Haft øjenlægen i over 20 år. Altid grundige undersøgelser og forklaringer. Kan hurtig få akut tid.
Jeg ringede idag,til Bruno Battitini talte med sygeplejersken om de synsforstyrelser jeg havde haft et stykke tid. Jeg fik en hurtig tid,25 minnutter senere, Ventetiden var kort,og undersøgelsen af mi... Leggi di più
Helt urimeligt
Jeg har igennem små to uger forgæves forsøgt at få fat på sekretæren/øjenlægen.
Hver gang er der tlf. svarer på, med besked “vi har meget travlt, forsøg igen senere”😡😡 Det har jeg sørme også. Ringer for min svigerinde der er patient der, og ikke selv kan ringe.
Så meld dog ud hvis man skal fonde en anden øjenlæge😡😡😡
Imødekommende god behandling
Efter at have ventet som nr 3 i køen i 40 minutter, var jeg lidt negativ. Da mit ring blev besvaret var det af en meget venlig og hjælpsom dame. Efter hun havde lyttet til min beskrivelse fik jeg en akut tid med info om at jeg skulle påregne en del ventetid. Efter fremmøde i klinikken kom jeg til allerede efter 15 minutter. Min behandling - meget omhyggelig undersøgelse af mine øjne samt super pædagogisk beskrivelse af hvad der sker med mine øjne tog med i alt to timer. Jeg havde forventet at vente meget længere - især da jeg så hvor mange patienter der ventede. Til trods for stor travlhed følte jeg mig virkelig godt behandlet.
Jeg møder op i klinikken 10.30 samme…
Jeg møder op i klinikken 10.30 samme tid forlader assistenten klinikken. Kl. 10.40 ringer jeg til klinikken medens jeg står og venter. Telefonsvarer siger der er travlt, ring senere. Kl. 10.45 kommer øjenlæge ud fra sin frokost og siger hun kommer tilbage fra frokost kl.11.30 jeg forlader klinikken. Husk der er telefontid fra 9 til 11 DÅRLIG TIMING og ligeglad med kunder
Jeg har nu ventet som "først i køen" i…
Jeg har nu ventet som "først i køen" i over 30 minutter, og har i desperation kontaktet øjenlægen via denne invitation på LinkedIn:
Davs
Det er simpelthen ikke rimeligt, at man skal vente i telefonen over 30 minutter.
På hjemmesiden kan man kun aflyse en aftale, men hvem har brug for det ? Man vil jo have en ny tid.
Og der er ikke en mail-adresse ?
Husk nu på, at det er skatteborgerne, der betaler din løn.