Banner for BedreBegravelse.dk - Din online bedemand

BedreBegravelse.dk - Din online bedemand Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Vi oplevede et meget ustruktureret og forvirrende forløb med bedemand Dorthe med uklare og/eller skiftende meldinger ved hver eneste samtale og manglende overholdelse af aftaler. Heldigvis var d... Leggi di più

Der blev taget godt hånd om mig som pårørende og bedemand Bente Rasmussen var meget empatisk. Bisættelsen forløb så fint og alt levede op til forventningerne.

Vi har i familen nu brugt Bredre Begravelse to gange, og hver gang er vi blevet mødt med lige dele venlighed, forståelse og professionalisme - præcis hvad vi havde brug for. Vi har bestilt alt over h... Leggi di più

Samarbejdet med Bedre Begravelse har fungeret helt perfekt. Ukompliceret og hjælpsom vejledning. De har taget sig af alt administrativt og klarer også ansøgning om begravelseshjælp. Man vælger online... Leggi di più

1. Camera ardente
  2. Necroforo o becchino

Informazioni su BedreBegravelse.dk - Din online bedemand

Hos BedreBegravelse ønsker vi at gøre det sidste farvel til en værdig og personlig oplevelse. Vi er en online bedemand, der kombinerer professionel rådgivning med en enkel og gennemsigtig tilgang, så du trygt kan overlade alt det praktiske til os. Vores uddannede bedemænd har mange års erfaring med at hjælpe familier gennem en svær tid – uanset om der er tale om en begravelse eller en bisættelse.

Som online bedemandsforretning kan vi tilbyde en markant lavere pris end traditionelle forretninger, uden at du går på kompromis med kvaliteten eller den personlige service. Når du vælger BedreBegravelse, sparer du minimum 2.000 kr. på bedemandens honorar, samtidig med at vi varetager hele forløbet med omsorg, overblik og respekt.

Vi hjælper med alt fra afhentning af afdøde, kontakt til myndigheder og kirke til planlægning af ceremonien og rustvognskørsel. Til selve højtideligheden er det altid en lokal bedemand, der deltager, så du får glæde af både erfaring og lokalkendskab.

Uanset om du ønsker en traditionel jordbegravelse, en bisættelse med urnenedsættelse eller en askespredning over havet, står vi klar til at rådgive og støtte dig. Som en del af Begravelse Danmark – Danmarks ældste bedemandsforretning – kan vi garantere dig tryghed, erfaring og nærvær i en svær tid.

Spar min. 50 % på honoraret online

Hos os foregår den personlige dialog online – og med online dialog følger en langt lavere pris, men med samme personlige service.
Vælger du BedreBegravelse, får du en unik kombination af personlig omsorg og økonomisk fordelagtighed. Gennem vores innovative online dialogsystem kan vi tilbyde en betydelig prisbesparelse på min. 2.000 kr. på honoraret sammenlignet med prisen i traditionelle bedemandsforretninger.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Tutte le recensioni

28 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Bedst service og Billigst

Fleksibel, forstående, gennemskuelige billigste priser. Hjælpsom service på telefon, web og ved bisættelse. Jeg kan så varmt anbefale Bedre Begravelse. Jeg undersøgte ydelser på en del forskellige bedemænd før vi gik igang. Ved at bruge Bedre Begravelse fik jeg den bedste og billigste service. Tak til jer.

3 marzo 2022

Enestående service og forståelse.

Da vi stod i den tragiske situation ikke kun at have mistet et familiemedlem, men midt i sorgen også skulle være ekstra opmærksomme på økonomien, var Peter Holm fra Bedre Begravelser et super godt valg, da han viste forståelse og på en meget sober måde pegede på hvordan vi kunne få det bedste ud af de besparelser vi valgte, med hans hjælp. Samtidig gjorde han os opmærksom på de udgifter der fulgte med, men som ikke har noget med bedemanden at gøre, sådan at vi havde tryghed ved at kende de totale samlede udgifter.
Det blev en smuk og meget nærværende bisættelse, hvor vi fx fik det bedste ud af selv at køre blomsterne op på gravstedet, en ting der ikke kun blev en "spareøvelse", men også et personligt ritual.

16 febbraio 2022

Yderst tilfreds

I den svære tid i forbindelse med min fars død og bisættelse har jeg oplevet Bedre Begravelse som yderst hjælpsom og professionel.
Efter jeg havde kontakte BB sent om aftenen og haft den indledende samtale, blev alle de formaliteter dvs. kontakt til hospice, præsten, offentlige myndigheder m.m gjort for os. På denne måde kunne familien sørge uden at skulle tage stilling til disse ting, da jeg var uviden hvad der skal ske efter et dødsfald.
Min oplevelse var at BB holdt sig i baggrunden og jeg kun blev kontaktet når dette ikke kunne undgås.
Jeg er meget taknemmelig for den tilbageholdende og venlige hjælp af Bedre Begravelse

7 febbraio 2022

God service og hurtig respons

I forbindelse med min hustrus bisættelse her i Januar, brugte jeg BedreBegravelse. Det var nemt og effektivt på trods af at der var lidt afvigelser fra normal procedure. Det hele forløb præcist som planlagt. BedreBegravelse opdagede selv en mindre ting i fakturaen som var en fejl og tilbageførte straks differencen.

6 febbraio 2022

Peter Holm

Peter Holm. Sikke en hjælp og trøst. 5 stjerner er ikke nok. Vi takker for din ekspertise, og din professionalisme. Vi har brugt firmaet og Peter Holm til vores onkels begravelse, og kan ikke anbefale jer nok. Af hjertet tak.

29 gennaio 2022

Vi er bosat på Bornholm

Vi er bosat på Bornholm, og afdøde afgik ved døden på Rigshospitalet.
Peter Holm gjorde det nemt og overskueligt for os, at få afdøde tilbage til øen.
Vi er blevet behandlet med empati og nærvær hele vejen gennem forløbet.
En tak her fra os
Annette Juhl Sørensen

28 gennaio 2022

Positiv oplevelse

Overskuelige og fair priser. Fleksible mht egen indsats (påklædning mv), dog er ilægning i kiste obligatorisk. Udførende bedemænd Karina og assistent, var til stede ved behov, uden at være påtrængende. Meget medfølende og sympatiske. God oplevelse, anbefaler gerne !

27 gennaio 2022

Meget god oplevelse - meget tryg oplevelse

Vi fik fat i Peter fra Bedre Begravelse, han var yderst sød, hjælpsom og meget tålmodig. Når man henvender sig til en bedemand, er man naturligvis påvirket og i en ret uvant situation. Peter var ved vores side og "holdt os i hånden" hele vejen, endda til en rimelig penge. Han var yderst kompetent og behagelig at samarbejde med. Tusinde tak for at du var med til at sende vores mor afsted.

26 gennaio 2022

Lever fuldt ud op til firmanavn

Meget forstående, fik forskellige forslag til en god afsked men valgte at følge afdøde ønske fra tidligere om bisættelse uden cermoni og efterfølgende kremering , Peter har været uovertruffen hjælpsom og meget serviceminded, og skulle jeg en anden gang få brug for en bedemand er jeg ikke et sekund i tvivl om hvem der skal kontaktes, 😊de bedste hilsner
Familien Nielsen, Vestjylland

9 gennaio 2022

Begravelsen på den muslimske gravplads

Peter fra Bedrebegravelse hjalp os i en svær tid, hvor vi ikke vidste hvad det næste skridt skulle være. Han vejledte os og tog sig af alt det praktiske. Han holdt os informeret under hele processen og var altid behjælpelig med alle de spørgsmål vi havde. Hans rolige og professionelle væsen var en velsignelse under hele processen og selve begravelsen.

Tak for hjælpen Peter - min familie og jeg er dig evigt taknemlige.

Mvh
Mehmet

16 novembre 2021

Kæmpe anbefaling

Jeg vil til enhver tid kunne anbefale Bedre Begravelse! Jeg stod som 22 årig studerende med opgaven om at bisætte min kære far. Fra start til slut blev jeg hjulpet og vejledt, og man kunne altid få fat i jer hvis jeg havde spørgsmål eller brug for hjælp. Den service og hjælp var jeg vældig glad for. Selvom jeg ikke håber at skulle tale med jer igen foreløbigt, så ved jeg hvem jeg ville kontakte hvis det skulle være tilfældet. Tak for jer!

11 novembre 2021

Uovertruffen service og så til en billig pris.

Bedre Begravelse støttede og guidede mig igennem hele forløbet. Derudover så var det til en pris der kunne betales.

Jeg kan på det varmeste anbefale Bedre Begravelse. De er/står ved din side hele vejen igennem det svære forløb.

Tusinde tak.

De bedste hilsner,
Loni Andersen

9 novembre 2021

Fantastisk hjælp i en svær tid

Jeg kontaktede Bedre Begravelse i forbindelse med min mors bortgang.
Jeg er enebarn, og skulle derfor selv sørge for al information til venner og familie samt alt det praktiske og det var svært at få et overblik over alt dette.
Peter Holm og hans kolleger hos Bedre Begravelse overtog alle de praktiske opgaver, planlagde dem og udførte alt til punkt og prikke.
Tusind tak til jer alle sammen. :-)

4 ottobre 2021