begravelsesguiden.dk Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Vi fik en rigtig god service og anbefaling af et lokalt bedemands firma, der i øvrigt indfriede alle vores forventninger. Vi var meget glade for Niels’s hjælp og assistance. Vi anbefaler gerne Niels.... Leggi di più

Jeg har kun fået en god oplevelse ved at besøge begravelsesguiden og kan kun anbefale andre at gøre det. Man får nogle emner at vælge imellem.

Ud fra min beskrivelse af min afdøde bror og mig, blev der hurtigt fundet 2 muligheder der passede vore behov. Super dejlig samtale og hjælp. Desuden var der oplysninger med om alt der vedrørte i p... Leggi di più

Eccellente

TrustScore 5 su 5

2K recensioni

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

53 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hurtig til at pejle sig ind på hvad jeg…

Hurtig til at pejle sig ind på hvad jeg havde brug for af information. Fin vejledning omkring procedurer ved dødsfald og valg af bedemand , også om ting jeg ikke havde været opmærksom på . Fik anbefalet et par bedemænd der var i mit område og så var jeg parat til at indhente tilbud .

17 luglio 2025

Pålidelig anbefaling og god service

Jeg brugte Begravelsesguiden.dk til at finde en bedemand, og det var en rigtig god oplevelse.

De anbefalede Bedemand Trenskow, som viste sig at være både fair i prisen, tålmodig og pålidelig. Alle aftaler og løfter blev overholdt.

Jeg er meget tilfreds med både Begravelsesguiden og den bedemand, de satte mig i kontakt med.

16 giugno 2025

I gav en fantastisk vejledning i…

I gav en fantastisk vejledning i forhold til valg af bedemand.
I anbefalede os 2 bedemænd, hvor vi valgte den ene.
Han levede fuldt op til vores forventninger, i forhold til de krav som I stiller til de bedemænd som I anbefaler.
I var med til at gøre os tryk i vores valg af bedemand, i en svær tid

10 giugno 2025

Jeg vil gerne sige tak til…

Jeg vil gerne sige tak til begravelsesguiden .dk for som de første jeg kontaktede , at være med til at guide mig til at finde en god og dygtig bedemand , jeg kan kun anbefale jeg i gjorde det lettere for mig i min sorg , så mange tak .

9 giugno 2025

Tak for en uvurderlig hjælp i en svær stund🙏🏼

Midt i en stor sorg, skulle jeg finde hoved og hale i alt det praktiske der følger, i forbindelse med min mors død. Jeg googlede lidt i blinde og fandt heldigvis begravelsesguiden. Ringede dem op og blev på en omsorgsfuld, ordentlig og kompetent måde, guidet igennem hvad der skal ske, når ens kære er død.
Tusinde tak for jeres uvurderlige hjælp.
Kunne ikke have gjordt det så godt uden jer. Det betød rigtig meget for hele processens udfald.
Venlig hilsen Annette Mortensen

8 giugno 2025