Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem Recensioni 137

TrustScore 4.5 su 5

4,7

A.Hofmanweg 32, 2031 BL Haarlem, NL

Valutata 5 stelle su 5

Zeer tevreden met de kunstof kozijnen op de 1e en 2e etage van onze woning!Ziet er mooi uit,afspraken correct na gekomen,fijne communicatie,erg netjes afgewerkt.Een fijn team!

Valutata 3 stelle su 5

Wij hebben nu 2 jaar onze nieuwe kozijnen. We zijn tevreden met de werking, maar hebben achteraf spijt dat wij te snel het aflever rapport hebben getekend. Hoe meer de tijd vorderde, hoe meer beschad... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super goed geadviseerd en uiteindelijk hele mooie kunststof kozijnen met houtnerf gekocht voor een eerlijke prijs. De installatie werd zorgvuldig en netjes gedaan en de ramen zijn naar volle tevreden... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Onze kozijnen vorig jaar besteld bij Belisol. We zijn uitgebreid en goed geïnformeerd over de mogelijkheden en na bestelling werden we steeds op de hoogte gehouden van de status. Het plaatsen was... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di finestre
  2. Negozio di porte
  3. Fornitore di porte
  4. Fornitore di finestre in PVC

Scritti dall'azienda

Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie.

• A.Hofmanweg 32, 2031 BL, Haarlem, Paesi Bassi

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Kwalitatief product op een vakkundige…

Kwalitatief product op een vakkundige wijze geïnstalleerd en prachtig mooi afgewerkt opgeleverd

22 dicembre 2023

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem

Hoi Jan, dat lezen we graag uiteraard :-) Dank je wel nogmaals voor het vertrouwen in onze diensten. Belisol Haarlem #liefdevoorhetvak

Het was t wachten waard

Het was t wachten waard. Whow wat is t mooi geworden. We hebben alle kozijnen en ramen laten vervangen en 5 jaar geleden de schuifpui. Super tevreden. Het personeel super top gedaan. Bedankt mannen Rick&Pjoter van Belisol.

2 gennaio 2024

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem

Hi Anouk, dank je wel voor de leuke feedback. Daar doen we het voor! We geven de complimenten zeker door ;-) Vriendelijke groet, Belisol Haarlem

Elke dag een glimlach

We hebben op locatie een prettig gesprek gehad waarin wij deskundig advies kregen en konden kijken naar de schuifpui en kozijnen die wij wilden. Na de offerte bevestigd te hebben was het wel even wachten op de levertijd, we keken er erg naar uit. Het heeft drie dagen geduurd om 2 kozijnen en een hele grote achterpui te vervangen. Het ging snel, netjes en deskundig. We zijn er elke dag nog zo blij mee. Vinden dat we de mooiste kozijnen en pui hebben van al onze buren :-)

18 dicembre 2023

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem

Super, fijn om te lezen dat jullie super tevreden zijn! Daar doen we het voor. Met vriendelijke groet, Belisol Haarlem

Valutata 5 stelle su 5

Mooie kunststof kozijnen in detail en…

Mooie kunststof kozijnen in detail en uitvoering niet te onderscheiden van hout.
Prettige service, communicatie goed en montage door professionele monteurs.
Zeker aan te bevelen.
Wij gaan sparen voor de volgende kozijnen van belisol

18 settembre 2023

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem

Top, Freek! Dank je wel voor het vertrouwen in Belisol Haarlem. Volgende keer kan je alvast opnieuw op ons rekenen ;-) Vriendelijke groet

Valutata 5 stelle su 5

Tevreden met plaatsing deur en kozijnen

Het heeft iets langer geduurd vanaf het plaatsen van de bestelling tot aan de levering. Maar toen de spullen eenmaal binnen waren ging een afspraak maken vrij vlot. De heren die onze deur en kozijnen hebben geplaatst hebben dat erg netjes gedaan. Alles is ook goed en netjes afgewerkt. De vensterbank bij een van de kozijnen bleek een paar cm te ver uit te steken maar ook dit hebben zij netjes verholpen.

9 novembre 2023

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem

En wij zijn super tevreden met deze leuke review :-) Dank je wel nogmaals. Met vriendelijke groet, Belisol Haarlem

Great team and service

We have done our entrance doors and windows renovation project for our house in Amsterdam with Belisol Haarlem! This has been a great experience from the start of the project to the full completion. The installation team is really professional, explain every steps and they provide a really clean job. Cherry on top of the cake as we are expats, every member of the team make their best effort to speak English with us from the first appointment to the last phone call to check our satisfaction on the work.

21 novembre 2023

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem

Thank you very much for this lovely feedback and nice review about our work. Best regards, Belisol Haarlem

Isolatie door Belisol

Belisol Haarlem heeft bij ons de kozijnen en ramen vervangen zodat we er komende winter warmer bij zitten. Wij zijn zeer tevreden met de begeleiding tijdens dit project en de uitvoering door de installateurs. Er is keurig gewerkt en goed overlegd over de afwerking.

6 ottobre 2023

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem

Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Geniet van de nieuwe kozijnen en de warme wintermaanden :) Vriendelijke groet, Belisol Haarlem

Valutata 5 stelle su 5

We zijn ontzettend tevreden over de nieuwe deur, ramen, kozijnen en vensterbanken van Belisol Haarlem. We zijn ontzettend tevreden over de…

We hebben goed advies gekregen tijdens het bestellen en de nieuwe deur, ramen en kozijnen zijn ontzettend mooi. De binnen en buitenkant zijn mooi afgewerkt en gelukkig hoefde we niet heel veel ruimte vrij te maken voor het plaatsen van de ramen en kozijnen. De levertijd was ongeveer 9 maanden maar dat wisten we van te voren. De werkzaamheden verliepen ondanks extreem slecht weer geheel volgens plan. We zijn dus erg tevreden over alles!

25 ottobre 2023

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem

Hoi Nienke, dank je wel voor het vertrouwen in onze diensten. Fijn dat jullie tevreden zijn!

Vriendelijke groet,
Belisol Haarlem

Valutata 5 stelle su 5

Goede kwaliteit, professioneel advies en mooi resultaat

Bij mijn eerste advies heb ik professioneel advies ontvangen over wat ik beter wel en niet kan vervangen.
Helaas 1 á 2 maanden later is mijn bestelling doorgekomen, dus moest wat langer wachten, maar wel voor de winter is mijn enkel glas vervangen voor HR++ glas met kunststof kozijnen met houten nerf er in.
Plaatsing ging goed, met vriendelijke en professionele mensen.
Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe grote open ramen.

6 ottobre 2023

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem

Hoi Dustin, fijn om te lezen dat alles vlot en naar wens is verlopen. Dank je wel nogmaals voor het vertrouwen in Belisol Haarlem. Vriendelijke groet

Valutata 5 stelle su 5

Uitstekende service vanaf adviseren tot en met monteren

Bedankt voor het advies bij het uitkiezen van onze kozijnen en deuren bij Belisol Haarlem en de attentie tijdens het monteren.

Ons huis is "de trendsetter van de straat"

Ook dank aan het montageteam voor hun vriendelijkheid én vakkundigheid tijdens het monteren van de kozijnen en deuren.

Bedankt Belisol Haarlem

17 ottobre 2023

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem

Hoi Angela, dank je wel voor deze zeer leuke beoordeling, onze toppers werken dan ook met #liefdevoorhetvak! Dat jullie huisje nog lang de trendsetter van de straat mag zijn ;-) Vriendelijke groet, Belisol Haarlem

Goed advies gekregen

Goed advies gekregen, bij het inmeten toch een verandering in de achterpui. Werd geen probleem van gemaakt.
Resultaat is een huiskamer die bijna naadloos in de tuin overgaat!

5 ottobre 2023

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem

Dank je wel Karel, super review! Veel plezier met jullie nieuwe pui alvast. Vriendelijke groeten, Belisol Haarlem

Betrouwbaar en fijn bedrijf

Erg tevreden met zowel de kwaliteit van de kozijnen als de afwerking en plaatsing. De installateurs werkten heel netjes en lieten nooit troep achter. Echt vaklui.
Communicatie met het kantoor was altijd duidelijk en transparant. Kan ze oprecht aanraden.

22 settembre 2023

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem

Hoi Erik, dank je wel voor deze mooie aanbeveling en het vertrouwen in Belisol Haarlem! Vriendelijke Belisol groet

Uitstekende aanrader

Vanaf moment 1 tot het einde van het proces heb ik een uitstekende ervaring gehad bij Belisol locatie Haarlem.

je wordt vriendelijk ontvangen en te woord gestaan door Lindsay en/of Alana, Tevens ook de personen die je te woord staan als u Belisol Haarlem belt voor vragen/informatie, en afspraken voor je zal inplannen betrekkende de stappen die doorlopen moeten worden via Belisol.
er wordt goed de tijd voor je genomen en gewerkt tot alles duidelijk is, een zeer prettige ervaring.
Vervolgens Heeft Jeffrey van Kampen mij geholpen als adviseur, eerlijke/realistische man met een oog voor detail, daarbuiten ook nog eens een goede gozer.
kent de inventaris van Belisol uit zijn hoofd en neemt ook de tijd voor jou wensen.
Jeffrey zal ook langs komen om de situatie met zijn eigen ogen te zien in plaats van alleen via foto's en documenten.
Jeffrey geeft zijn eerlijke mening geven en daarbij een oplossing of een andere denkwijze om samen tot het gewenste resultaat tot komen.
hier komen ideeën naar boven waar je zelf niet aan denkt.
eindstand een verbetering voor jou en je huis!
Na een overeenkomst afspraak met inmeter Maup gepland.
de beste man was keurig op tijd en was ook binnen de afgesproken tijdsbestek klaar.
Maup deed zijn werkzaamheden correct en professioneel, dit klopt ook wel want alles in mijn huis is perfect ingemeten alle kozijnen/ramen en deur passen perfect. lekker gewerkt!
Even een x aantal maanden wachten en afspraak in de planning gezet voor uitvoeren werkzaamheden.
Daar kwamen de kozijnen met de monteurs lekker op tijd om 07:00.
De heren hebben in 3 dagen tijd mijn gehele huis onder handen genomen, oude troep eruit en de nieuwe kozijnen met glaswerk gemonteerd.
Heren hebben gestructureerd/hard/netjes/met voldoende gezellige motivatie gewerkt.
Leo, Rick, Nigel, Cliff & Jazz bedankt voor jullie inzet en harde werk.
Conclusie: Uitstekende ervaring een dikke aanrader.

Ricardo & marc jullie ook bedankt voor jullie werkzaamheden achter de schermen

25 agosto 2023

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem

Super Carlo, hier doen we het voor! Fijn om te lezen dat we het ganse team van Belisol Haarlem u zo goed heeft kunnen verder helpen, dank je wel nogmaals voor het vertrouwen! Vriendelijke groeten

Belisol Haarlem

De gehele voorkant van ons huis laten vervangen door kunststof kozijnen en keralit. Vanaf de offerte tot aan het plaatsen van het geheel prima geholpen door Belisol Haarlem.

2 settembre 2023

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem

Hi Yvette, dank je wel voor deze mooie review! Hier worden we blij van! Vriendelijke groeten, Belisol Haarlem

Goed advies, snelle plaatsing

Goed advies vooraf, qua kleur kozijnen, materiaal, ventilatieroosters rekening houdend met de aanzicht van onze woning. We werden regelmatig op de hoogte gehouden over leveringstijden en kregen bijna 3 maanden eerder een telefoontje dat er mensen beschikbaar waren voor de montage. De afwerking ging super snel en alles ziet er prachtig uit.

24 luglio 2023

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem

Hoi Maaike, heel leuke beoordeling! Dank je wel nogmaals voor het vertrouwen in Belisol Haarlem. #liefdevoorhetvak!

Valutata 4 stelle su 5

Aanrader

Fijn consult en daarna, tijdens het inmeten, nog de kleur kunnen wijzigen.
Wachttijd is lang, maar dit wisten we op voorhand. Plaatsen ging snel en niet met niet te veel troep.
Kozijnen zijn top, we ervaarden tijdens de hittegolf meteen de isolatie.

12 giugno 2023

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem

Dank je wel voor de mooie beoordeling! Fijn dat ze meteen al wat verkoeling kunnen bieden tijdens de warme dagen :) Groeten, Belisol Haarlem

Schuifpui van top kwaliteit

Wij zijn zeer tevreden over de schuifpui, ten eerste is ie prachtig, van goede kwaliteit. Het plaatsen is keurig verlopen. Netjes afgewerkt. We hebben er lang op gewacht, rond de 9 maanden, maar dan hebben we ook wat. Zeer tevreden!

19 luglio 2023

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem

Fijn om te lezen, dank je wel voor het vertrouwen en de leuke review! Groeten, Team Belisol Haarlem

Valutata 4 stelle su 5

Montage is prima verlopen

Montage is prima verlopen. Het ziet er allemaal keurig uit en alles werkt naar behoren.
Ondanks een verzoek daartoe heb ik nog steeds niet vernomen met welke RVO glascode isolatiesubsidie kan worden aangevraagd.
Een gespecificeerde afleveringsnota mét code zou op zijn plaats zijn.

12 maggio 2023

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem

Dank je wel voor de mooie beoordeling. We bezorgen jou asap de nodige documenten. Mvg Belisol Haarlem

Super mooi werk afgeleverd

Super mooi werk afgeleverd. Kozijnen en schuifpui zijn top en ook binnen is het top afgewerkt.

25 maggio 2023

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Haarlem

Dank je wel Maarten voor het vertrouwen in onze diensten. Groeten Belisol Haarlem

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più