Batteridoktorn Recensioni 47

TrustScore 4 su 5

4,2

Valutata 5 stelle su 5

Batteridoktorn renoverade ett batteri till min gamla Cresentcykel (mod 2011), batteriet fick högre effekt och jobbet gjordes väldigt snabbt. Jag har testat med ett par längre cykelturer och är helnöjd... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ger chansen bildoktorn blir större verksamhet blir bättre. YouTube kanalen brukar dem förklarar hur dem gör. Dem är unga ungdomar som försöker göra sitt bästa. Bedöm inte groll innan ni har mail... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Beställde ett nytt batteri till min Evobike Grande 24/26" istället för att reparera de gamla. Snabb leverans! Batteriet var 2 cm kortare än originalet, men det fixade jag till genom att anpassa låsske... Leggi di più

4,2

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Funkar cykelbatteriet 2 år efter…

Funkar cykelbatteriet 2 år efter reparation av #cykelddoktorn ??

Köpte en elcykel av Biltema som slutade ta laddning när den var 2 år gammal.
Reklamerade batteriet, men fick kalla handen av Biltema.
Dom lämnar nämligen bara 1 (ett) års garanti!!!
Fick rådet av killen i service disken att köpa en ny cykel!??
Biltema kunde inte få fram något reservbatteri,
och enligt deras hemsida finns det fortfarande inte något att erbjuda.

Efter mycket googlande insåg jag att jag inte var ensam om problemet.
Hittade då också Batteridoktorn.se, som kunde fixa batteriet.
Det är nämligen så att Biltemas cykelbatteri har inbyggt "planerat åldrande" vilket innebär att efter en visstid så tar inte batteriet laddning längre.
Cellerna, själva batterierna är det inget fel på utan styrsystemet, BMS.

Så för att återgå till frågan!
Cykeln har använts dagligen sen cykeldoktorn bytade BMS för snart 2 år sedan och funkar perfekt,
bättre än ny!
En klar fördel är att nu går det att sätta på och stänga av batteriet på styret.
Ps. Står ni i valet att köpa elcykel, så rekommenderar jag att läsa #alltomelcyklar.nu
I numret från April 2024 finns ett reportage om mina turer med Biltema / ARN.

28 ottobre 2025
Valutata 3 stelle su 5

Påstått borttappat paket utan åtgärd

La en beställning med batteriet värda värda ca 300kr. Batteridoktorn tog 4-5 dagar på sig innan de enligt utsago skickade paketet. Så långt är jag helt ok med hur ärendet skötts. Men efter att man kommunicerat till mig via mail att paketet är upphämtat av fraktbolaget så sker inga uppdateringar på spårningsnumret.

Batteridoktorn skulle maila DHL och återkomma. Det är nu två veckor sedan. Ingen återkoppling. Jag har skickat fler mail och frågat om status. Inga svar.

Från mitt perspektiv finns inga bevis på att de ens försökt skicka ordern. Vad är oddsen på att paketet försvinner redan när DHL ska skanna att de tar emot paketet? Mycket låga. Vad är oddsen på att detta sker och företaget samtidigt inte tar ansvar eller svarar på mail. Ännu lägre.

För många dåliga händelser på en gång för att det skulle vara otur. Det här lär vara vardagsmat när det gäller detta bolag.

Edit: som svar på ert svar. Mail kan ni svara på. Nya batterier kan ni skicka. Ordern kan ni avbryta. Finns massor ni KAN göra. Det är NI som är skyldiga att leverera produkter som NI har fakturerat mig för. Detta är ett bekymmer mellan ER och DHL.

Edit 2: Ökar betyget. Batteridoktorn har till sist skickat ut en likadan order till mig. Så de har gjort rätt för sig till slut. Men den dåliga återkopplingen, inget uppdaterat betalningsdatum på fakturan (som jag bett om via mail) och bortförklaringar som svar på min recension känns inte seriöst. Vidare så bad jag om att avbryta ordern då jag beställt liknande vara från annan aktör då jag inte kan vänta hela sommaren. Detta ignorerades. istället skickade man ut samma produkt 3-4 veckor efter beställning.

Jag tror företaget i sig är seriöst. Jag har aldrig känt att jag har blivit lurad. Däremot finns det en hel del att jobba på när det kommer till kundservice och återkoppling etc. "Vill man inte vänta så får man hämta" duger inte som motto när leveranser blir en månad sena.

7 luglio 2025

Risposta di Batteridoktorn

Det är BORTOM vår kontroll! Vi har packat paketet och SKICKAT paketet! Vi kan omöjligt förväntas göra mera än så! Nu är det något strul med DHL. Då kan man inte göra något annat än VÄNTA!! Vi kan INTE skicka paket igen förrens det gått i retur så vad ska vi göra?? TROLLA!! Ibland blir saker felsorterade eller scannade fel. Det brukar ta en månad att reda ut med ALLA frakbolag! Vi har inte fått något vettigt svar från DHL ännu så det kommer dröja! Vill man inte har STRUL MED FRAKT så får man se till att hämta det för det är alltid strul med ALLA FRAKTBOLAG! DHL har ALDRIG tappat bort något paket alls för oss någonstin så det är därför vi använder DHL. Kan man inte vänta så ska man hämta.

Trevliga och serviceinriktade

Sonen köpte ett begagnat batteri av Eric på batteridoktorn men tyvärr löste inte de problemet med el moppen.
Lämnade tillbaka det idag, inga problem alls utan full returrätt.
Tack Eric och batteridoktorn för de o Trevlig Midsommar

19 giugno 2025
Valutata 1 stelle su 5

Sloths packing and shipping orders

Ordered several batteries and a charger. Took over one week to send the order even though he supposedly had everything in stock. Will not be ordering from Batteridoktorn again due to this.

25 febbraio 2025

Risposta di Batteridoktorn

Vi är ett litet företag, men vi packar alla ordrar samma dag! Vi har upphämtning av paket 2-3 gånger i veckan är det lite ordrar en gång i veckan. Tycker det är förbannat bortskämt att skälla ut ett företag för att man inte får sina saker snabbare, speciellt då det är utanför våra kontroll! Lycka till på amazon prime och alla fake molicel dom har där!

Otrevliga

Otrevliga. Håller ej vad de lovar. Försöker att lura kund med extra kostnader. Håll er undan!

28 dicembre 2023

Risposta di Batteridoktorn

Vi har ingen kund med ditt namn så vet inte vad detta handlar om. Om det gäller reparation så har vi extra kostnader för lortiga batterier, skadade batterier och för tillval, det är inget konstigt i reparationsbranchen utan branchstandard.

Valutata 5 stelle su 5

Beställde ett par vinterdäck till min ebike. Däcken kom redan efter två dagar och dom håller riktigt hög kvalitet.

11 novembre 2024

Snabbt och bra service 😊

Lämnade in ett stort litiumbatteri till en elmoped Sunra Hawk som hade en trasig kontakt. Efter deras byte av kontakten så fungerar det klockrent. Tack för er hjälp 😊👌 Prisnivån helt ok.

20 novembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Mycket bra renovering av mitt gamla biltemabatteri!

Mitt gamla Biltema-batteri blev som nytt, fast mycket bättre! Min cykel upplevs dessutom som mycket starkare med det renoverade batteriet och räckvidden har utökats flera gånger om. Var först inte säker på om det skulle fungera att utöka kapaciteten så mycket som jag valde att göra, men det fungerade mycket bra. Mycket nöjd!

3 ottobre 2024

Superservice

Superservice! Bytte en säkring på mitt cykelbatteri medans vi väntade ville inte ens ha betalt för arbetet. Kan verkligen rekommendera företaget!

2 maggio 2024

Jag är mycket nöjd .

Jag är mycket nöjd och det är min kompis åxå.
Vi lämnade in våra trötta Biltema batterier samtidigt för renovering. Resultatet blev enastående och vi kan nu ge oss ut på långa cykelturer. Jag besökte butiken i Solna när jag var på besök i Stockholm och träffade en trevlig kille innanför dörren.Vi pratade batterier och politik. Det enda hacket i skivan var att man glömde av att skicka fakturan, så mitt batteri blev liggande lite längre än vanligt. Man kompenserade med att betala frakten.

31 gennaio 2024

Otrevlig personal

Otrevlig personal som inte har koll, jag köpte en laddare och dom bad mig hämta den från butiken… när jag åker från eskilstuna (1.5h) säger personalen du får komma imorgon jag har inte koll vart din laddare är. Dessutom var väldigt otrevlig, jag hade redan betalat 699kr för en laddare dessutom åkt nästan 2h dit för att dom ska ha den attityden, dessutom när jag sa att jag blivit dåligt behandlad så sa personalen som jobba där att de va jag som var otrevlig och han inte ville prata med mig, jätte dåligt!! Ser även att andra har

26 settembre 2023
Valutata 1 stelle su 5

Jag har funderat länge över detta…

Jag har funderat länge över detta omdöme. Köpte 2 st litiumbatterier och 2 st laddare 2021 och fick det sämsta bemötandet. Långa konstiga konversationer och till slut blev beställning levererad. Sedan gick båda laddare sönder efter 1 månad och tyvärr behövde jag ha långa konversationer om detta och hur de skulle returneras med deras kuvert som inte funkade 3 ggr. Då googlar jag bolaget och det visar sig att han hänger ut kunder i youtube. Kolla själv det är inte snällt gjort av ett företag som borde kunna vara återhållsam och serviceminded.

4 maggio 2022
Valutata 4 stelle su 5

Doktorn förnyade mitt batteri.

Jag lät Doktorn förnya och uppgradera ett gammalt batteri till Giant Twist-cykel med lyckat resultat och till en tolerabel kostnad. Kundkontakten och rutinerna för att skicka batteriet upplevs lite omständiga men fungerar.

10 gennaio 2023

Sämsta

Sämsta, de skyller alltid på sjuk personal och att det är så synd om dem. Försöker skydda sitt taskiga sätt genom att säga att en dålig recension måste bero på att man blandar ihop dem med ett annat företag. De har i alla fall tid att svara här. Skulle va bättre att lägga den tiden på sina kunder. Men håll er borta från detta skräp

1 marzo 2023
Valutata 2 stelle su 5

Fram tills iår rekomenderade jag alla…

Fram tills iår rekomenderade jag alla som behövde nytt betteri eller få det lagat va mkt trevligt folk både på mail och i butik både när dom låg på karlaplan och sen flyttade till solna. 10/10 då.
Nu tyvär är det riktigt långa väntetider på svar, dom tappar bort konversationen, läser inte det jag skriver så dom frågar samma sak om och om igen fastän det inte har nått med saken att göra, fått otrevliga svar låter som dom bytt ut personalen mot kaxiga 15åringar, allt jag ville veta va vad ett batteri skulle kosta att modifiera/bygga tar ca 2 månader innan jag får ett argt svar att dom kan modifiera ett för 1500extra som inte klarar specifikationerna jag bett om. Nä riktigt uselt har det blivit vilket jag tycker är mkt tråkigt då det var kunglig service och kompetens förr. Tack och hej har hittat vettiga som vill utföra jobbet som klarar specifikationerna till nästan halva priset. Som på en dag visar hur det kan byggas för att passa min ram inte bara en rektangel som batteridoktorn säljer/bygger nuför tiden.

16 novembre 2022

Risposta di Batteridoktorn

Ja sketchy sticks, det beror mycket på din kommunikation! Du har inte vart tydligt och verkar inte förstå att batterier på hög urladdning KRÄVER tydligt information om vi ens ska kunna svara dig! Och självklart kostar det extra om det ska vara för extrem urladdning! Det är därför vi frågar frågor så vi ska veta om det är skrytvärden vi ska bygga för är riktigt ström! Det finns alltid någon som är villigare att bygga dåliga batterier billigare! Att du väljer TP istället för google säjer att du inte var det minsta intresserad av att betala för kvalité från första början.....

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più