Jeansene levede i den grad op til min forventning. Fantastisk lækker mørk farve og dejligt tung kvalitet, ja tak👌 Jeg valgte EA rinse wash i 3x, kunne måske godt have valgt 2x. Selv om de er lidt ru... Leggi di più
Til Flyttesalg på Kigkurren blev garderoben fyldt op med lækre materialer i klassisk design med et twist i skønne farver og design. Virkelig fornøjeligt med dansk kvalitetsdesign, der sigter på d... Leggi di più
Verden har ikke brug for mere tøj, den har brug for bedre tøj. Vi brænder for tidløst og miljøvenligt tøj, der altid ligger øverst i garderoben. Tøj som du vil have på igen og igen. Vi brænder for low impact fashion som holder længere, end bare en enkelt sæson. Dette har været idéen bag Basic Apparel siden 2013 og det er det stadig i dag. Hos Basic Apparel drømmer vi om at tegne og designe hver eneste lille detalje, med passion og målrettethed. Vi er et lille team, som elsker tidsløst design og er inspireret af naturen - næsten ligeså meget, som vi elsker naturen selv. Vores passion er at dyrke original og miljøvenligt mode, som får dig til, at føle dig godt tilpas. Vi håber du kan lide vores grundværdier og vil være med til, at gøre modeindustrien til et bedre sted. Vi lægger stor vægt på, hvordan vi producerer vores tøj og hvem vi producerer det med. For at minimere vores CO2-fodprint og sikre den højeste kvalitet, producerer vi hovedparten af vores tøj på familieejede fabrikker i Tyrkiet. Fabrikken har dokumentation for deres sikre og fair arbejdsforhold, hvorfor vi besøger dem regelmæssigt og følger op på kvaliteten af arbejdet. Ingen kan nemlig føle sig godt tilpas i tøj, der produceres under umenneskelige arbejdsforhold.
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Alt fungerede perfekt ved onlinekøb samt en superdejlig åbningsdag på Gl. Kongevej sodste torsdag

Altid hurtig ekspedition.
Super god kvalitet og holdbarhed på det tøj jeg har købt

Risposta di Basic apparel
Det er en god oplevelse at handle hos Basic apparel. Webshoppen er let at finde rundt i. Tøjet er pænt og af god kvalitet. Levering smooth.

Risposta di Basic apparel
Det fineste tøj i den bedste kvalitet. Fantastisk pasform. Altid søde personer i kundeservice. De bedste anbefalinger herfra❤️

Risposta di Basic apparel
Har fornylig købt et par basic langærmede her og er blevet positivt overrasket over den lækre kvalitet. Så jeg forstår godt den noget højere pris. Kunne dog godt tænke mig, at her var ensfarvede i intense farver. Her er utroligt mange stribede modeller og det synes jeg ser alt for rodet ud under tøjet. Så håber på nogle flere ensfarvede, så ville jeg købe nogle flere:-)

Risposta di Basic apparel
Jeg er virkelig altid en meget tilfreds og glad kunde: skønne varer, som holder i evigheder og er slidstærke, men bestemt også af en kvalitet, der er til UG+. Jeg har ikke altid råd til at investere i de varer, jeg gerne vil have, lige når kollektionerne bliver tilgængelige, men så sparer jeg op til det, jeg brændende ønsker mig og ved, jeg vil bruge i flere år.
Det eneste, jeg kan have svært ved, er størrelserne på bukser, men så ved jeg, at jeg altid kan række ud til kundeservice og få den hjælp, jeg har behov for.
Så alt i alt som sagt meget tilfreds og glad for at støtte et brand, der er sig sit ansvar bevidst.

Risposta di Basic apparel
Jeg valgte EA rinse wash i 3x, kunne måske godt have valgt 2x. Selv om de er lidt rummelige, sidder de rigtigt pænt og på ingen måde stramt om numsen 😁

Risposta di Basic apparel
Jeg har returneret et par bukser for snart fire uger siden og endnu ikke modtaget mine penge trods flere henvendelser til kundeservice.

Risposta di Basic apparel
Skønt tøj - bliver altid glad for mine køb hos Basicapparel.

Risposta di Basic apparel
Jeg fik et par jeans hjem i en størrelse der ikke svarede til den rigtige størrelse. Jeg returnerede dem og måtte vente op til 10 hverdage på at få mine penge retur. Jeg var i mail korrespondance med kundeservice hver og hver anden dag, der var gode til at svare hurtigt tilbage, men jeg blev hele tiden holdt hen og fik besked på at de ville give beskeden videre til retur teamet. Jeg savnede mail updates undervejs og måtte til sidst rykke på det igen igen og fik tilsidst mine penge retur. Elsker jeres brand og materialer, men retur processen kalder på markant forbedring.

Risposta di Basic apparel
Jeg er glad for jeres styles og har flere items købt i fysiske butikker. Det her var mit første køb via jeres webshop.
Jeg bestilte for nylig en rød striktrøje på tilbud (50 % / 400 kr.), som jeg desværre må returnere, da pasformen ikke sad som forventet.
Det undrer mig, at jeg både skal betale fragt ved levering og ved retur. Samlet set har jeg brugt ca. 100 kr. alene på fragt, hvilket er en relativt stor udgift og desværre gør, at jeg tøver med at handle online hos jer igen.
Jeg har stor forståelse for – og sympati med – jeres fokus på miljøet, og det deler jeg som forbruger. Samtidig håber jeg, at I fremadrettet vil overveje, om der kan findes fragt- eller returløsninger, som både tager hensyn til miljøet og samtidig opleves som attraktive og rimelige for kunden. En nem og overskuelig returproces betyder meget, når man handler online.

Risposta di Basic apparel
Jeg giver 1 stjerne pga jeg blev snydt.
Jeg har bestilt en vare, som skulle være produceret i Italien( det står på hjemmesiden), men varen var lavet i Kina( det stod på varen).
Jeg skulle betale 49 kr for retur for at jeg blev snydt.
Hvis jeg viste at varen var produceret i Kina ville jeg aldrig bestille den og kunne spare både tid og 49 kroner.

Risposta di Basic apparel
Super hurtigt levering og lækkert produkt!

Risposta di Basic apparel
Jeg er vild med jeres produkter og går nærmest ikke i andet😍😍😍

Risposta di Basic apparel
Super skønne varer - og en helt igennem super kundeservice ‼️

Køber jeans et sted, og det er hos Basic Apparal! Perfect fit👌👌

Risposta di Basic apparel
Super hurtig levering og service, hvis der skal returneres noget.

Risposta di Basic apparel
Mine varer kom hurtigt og er fuldt tilfredsstillende.

Risposta di Basic apparel
Hurtig og rigtig god service hele vejen igennem.

Risposta di Basic apparel
Virkelig fornøjeligt med dansk kvalitetsdesign, der sigter på det langtidsholdbare og miljøvenlige.
Jeg er topglad!
Vi ses på Gl. Kongevej næste gang....God flytning.
PS: Min søn er glad for kontorstolen.