Valutata 5 stelle su 5

Heb al een aantal producten afgenomen bij belqis botanical en ben tot nu toe nog steeds tevreden. De lash maximizer gaf me vollere en langere wimpers waar ik erg blij mee ben. De haarkleuringen e... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Geweldige producten. Heb al een aantal producten afgenomen bij belqis botanical en ben tot nu toe nog steeds tevreden. De lash maximizer gaf me vollere en langere wimpers waar ik erg blij mee be... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb de wimperserum gebruikt en ben helemaal verliefd. Ik heb dit inmiddels aan iedereen in me omgeving cadeau gegeven want het is een top product. Geloof me heb verschillende producten geprobeerd e... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Een tijdje geleden besteld en zat aan week 2 toen ik wegens omstandigheden moest stoppen. Ik zag echter onmiddellijk verschil: mijn inhammen zijn gevuld met babyhaartjes terwijl ik de kuur niet eens... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di prodotti per capelli

Scritti dall'azienda

Belqis botanical biedt haaroplossingenvoor gezonder, sterker, voller en langer haar Belqis Botanical is opgericht in 2020 met als kernwaardes effectiviteit, innovatie en passie. Dit vertaald zich terug naar ons assortiment; effectief herstellende producten voor het haar, die vanuit passie innovatief zijn samengesteld. Al onze producten zijn 100% natuurlijk.

4,6

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Ik wil even mijn review delen

Ik wil even mijn review delen.

Mijn (sceptische) dochter had extreme schilfers en steeds dunner wordend haar. Gelijk na de eerste week waren de schilfers zo goed als verdwenen en de haaruitval minimaal. Aan het einde van de 5weekse kuur kwam ze in shock bij me omdat ze allemaal nieuwe korte haartjes had hmdl ❤

16 luglio 2023

Healthyhairkuur/haarkleuring

Ik en mijn schoonmoeder hebben de Healthyhairkuur samen gebruikt.
Wij zijn egt tevreden 😊
We hebben geen last meer van haaruitval.
Ons haren zijn ook egt zacht geworden.
Heb gezien dat er ook nieuwe haartjes groeien.
Ook heb ik gemerkt dat mijn haar in een korte periode snel is gegroeid.

En over de haarkleuring zijn we natuurlijk ook tevreden!
Geen witte haartjes meer! En na de kleuring wordt je haar egt zacht!

21 agosto 2022

Haarkuur

Ik heb de 5 weken haarkuur gebruikt. Geweldig product Macha Allah! Had veel haaruitval, nu niet meer of nauwelijks. Zeker een aanrader! Heb nu ook de haarkleuring besteld 😍

7 luglio 2023

Asalaam alikoum samira

Asalaam alikoum samira, 2 weken geleden laatste kuur gedaan ben je nog een review verschuldigd 😊

Wat heeft het allemaal gedaan bij mijn haar?
-Zie overal babyhaartjes
-de definitie van mijn krullen is waauwie. Als ik leave in gebruik gaan mijn krullen dagen mee en zelfs zonder leave in heb ik krulpatroon. Nooit heb ik daarvan kunnen dromen.
-vele minder pluis
-vele minder droog
-de olie is zaligggg trekt zo snel in de haren. Gebruik die nog steeds voor mijn puntjes.
Je kuur is geld waard!!!!

17 giugno 2023

Wauwieeeee

Heel tevreden.. vorig jaar de 5 weken kuur voor mijn man waar hij zeer tevreden over was.. en nu de haarkleuring voor mezelf.. ik ben zo blij! Al mijn grijze haartjes zijn verdwenen. Mijn haar lekker donker en ziet er super gezond uit.. hartstikke blij mee! Ook de service is perfect.. ik kreeg gelijk tijdens het inbrengen antwoorden op mijn vragen.. echt echt echt top!!

3 luglio 2023
Valutata 5 stelle su 5

Ik heb eigenlijk geen woorden voor wat…

Ik heb eigenlijk geen woorden voor wat ik zie. Ik heb momenteel kuur 4 op en ik wou pas een review schrijven na week 5 maar jou product is abnormaal goed.
Ik zag na de eerste week al verschil in m’n haaruitval en de glans in mijn haar. Nu zie ik vooral dat mijn haar steviger is geworden en mijn staart voelt dikker 🙈

Ik ben zo blij dat ik ineens voor een paar maand heb ingeslagen want na deze kuur begin ik gewoon weer opnieuw. Ik kan mijn ogen echt niet geloven soubhanallah. Duizend maal dank voor het uitbrengen van dit moois, ik dacht dat ik gewoon pech had na zoveel problemen, trauma’s, depressies en er maar mee moet leren leven maar jij hebt me hoop gegeven! Nu stop ik niet totdat ik terug mijn bos mooie grote gezonde krullen heb bi idni llah 🙏🏼♥️

7 giugno 2023

BESTE haarproduct!!!

Ik heb al jaren last van haaruitval en alles geprobeerd niks werkte. Mijn laatste hoop was deze haarkuur en tot mijn verbazing na week 1 al resultaat gezien!!! Mijn haaruitval was drastisch verminderd. Mijn haar voelde dikker aan en ik zag kleine haartjes groeien! Na 5 weken ben ik super tevreden met het resultaat. Mijn haar voelt super gezond en dik aan. Ook is mijn haar gegroeid en mijn haaruitval is extreem verminderd!! Als jij dit leest en je twijfelt om deze product aan te schaffen.. gewoon bestellen want ik garandeer u je zal hier geen spijt van hebben!!!

Henna Indigo Amla

Heb de henna van het weekend aangebracht, geweldig! Was eerst echt bang dat me grijze haren oranje werden. Maar helemaal niet gewoon, de grijze haren waren wel wat lichter dan de rest. Maar daarna nog even twee uurtjes alleen de indigo aangebracht en opgelost! Niks anders meer voor mij dan deze kuur om mijn grijze haren te kleuren. Me haren kregen een glans, mooie gloed en waren vol en zacht. Alhamdoullilah echt blij mee❤️

Ja top product

Ja top product heb jaren lang veel haaruitval en altijd kale plekken gehad had super dun haar, en sinds ik ben begonnen vorig jaar met je kuur is mijn haar dikker geworden en gezonder. Heb nu de kuur twee keer gebruikt en heb nog een beetje over dus kan het eigenlijk nog een x gebruiken. Je hebt een top product op de markt gebracht en alles puur natuur. Dank je wel voor het redden van mijn haar want zag eerst geen uitweg dan alles kaal scheren maar gelukkig is mijn haar gered🤲🏼💓

Wauw!

Wat een geweldige kuur. Inmiddels ben ik aan week 2 begonnen van de kuur en mijn haar is zachter, oogt voller, is minder pluizig en mijn krullen kan ik weer met trots dragen. Ik ben de dame achter de producten enorm dankbaar!

17 maggio 2023
Valutata 5 stelle su 5

Dit product gun je gewoon iedereen!

Dit product gun je gewoon iedereen. Zo zo tevreden hierover. Mijn haar is nooit zo mooi, glanzend en gezond geweest. Ik was sceptisch maar het tegendeel heeft zich bewezen! De haarkuur is een top product en al helemaal geruststellend dat het 100% natuurlijk is. Belqis Botanical bedankt!

3 maggio 2023

Belqis Botanical zeer tevreden

Bestelling was vrij snel binnen, netjes verpakt.

Ik heb last van zware haaruitval, droog en stug haar. Allerlei producten geprobeerd zonder resultaat.
Door de positieve reacties die ik las over Belqis Botanical ben ik ook gestart met de kuur.
Na de 1e kuur zag ik al resultaat geloofde mn ogen niet want haaruitval was zichtbaar minder al tijdens het uitwassen. Normaal strijk ik nooit met mn hand door mn haar ivm de dikke bos haar die meekomt, mijn haar is zachter en niet meer stug. Ben zeer tevreden en blij dat ik deze kuur heb besteld. Ik heb geen haaruitval meer ben hier ook zo blij mee, mijn haar wordt weer sterk en gezond dankzij deze kuur.
Het is een kuur van 5 weken ik ben nu bij week 4, makelijk aan te brengen en ik vindt de geur heerlijk. Als ik klaar ben start ik ook met de haarverf van Belqis Botanical.

29 aprile 2023
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più