Bedemand Trenskow Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Vi har brugt bedemand Trenskow i forbindelse med vores mor/svigermors bisættelse. Vi er blevet behandlet med respekt og empati, og han har omhyggeligt vejledt os og holdt hånden under os gennem hele... Leggi di più

Jeg er super taknemmlig for den hjælp, du bistod med i denne sårbare situation, hvor et familie medlem gik bort. Du viste både empati og omsorg igennem hele forløbet, du gjorde så jeg var tryk, du v... Leggi di più

Henrik er meget nærværende og empatisk. Han har haft styr på alt. Han får mine varmeste anbefalinger.

Bedemand Henrik Trenskow og hans team gør et virkelig dygtigt og flot arbejde i udøvelsen af deres hverv. Det er nu 2. gang at vi benytter os af Trenskows service i forbindelse med vores forældres bi... Leggi di più

1. Necroforo o becchino
  2. Camera ardente

Bedemanden er de pårørendes praktiske hjælp og støtte, som sørger for, at den afdødes og de pårørendes ønsker til begravelsen eller bisættelsen opfyldes. En dygtig bedemand udviser ro og nærvær, er empatisk, hjælpsom og har et godt lokalkendskab. Men lige så vigtigt er det at have et åbent sind og en sans for detaljen. Derfor er jeg Bedemand. Vi har smukke og rolige lokaler på Vesterbro i Aalborg Midtby til en samtale. Ønsker du samtalen i dit eget hjem, kommer vi naturligvis også gerne hjem til dig

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

11 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Henrik Trenskow er en dygtig bedemand…

Henrik Trenskow er en dygtig bedemand som lytter, er opmærksom, sympatisk, tager det stille og rolig. Han gave os den bedste oplevelse når nu vi havde brug for en bedemand.
Han får de bedste anbefalinger her fra. Kunne jeg give ham 10 stjerner fik han det.

2 dicembre 2023

yderst kompetent og venlig

Henrik har været yderst kompetent og han har en dejlig rolig og behagelig væremåde. Vi har følt os trygge og oplyste hele vejen. Han blev anbefalet via begravelsesguiden.dk
Vi er glade for vi valgte ham og han får vores varmeste anbefalinger.

3 dicembre 2023

Venlig, ordentlig og rimelig pris

Jeg har netop mistet min far og i den forbindelse fik jeg anbefalet bedemand Henrik Trenskow gennem begravelsesguiden.dk. Henrik svarede hurtigt da jeg ringede og lagde besked. Han er yderst venlig, sympatisk og ordentlig og absolut rimelig i pris. Jeg ved faktisk ikke, hvad jeg skulle have gjort uden hans mange gode råd, hjælpsomhed og store fleksibilitet. Nu ønsker man jo sjældent en bedemands selskab☺️, men står jeg i situationen engang igen så kontakter jeg helt sikkert Henrik Trenskow.

14 novembre 2023

Rigtig god oplevelse

Vi kan ikke takke Henrik nok for den meget professionelle og omsorgsfulde behandling vi fik, i forbindelse med bisættelse af en af vores nærmeste. Fra start til slut blev vi behandlet med stor empati og respekt. Alle detaljer blev håndteret med omhu, og han gav os den støtte, vi havde brug for i en svær tid.

Vi vil varmt anbefale Henrik til alle, der står over for en lignende situation. Han gjorde en hjerteskærende oplevelse mere håndterbar, og vi er meget taknemmelige.

12 ottobre 2023

Henrik Trenskov

Min bror og jeg havde ingen erfaring eller anbefalinger at gå efter da vi skulle vælge bedemand. Vi valgte Trenskov udelukkende ud fra Trustpilot teksterne.

Lige fra første telefonsamtale var vi klar over vi havde valgt rigtigt. Forløbet blev forklaret og vi aftalte et fysisk møde kort tid efter.

Vi blev guidet hele vejen igennem og for vores søn på 14 fik en gennemgang udsyngning fra plejehjemmet og selve begravelsen. Trenskov stod herefter for alt det praktiske bla. kørsel, blomster, salmesider, dødsannonce, gravsten osv.

Vi fik gennem hele forløbet hurtige svar og fik en fin afsked med vores far.

17 settembre 2023

100% trygt og sikkert forløb

Henrik er 100% professionel og ledte os sikkert igennem forberedelsen af begravelsen med alle de store beslutninger og små vigtige detaljer.

En helt igennem fremragende service, hvor vi følte os trygge hele vejen igennem. Henrik var med til at gøre en trist begivenhed til en smuk oplevelse.

Intet mindre end 5 stjerner!

25 giugno 2023

Når den største sorg rammer

Når den største sorg rammer, så er det utroligt vigtigt, at man kan læne sig trygt op ad en, som vil guide en bedst muligt igennem en svær tid. Og det er lige præcis hvad Bedemand Transkow kan.

Da min far døde pludselig og uventet, blev vi mødt af en utrolig empatisk bedemand, som på bedste vis hjalp os igennem nogle svære beslutninger midt i et følelsesmæssigt kaos. Derudover formåede han at uddrage selv de mindste detaljer, så alt omring begravelsen blev lige efter familiens og helt sikkert også efter min fars ønske.

Jeg kan kun give bedemand Trenskow de allerbedste anbefalinger.

22 marzo 2023

Professionel og dygtigt arbejde

Meget professionel og samtidig diskret tilgang fra første møde til afhentning af urne. Det er heldigvis ikke ofte man skal bruge en bedemand. Men når det sker har Bedemand Trenskow mine største anbefalinger.

21 marzo 2023

Vi oplevede

Vi oplevede, at der blev taget rigtigt godt hånd om os gennem hele processen. Henrik er meget empatisk, kompetent og professionel.

21 marzo 2023

Yderst professionel

Yderst professionel, ordentlig og sympatisk. Rykkede hurtigt ud og havde blik for detaljen samt svar og gode råd ift praktiske spørgsmål.

21 ottobre 2022

God etik og moral.

Har skrevet før, men gør det gerne igen. Meget lydhør bedemand overfor de ønsker, som vi havde. Forsøgte ikke at få os til at "købe" noget vi ikke ønskede. Meget empatisk behandling af min afdøde mand og os pårørende. Vh Mona

3 ottobre 2022