Je wordt correct behandeld, zowel met de monteurd, als met administratie. je wordt op tijd verwittigd wat de levering betreft.
L'azienda ha risposto
Compliment voor de prachtige geplaatste kozijnen die door Roland & Sandro zijn geplaatst. Een top duo die oog hebben voor detail! Zij hebben met grote ambacht voor het vak de kozijnen in stijl geplaat... Leggi di più
L'azienda ha risposto
We waren het huis aan het renoveren. Er moesten nieuwe kunststofkozijnen in het huis komen. We hadden op meerdere plaatsen prijzen en advies opgevraagd. Uiteindelijk kwam de adviseur van Belisol op he... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Prima geholpen bij het maken van een keuze in de winkel. Daarna duidelijke en snelle communicatie over de offerte en verdere afspraken. Eerder geplaatst dan verwacht. Vriendelijke monteurs en ze... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie.
Dillenburgstraat 11, 5652 AM, Eindhoven, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Kundig, vriendelijk en nauwkeurig werkend personeel. Geen enkele op of aanmerkingen te maken op de service, vakkundigheid en vriendelijkheid van belisol

keurige, vriendelijke, vrolijke monteurs
Alles keurig netjes afgewerkt achtergelaten
lange wachttijd maar dan heb je ook wat!
We zijn er blij mee en heel tevreden!

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Eindhoven
Belisol Eindhoven heeft bij ons een prachtige kunststof voordeur geplaatst. Alles is heel fijn verlopen. Fijne vestiging waar men hartelijk ontvangen wordt. Ze komen de afspraken tenminste na. De communicatie is werkelijk top. Deze vestiging beveel ik zeker aan.
Het is hier fijn zaken doen.

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Eindhoven
Ons gehele huis is voorzien van kunststof kozijnen incl. schuifpui. Door omstandigheden was e.e.a. nog niet naar behoren. Uiteindelijk is alles naar onze tevredenheid opgelost. Wij bevelen daarom Belisol van harte aan.

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Eindhoven
Vandaag groot raam in de voorpui vervangen.
Dit was de 3e klus van Belisol in onze bungalow.
Goede producten en feilloze afwerking.
Niet verder zoeken.

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Eindhoven
Adviseur van de Loo heeft ons goed geadviseerd bij de indeling van onze schuifpui en deur- en raamindelingen voor onze woning. De monteurs die de kozijnen geplaatst hebben, waren een professioneel en goed op elkaar ingespeeld team.

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Eindhoven
Bij binnenkomst in de showroom van Belisol Eindhoven een professionele, enthousiaste, gemotiveerde ontvangst door Allan van de Loo. Hij heeft ons geweldig geadviseerd bij de verduurzaming en uitstraling van ons huis.
Peter, de man op de achtergrond, die alle plannen beoordeelt op uitvoerbaarheid en vakkundig alles opmeet.
Maud die ervoor zorgt dat Belisol Eindhoven altijd bereikbaar is voor zijn klanten.
En dan vorige week het team van Machmoed. Alle deuren, ramen, horren en screens geplaatst zoals afgesproken. Een zeer ervaren en hardwerkende groep. Gedurende het hele project heeft Allan nauwgezet alles gevolgd om zeker te weten dat wij als klant tevreden waren.
En tevreden zijn we.
Frank en Marian

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Eindhoven
Prachtig eindresultaat. Heldere afspraken. Goed bereikbaar. Mooie afwerking. Vragen/opmerkingen worden goed opgepakt. Advies aan voorzijde had iets uitgebreider gekund, bijvoorbeeld consequenties aangeven van wijziging van kozijnafmetingen voor rolluiken en bediening va badkamerraampje. Suggestie: bemiddelen/adviseren bij noodzakelijke andere partijen zoals asbestsaneerder.

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Eindhoven
Uitermate tevreden met Belisol. Ik had Belisol al enkele keren eerder verzocht om nieuwe kozijnen, ramen en deuren, over een periode van wel zeker 10 jaren, en ook deze keer verliep de hele montage, nu 4 grote ramen triple glas, prima. Op tijd gearriveerd, doorgewerkt, alles paste en klopte, ook het huis netjes achtergelaten; heel tevreden. Bij deze mag mijn huis als referentie gebruikt worden, contact via Belisol.

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Eindhoven
Fantastische producten, grandioos team van experts, klantvriendelijk, toegewijd en een perfecte oplevering.
Goede communicatie, flexibel en begripvol. Belisol neemt je alle zorgen uit handen en het resultaat is boven verwachting! Ze doen wat ze beloven en meer!

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Eindhoven
Vanaf het begin tot montage perfecte communicatie. We zijn goed geinformeerd. Nog voordat ik wilde bellen of alles op schema was kreeg ik al een mail met informatie. De gewenste en beloofde deadline is gehaald, dus geen vertraging gehad wat de verdere verbouwing enorm zou beinvloeden. De montage is gedaan door vaklui. Zeer vriendelijk met enorm veel kennis en ervaring. Ze hebben een mooie nieuwe voordeur, schuifpui, achterdeur en twee badkamerraampjes geplaatst. Zoals wij het hebben ervaren een aanrader voor iedereen.

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Eindhoven
Mooie schuifpui en achterdeur in de huis kleur die wij mooi vinden
Alles uitgevoerd in trippel glas

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Eindhoven
We hebben een geweldige ervaring gehad met Belisol. Van de verkoper tot de monteurs, ze waren allemaal op tijd en de kwaliteit van het werk is uitstekend.

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Eindhoven
Afgelopen week nieuwe kozijnen en een nieuwe voordeur laten plaatsen door Harry en David. 2 vakmannen die precies weten waar ze mee bezig zijn. Alles zeer netjes en secuur afgewerkt. Zeer tevreden met het eind resultaat. Grote complimenten van ons!

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Eindhoven
Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe aluminium schuifpui (RAL9010) van Belisol. En nog meer van de vakkundige plaatsing door Saïd en Mohammed, wat zijn dat ervaren mensen!! Zij denken mee en lossen alles op! En gaven een compliment aan de Belisol man die alles opgemeten heeft: het paste perfect!
Het is een erg mooie deur die soepel glijdt, met aan de buitenkant een extra hordeur waar we de komende zomers veel plezier van gaan hebben.
De deur is met een kraan over het dak getild en zo is de oude schuifdeur ook weer afgevoerd. Mooi spektakel!
Saïd en Mohammed hebben ze geplaatst en chic afgewerkt, zeker aan de binnenkant waar we scheuren in het stucwerk van het plafond hadden. Ze hebben er een lat overeen gezet waardoor alles er weer strak uitziet. Bedankt mannen!
We hebben nog geen ervaring met nazorg en garantie maar gezien onze ervaring tot nu gaat dat eveneens top geregeld zijn.

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Eindhoven
duidelijk in de afspraken, goed werk geleverd en opleverpuntjes zijn prima opgelost

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Eindhoven
Mooie nieuwe schuifpui! De mannen die hem geplaatst hebben wareb er vriendelijk en hebben alles super mooi afgewerkt. We zijn super tevreden!

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Eindhoven
Correcte afspraken en goede opvolging! Het gekozen product was kwaliteitsvol en de medewerkers die voor de plaatsing instonden waren vriendelijk en werkten volgens planning.

Nette service
Prettig meegedacht om kraan te besparen
Goede oplossing voor onverwachts issue

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Eindhoven
Mijn complimenten voor Belisol, de kozijnen zijn keurig geplaatst en precies vlgs afspraak op de juiste dag en tijdstip👍🏻

Risposta di Belisol - Kozijnen en Deuren - Eindhoven
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.