Wat een heerlijk verblijf! Dit kleine vakantiehuisje is een absolute parel. Het is onderdeel van een prachtige, authentieke vakwerkboerderij (voormalige stal) midden in het Geuldal. Je hebt al... Leggi di più

Alles op foto en beschrijving is zoals het verblijf er uit ziet. Prachtig. Bij deze nog even meegeven dat de eigenaar super vriendelijk en gedienstig is. Was reeds de derde maal dat we de boeking... Leggi di più
We hebben een super weekend gehad! Ruim huis, alles super schoon en aan handdoeken, badjassen, slippers geen gebrek. Het zwembad en de jacuzzi waren perfect op temperatuur. De opa/oma, kinderen en k... Leggi di più
In de jaren 2010 - 2020 : prettig, klantvriendelijk, veel gevoel voor inleving en invoeling. Vanaf zo ongeveer 2023 : Beaujean wordt "te groot"? Ik voel me daar niet meer thuis en herkenbaar voor all... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Beaujean Vacances is sinds 1992 actief in de verhuur, de bemiddeling en het beheer van groepsaccommodaties en vakantiewoningen in Nederlands Limburg en de Belgische Voerstreek. In het hart van dit gebied openden wij in 2009 ons nieuwe kantoor. Gulpen, een van de vele authentieke dorpjes in het Heuvelland is sindsdien onze thuisbasis. Beaujean Vacances heeft een divers en selectief aanbod van veelal monumentale vakantiewoningen weten samen te stellen, waarbij begrippen als duurzaamheid, authenticiteit, natuurrijke omgeving en karakter een belangrijke rol hebben gespeeld. Met andere woorden, een vakantiehuis van Beaujean Vacances moet een ziel hebben. Deze typische uitstraling en sfeer is de verbindende factor tussen onze vakantiewoningen. Daarnaast spelen wij uiteraard ook in op de ontwikkelingen van de wensen van onze gasten. Inmiddels zijn we, mede door onze bedrijfsfilosofie, vaste verhuur- en beheerpartner van de vakantiewoningen van de natuurbeschermers Natuurmonumenten en het Limburgs Landschap.
Bijzonder overnachten in erfgoed
Scritti dall'azienda
- Wij selecteren alleen de meest authentieke vakantiewoningen, van Limburgse vakwerkboerderijen tot historische kastelen.
Rijksweg 4, 6271 AE , Gulpen, Paesi Bassi
- +31 (0)43 455 9075
- info@beaujean-vacances.com
- beaujean-vacances.com

Ontdek unieke vakantiehuizen
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Ha risposto al 80% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
We hadden last-minute booking in het…
We hadden last-minute booking in het weekend. Maar geen probleem voor een persoonlijke en goede communicatie. Fijne organisatie.
Huisje is fantastisch
Snelle service en mooie…
Snelle service en mooie vakantiewoningen.
Alles op foto en beschrijving is zoals…
Alles op foto en beschrijving is zoals het verblijf er uit ziet.
Prachtig.
Bij deze nog even meegeven dat de eigenaar super vriendelijk en gedienstig is.
Was reeds de derde maal dat we de boeking deden in het dal van schophem
Een zeer behulpzaam team!
Een zeer behulpzaam team!
Dat tevens op zondag werkt.
Alles prima in orde.
Positieve ervaring.
midweek in Veurs met Beaujean Vacances
Begin juni 2026 op midweek in Veurs en met groep van 7 volwassenen Bie Jetteke geboekt. Een oude vakwerkwoning die voorheen als B&B uitgebaat werd vlakbij het bijhorend restaurant. Doorheen de terrassen van deze horecazaak baan je een weg naar de ingang van de gite. Je treedt binnen in een erg donkere ruimte die als eetkamer bedoeld is. Aansluitend vind je een te kleine keuken met weliswaar alle moderne voorzieningen. Een toilet beneden is er niet. Daarvoor moet je telkens langs een steile trap naar boven om op jouw kamer te kunnen doen wat vaak nodig en soms erg urgent is...Ook vind ik geen directe toegang tot de tuin. Telkens moet je langs de toegang en de terrassen van het restaurant terug naar buiten en stap je minimum 50 tot 100 meter om de mooie tuinen te bereiken. Even snel in de tuin een aperitiefje of maaltijd nuttigen is alzo totaal onpraktisch en de zoveelste ontgoocheling in deze nochtans supermooie wandelstreek. De afwezigheid van een toilet beneden, geen toegang tot de achterliggende tuin ...worden totaal verzwegen bij de info op jullie website. Wat nog erger en totaal ongerechtvaardigd is, bleek enkele dagen na thuiskomst. De borg van € 100 werd slechts voor de helft terug gegeven. De eigenaar die bij ons vertrek aldaar in Veurs aanwezig was, had op geen enkel moment de moeite genomen om met ons als huurder een controlerondje te doen. Hij besliste eenzijdig om de borg deels in te houden, omdat er volgens hem vlekken op een paar lakens waren die niet te verwijderen waren. Niks bewijs, zomaar een laffe aanklacht. We hebben eerder al een aantal gites via Beaujean Vacances gehuurd zonder enig probleem. De eigenaar van deze gite is helemaal niet eerlijk en dat is volledig de verantwoordelijkheid van Beaujean Vacances, het verhuurbedrijf waarmee we online het contract afsloten. In de toekomst zoeken we een gite in de Voerstreek via particuliere weg. Beaujean bleek nu een onbetrouwbare partner.
Aanvulling op 11/06/2026
Nadat we bij Beaujean Vacances via mail onze negatieve ervaringen over de eigenaar van Gite Bie Jetteke in Veurs hebben overgemaakt, heeft men begrip getoond. Bovendien heeft BJV het onterecht ingehouden bedrag van € 50 als compensatie overgeschreven. Dat siert het agentschap, maar ondertussen kan de eigenaar van deze gite verder andere mensen proberen in de zak te zetten, zoals hij met ons deed. Hopelijk zetten jullie orde op zaken en vermelden jullie op de website ook het ongemak van de afwezigheid van een toilet beneden en ook de afwezigheid van een directe toegang tot de achterliggende grote tuin. Alzo geef ik de eigenaar van deze gite ** en Beaujean Vacances ****
Boekingsproces verliep helder en snel.
Boekingsproces verliep helder en snel.
Ik werd gebeld door een medewerker toen bleek dat ik iets over het hoofd had gezien. Dit werd snel opgelost.
Sorry, maar een identiteitsbewijs stuur ik niet.
Waardeloze hulp
Vanaf zo ongeveer 2023 : Beaujean wordt "te groot"? Ik voel me daar niet meer thuis en herkenbaar voor alles wat ik heb gedaan voor Beaujean in het verleden!

Medewerkerster was buitengewoon…
Medewerkerster was buitengewoon plezierig en professioneel in contact. Ook flexibel toen in familie beraad nog even een check nodig was.

Makkelijk zoeken
Makkelijk zoeken, en zelf beoordelen hoe de eigenaren met het weerwoord komen. Enkele keren al meegemaakt en zeer tevreden hierover.
Er zal provisie betaald moeten worden, maar veel goedkoper dan de grote aanbieders, die alles gaan regelen en waar je in hun gelid moet lopen.
Net weer voor de vakantie geboekt, en alles is naar wens gegaan.
Al vaak geboekt bij deze site en bevalt…
Al vaak geboekt bij deze site en bevalt goed. Mooie accommodaties, maar mis wel de zoek filters voor bijvoorbeeld honden toegestaan.

Risposta di Beaujean Vacances
Vriendelijke en kundige medewerkers.
De medewerkers zijn vriendelijk, kundig en reageren snel. Beaujean heeft prachtige vakantiewoningen in de verhuur.
zeer behulpzaam en moet je anuleren…
zeer behulpzaam en moet je anuleren door een of andere oorzaak, geen probleem en gedeeltelijk geld terug, rest via anulering verzekering
Heerlijk appartement, genoten 😃
Genoten, mooie locatie, voorzien van alle gemakken. Heerlijk bed, slaapkamer lekker donker.
De alpaca's waren erg mooi en niet bang. En Tanja die het regelt maakt dat het aan niets ontbreekt,
Ook het terras buiten is heerlij, je zit gewoon in het weiland ☺️ Dank jullie wel.
Boekingsproces ging gemakkelijk
Boekingsproces ging gemakkelijk. Telefonisch fijn te woord gestaan. Attente medewerkster. Kortom: goed gevoel over het geheel.
Mooi aanbod van vakantiehuisjes
Mooi aanbod van vakantiehuisjes in hogere segment, boeking was snel via de site geregeld en daarna nog telefonisch bevestigd.
Word altijd zeer prettig geholpen…
Word altijd zeer prettig geholpen denken mee. Door deze service en fijne vakantie verblijven boeken wij nu voor de vierde keer. Het is fijn om in deze tijd te kunnen vertrouwen op een bedrijf.
Wat een heerlijk verblijf!
Wat een heerlijk verblijf!
Je hebt alle voorzieningen op loopafstand, maar je wandelt of fietst zo de natuur in.
De gastheren zijn bijzonder gastvrij en het huisje is heel compleet en tot in de puntjes verzorgd, inclusief hele leuke attenties.
Echt een aanrader!
Tevreden
Heel snelle reactie op vragen.
Correcte afhandeling van de reservering.
We hebben een super weekend gehad
Het zwembad en de jacuzzi waren perfect op temperatuur. De opa/oma, kinderen en kleinkinderen hebben genoten. Aanrader en zou zeker een keer terugkomen.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.