Dettagli dell'azienda

2. Elettricista
  3. Impresa specializzata in energia solare
  4. Impianto solare fotovoltaico

Scritti dall'azienda

Batterij Adviseurs, uw energiekeuze voor morgen. Slimme energieaansturing en opslag, de energietransitie doen we samen. Bij de Batterij Adviseurs, zijn wij toegewijd om hoogwaardige batterijoplossingen voor de zakelijke zowel particuliere markt te leveren. Dit doen wij door goed te kijken naar uw situatie en hierbij het beste bijpassende energieopslag systeem te kiezen. Zo kunnen wij energiepieken opvangen, helpen bij het vergroten van uw netaansluiting of juist zorgen dat u deze kunt verkleinen. Kortom, wij streven ernaar om voorop te lopen in de energietransitie, door innovatieve en betrouwbare batterijoplossingen te bieden.

3,8

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

5 sterren Dé specialisten in thuisbatterijen, met échte aandacht voor de klant!

5 sterren – Dé specialisten in thuisbatterijen, met échte aandacht voor de klant!

Na lang zoeken naar een betrouwbare partij voor een thuisbatterij, kwam ik terecht bij De Batterij Adviseurs in Apeldoorn – en wat ben ik daar blij mee! Vanaf het eerste contact was duidelijk dat ik te maken had met vakmensen die niet alleen verstand van zaken hebben, maar ook écht meedenken met de klant.

Ik wilde graag mijn zonnepanelen combineren met een thuisbatterij, zodat ik meer eigen stroom kan gebruiken en minder afhankelijk ben van het net. Ik zat met allerlei vragen: welke capaciteit heb ik nodig? Is het wel rendabel in mijn situatie? En hoe zit het met de installatie, omvormers en de terugleverregeling? Bij De Batterij Adviseurs kreeg ik op al die vragen een helder en eerlijk antwoord.

Wat me vooral opviel is dat ze geen standaard pakketje proberen te verkopen, maar echt kijken naar jouw situatie. Ze namen mijn verbruik door, de opbrengst van mijn zonnepanelen, mijn toekomstplannen (zoals elektrisch rijden), en maakten toen een persoonlijk adviesrapport. Alles werd rustig en begrijpelijk uitgelegd, zonder technische poeha of verkooppraatjes. Dat gaf vertrouwen.

De communicatie was steeds helder en vlot. Offertes kwamen snel, afspraken werden nagekomen, en de installatie verliep vlekkeloos. De monteurs waren professioneel, vriendelijk en lieten alles netjes achter. Na afloop kreeg ik een duidelijke uitleg over het systeem en hoe ik via de app mijn batterij kan volgen – super handig!

Wat ik ook waardeer, is dat ze onafhankelijk zijn in hun advies. Ze werken met verschillende merken (zoals BYD, Pylontech en Enphase) en zoeken echt naar wat bij jouw situatie past. Daardoor voelde ik me als klant serieus genomen, in plaats van in een standaard verkoopfunnel te belanden.

Sinds de installatie zie ik direct resultaat: ik gebruik nu veel meer van mijn eigen opgewekte stroom, en mijn energierekening is flink gedaald. Het voelt goed om duurzamer en slimmer met energie om te gaan – en dat is grotendeels te danken aan de goede begeleiding van De Batterij Adviseurs.

Kortom: zoek je een partij die thuisbatterijen levert mét kennis, service én persoonlijke aandacht? Dan is dit hét adres. Een zeldzaam goede ervaring.

2 maggio 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più