Vi har brugt bedemand Trenskow i forbindelse med vores mor/svigermors bisættelse. Vi er blevet behandlet med respekt og empati, og han har omhyggeligt vejledt os og holdt hånden under os gennem hele... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg er super taknemmlig for den hjælp, du bistod med i denne sårbare situation, hvor et familie medlem gik bort. Du viste både empati og omsorg igennem hele forløbet, du gjorde så jeg var tryk, du v... Leggi di più
Bedemand Henrik Trenskow og hans team gør et virkelig dygtigt og flot arbejde i udøvelsen af deres hverv. Det er nu 2. gang at vi benytter os af Trenskows service i forbindelse med vores forældres bi... Leggi di più
Henrik mødte op med meget kort varsel da vi var presset pga. den tilstødende pinse. Alt blev aftalt og skrevet ned. Dødsannonce blev designet på stedet og prisen tydeliggjort. Mange af de opgaver jeg... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bedemanden er de pårørendes praktiske hjælp og støtte, som sørger for, at den afdødes og de pårørendes ønsker til begravelsen eller bisættelsen opfyldes. En dygtig bedemand udviser ro og nærvær, er empatisk, hjælpsom og har et godt lokalkendskab. Men lige så vigtigt er det at have et åbent sind og en sans for detaljen. Derfor er jeg Bedemand. Vi har smukke og rolige lokaler på Vesterbro i Aalborg Midtby til en samtale. Ønsker du samtalen i dit eget hjem, kommer vi naturligvis også gerne hjem til dig
Informazioni di contatto
Vesterbro 50, 9000, Aalborg, Danimarca
- kontakt@trenskow.dk
- bedemandtrenskow.dk
Venlig, kompetent og reel behandling.
Det var en god oplevelse at samarbejde med Henrik Trenskow, hvor alt blev klaret hurtigt, effektivt og ordentligt.
Hele vejen fantastisk service og god…
Hele vejen fantastisk service og god kommunikation.
Tillid og reel behandling
Utrolig imødekommende og guidede…
Utrolig imødekommende og guidede empatisk og sikkert igennem en svær periode.
Jeg kan varmt anbefale Bedemand Trenskow
Meget flink mand der forklarede det…
Meget flink mand der forklarede det hele meget grundigt
Meget prodessionel og tydelig…
Meget prodessionel og tydelig aftalepartner.
Behagelig og empatisk optræden.
I trygge hænder hele vejen
Vi fik fat i Henrik en fredag eftermiddag, samme dag min mor døde, og han kom indenfor et par timer, og vi fik gennem kyndig og empatisk vejledning givet min mor den fineste afsked. Henrik har været meget imødekommende og hjælpsom ift vores ønsker, og vi har været i fuldstændig trygge hænder hele vejen igennem. Alt er forløbet lige præcis som vi ønskede det, og Henrik og hans team sørgede for, at alle detaljer faldt på plads og holdt os løbende opdateret. Mine absolut varmeste anbefalinger herfra. ♥️
Bedemand Henrik Trenskow og hans team…
Det er nu 2. gang at vi benytter os af Trenskows service i forbindelse med vores forældres bisættelse. Dygtig vejledning, roligt og behageligt, både den vejledning man får og selve udførslen. Der udvises stor respekt for situationens. Alle vil trygt kunne henvend sig der. De allerbedste anbefalinger herfra. Mvh Kurt og Claus
Effektiv, empatisk og godt humør
En så sikker hånd gennem hele forløbet…
En så sikker hånd gennem hele forløbet kan man kun drømme om når man står i en situation hvor følelser fylder og kapaciteten er lav. Tak for at være synlig og tydelig når der var brug for det og usynlig og dog nærværende når der var brug for det.
Naturlig menneskelighed
Midt i sorgen har det været en Lykke at opleve en hjælpende og støttende hånd fra første minut. I taknemmelighed❤️
Bent Christensen med døtrene Eva og Lene
Empatisk, indlevende og professionel
Vores oplevelse med Trenskow var i særklasse. En super empatisk, indlevende, forstående og meget professionel tilgang. En rigtig god oplevelse i en svær tid.
Seriøs
Seriøs, ærlig og forstående bedemand, der hjælper med at finde løsninger og respekterer de udfordringer der er omkring liv der sluttes. Virkelig dygtig og afbalanceret.
Kære Henrik
Kære Henrik.
De varmeste anbefalinger her fra.
Af ❤️ tak for din kompetente og helt igennem rolig måde at være på under hele forløbet vedr. Tonnys bisættelse.
Tak, jeg vil til hver en tid anbefale dig.
De varmeste hilsner
Lisa Torp Hjort.
De bedste og varmeste anbefalinger til…
De bedste og varmeste anbefalinger til Henrik. Det var den største tryghed, empati og faglighed vi oplevede fra første møde og til selve bisættelsen.
Medmenneskelig og imødekommende
Medmenneskelig og imødekommende. God til at lytte og guide os igennem de forskellige valg der skulle træffes vedrørende bisættelsen.
Personlig og vedkommende hjælp
Henrik leverer en rolig personlig og vedkommende service, og sikre at vi er orienteret hele vejen.
Skøn bedemænd
Skøn bedemænd
- Dækker hele nordjylland
- Tager telefonen på alle tidspunkter af døgnet
- Fantastiske priser og ingen skjulte gebyrer
- Behagelig og kompetent vejledning.
Kan varmt anbefales
Super serviceminded, god situationsfornemmelse og behagelig bedemand.
Meget pålidelig
Meget pålidelig. Og gjorde alt det der var aftalt og mere til. Kan stærkt anbefale ham.
Henrik Trenskow er en dygtig bedemand…
Henrik Trenskow er en dygtig bedemand som lytter, er opmærksom, sympatisk, tager det stille og rolig. Han gave os den bedste oplevelse når nu vi havde brug for en bedemand.
Han får de bedste anbefalinger her fra. Kunne jeg give ham 10 stjerner fik han det.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.