Vi fik en rigtig god service og anbefaling af et lokalt bedemands firma, der i øvrigt indfriede alle vores forventninger. Vi var meget glade for Niels’s hjælp og assistance. Vi anbefaler gerne Niels.... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg har kun fået en god oplevelse ved at besøge begravelsesguiden og kan kun anbefale andre at gøre det. Man får nogle emner at vælge imellem.
Ud fra min beskrivelse af min afdøde bror og mig, blev der hurtigt fundet 2 muligheder der passede vore behov. Super dejlig samtale og hjælp. Desuden var der oplysninger med om alt der vedrørte i p... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni di contatto
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Ærligt og redeligt
Hurtig til at pejle sig ind på hvad jeg…
Hurtig til at pejle sig ind på hvad jeg havde brug for af information. Fin vejledning omkring procedurer ved dødsfald og valg af bedemand , også om ting jeg ikke havde været opmærksom på . Fik anbefalet et par bedemænd der var i mit område og så var jeg parat til at indhente tilbud .
Jeg er glad for at jeg ringede til jer
Jeg er glad for at jeg ringede til jer, da jeg så blev henvist til en rigtig god bede-dame 😃. Jeg var meget i tvivl om, hvad jeg skulle gøre, inden jeg ringede til jer og I hjalp mig videre.
Så tusinde tak for hjælpen. 🥰
Rigtig god dialog med begravelsesguiden.dk
Jeg har haft en dialog med begravelsesguiden.dk af flere omgange over et par år,da jeg gerne ville være forberedt og jeg har fået en eminent god behandling,og var ikke i tvivl om hvilken bedemand jeg så skulle vælge ,efter snakken med begravelsesguiden.dk
Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse. Meget venlig og meget hjælpsom. Følte mig ikke til besvær, trods min usikkerhed.
Min varmeste anbefaling.
Hjælp til at finde en bedemand
Hjælp til at finde en bedemand
Min bror var lige død og der hjalp begravelsesguiden med at fin en nærliggende bedemand.
Vi var rigtig glade for hjælpen.
Vi takker
De havde fået fem stjerner hvis de ikke…
De havde fået fem stjerner hvis de ikke havde kontaktet mig 3 gange efterfølgende for at vide hvor tilfreds jeg var
Nem at snakke med
Hende jeg snakkede med var god til at støtte og give gode råd til hvad der skal gøres i forhold til mit tab.
Pålidelig anbefaling og god service
Jeg brugte Begravelsesguiden.dk til at finde en bedemand, og det var en rigtig god oplevelse.
De anbefalede Bedemand Trenskow, som viste sig at være både fair i prisen, tålmodig og pålidelig. Alle aftaler og løfter blev overholdt.
Jeg er meget tilfreds med både Begravelsesguiden og den bedemand, de satte mig i kontakt med.
Super god hjælp af personen jeg kontaktede
Jeg læste om guiden og ringede, da jeg stod midt i min mors dødsfald.
Fik en hurtig og god vejledning i at komme videre i valget af bedemand.
Hjalp os nemt videre
Hjalp os nemt videre til at finde en bedemand.
Var hurtige til at svare og give råd.
Super god information og guidning
God samtale god hjælp og guidning.
Valgte Holm begravelser og var super god tilfreds, særdeles kompetent service.
I gav en fantastisk vejledning i…
I gav en fantastisk vejledning i forhold til valg af bedemand.
I anbefalede os 2 bedemænd, hvor vi valgte den ene.
Han levede fuldt op til vores forventninger, i forhold til de krav som I stiller til de bedemænd som I anbefaler.
I var med til at gøre os tryk i vores valg af bedemand, i en svær tid
Vi følte os meget trykke og det var en…
Vi følte os meget trykke og det var en god oplevelse. Vil helt klart bruge dem igen.
Jeg vil gerne sige tak til…
Jeg vil gerne sige tak til begravelsesguiden .dk for som de første jeg kontaktede , at være med til at guide mig til at finde en god og dygtig bedemand , jeg kan kun anbefale jeg i gjorde det lettere for mig i min sorg , så mange tak .
Jeg fik den hjælp der var brug for,kan…
Jeg fik den hjælp der var brug for,kan varmt anbefales.
Tak for en uvurderlig hjælp i en svær stund🙏🏼
Midt i en stor sorg, skulle jeg finde hoved og hale i alt det praktiske der følger, i forbindelse med min mors død. Jeg googlede lidt i blinde og fandt heldigvis begravelsesguiden. Ringede dem op og blev på en omsorgsfuld, ordentlig og kompetent måde, guidet igennem hvad der skal ske, når ens kære er død.
Tusinde tak for jeres uvurderlige hjælp.
Kunne ikke have gjordt det så godt uden jer. Det betød rigtig meget for hele processens udfald.
Venlig hilsen Annette Mortensen
Det var den helt rigtige måde at finde…
Det var den helt rigtige måde at finde den rigtige bedemand forretning på. Og jeg var glad for at i kontaktede mig telefonisk, for at høre om min oplevelse. Jeg kunne ikke være mere tilfreds.
Det var en god hjælp og støtte i en…
Det var en god hjælp og støtte i en svær stund. Jeg anede ikke mine levende råd, men jeg blev oplyst stille og roligt med forklaringer der var til at forstå.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.