Belisol - Kozijnen en Deuren - Utrecht Recensioni

TrustScore 5 su 5

Floridadreef 104, 3565 AM Utrecht, Overvecht, NL

Valutata 5 stelle su 5

Zeer tevreden over de installatie, ze zijn snel en professioneel. In februari samen met Stefan van Belisol kozijnen en deur uitgezocht en offerte opgesteld voor in totaal 7 kozijnen en 1 deur.... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Vanaf het eerste gesprek tot de oplevering van onze nieuwe kozijnen heeft Belisol een goede en betrouwbare indruk op ons achtergelaten. Alle wensen en voorkeuren worden uitgebreid doorgenomen en er wo... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Goed contact in de showroom waarin uitgebreid bij alle mogelijkheden werd stilgestaan. De installateurs waren elke dag op tijd volgens afspraak en erg fatsoenlijk en attent. Klus werd binnen de tijd d... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Het proces vanaf offerte aanvraag tot uitvoering was perfect geregeld. De beide monteurs hebben uitstekend weer geleverd en waren zeer aanspreekbaar bij vragen. Na installatie is alle gemaakte rommel... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di finestre
  2. Negozio di porte
  3. Fornitore di porte
  4. Fornitore di finestre in PVC

Scritti dall'azienda

Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie.

• Floridadreef 104, 3565 AM, Utrecht, Overvecht, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

366 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Top service

Top service

26 novembre 2024

Dank je wel, leuk om te horen. Mvg, Belisol Utrecht

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisch team en geweldig eindresultaat

In de periode van maandag 28.10.2024 tot woensdag 06.11.2024 hebben de heren van Belisol Utrecht: Jimmy, Dennis en Thies “een zee” aan kunststof kozijnen in ons hele huis vervangen. Het was een enorme klus, want ze moesten alle oude kozijnen op de eerste en tweede verdieping uit de voorgevel en achtergevel eerst slopen en vervolgens door de nieuwe vervangen. Heel veel werk dus wat veel goede planning en goede organisatie vereist. En dit kunnen deze heren uitstekend! Het is zelfs meer! Zij doen dit met glimlach en met veel plezier waarbij zij het oog voor detail nooit verliezen. Ze werken heel secuur. Bewonderingswaardig! Ze zijn goed georganiseerd, gedisciplineerd, stipt op tijd elke ochtend aanwezig en goed op elkaar afgestemd. Zonder woorden begrijpen ze vlot van elkaar wat de ander bedoelt. Ze sjouwen, ze slopen, ze kitten, ze lopen – ze zijn continue bezig. En altijd in goede stemming! Ze kennen hun vaak heel goed. Alles is heel gedetailleerd geplaatst, afgewerkt en afgekit. De vensterbanken zijn perfect op maat gezaagd en naadloos gemonteerd. Alles is opgeruimd en aangeveegd. Super netjes en schoon achtergelaten. Ook de communicatie met Marc op kantoor in Utrecht verliep vlekkeloos. Hij was altijd bereikbaar, vriendelijk en bereid om mee te denken. We hebben van de aanwezigheid van het Belisol-team genoten en nu genieten we elke dag van de beeldschone resultaten van hun werk. Jimmy, Dennis en Thies zijn nu naar huis, maar het prachtige resultaat van hun werk zal nog vele jaren ons huis blijven sieren waarvoor 1000 X DANK!!

6 novembre 2024

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Utrecht

1000 x bedankt voor het vertrouwen en deze super beoordeling! Mvg, Belisol Utrecht

Valutata 5 stelle su 5

Top service van Belitrecht (Belisol Utrecht)

Belitrecht (Belisol Utrecht) heeft erg goed werk afgeleverd. Vakmannen die klantvriendelijk zijn. Kwaliteit staat voorop. Dank Dave, Sven, Marc en alle monteurs!

2 ottobre 2024

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Utrecht

Graag gedaan ;-) we geven de complimenten zeker door aan onze toppers #liefdevoorhetvak bij Belisol. Mvg

Belisol denkt goed mee

Belisol denkt goed mee, zijn deskundig en vriendelijk. De monteurs werken hard door en werken netjes af en laten werkplek schoon achter. Heel tevreden met het resultaat!

30 agosto 2024

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Utrecht

Hoi Astrid, fijn om te horen. Dank je wel voor de leuke beoordeling. Mvg, Belisol Utrecht

Buiten gewoon goed geïnstalleerd

Buiten gewoon goed het nieuwe kozijn plus voordeur geïnstalleerd. Keurig achter gelaten en dubbele checks uitgevoerd.

19 agosto 2024

Buitengewoon leuke review :) Dank je wel. Mvg, Belisol Utrecht

Valutata 5 stelle su 5

De voorlichting die we kregen over de…

De voorlichting die we kregen over de aanschaf van een schuifpui was duidelijk en helder. Onze vragen werden goed beantwoord.Telefonische terugkoppeling over het plaatsen was correct. En het team die de pui installeerde werkte netjes, zorgde voor een goede afwerking, er werd goed opgeruimd en ze waren klantvriendelijk.

7 giugno 2024

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Utrecht

Hoi Wanda, dat is leuk om te horen! Dank je wel voor de mooie beoordeling over onze diensten. Mvg, Belisol Utrecht

Valutata 5 stelle su 5

Great staffs and good quality window

Expert staffs from consultation to installation. Though some delays, I was well informed after contacting the company. Plus, they also asked for feedbacks.

11 gennaio 2024

Thank you very much for this nice feedback! Best regards, Belisol Utrecht

Valutata 5 stelle su 5

Schuifpui vervangen door kozijn met vaste delen en deur.

Bij het bestellen in de winkel is goed uitgelegd wat de mogelijkheden waren. De monteurs kwamen netjes op tijd op de afgesproken datum. Je kon zien en merken dat ze veel ervaring hebben en goed op elkaar ingewerkt zijn. Alles netjes afgewerkt. Locatie Maarssenbroek

7 dicembre 2023

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Utrecht

Dank je wel voor de mooie beoordeling en het vertrouwen in onze diensten! Vriendelijke groet, Belisol Utrecht

Fantastisch

Geweldig ontvangen en heel goed overleg .
Duidelijkheid over alles was erg goed.
Monteurs bekwaam en netjes met monteren en afwerken.

25 novembre 2023

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Utrecht

Dank je wel voor deze fantastische review :) Fijn om te lezen! Vriendelijke groet, Belisol Utrecht

Uitstekende service

Uitstekende service, communicatie en materialen!

1 marzo 2023

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Utrecht

Dank je wel voor deze uitstekende beoordeling! Daar doen we het voor, met #liefdevoorhetvak bij Belisol

Kozijnen met uitstraling.

De kozijnen die geplaatst zijn, zijn van uitstekende kwaliteit. De antraciete kleur is prachtig, de klinken zijn mooi van uitstraling maar ook solide. Ramen lappen is een fluitje van een cent. Nooit meer op de ladder om de kozijnen te verven. Een grote meerwaarde voor het huis. Jaren eerder moeten aanschaffen.

27 novembre 2023

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Utrecht

Dank je wel Rene, fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn! Geniet ervan ;-) Vriendelijke groet, Belisol Utrecht

Nieuwe voordeur

Heldere uitleg vooraf en prima service en in 1 dag geïnstalleert.

1 dicembre 2023

Veel plezier met jullie nieuwe voordeur ;-) Vriendelijke groet, Belisol Utrecht

Afspraken nakomen

Na afspraak en order plaatsen wat in goed overleg gebeurde installatie datum volgens afspraak verlopen.
De monteurs plaatsten de kozijnen en deur op een goede en rustige manier de monteurs waren bekwaam en vriendelijk .
Wij zijn tevreden met het eind resultaat en bevelen de toekomstige klanten het filiaal in Utrecht zeker aan.

28 novembre 2023

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Utrecht

Top, dank je wel voor deze mooie aanbeveling. Fijn om te lezen dat alles vlot en naar wens is verlopen. Vriendelijke groet, Belisol Utrecht

Valutata 5 stelle su 5

Zeer goed vakwerk en service

Zeer goed vakwerk en service. Wat wij ook zeer waardeerde is het vertrouwen in de klant. Toch voor een aanzienlijk bedrag besteld en hoefden geen voorschot te betalen.

27 ottobre 2023

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Utrecht

Dank je wel Oscar voor deze leuke beoordeling en het vertrouwen in onze diensten. Vriendelijke groet, Belisol Utrecht

Valutata 5 stelle su 5

Fijn contact en prima heren die de…

Fijn contact en prima heren die de installatie verzorgden. Ze zijn niet de allergoedkoopste, maar zekerheid is ook wat waard.

4 ottobre 2023

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Utrecht

Dank je wel Martijn, fijn om te lezen. dat alles naar wens is verlopen. Veel plezier met de nieuwe Belisol kozijnen :) Vriendelijke groeten, Belisol Utrecht

Valutata 5 stelle su 5

Vijf sterren bedrijf - erg goede ervaring gehad

Ik heb bij Belisol mijn voordeur en kozijn van woonkamer en slaapkamer laten vervangen door aluminium exemplaren. Echt fijn bedrijf - goede prijs, vriendelijke service en echt vakmanschap - alles ziet er super uit. Ik kan ze zeker aanraden!

15 settembre 2023

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Utrecht

Dank je wel Philippe, voor de mooie review en de aanbeveling! Vriendelijke groet, Belisol Utrecht

Mooie kozijnen

Wij zijn zeer tevreden over onze kunststof kozijnen die bij ons geplaatst zijn in juni 2022, ze zien er mooi uit en met kunsttof afwerking van de dakgoten is het helemaal af. Tijdesn het plaatsen is alles goed en netjes verlopen.

Nu 2023, heeft de afwerking biven een kozijn losgelaten. Door de vakantie heeft een reactie iets langer geduurd maar dat komen ze volgende week verhelpen!

1 agosto 2023

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Utrecht

Dank je wel Tanja voor de mooie feedback. Door de vakantie heeft het inderdaad iets langer geduurd maar zoals afgesproken brengen we dit spoedig in orde. Met vriendelijke groet, Belisol Utrecht

kwaliteit

Aluminium kozijnen laten plaatsen plus schuifpui.
Netjes en vakkundig geplaatst.
Zeer tevreden, krijgen veel complimenten over de aanblik van de kozijnen.

9 maggio 2023

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Utrecht

Hoi Johan, wat fijn om te lezen. Leuk dat jullie zoveel complimenten krijgen :) dat doet ons ook plezier uiteraard! Geniet van de nieuwe kozijnen, groeten Belisol Utrecht

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più