Heb al een aantal producten afgenomen bij belqis botanical en ben tot nu toe nog steeds tevreden. De lash maximizer gaf me vollere en langere wimpers waar ik erg blij mee ben. De haarkleuringen e... Leggi di più
Geweldige producten. Heb al een aantal producten afgenomen bij belqis botanical en ben tot nu toe nog steeds tevreden. De lash maximizer gaf me vollere en langere wimpers waar ik erg blij mee be... Leggi di più
Een tijdje geleden besteld en zat aan week 2 toen ik wegens omstandigheden moest stoppen. Ik zag echter onmiddellijk verschil: mijn inhammen zijn gevuld met babyhaartjes terwijl ik de kuur niet eens... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Belqis botanical biedt haaroplossingenvoor gezonder, sterker, voller en langer haar Belqis Botanical is opgericht in 2020 met als kernwaardes effectiviteit, innovatie en passie. Dit vertaald zich terug naar ons assortiment; effectief herstellende producten voor het haar, die vanuit passie innovatief zijn samengesteld. Al onze producten zijn 100% natuurlijk.
Paesi Bassi
- info@belqisbotanical.com
- belqisbotanical.com
top producten eerst de haarkuur daarna…
top producten eerst de haarkuur daarna de gezichtsmasker waarbij ik me na gebruik een super zachte huid kreeg en toen de Lash maximizer die gebruik ik al sinds vorig jaar echt top!!
Best wimperserum ever!!
Ik heb de wimperserum gebruikt en ben helemaal verliefd. Ik heb dit inmiddels aan iedereen in me omgeving cadeau gegeven want het is een top product. Geloof me heb verschillende producten geprobeerd en hier zag ik tot mijn grote verbazing binnen 2 weken resultaat. De serums raken wel snel uitverkocht dus trust me buy now or cry later. Ik heb me voorraadje ingeslagen.
Nou bijna 3 maanden bezig met het…
Nou bijna 3 maanden bezig met het wimperserum. Doet niks zie geen verschil. Foto's vergeleken. Helaas niks en dus weggegooit geld.
Slecht slecht en nog is slecht
Ik heb 8 juli 1 serum besteld en een kortingscode op tik tok gezien van 'Angela' waarbij ik dus 1 gratis kreeg met haar code...
Wij zijn nu 24 juli en ik heb nog steeds niets ontvangen... trekt op niks!! Ik kon even goed ergens anders al een serum bestellen en die al 16 dagen gebruiken !! Ipv hierop te wachten. Dus ik heb eigenlijk gewoon ernet een mail gestuurd dat ik mijn geld terugwil!
Langer dan 15dagen aan het wachten!
Lange levertijd
Ik heb goeie verhalen gehoord over de wimperserum van Belqis. Dit heeft mijn interesse opgewekt dus ik heb gelijk een bestelling geplaatst. Nu bijna 3 weken later heb ik nog steeds mijn pakketje niet binnen, heel spijtig want op de website wordt ook niet aangegeven dat de levering mogelijk langer kan duren. Graag dit voortaan vermelden op de wedsite.
Mvg
mega goede haar kuur
mega goede haar kuur, mijn haar is enorm ervan opgeknapt! geloofme ik had heel erg droog dun haar zonder volume.
na kuur 3 was me haar heel glanzend en zag het er heel gezond uit met heel veel volume,
absolute aanrader deze haar kuur
Top producten en top service
Belqisbotanic levert netjes haar producten en de klantenservice is top. De producten zijn van topkwaliteit. Ik ben super tevreden
Top service
Top service! Ondanks dat uitleg op de site staat, kun je altijd vragen stellen en eigenares neemt de tijd voor je. Je merkt aan alles dat hier passie in zit! Doordat ik zo een goede resultaat heb geboekt met de wimperserum, heb ik de healthy kuur ook besteld. Ik heb er alle vertrouwen in!
Ik heb het product aangeschaft omdat ik…
Ik heb het product aangeschaft omdat ik het op snap zag voorbij komen. Ik moet eerlijk zeggen ik was aan het begin wel sceptisch, maar ben oprecht verrast van het resultaat. Ik heb meerdere lash serums gebruikt, maar vond ze allemaal maar niks. Sinds het gebruik van de belqis lash serum zijn me wimpers oprecht veel langer en zelfs voller. Persoonlijk vind ik 50 euro wel prijzig voor een lash serum daarom koop ik ze altijd met 1+1 😊. Al met al happy customer!
Zeer tevreden over de afhandeling
Zeer tevreden over de afhandeling! Meerdere producten besteld, per ongeluk een ander pakketje ontvangen. Dit kan gebeuren. Na een mailtje meteen antwoord gehad en binnen no time de goede bestelling ontvangen met een cadeau erbij voor het ongemak. Wat een goede service. Mailcontact was top, service snel en producten zijn goed. Bedankt Belqis!
Doet wat het beloofd
Via mijn buurvrouw terecht gekomen bij Belqis, eerst heel sceptisch omdat vele bedrijven gouden bergen beloven, nou ik meen het serieus, ben pas bij haarmasker 2 en zie al duidelijk verschil, nog niet wat het moet zijn natuurlijk maar de kuur is nog niet afgelopen. Ik ben superenthousiast, zeker omdat de ingrediënten ook puur natuurlijk zijn.
Geweldige producten.
De lash maximizer gaf me vollere en langere wimpers waar ik erg blij mee ben.
De haarkleuringen en haarkuur hebben al goed effect. Zag duidelijke verschil omdat ik foto's had genomen en zo kon vergelijken.
Recent ook de haarborstel besteld en ook een geweldig product.
Ben hamdoelilah zeer tevreden met alle producten die ik heb gebruikt.
Zeker een aanrader!
Salaam alikoum
Salaam alikoum, super tevreden met de producten en het snel service. Alhamdoulilah, moge Allah swt jouw rizk vermeerderen en bedankt voor de mooie producten, het s
Lashserum😍Allahouma barik
The lashmaximizer Wauuw
The lashmaximizer Wauuw. Top product!!! Wimpers zijn voller en krullen meer zeker bij het aanbrengen van mascara. Vaste
Geweldige producten.
De lash maximizer gaf me vollere en langere wimpers waar ik erg blij mee ben.
Recent ook de haarborstel besteld en ook een geweldig product.
Ben hamdoelilah zeer tevreden met alle producten die ik heb gebruikt.
Zeker een aanrader!
Eerlijk behulpzaam en snel
Smelled in leveren
Smelled in leveren, goed verpakt
Binnen 48 uur had ik mijn bestelling binnen
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.