Hurtig levering, men leveret på hjemmeadressen, på trods af at leveringsadressen er angivet til sommerhuset, hvor vi opholdt os. Ingen telefonisk kontakt inden levering på trods af ønske. Har endn... Leggi di più

Jeg ærgrer mig over, at jeg ikke havde læst anmeldelserne herinde, inden jeg bestilte fra bedz.dk. Jeg kontaktede virksomheder forud for min bestilling og fik at vide, at leveringstiden var 1-2 uger.... Leggi di più

Vi stod ret akut og manglede en madras med special mål til vores campingvogn. Jeg skrev i chatten, at jeg kunne se, at vi ikke kunne nå at få madrassen inden vores ferie med de 10-12 arbejdsdages leve... Leggi di più

1. Negozio di letti
  2. Negozio di arredi e di design d'interni
  3. Mobiliere
  4. Negozio di materassi
  5. Negozio di fodere e rivestimenti

Vores egen lille godnat historie. Der var engang en nysgerrig lille ugle ved navn Oliver som boede en fredelig lille skov. Oliver elskede at udforske om dagen, men når natten faldt på, havde han svært ved at falde til ro og sove. En aften spurgte han sin kloge ven, Luna månen, hvorfor søvn var så vigtig. Luna smilede blidt og forklarede: "Søvn er som en magisk drik, der hjælper din krop og dit sind med at hvile og restituere. Når du sover, bliver dine muskler stærke, din hjerne rydder trætte tanker ud, og du gør dig klar til nye eventyr i morgen." Oliver lyttede opmærksomt og besluttede sig for at prøve at sove tidligt. Den nat drømte han om at flyve højt og udforske nye steder og vågne op frisk og klar. Fra da af forstod Oliver, at søvn var en særlig gave, der gjorde hver dag lysere og sjovere. Og derfor gik skovvennerne altid tidligt i seng, vel vidende at en god nats søvn holdt dem glade, sunde og fulde af undren. God søvn er fundamentet for vores ve og vel og for vores virke i verden. Vi ved, at sengen du sover i om natten, er afgørende for dit liv om dagen. Og spørger du os, så bør god søvn ikke være noget, man blot drømmer om. Derfor bestræber vi os hver dag på at designe og producere senge og skræddersyede madrasser, som netop sikrer, at du og dine kære sover godt om natten, så I får mest muligt ud af dagen.

4,2

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Hurtig levering

Alt godt. Fik familiekøjeseng hurtigere end forventet. Fik ingen notifikationer fra fragtselskab om levering - men tænker det må ligge ved fragtmand, eller mig der ikke har givet korrekte kontaktinformationer.

Ved ikke med kvalitet endnu da den først samles om et par uger - følger op hvis der er ændringer til vurderingen.

7 marzo 2024

Fik nøjagtig det jeg havde bestilt

Fik nøjagtig det jeg havde bestilt - levering fra fabrik før tid, så alt super - dog burde varen være fratrukket dansk moms, da varen blev fortoldet ved indførelse til Færøerne. Så jeg kom til at betale moms to gange og dermed blev det ekstra dyre madrasser. Spedition fra DK til Færøerne og udlevering på Færøerne alt andet end tilfredsstillende - fik dog varen tilsidst.

8 novembre 2023

Gode priser

Helt vanvittig god pris på den topmadras vi købte, samt god kvalitet. Nem betjening og leveret indenfor den estimerede tid.

29 gennaio 2024

Stor ros

Jeg var lidt skeptisk pga. anmeldelserne på Trustpilot. Det havde jeg ikke behøvet at være!

Jeg fik fine stofprøver sendt som lovet og bestilte en madras med betræk og tilhørende “pølle”.

Super-fint arbejde af høj kvalitet pg levering helt som lovet. Prisen var ca. 30% billigere end andre steder, jeg kiggede.

Tak fra en tilfreds kunde i Nordsjælland.

13 ottobre 2023