Inmiddels aan mijn 3e (of 4e) potje ‘Face the Beast’ toe en helemaal fan. Mijn huid is eigenlijk nog nooit zo zacht en zuiver geweest. En heb hiervoor heel veel geprobeerd. De geur is ook heerlijk, ee... Leggi di più
Hele leuke en toffe ervaring met Aafke. Lekker no nonsense en maakt meer dan waar..Mijn dochter had enorme plekken op haar benen armen en in haar gezicht. Na gebruik billen boter gelijk verlichting en... Leggi di più
Heel fijn product voor wat ik nu geprobeerd heb, de 5 verschillende "testers", dus ik ga testen welke "geur" ik het lekkerst vind, nu gestart met de rozemarijn en zoete sinaasappel en die bevalt erg g... Leggi di più
Super fijn dat ik kan kiezen om tussen wel of geen essentiële olien! de face the beast balm is heerlijk! Ruikt ook niet heel heftig naar vet haha. En echt verliefd op de Save your skin balm! Ont... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Beasty Balms maakt handgemaakte, biologische huidverzorging op basis van runderniervet (tallow). We gebruiken vet van 100% Nederlandse, grasgevoerde runderen die grazen in natuurgebieden. Dit vet is van nature voedend, beschermend en vrijwel identiek aan de vetstructuur van je eigen huid. Het ondersteunt de huidbarrière zonder de poriën te verstoppen. Daarbij is het rijk aan vitamines A, D, E en K2 - en gewoon echt een HEEL lekker potje vet. Onze producten zijn geschikt voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid van baby's. Ze zijn natuurlijk en biologisch, en vrij van water, parfum en synthetische toevoegingen. We produceren lokaal in kleine oplages met circulaire ingrediënten en minimalistische verpakkingen. Daarnaast doneren we 1% van onze winst aan bijenprojecten.
Paesi Bassi
- info@beastybalms.nl
- beastybalms.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Verliefd op de Safe your skin balm
En echt verliefd op de Save your skin balm! Ontstekingen en littekentjes trekken allemaal weg! Ruikt heerlijk door de calendula en kamille extract!
Dankjewel voor jullie mooie producten!
Ik vind dit echt top spul!
Ik vind dit echt top spul!!
Buiten dat het heerlijk ruikt is het echt een kado voor mijn huid.
Ik wil niks anders meer voor mijn gezicht.
Het voelt goed om iets puurs op mijn…
Het voelt goed om iets puurs op mijn huid te hebben en het vertrouwen in de oprichter
Mijn huid heeft hier lang op gewacht
Mijn huid heeft hier heel lang op gewacht.
Het smeert lekker uit, trekt heerlijk in, ruikt zalig. Kalmeert als het jeukt na het douchen, terwijl daarvoor niks hielp.
Eens in de zoveel tijd heb ik 'huid-pijn'. Daar smeerde ik 'save your skin balm' op en ook dat werd zachter. Feasty body balm is een feestje voor m'n lijf, ook door de frisse, fruitige geur.
De 'face the beast balm' is zo fijn, dat het me stimuleerde 's ochtends mijn face guasha weer op te pakken, omdat het zo lekker aanvoelt.
Ik ben instant fan en heb alles wat ik nog had aan potjes de deur uitgegooid.
Heerlijk vetje voor stralend huidje
Heerlijk vetje voor op je gezicht! Ik smeer het elke avond voor het slapen gaan op een schoon gezicht en wordt ‘s ochtends wakker met een stralend huidje. Sinds ik dit smeer is mijn huid rustig, egaal en het lijkt zelfs wat jonger!
Ik raad dit iedereen aan!
Heel puur product
Heel puur product. Ik gebruik zowel de crème voor mijn gezicht als de boter voor de billen van mijn baby. Works wonders. Als er iets niet liegt: dan is het een baby huidje wel.
Sinds ik Beasty Balms gebruik
Sinds ik Beasty Balms gebruik, is mijn huid compleet veranderd. Mijn poriën zijn zichtbaar verminderd, mijn huid is veel rustiger én egaler geworden. Waar ik vroeger niet zonder foundation de deur uitging, heb ik dat nu helemaal niet meer nodig – mijn huid straalt van zichzelf. Ook mijn dochter van 16 gebruikt het inmiddels dagelijks, met hetzelfde mooie resultaat.
Het idee dat rundervet – vroeger zo normaal om te gebruiken – nu weer terugkomt in skincare, voelt eigenlijk heel logisch. Beasty Balms gebruikt 100% grasgevoerde Nederlandse runderen, gecombineerd met jojoba-olie en krachtige plantenextracten. Je voelt gewoon dat het puur is.
Ik raad het echt iedereen aan die op zoek is naar een natuurlijke, effectieve oplossing voor huidverzorging. Wij willen niets anders meer! ❤️❤️
Voor mij is beastybalms een wondermiddel
Voor mij is beastybalms een wondermiddel. Ik heb een overgevoelige huid. Droog, met eczeem en kloofjes. Mijn huid voelt niet meer als schuurpapier en is heerlijk gevoed. Mijn eczeem herstelt snel en de velletjes rond Mijn mond zijn verdwenen. Zo fijn. Echt een aanrader voor mensen die snel allergisch reageren.
Het ultieme moederdagcadeau. Verzachtende, snel intrekkende balsem.
Verzavhten en snel intrekkend.
Natuurlijke glans
Allereerst vind de merknaam en het design heerlijk van deze tijd. Ik zou er toch het woord ‘gezellig’ aan willen koppelen. Maar wat het nog aantrekkelijker maakt is de inhoud. Een heerlijk boterige crème die een fluweel zacht laagje achterlaat. Je krijgt er een natuurlijke glans door zonder dat het vet oogt of aanvoelt. Love it!
BeastyBalms is de toekomst..
Een mooie vrouw zag me kokosolie smeren en zei; dit kan echt niet meer.
BeastyBalms dat is de toekomst! Een natuurlijk product, liefdevol gemaakt..
Echt de moeite waard van het proberen.
Waarbij de babybalm helemaal een wonderlijk product is. Wondjes genezen sneller en het werkte zelfs voor de krentenbaard!
Lekker vetje
Lekker vetje, kalmeert mijn gevoelige huid enorm. Ruikt ook lekker. Zelfs die zonder essentiële olie. Ik ben fan!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.