Ik heb al mijn hele volwassen leven nekklachten. Ondertussen heb ik ook veel kussens geprobeerd, ze zijn allemaal op een stapel terecht gekomen. Een kussen op maat is voor mij dus echt nodig. Ik m... Leggi di più
We lagen er absoluut heerlijk op in het begin, na een jaar werd dat minder. Heel goed geholpen door de klantenservice; we kregen zakjes nieuwe vulling opgestuurd, maar nu weer een jaar verder hebben w... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Geweldig kussen geen moment spijt gehad.. Was al een tijdje opzoek en van alles geprobeerd en toen kwam ik Be Koala tegen moest gewoon zo zijn. Heerlijk kussen goede ondersteuning en lekker koel! Na v... Leggi di più
Op de website wordt duidelijk uitgelegd hoe je moet meten om een voor jou goed kussen te kunnen te bestellen. De prijs voor een kussen op maat, vind ik vergeleken met andere (orthopedische) kussens,... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bij Be Koala krijg je een hoofdkussen op maat. Jij beantwoordt vragen over je matras, lichaam en slaapvoorkeur en wij doen de rest. We gebruiken alleen natuurlijke en gecertificeerde materialen. Het resultaat is een 100% biologisch kussen. Speciaal voor jou gemaakt!
Rotterdam, Paesi Bassi
- snooze@be-koala.com
- be-koala.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Boven verwachting zo goed
Boven verwachting zo goed. Een nieuw hoofdkussen kan altijd even wennen zijn, maar dat was bij mij niet aan de orde. Wat een zalig kussen. Ik heb er vanaf de eerste nacht heerlijk op geslapen en geen nekpijn ervaren. Ik kan het iedereen aanraden. Goede service en kwaliteit, snelle levering. Dikke 10!
Nooit meer een ander kussen!
Heel blij met mijn op maat gemaakte kussen. Ik slaap weer goed en heb geen nekpijn meer. Nooit meer een ander kussen!
Na 1000 en 1 kussens eindelijk een GOED kussen
Heerlijk uitgerust wakker worden, zonder in de nachten steeds wakker te worden. Zeker voor iemand die al jaren met rugklachten rondloopt, is dat niet vanzelfsprekend. Nu dan eindelijk vol lof over een kussen. Dat heb ik in al die jaren nog nooit van hem gehoord. Dus dit kussen doet zeker wat het belooft!
Heerlijke fijne kussen
Heerlijke fijne kussen. Die speciaal op mijn voorkeuren is gemaakt
Duurzam & vegan
Heel blij dat er nu een duurzaam & vegan alternatief voor een goed hoofdkussen is. Ik zocht hier al jaren haar! Het slaapt ook nog eens heerlijk.
Enorm positief verrast!
Online een kussen bestellen is best spannend, maar ik ben énorm tevreden. Door het Be Koala-kussen kwam ik erachter dat ik al die tijd op een veel te hoog en hard kussen had geslapen voor mijn slaaphouding en lengte en gewicht. Heel fijn om nu een kussen te hebben dat wél perfect bij mijn lijf en slaaphouding past. Ik ben enorm verrast en slaap er heerlijk op. Mijn nekklachten zijn minder geworden.
Overtuigend goed…
Overtuigende informatie en een mooie kans om 30 dagen te testen. Ik moest wel wennen aan een hoge kussen en het letten op de juiste positie van het kussen. Het resultaat is top! Nekklachten zijn bijna verdwenen.
Fijn kussen
Fijn kussen, blijft koel en slaapt daardoor erg prettig. Doordat van te voor de maten zijn opgenomen sluit het goed aan. Zeker een aanrader.
Wat een geweldig kussen!!
Wat een geweldig kussen!!! Ik slaap heerlijk wordt uitgerust wakker en geen last van mijn nek. En zo fijn dat het plastic vrij is en op maat gemaakt is
Communicatie met de klantenservice ook helemaal top snel reageren en zeer vriendelijk
Verademing
Vele kussens geprobeerd maar nog niet eerder gehoord dat je een kussen op maat kon aanschaffen. Nu een week geprobeerd en het is een verademing om uitgerust wakker te worden. Ik woel minder en heb geen stijve nek meer.
Super!
Fijne communicatie, goed kussen! Gewoon hartstikke tevreden!
Het duurde even voor het kussen er…
Het duurde even voor het kussen er was.....het moest natuurlijk voor mij gemaakt worden. De 1e week moest ik erg wennen aan het kussen. Maar het slaap TOP!
Betere nachten
Ik was opzoek naar een kussen die mij meer ondersteuning zou geven voor mijn nek. Klachtenvrij was niet de verwachting, omdat daar meer voor nodig is. Via de website was het simpel om mijn maten door te geven. En, daarna werd het kussen serieus snel geleverd. Als je nagaat dat het op maat gemaakt is.
Zoals ik hoopte heb ik meer ondersteuning! En, slaap ik hierdoor beter.
Erg blij mee :)
Een feestje
Vanaf het allereerste moment was het uitkiezen van het Be Koala kussen een plezierige ervaring. Het bestellen van het kussen via de website ging zeer overzichtelijk en er werd duidelijk gecommuniceerd over wanneer ik mijn kussen kon ontvangen.
Doordat het kussen netjes ingepakt in een prachtige doos met een persoonlijk kaartje geleverd werd was het uitpakken een feestje. En slapen op het kussen is helemaal fijn. Mijn nek is een echte zwakke plek van mij maar daar heb ik na een nacht op dit kussen slapen bij het opstaan geen last van, super fijn!
Fijn bedrijf,
Fijn bedrijf,
Simpele maar duidelijke site
Handige vragen voor zo goed passend kussen.
Geweldige kussen!!
Dit kussen heeft zeker geholpen met mijn nekpijn. Ik ben er tevreden mee! De laatste jaren had ik verschillende kussens geprobeerd dus ik ben blij dat mijn zoektocht voorbij is.
Heel erg behulpzaam
Heel erg behulpzaam, goeie kussen, minder last van mijn nek! Top kwaliteit!
Heldere communicatie en erg behulpzaam…
Heldere communicatie en erg behulpzaam bij eventuele vragen of aanpassingen. Ook nog eens snel geleverd!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.