Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Har fornylig købt et par basic langærmede her og er blevet positivt overrasket over den lækre kvalitet. Så jeg forstår godt den noget højere pris. Kunne dog godt tænke mig, at her var ensfarvede i int... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Jeg fik et par jeans hjem i en størrelse der ikke svarede til den rigtige størrelse. Jeg returnerede dem og måtte vente op til 10 hverdage på at få mine penge retur. Jeg var i mail korrespondance med... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeansene levede i den grad op til min forventning. Fantastisk lækker mørk farve og dejligt tung kvalitet, ja tak👌 Jeg valgte EA rinse wash i 3x, kunne måske godt have valgt 2x. Selv om de er lidt ru... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Til Flyttesalg på Kigkurren blev garderoben fyldt op med lækre materialer i klassisk design med et twist i skønne farver og design. Virkelig fornøjeligt med dansk kvalitetsdesign, der sigter på d... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento donna
  2. Grossista di abbigliamento
  3. Designer di moda

Scritti dall'azienda

Verden har ikke brug for mere tøj, den har brug for bedre tøj. Vi brænder for tidløst og miljøvenligt tøj, der altid ligger øverst i garderoben. Tøj som du vil have på igen og igen. Vi brænder for low impact fashion som holder længere, end bare en enkelt sæson. Dette har været idéen bag Basic Apparel siden 2013 og det er det stadig i dag. Hos Basic Apparel drømmer vi om at tegne og designe hver eneste lille detalje, med passion og målrettethed. Vi er et lille team, som elsker tidsløst design og er inspireret af naturen - næsten ligeså meget, som vi elsker naturen selv. Vores passion er at dyrke original og miljøvenligt mode, som får dig til, at føle dig godt tilpas. Vi håber du kan lide vores grundværdier og vil være med til, at gøre modeindustrien til et bedre sted. Vi lægger stor vægt på, hvordan vi producerer vores tøj og hvem vi producerer det med. For at minimere vores CO2-fodprint og sikre den højeste kvalitet, producerer vi hovedparten af vores tøj på familieejede fabrikker i Tyrkiet. Fabrikken har dokumentation for deres sikre og fair arbejdsforhold, hvorfor vi besøger dem regelmæssigt og følger op på kvaliteten af arbejdet. Ingen kan nemlig føle sig godt tilpas i tøj, der produceres under umenneskelige arbejdsforhold.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 3 stelle su 5

Tøjet er for det meste pænt og rart at…

Tøjet er for det meste pænt og rart at have på. Har købt en dejlig trøje i merinould. Nogle af sweatrene (“Camilla”) går op i vævningen efter noget tids brug desværre. Har købt et par jeans som sidder godt, men er meget tunge i stoffet.
Langsommelig returproces..

29 novembre 2025

Kære Christina

Tak for din anmeldelse 🤍
Vi er rigtig glade for at høre, at du er glad for din trøje i merinould fra os. Samtidig er vi naturligvis kede af, at du har oplevet problemer med din ‘Camilla’ sweater. Det er selvfølgelig ikke meningen, at den skal gå op i vævningen, og vi vil meget gerne hjælpe med en løsning. Skriv gerne en mail til os på info@basicapparel.dk med billeder af problemet, så finder vi en løsning sammen.

Vi er også kede af at høre, at din returproces har været langsommelig. Vi arbejder på at optimere processerne, så vi kan give den bedst mulige oplevelse ift. levering og retur.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og feedback med os - det hjælper os med at blive bedre.

Det mest fantastiske tøj

Det mest fantastiske tøj . Super pasform, lækkert materiale og altid de sødeste personer i kundeservice. De bedste anbefalinger herfra

28 novembre 2025

Kære Anja ♥️
Din flotte anmeldelse og søde ord varmer vores hjerter her på kontoret ♥️ Tusind, tusind tak! Det gør os så glade og stolte, at du anbefaler os 🫶🏻

Købt lang jakke

Jeg har købt en superlækker jakke i dejlig kvalitet, den kom hurtigt og alt gik fint!

23 novembre 2025

Risposta di Basic apparel

Ejj, det er jo så dejligt at høre ♥️ Vi sætter kæmpe pris på, at du har lyst til at dele din oplevelse og takker mange gange for de flotte 5 stjerner. 🤩🤍

Valutata 5 stelle su 5

Har lige modtaget Rinja LS tee i den…

Har lige modtaget Rinja LS tee i den skønneste kvalitet tynd uld og lyocell. Jeg er normalt meget sart mht uld direkte på kroppen men den kradser slet ikke, men er HELT blød og lækker❤️

21 novembre 2025

Risposta di Basic apparel

Tusind tak for den flotte anmeldelse ♥️ Det gør os SÅ glade, at du er vild med din Rinja Tee og kvaliteten på den. Vi har arbejdet længe på denne style for at opnå den helt rigtige blødhed, så det betyder meget for os, at du også føler den er blød og lækker på kroppen 🤩 Igen, tusind tak for at du deler 🤍

Valutata 1 stelle su 5

Virkelig skuffende kvalitet

Virkelig skuffende kvalitet. Syet i Tyrkiet -alt, alt for hurtigt. Sømmene var løse, knaphullerne helt syet til og sjusket lavet. Er bekymret for hele den ide, jeg troede Basic Apparel byggede på - nemlig bæredygtighed og holdbart tøj. Det er ikke det tøj, jeg fik i hånden. Heldigvis super venlig kundeservice, som jeg nu venter på endeligt svar fra! Men tøjet er blevet for dyrt og lever ikke op til deres kvalitetsmæssige standart.

Og jeg tilføjer dette efter kontakt til kundesupport:
God tilbagemelding og meget venlig kundesupport. Vi fandt ud af det - tak for det! Det sætter jeg stor pris på.

17 novembre 2025

Kære Iben

Tak for din anmeldelse 🤍
Vi er virkelig kede af, at kvaliteten på dit sæt ikke levede op til det niveau, vi ønsker at stå for. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give nogen af vores kunder, og vi forstår fuldt ud din skuffelse.

Vi er glade for, at du kontaktede os direkte, så vi kunne få set nærmere på sagen og hjælpe dig videre. Vi håber, at den opfølgning og løsning, vi har sendt dig, kan være med til at rette op på din oplevelse. Din feedback er taget meget seriøst og er allerede delt internt, så vi kan sikre bedre kvalitet og tjek fremover.

Tak igen for at dele din oplevelse og gøre os opmærksomme på det. Vi sætter stor pris på din feedback og håber, at du vil give os en chance mere i fremtiden.

Skøn kvalitet

Kvaliteten lever altid op til mine forventninger. Det er tøj, du kan bruge i mange år.

17 novembre 2025

Kære Hanne ♥️
Tusind tak for at dele den flotte anmeldelse. Hvor er vi dog glade for at høre, at kvaliteten lever op til dine forventninger og at du kan bruge tøjet fra os i mange år 🥰 Det betyder rigtig meget for os 🙏

Valutata 5 stelle su 5

Utrolig nem og hurtig handel

Utrolig nem og hurtig handel. Alt var som det skulle være, og jeg elsker min nye jakke 😊

2 ottobre 2025

Risposta di Basic apparel

Det gør os så glade ♥️ Tusind tak for den fine anmeldelse og de fem stjerner, Ina! Hvor skønt, at alt var som det skulle være, og at du elsker din nye jakke 😍

Yndlingsmærke over dem alle

Yndlingsmærke over dem alle.

Elsker deres tøj. Min garderobe er fyldt med deres tøj :-)

7 ottobre 2025

Risposta di Basic apparel

Waow, hvor er vi beærede over at være dit yndlingsmærke ♥️♥️ Tusind tak for de søde ord! Det betyder rigtig meget for os 🫶🏻

Valutata 5 stelle su 5

God kundeservice og lækre produkter

Jeg havde udfordringer med at finde den rette model bukser.

De prøvede alt hvad de kunne for at vejlede mig.

Til trods for vi faktisk ikke fandt den størrelse jeg skulle bruge, i en specifik model. Var det søde ved returnering.

Jeg købe en bluse, som er i lækker kvalitet.
Og jeg vil igen prøve nogle af deres andre modeller jeans. Da kvaliteten virker lækker og ikke er "Made in china!"

De prøver at bruge gode materialer, hvilket betyder noget.

23 settembre 2025

Risposta di Basic apparel

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Dina 🤍 Vi sætter kæmpe stor pris på, at du deler din oplevelse og vi er så glade for at høre, at du er glad for din nye bluse 🫶🏻 Du er selvfølgelig meget velkommen til at række ud på info@basicapparel.dk hvis du mangler vejledning til vores andre modeller af jeans ♥️

Valutata 2 stelle su 5

Er ærlig talt træt af at jeres str…

Er ærlig talt træt af at jeres str varierer virkeligt meget. Plejer at bruge str ? i jeans i jeres mærke. Nu er de ca 2 nr for små i samme str
Det samme er gældende for skjorter
Jeg køber ikke jeres tøj længere

29 agosto 2025

Kære Lone

Tak for din anmeldelse 🤍
Vi er rigtig kede af at høre, at du har haft den oplevelse med vores størrelser.
Der er rigtig nok sket en ændring i vores jeans, da vi har fået en ny kvalitet, som ikke er helt ligeså strækbar som den forrige, fordi der er mindre elastan i stoffet. Derfor kan de føles mindre.

Når det gælder skjorter, varierer pasformen også, da nogle styles er klassiske og andre mere oversized. På den måde kan man finde en version, der passer til ens præference. Men vi forstår, at det kan give indtryk af, at størrelserne ikke er ens på tværs.

Uanset hvad, designer vi tøj med henblik på, at det skal være komfortabelt hverdagstøj. Vi tager derfor din feedback til os, og sender den videre til vores designafdeling. Du er naturligvis også velkommen til at specificere, hvilke styles, du har haft en øv oplevelse med, på info@basicapparel.dk så kan vi tage det videre internt.

Endnu en gang tak fordi du deler din oplevelse. Vi sætter stor pris på din feedback og håber, at du vil give os en chance mere i fremtiden.

De bedste hilsner
Team Basic Apparel

Valutata 5 stelle su 5

God service og lækkert tøj

Forleden lavede jeg et køb, hvor min mobil autoudfyldte oplysningerne med min gamle adresse. Jeg fik fat i kundeservice, som hurtigt fik ændret bestillingen og sendt pakken hen til min nye adresse. Supergod service! Jeg har desuden handlet mange gange ved Basic Apparel og alt deres tøj er bare så lækker kvalitet. Ikke sidste gang jeg køber tøj hos dem!

15 luglio 2025

Risposta di Basic apparel

Ejjj, hvor er vi glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os 🥰 Vi takker mange gange for din skønne anmeldelse! Det betyder så meget for os. Vi vil glæde os til at sende din næste ordre afsted ♥️

Valutata 4 stelle su 5

Skjortens farve er desværre noget anderledes end på foto

Skjortens farve var desværre noget anderledes end på foto

27 luglio 2025

Risposta di Basic apparel

Tak for din anmeldelse og de flotte fire stjerner 🥰
Vi beklager meget, at skjortens farve ikke levede op til dine forventninger ved modtagelse. Vi takker mange gange for din feedback og vil gerne tage det med videre ♥️

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og rigtig god service…

Hurtig levering og rigtig god service og skønne produkter

31 luglio 2025

Risposta di Basic apparel

Hvor er vi glade for, at du har haft en god oplevelse med både levering og servicen hos os 🥰 Vi sætter virkelig pris på din fine anmeldelse, tusind tak for den 🤍

Valutata 5 stelle su 5

Skønt tøj og skøn kundeservice

Jeg har oplevet rigtig god kundeservice fra Basic Apparel. Og tøjet er flot, sidder godt og i god kvalitet. De var meget hjælpsomme, da der var sket en fejl ved min ordre, og løste det hele enormt tilfredsstillende.

10 luglio 2025

Risposta di Basic apparel

Tusind tak for den fine anmeldelse ♥️! Det gør os så glade, at problemet blev løst, så du fik en god oplevelse - og selvfølgelig, at du er glad og tilfreds med tøjet 🥰

Valutata 5 stelle su 5

Super hurtig ekspedition og lækre…

Super hurtig ekspedition og lækre produkter- Bestemt ikke sidste ordre til Basic Apparel 👍

22 luglio 2025

Risposta di Basic apparel

Ejj, tusind tak for de flotte ord, Annette 🥰 Vi vil glæde os til at sende din næste ordre afsted! 🙏

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk sted at købe tøj!

Købte en fin jakke, super hurtig levering og mega god kvalitet. Også en meget fin indpakning.
Og skønt koncept med fokus på slow fashion, low impact og godt arbejdsmiljø for dem der syr det✨

18 luglio 2025

Risposta di Basic apparel

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Stella 🥰 Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med hurtig levering, og at du blev glad for jakken 😍 Vi takker også mange gange for, at du sætter pris på vores koncept - det gør os så glade 🫶🏻

Valutata 5 stelle su 5

God kvalitet og rigtig flot pasform!

Jeg har efterhånden en del tøj i garderoben fra Basic apparel, og det er utrolig god kvalitet. Det holder sig bare så flot vask efter vask.
Jeg er også glad for det ofte ret klassiske look, som gør jeg kan sammensætte på tværs med meget andet tøj.
Så jeg er en meget tilfreds bruger og kommer helt sikkert til at investere i mere.

3 luglio 2025

Risposta di Basic apparel

Ihh, det gør os så glade at høre! 😍 Hvor er vi glade for, at du er tilfreds med vores klassiske looks, som kan matche på kryds og tværs med garderoben. Vi vil glæde os til at levere dine fremtidige basis styles ♥️ Tusind tak for den fine, fine anmeldelse!

Valutata 1 stelle su 5

PUHA sikke en grim lugt!

Jeg er rigtig glad for tøjet - MEN det STINKER af et eller andet virkelig stygt parfumestof. Da jeg havde vasket det nye tøj og hængt det op på badeværelset, lugtede det stadigvæk helt forfærdeligt. Jeg er parfumeallergiker og forudser, at tøjet må vaskes gentagne gange, før jeg kan bruge det - det er ikke godt for tøjet, heller ikke for hverken miljøet eller min pengepung. Det nytter ikke, at tøjet er fremstillet af økologisk bomuld, hvis det ikke bliver behandlet nænsomt i den videre proces.

20 giugno 2025

Hej Randi

Tak for din anmeldelse 🤍
Vi er virkelig glade for at høre, at du er glad for tøjet. Vi er dog naturligvis rigtig kede af at høre om din oplevelse med, at det lugter af parfume.

Vi kan forsikre dig om, at hverken vi eller vores leverandører benytter parfume i tøjet/processen. Det kan sandsynligvis skyldes, at tøjet er sendt retur efter brug og desværre ikke er blevet opdaget. Det er rigtig beklageligt, og vi vil meget gerne hjælpe med at gøre din oplevelse bedre, hvis du vil række ud på info@basicapparel.dk

Igen, tak for du deler - vi sætter stor pris på din feedback og håber, at du vil give os en chance mere.

Valutata 5 stelle su 5

Eminent lækkert tøj og pasform😍 samt…

Eminent lækkert tøj og pasform😍 samt hurtig levering og gode rabatter indimellem

19 giugno 2025

Risposta di Basic apparel

Ejjj, så sød anmeldelse ♥️😍 TAK! Vi smiler her på kontoret - og vi elsker at forkæle med gode rabatter, så vi er glade for at høre, at det falder i god jord 🥰 De bedste hilsner Team Basic Apparel

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più