Det er yderst sjælden at jeg skriver en anmeldelse af en virksomhed her på Trustpilot - men nogen gange er der også bare virksomheder som fortjener det. Jeg har, som i ALDRIG, oplevet så god en kun... Leggi di più
Barons produces by far the best shirts I've tried. Excellent fit, excellent comfort, excellent quality, and excellent looks. I'm very satisfied, even as their prices have increased. I've mostly gon... Leggi di più
Jeg har nu i to dage forsøgt at komme i kontakt med deres kundeservice - uden held. Min svigermor modtog aldrig en ordrebekræftelse på sin bestilling, men modtog ordren efter nogle dage. Men da... Leggi di più
Jeg købte en skjorte, der desværre efter første vask vidste sig at have en fejl. Jeg skrev til kundeservice og allerede dagen efter var der svar. Jeg modtog uden problemer en ny skjorte 2 dage efter... Leggi di più
Instead of chasing the next trend we focus on perfecting the classic business shirt. We don't do seasons and we don't care about fashion. Instead we test, develop and adjust to achieve zero-compromise garments. One Permanent Collection created to stand the test of time. In short - Anti Fashion.
Kronprinsensgade 8, 1114, Copenhagen, Danimarca
- +45 50700072
- customer@barons.dk
- barons.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Le persone hanno visualizzato anche
Hvis du ønsker en skjorte som holder…
Hvis du ønsker en skjorte som holder længer ind 2 mrd så skal du ikke handle hos barons har haft så mange mærke i skjorter da jeg går i det i dagligdagen også kom en ven og sagde til mig prøve barons det er god kvalitet og så lækkert men det kan jeg desværre på ingen måde genkend jeg valgt og købe en skjorte hos barons men efter 2 mrd så kan jeg lige så godt smide den skjorte ud så mit råd finden et andet sted og køb dine skjorter

Hurtig levering, fin emballering
Hurtig levering / flot kvalitet og pasform. Modtageren blev glad for gaven

God oplevelse
Hurtig forsendelse og indtil videre god kvalitet - jeg håber at det varer ved da jeg overvejer at skifte fra Eton til Barons.
De bliver vasket og dampet ugentligt.
Nem at dampe til krølfri og fin pasform i contemporary fit til plus-størrelse mave.

Risposta di BARONS
Fik selv en Barons skjorte i gave
Fik selv en Barons skjorte i fødseldagsgave af min ældste søn og har nu også købt en skjorte til min yngste søn i julegave, fordi kvaliteten er i top og pasformen perfekt. Desuden fin service og hurtig levering. Helt igennem et fint produkt, som fortjener stor udbredelse til den kvalitetsbevidste kunde.

Risposta di BARONS
Fantastisk service og altid gode…
Fantastisk service og altid gode kvalitets varer

Sindsyg god kundeservice
Zeker een aanrader
Erg prettige shirts van goede kwaliteit.
Stof voelt fijn aan en de fit van de website zat 90% goed.
Zeker een aanrader.

Risposta di BARONS
Det er en julegave som er ønsket-Hurtig…
Det er en julegave som er ønsket-Hurtig levering

Hurtig levering 👍
Hurtig levering 👍
Dejlig skjorte at ha’ på 👍
Bevarer farver mv efter mange gange vask 👍
The Consultant 4.0, Black, skal dog lige forbi et strygejern, selvom skjorten ved vask ikke blir centrifugeret og hængt op drivvåd

Risposta di BARONS
Hurtig levering af skjorter af fin…
Hurtig levering af skjorter af fin kvalitet med den rigtige pasform, især slim line sidder perfekt på en slank person.
Et produkt jeg gerne anbefaler.

Risposta di BARONS
Det er “by far” de bedste skjorter
Det er “by far” de bedste skjorter jeg har haft. Dette gælder også de helt store mærker.

Risposta di BARONS
Service og skjorter i toppklasse
Både service og skjortene holder absolutt toppkvalitet. Jeg har utelukkende brukt Eton-skjorter de siste 20 årene. Nå blir det neppe flere kjøp derfra. Det sier alt.

Risposta di BARONS
Har været godt tilfreds med mine køb
Har været godt tilfreds med mine køb! Seneste køb er til julegave, hvorfor jeg ikke kan uddybe

Super god / hurtig service
Super god / hurtig service. Skulle have en anden størrelse, det var det nemmeste at få gjort.

Risposta di BARONS
Jamen som altid er servicen i top😊 alt…
Jamen som altid er servicen i top😊 alt lige fra bestilling til lækker indpakning😊

Risposta di BARONS
Jeg har fundet det superme kvalitet af…
Jeg har fundet det superme kvalitet af skjorterne, og vil være en fast kunde hos dem.