Na telefonisch contact over artikel of het spf 20 is. Oke. Dus besteld snelle levering. Bij andere aanbieders in de advertentie spf 20 krijg je spf 30 welke wij niet besteld hadden.
L'azienda ha risposto
scheermes besteld maar verkeerd geleverd. het gevraagde is niet (meer) leverbaar. na klacht hierover werd het volledige bedrag incl. verzend kosten terug gestort. zo winkel je probleemloos. heb we... Leggi di più
L'azienda ha risposto
I bought products at a very reasonable price and the parcel has arrived in good conditions and well packed. The only issue was with the delivery. I couldn’t select home delivery but to a delivery bo... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jullie bedrijf, niks mis mee, maar pakje niet aangekomen, en aan vervoersbedrijf gemeld, maar komt niet door! Ze hebben t kilometers van m n huis bij een pakketpost gebracht, adresnummer klopte ni... Leggi di più
BEAUTYCOS onderscheidt zich door een van de grootste assortimenten bekende schoonheidsmerken op de markt te combineren met lage prijzen en professioneel advies. Je krijgt dezelfde kwaliteitsproducten die bij kappers, schoonheidsspecialisten en visagisten te vinden zijn – maar dan tegen een aantrekkelijkere prijs, ondersteund door een team van specialisten die je kunnen helpen bij het kiezen van de juiste producten.
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 5% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Nog niets ontvangen! 7 januari verzendbevestiging gestuurd maar niets gekregen. Afgelopen zondag hierover bericht gestuurd. Zou meteen alsnog verstuurd worden maar nog steeds niets ontvangen. WAARDELOOS
Ik kom er op terug want ik heb het inmiddels toch ontvangen. Het heeft dus wel lang geduurd maar heb het wel gekregen.

Risposta di BEAUTYCOS.nl
I wouldn't recommend buying from this website. I ordered some skincare products, but the scent and packaging were different from what I had purchased before. After emailing customer service, they assured me the items were authentic and suggested checking the batch code. Thanks to their reminder, I checked and found they were indeed genuine—but they were from two or three years ago. If you don’t mind purchasing older stock, then this site might work for you.

Risposta di BEAUTYCOS.nl
Duurde langer dan verwacht voordat ik de items kreeg. Dhl zei dat het bezorgd was, maar ik kreeg hem pas 2 dagen later.
Items waren op zich prima, maar zien eruit alsof het in een doos heen en weer geschud is. Voor gebruik maakt dat niet uit.

Risposta di BEAUTYCOS.nl
Makkelijk bestellen en betalen, snelle levering van product wat bij weinige webshops of winkels verkrijgbaar is.
Had al eerder het zelfde besteld en betaald, product was toen niet leverbaar, kreeg paar dagen mijn geld weer terug, Top geweldige service !!!!!

Verzendkosten te veel!
Reden om naar een ander bedrijf uit te kijken!

Risposta di BEAUTYCOS.nl
Ik heb mijn product nog steeds niet ontvangen

Risposta di BEAUTYCOS.nl
Producten zijn netjes tegen een goede prijs geleverd.

Risposta di BEAUTYCOS.nl
Vlotte verzending, goed verpakt. Prijstechnisch helemaal oké

Risposta di BEAUTYCOS.nl
Super kwaliteit voor een goede prijs. De producten waren heel goed verpakt!

Risposta di BEAUTYCOS.nl
Prima product maar het duurde vrij lang voordat de bestelling er was.

Risposta di BEAUTYCOS.nl
Top service met een 2e bezorging (met gedeelde kosten) omdat DHL niet doorgaf dat mijn bestelling bij een afhaalpunt was bezorgd, nadat ze eigenlijk ook geen echte bezorgpoging op het werkadres hadden gedaan. Beauticos, bedankt! Groet, Sander

Risposta di BEAUTYCOS.nl
Hele scherpe prijzen. Snel geleverd. Helaas veel niet op voorraad al een tijdje.

Risposta di BEAUTYCOS.nl
Producten besteld tegen een gereduceerd tarief. Alles is tijdig en zonder problemen geleverd.
Ik ben 3 keer naar het Dpd afleverpunt geweest om mijn pakket op te halen, telkens kreeg ik te horen dat het er niet was…. Toen kreeg ik van beatycos het bericht dat pakket weer terug in Denemarken was! Ik kon het weer op laten sturen voor 2 keer 8,95 (heen en terug) Als ik afstand deed van het pakket krijg ik geld terug min 1 keer 8,95 voor het foutief terugsturen. Ik voel me twee keer gedupeerd. Heb geen producten en moet fout Dpd betalen. Beautycos heeft geen klantvriendelijkheid

Slechte klachten behandeling
Nadat ik een klacht over een defecte spuitmond van een dure haarmousse bij dit bedrijf uitte, krijg ik als antwoord dat ik dan de dop van de vorige bus maar gebruiken moet. Bewaren jullie altijd een lege bus van een product? Ik niet. Dus de "oude" dop heb ik niet voorhanden. Erg slechte klachten afhandeling.Er wordt NIETS met je klacht gedaan!
GEEN AANRADER!
Edit:
Als reactie op de reactie van BEAUTYCOS:
Vanwege duurzaamheids overwegingen bestel ik vaak 4 bussen van hetzelfde (dure) haarproduct. Pas in November ben ik daarom aan de laatste bus toe. Inderdaad plaatste ik de order in juli, dan nóg verwacht ik een goede klachtenafhandeling!!!
Nogmaals: die is bij Beautycos ERG SLECHT!
Geen aanrader lieve mensen. Besteed je geld ergens anders!