plats. Driftstörningen höll i sig i ca 30 minuter enligt uppgift från Epassi själva. Jag valde vid detta tillfälle att handla ändå och ta kvitto för att sedan kunna hänvisa till denna störning i hopp om att kunna få ut det sista av mitt bidrag. Epassi nekar mig nu detta då sista dag för "redovisning av kvitton" är den 14/11 - därav så brann mina sista pengar inne. I detta fall tycker jag att Epassi bör ha lite bättre servicekänsla och faktiskt ta ansvar för att felet låg i deras ände och kompensera mig. Jag hade gjort alla rätt i detta exempel men det föll på att deras tjänst låg nere. Det skall tilläggas att det var väldigt svårt att hitta kontaktuppgifter till kundtjänst via appen då jag bara blev hänvisad till "vanliga frågor". Samt att deras kundtjänst hade lunchstängt (12 - 13) precis när detta hände, så jag hade ingen som helst chans att värja mig mot detta.
Väldigt tråkigt att Epassi inte tar ansvar för denna händelse och det sänker givetvis mitt betyg då helhetsupplevelsen och bemötandet i denna fråga är under all kritik.

Risposta di Epassi.se
Epassi är enkelt att använda
Epassi är enkelt att använda, boka och betala med appen.

Risposta di Epassi.se
Värdelöst att de inte accepterar…
Värdelöst att de inte accepterar privata utlägg om företaget är anslutet till epassi. Varför göra friskvård komplicerat?

Snuvad på friskvårdsbidrag
Eftersom jag som företagare får betala en rejäl avgift samt vänta på pengar upp till 2 månader så kommer jag aldrig gå med!!! Alla de kollegor i branschen som jag känner till har en särskild prislista för epassi kunder för att hämta in avgiften. Snacka om att bli blåst på friskvårdsbidraget.

Risposta di Epassi.se
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.