Vi fik en rigtig god service og anbefaling af et lokalt bedemands firma, der i øvrigt indfriede alle vores forventninger. Vi var meget glade for Niels’s hjælp og assistance. Vi anbefaler gerne Niels.... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg har kun fået en god oplevelse ved at besøge begravelsesguiden og kan kun anbefale andre at gøre det. Man får nogle emner at vælge imellem.
Midt i en stor sorg, skulle jeg finde hoved og hale i alt det praktiske der følger, i forbindelse med min mors død. Jeg googlede lidt i blinde og fandt heldigvis begravelsesguiden. Ringede dem op o... Leggi di più
Ud fra min beskrivelse af min afdøde bror og mig, blev der hurtigt fundet 2 muligheder der passede vore behov. Super dejlig samtale og hjælp. Desuden var der oplysninger med om alt der vedrørte i p... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni di contatto
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Meget hjælpsomme
Jeg synes I har været alletiders i min…
Jeg synes I har været alletiders i min svære periode og I har svaret på de spørgsmål jeg har haft med stor empati for mit tab, jeg er glad for, at jeg valgte jer
Hilsen Helle
Super vejledning og konkret hjælp
Super vejledning og konkret hjælp. Kan klart anbefales!
Meget venlig hjælp når man ingenting…
Meget venlig hjælp når man ingenting ved om begravelse/ bisættelse.
Havde en dårlig start men ved Jeres hjælp gik det godt.
Medfølelse
Rigtig god behandling og meget flinke og medfølende samtale. og fik lige de gode råd om hvad jeg skulle være opmærksom på, som jeg havde brug for.
Jeg fik virkelig god hjælp i en sårbar…
Jeg fik virkelig god hjælp i en sårbar og sorgfuld tid. Jeg blev guidet til at kende muligheder, så jeg kunne træffe valg på et oplyst grundlag.
Meget fin service
Meget, meget fin service hos Begravelsesguiden. De yder en fantastisk service omkring de mange, mange spørgsmål man har som efterladt, der skal navigere i et måske ukendt område. Kan absolut anbefales at kontakte og så er deres service gratis.
En hel perfekt oplevelse.
En hel perfekt oplevelse.
Jeg blev guidet til to firmaer om formiddagen, som jeg kunne tale med.
De fulgte op på, om jeg havde talt med dem og om der var ét match…. Ellers kunne jeg få flere navne.
Super nemt og god hjælp
Jeg fandt den perfekte bedemand igennem begravelse guiden. TAK
Alt var så fint arrangeret
Vi fik gode råd og vejledning i en svær…
Vi fik gode råd og vejledning i en svær tid.
Markedet for bedemænd er svært at overskue og vi fik hjælp til at vælge en bedemand som vi følte os godt hjulpet af ogctrygge i hele forløbet med.
God personlig oplevelse
Det var en rigtig god service i en svær tid.
Personen jeg snakkede med var meget omsorgsfuld og vejlende.
En rigtig positiv oplevelse.
Jeg fik en god og konstruktiv…
Jeg fik en god og konstruktiv vejledning til at finde en bedemand/dame til min brors begravelse. Vi har fået en super god behandling hele vejen gennem forløbet både fra begravelsesguiden, som anbefalede Marie Tjellesens Bedemandsforretning. Vi er meget taknemlige for den hjælp, vi har modtaget.
Skal desværre mødes med VORES UDMÆRKEDE…
Skal desværre mødes med VORES UDMÆRKEDE BEDEMAND, en gang i fremtiden
Super service og stor empati
Super service og stor empati
Præcis hvad jeg havde behov for
Grundig og fyldestgørende orientering
Efter indledende tlf.samtale foregik alt via internettet. Meget grundig orientering om alt, hvad der skulle foregå, og hvordan tingene, bl.a. skifteretten fungerer. Rigtig godt alt sammen.
Meget omsorgsfuld og støttende…
Meget omsorgsfuld og støttende rådgivning i en svær tid.
Begravelsesguiden.dk er genial
Begravelsesguiden.dk er det alle, der skal planlægge en begravelse eller bisættelse, har brug for.
Meget hjælpsom og venlig betjening, der forklarer, hvad man skal være opmærksom på.
Jeg er ikke i tvivl om, at jeg har fået den bedste service, og den bedste bedemand, og den mest fair pris, ved at benytte begravelsesguiden.dk.
Jeg blev guidet på en meget fin måde
Jeg blev guidet på en meget fin måde. Blev anbefalet en meget fin bedemand.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.