Valutata 5 stelle su 5

Ik heb al mijn hele volwassen leven nekklachten. Ondertussen heb ik ook veel kussens geprobeerd, ze zijn allemaal op een stapel terecht gekomen. Een kussen op maat is voor mij dus echt nodig. Ik m... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

We lagen er absoluut heerlijk op in het begin, na een jaar werd dat minder. Heel goed geholpen door de klantenservice; we kregen zakjes nieuwe vulling opgestuurd, maar nu weer een jaar verder hebben w... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Geweldig kussen geen moment spijt gehad.. Was al een tijdje opzoek en van alles geprobeerd en toen kwam ik Be Koala tegen moest gewoon zo zijn. Heerlijk kussen goede ondersteuning en lekker koel! Na v... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Op de website wordt duidelijk uitgelegd hoe je moet meten om een voor jou goed kussen te kunnen te bestellen. De prijs voor een kussen op maat, vind ik vergeleken met andere (orthopedische) kussens,... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di biancheria da letto
  2. Negozio di letti

Scritti dall'azienda

Bij Be Koala krijg je een hoofdkussen op maat. Jij beantwoordt vragen over je matras, lichaam en slaapvoorkeur en wij doen de rest. We gebruiken alleen natuurlijke en gecertificeerde materialen. Het resultaat is een 100% biologisch kussen. Speciaal voor jou gemaakt!

4,6

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 5 stelle su 5

Even wennen...maar nu heerlijk!

Toen ik het kussen kreeg vond ik hem de eerste nacht erg laag. Daarom contact gehad met be Koala en een extra zakje vulling gekregen zodat ik een extra zakje had om wat later eventueel bij te vullen. Nu is het kussen voor mij op de ideale hoogte. De kwaliteit is geweldig. Service subliem!

1 marzo 2025
Valutata 4 stelle su 5

Geweldig kussen op maat gemaakt.

Goede gebruikers uitleg, keurig ingepakt. Slaapt na 3 dagen wennen heel goed.
Moet alleen ‘s nachts het kussen een keer extra opschudden.
Wel jammer dat er géén tas bij zit om het kussen mee op reis te nemen.
Al met al heel tevreden.

17 febbraio 2025

Erg fijn kinderkussen

Mijn dochter slaapt en ligt heel fijn op het kussen. Het is voor haar ideaal kwam formaat en dikte. Ik vond het hele proces van bestellen tot afleveren zeer fijn, product is boven verwachting. Een tip; bestel een extra kussenhoes. Onze dochter was ziek waardoor de hoes in de droger ging, hierbij is ie helaas wel flink gekrompen. Eigen schuld, niet doen dus 😉

19 gennaio 2025

Goed is prima

Goed is prima! Heel goed kussen, ligt lekker ondanks mijn nekproblemen. Goede levering. Bovendien mooi ingepakt. Handig infokaartje erbij met gebruikstips.
Dankjulliewel Koalateam. Gerda

9 gennaio 2025

Erg fijn kussen

Erg fijn kussen. Wij hebben een volwassen en kinderkussen. Mijn zoon slaapt hier erg goed op. Wij zijn zeer tevreden. Bij het wassen van de hoes was er wat mis gegaan. Wij kregen een nieuwe opgestuurd. Erg behulpzaam en zeer snelle reactie. Ik raad het echt aan!

9 dicembre 2024

Fijn natuurlijk kussen

Heel fijn kussen, voelde gelijk al natuurlijk om erop te slapen. Vind het ook heel fijn dat het van natuurlijke materialen gemaakt is (ik heb allergieën). Ook top dat er wat extra vulling bij geleverd wordt, mocht het na verloop van tijd nodig zijn.

17 novembre 2024

Top!

Eerste paar dagen moest ik even wennen, maar zo'n fijn kussen en mijn nek voelt nu ook veel beter. Kan het iedereen aanraden!

16 dicembre 2024
Non scritta su invito

Super kussen

Super kussen! Heel tevreden. Een groot deel van m'n slaapklachten is verminderd. Bijna nooit meer een slapende arm viel me op, ook een stuk minder nekpijn al.
Ik heb brede schouders en ben een zijslaper. Dus het was moeilijk om een goed kussen te vinden. Het opmeten en op maat laten maken is een uitkomst.

4 novembre 2024
Non scritta su invito

Alles helemaal prima!

Bestellen via de site ging gemakkelijk en alles was duidelijk. Ik werd goed op de hoogte gehouden per mail, en op een leuke manier. Het pakket is netjes aangekomen en was leuk om open te maken omdat het keurig was verzorgd. Duidelijke instructie erbij en het kussen slaapt fantastisch!

22 ottobre 2024
Logo di Be Koala

Risposta di Be Koala

Bedankt voor deze mooie review. Heel fijn dat alles van begin tot einde goed is bevallen en vooral dat het fantastisch slaapt! Slaap lekker 🐨

Valutata 4 stelle su 5

Een lekker kussen

Een lekker kussen. Het gaat zoveel beter met mijn nek dat ik niet meer op de Koala kussen meer kan slapen want die is inmiddels te dik.

20 ottobre 2024
Logo di Be Koala

Risposta di Be Koala

Bedankt voor uw review! Wat fijn om te horen dat uw nek nu zoveel beter voelt 😊. Onze klantenservice helpt u graag, zodat uw kussen perfect aansluit bij uw nieuwe wensen. Neem gerust contact met ons op via snooze@be-koala.com.

Tevreden

Al jaren heb ik naar een goed hoofdkussen gezocht en menigeen gekocht maar nooit echt wat ik nodig had n.l een goede ondersteuning voor mijn nek.
Bij Koala heb ik dat eindelijk gevonden.
Het was best even wennen maar nú slaap ik er heerlijk op en heb ik geen nekpijn meer als ik opsta.ik ben heel blij met mijn nieuwe hoofdkussen. Hoe het is als het warm is moet ik nog ervaren maar ik heb er alle vertrouwen in.

1 novembre 2024

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più