Banner for Beaujean Vacances

Beaujean Vacances Recensioni 5468

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Valutata 5 stelle su 5

Wat een heerlijk verblijf! Dit kleine vakantiehuisje is een absolute parel. Het is onderdeel van een prachtige, authentieke vakwerkboerderij (voormalige stal) midden in het Geuldal. Je hebt al... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We hebben een super weekend gehad! Ruim huis, alles super schoon en aan handdoeken, badjassen, slippers geen gebrek. Het zwembad en de jacuzzi waren perfect op temperatuur. De opa/oma, kinderen en k... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

In de jaren 2010 - 2020 : prettig, klantvriendelijk, veel gevoel voor inleving en invoeling. Vanaf zo ongeveer 2023 : Beaujean wordt "te groot"? Ik voel me daar niet meer thuis en herkenbaar voor all... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Alles op foto en beschrijving is zoals het verblijf er uit ziet. Prachtig. Bij deze nog even meegeven dat de eigenaar super vriendelijk en gedienstig is. Was reeds de derde maal dat we de boeking... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Noleggio vacanze
  2. Agenzia di affitto bungalow
  3. Noleggio cottage
  4. Noleggio di appartamenti per vacanze

Scritti dall'azienda

Beaujean Vacances is sinds 1992 actief in de verhuur, de bemiddeling en het beheer van groepsaccommodaties en vakantiewoningen in Nederlands Limburg en de Belgische Voerstreek. In het hart van dit gebied openden wij in 2009 ons nieuwe kantoor. Gulpen, een van de vele authentieke dorpjes in het Heuvelland is sindsdien onze thuisbasis. Beaujean Vacances heeft een divers en selectief aanbod van veelal monumentale vakantiewoningen weten samen te stellen, waarbij begrippen als duurzaamheid, authenticiteit, natuurrijke omgeving en karakter een belangrijke rol hebben gespeeld. Met andere woorden, een vakantiehuis van Beaujean Vacances moet een ziel hebben. Deze typische uitstraling en sfeer is de verbindende factor tussen onze vakantiewoningen. Daarnaast spelen wij uiteraard ook in op de ontwikkelingen van de wensen van onze gasten. Inmiddels zijn we, mede door onze bedrijfsfilosofie, vaste verhuur- en beheerpartner van de vakantiewoningen van de natuurbeschermers Natuurmonumenten en het Limburgs Landschap.

Bijzonder overnachten in erfgoed

Scritti dall'azienda

Wij selecteren alleen de meest authentieke vakantiewoningen, van Limburgse vakwerkboerderijen tot historische kastelen.

Promotion box for Beaujean Vacances

Ontdek unieke vakantiehuizen

Boek een bijzonder verblijf in een authentieke Zuid-Limburgse hoeve.

4,7

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ha risposto al 80% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Mooi vakwerk huisje

Makkelijk te boeken betaling lukte even niet maar zeer snel geholpen .
Zodat we dat ook verder konden afhandelen.

12 gennaio 2025

Beste Mart,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het boeken makkelijk ging en dat we je snel hebben kunnen helpen met de betaling.

Mocht je nog vragen hebben, laat het ons gerust weten!

Met aandacht

Na de boeking een telefonisch contact om de boekingsgegevens door te nemen was heel fijn

9 gennaio 2025

Beste Christien,

Bedankt voor jouw mooie 5-sterren review!

Wat geweldig om te vernemen dat het telefonisch contact naar wens is geweest. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Wij wensen jullie een bijzonder verblijf toe!

Prachtige huizen, goede service

Heel fijn en correct geholpen, een vervelende bijkomstigheid bij de locatie was benoemd en wij konden annuleren en kregen gelijk een ander aanbod. Top geregeld allemaal, vriendelijke mensen, mooie huizen.

10 gennaio 2025

Beste Wilma,

Wat fijn om te horen dat je goed geholpen bent! We doen ons best om alles zo goed mogelijk te regelen, en het is mooi om te weten dat alles naar wens is verlopen.

Bedankt voor de positieve woorden!

Goede communicatie

Goede communicatie, aardige en enthousiaste medewerkers. Kijken erg uit naar ons verblijf.

11 gennaio 2025

Beste Lisanne,

Bedankt voor je leuke, positieve review! Wat fijn om te horen.

Wij wensen jullie een aangenaam verblijf toe, geniet ervan!

Duidelijke site

Duidelijke site, goede communicatie

9 gennaio 2025

Beste,

Bedankt voor jouw 5-sterren review.

Fijn om te horen dat je onze website & service als positief hebt ervaren. Succes gewenst met de voorbereidingen op jullie verblijf en geniet ervan!

snelle nette service

Ik werd na de boeking gebeld door een medewerkster die nog even de check deed op hoeveel personen en de datum.

7 gennaio 2025

Beste Linda,

Bedankt voor jouw mooie review!

Wij vinden de persoonlijke benadering met onze gasten erg belangrijk. Vandaar dat wij de reservering graag samen bespreken en om verder te vragen of er ook nog vanuit jullie kant onduidelijkheden zijn.

In ieder geval goed om te vernemen dat deze check door jou als positief is ervaren.

Wij wensen jullie een fijn verblijf toe, geniet ervan!

Valutata 5 stelle su 5

Nadat ik de boeking had gedaan ben ik…

Nadat ik de boeking had gedaan ben ik dezelfde dag door een vriendelijke dame gebeld om te vragen of alles duidelijk was en of ik eventueel nog aanvullende vragen had.
Daarna is de boeking bevestigd via de email en kan de voorpret beginnen.

7 gennaio 2025

Beste Stefan,

Wat fijn om te horen dat alles zo soepel is verlopen! We vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat alles duidelijk is, en het is leuk om te weten dat de voorpret nu echt kan beginnen.

Veel plezier met de voorbereiding!

Valutata 5 stelle su 5

Beaujean toonde zich klantvriendelijk…

Beaujean toonde zich klantvriendelijk en met een persoonlijke benadering. Het is nu de tweede keer dat we met de kinderen bij hen een vakantiewoning huren. Ook de eerste keer liep dit heel gemoedelijk en accuraat.

6 gennaio 2025

Beste Jaap,

Wat fijn om te horen dat jullie opnieuw zo'n positieve ervaring hebben gehad! We doen ons best om alles persoonlijk en gemoedelijk te regelen, en het is geweldig dat dit wederom goed is verlopen.

Hopelijk tot de volgende keer!

team Beaujean Vacances

Ik vind het fijn dat…

Ik vind het fijn dat Beaujean-vacances.com telefonisch contact met je opneemt nadat je geboekt hebt! Hele vriendelijke mensen en supermooie karakteristieke huizen.

5 gennaio 2025

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più