Dettagli dell'azienda

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 1 stelle su 5

Advarsel, køb ikke planker fra Rødvig Havn.

Vi fra Jylland købte en ege planke fra Rødvig skibsværft/bedding.dk, beliggende Rødvig Havn.
Vi kiggede på den en mørk aften og den var dækket af et mørkt lag af tidens tand ellers så den på afstand fint ud. Tættere på lagde vi mærke til at der var noget blødt og smuldrende i en mindre del af det lyse kant, kaldet splintved. Vel hjemme og efter en dags slibning, kunne vi se hvad det gemte sig under det mørke lag.
Det viste det sig at ca. 70-80% af den i alt 5 meter lange kant med det lyse splintved var slemt angrebet.
Den smuldrede 2 - 3 cm dybt inde i veddet.
Det var også tydeligt i dagslys at den er slemt buet i tværretningen, som vi ikke kunne se i mørket ved købet.
Denne planke kan derfor aldrig blive et smukt ege plankebord. Ejeren, som har erfaring med skibsplanker, fortiede angrebet og det buede planke og vi betalte flere tusinde, som nu anses for tabt. Ejeren må have haft kendskab til de angrebne splintved og at ejeren må være velvidende om, at de kun kan bruges til skibsplanker, hvor det angrebne splintved er skåret væk. Derfor er det lysende klart, at plankerne ikke kan bruges til bordplanker.
I bagklogskabens klare lys, burde vi ikke havde købt planken, da plankerne er opbevaret i en hal på havnen med høj fugtighed og plankerne kan aldrig blive tørret ordentligt på dette sted tæt på vand.
Vi klagede 4 dage efter købet til ejeren og vi blev afvist med at vi selv havde kontrolleret den og savet den og at den nu er vores.
En mindre erstatning til materialer til erstatning af det porøse materiale havde været ønskeligt.

6 novembre 2023
Non scritta su invito
Valutata 1 stelle su 5

Advarsel om at bruge Bedding.dk

Som andre dernede kan jeg også fraråde på det voldsommeste at tage forbi Bedding.dk / Rødvig Skibsværft.
- Jeg oplevede manglende kommunikation, prisoverslag der uden foregående advarsel, trods mange forespørger, blev 3 gange dyrere. Udskydelse af aftaler, og trusler om båd i pant hvis ikke regningen betaltes.

Min båd fik blandt andet nyt ror på værftet - det udmøntede sig i at den ene medarbejder næsten brændte min båd af da roret skulle skæres ud. Da den skulle svejses og var “færdig” måtte jeg selv påpege et hul i skroget de havde skåret.

Da den så blev sat i vandet var båden ikke svejset tæt, den måtte op af vandet yderligere 2 gange og blive svejset, det tog dem en måned - hvoraf min båd lå i vandet 14 dage imellem optagningerne og tog vand ind.

Alt i alt, hele seancen tog mig 3 måneder fra jeg kom, til jeg kunne tage hjem igen. På trods af formaninger om det nok kun ville tage 1. Måned.

29 dicembre 2021
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più