Vi oplevede et meget ustruktureret og forvirrende forløb med bedemand Dorthe med uklare og/eller skiftende meldinger ved hver eneste samtale og manglende overholdelse af aftaler. Heldigvis var d... Leggi di più

Der blev taget godt hånd om mig som pårørende og bedemand Bente Rasmussen var meget empatisk. Bisættelsen forløb så fint og alt levede op til forventningerne.
Vi har i familen nu brugt Bredre Begravelse to gange, og hver gang er vi blevet mødt med lige dele venlighed, forståelse og professionalisme - præcis hvad vi havde brug for. Vi har bestilt alt over h... Leggi di più
Samarbejdet med Bedre Begravelse har fungeret helt perfekt. Ukompliceret og hjælpsom vejledning. De har taget sig af alt administrativt og klarer også ansøgning om begravelseshjælp. Man vælger online... Leggi di più

Engager 2-4 st. tv., 2605, Brøndby, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
God og professionel oplevelse. Jeg vil gerne have lov til at udtrykke min dybeste tak i den kæmpe sorg. Så søde, rare, hjælpsomme og forstående bedemand og kun vil de bedste for alle. Jeg vil gerne anbefale Bedre Begravelse til alle. Og tusind tak for hjælpen.
Jeg kan varmt anbefale bedre begravelse. Der var totalt styr på alt omkring min fars bisættelse, god kommunikation hele vejen igennem. Bedemand Peter Holm var super - tak.
En service, familien er meget tilfreds med. Peter Holm er vores kontaktperson. God dialog. God kontakt og hvor vi hele tiden informeres. Der bliver ingen beslutninger truffet uden vores tilladelse.
Vi bisætter vores far d. 16.9 2022 og alt forløber, som aftalt.
Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger.
Hilsen Gitte Trannerup
Perfekt og professionel service af Christian Holm, fra start til slut. Løbende kontakt og besked med status på f.eks. blomsterbestillinger, annonce til avis osv. Gav tryghed og følelsen af, at der var styr på tingene, og dermed ro til andre praktiske ting.
En god oplevelse, der var med til at gøre min mors bisættelse til en smuk dag.
Bedste anbefaling herfra og tak på familiens vegne
Brugervenlig hjemmeside.Rigtig god vejledning og service i forbindelse med min mors bisættelse.Tak på familiens vegne.
Perfekt og professionel service fra start til slut. Intet at påtale. Bedste anbefaling herfra og tak på familiens vegne
Der var bare kemi ved første opkald, der blev lyttet og derefter var der en forståelse for mine ønsker. De prøvede ikke på noget tidspunkt at sælge mig noget jeg ikke ønskede. Jeg har følt mig 120% tryg hele vejen og alt er blevet fuldt til dørs og hele vejen så professionelle. Til trods for en del opkald og sms’er fra mig, har der bare været respons hele vejen. At kunne drive en forretning på den måde de gør er fantastisk! Så pris og kvalitet hænger ikke sammen i dette tilfælde, for prisen var lav, men den oplevelse og tryghed de gav er så meget mere værd og den service forventede jeg ikke at kunne få med den lave pris! Men det fik jeg. Et meget stort tak fra mig.
Tak til Peter for tålmodighed med papirer, og til Bente for perfekt service ved min brors bisættelse
Jeg kan kun anbefale Bedre begravelse. Min familie har fået en professionel og værdig behandling.
Vi har fået den bedste service og hjælp af den sødeste og mest empatiske bedemand. 1000 tak fra hele familien.
Jeg kan absolut anbefale Bedre begravelse. Vi havde brug for at hele processen blev håndteret hurtigt, hvilket BB klarede for os. De gav råd og vejledning, som jeg virkelig godt kunne bruge. Tusinde tak for et meget behageligt forløb. Jannie Willumsen
Helt fra start fik vi en udsøgt behandling ..
super sympatiske mennesker .. bedemanden .. var behjælpelig hele vejen .. de sværte spørgsmål blev hjulpet .. lige gyldig hvilket spørgsmål jeg havde blev det besvarret med medfølelse og empati..
jeg kan kun varmt anbefale bedre begravelser .. det er mennesker med hjerte på rette sted og stor støtte når det er sværest .. tusind tak ..
Meget kompetent, omsorgsfuldt og behageligt møde med Bedre Begravelse ved vores mors død.
Vi kan kun anbefale dem ved en svær tid.
Hej Peter, så vil jeg gerne sige tak for din hjælp. Det har været en rigtig fin håndsrækning af få din assistance i sådan en svær tid - og altid med hurtig og klar respons :)
Super professionel og god service hele vejen igennem ved min mor´s bisættelse,
jeg kan varmt anbefale Bedre begravelse.
Brian.
Jeg kontaktede Bedre Begravelse, da min mor døde. Jeg blev ringet op af Peter Holm. Han var meget behjælpelig og forklarede hvordan det hele ville forløbe. Det var en meget stor hjælp, da jeg ikke vidste noget. Tak for det. Rigtig god service.
Mvh Tove
Gode og professionelle i en svær situation ordner alt til en meget fornuftig pris
Mange tak for professionel service og stor empati for pårørende.
Jeg kan klart anbefale bedrebegravelse.dk.
Jeg har været yderst tilfreds med min oplevelse. De tog sig af alt det praktiske og viste stor empati for afdødes pårørende, selvom alt foregår online. Vil klart anbefale bedrebegravelse