Det er yderst sjælden at jeg skriver en anmeldelse af en virksomhed her på Trustpilot - men nogen gange er der også bare virksomheder som fortjener det. Jeg har, som i ALDRIG, oplevet så god en kun... Leggi di più

Barons produces by far the best shirts I've tried. Excellent fit, excellent comfort, excellent quality, and excellent looks. I'm very satisfied, even as their prices have increased. I've mostly gon... Leggi di più

Jeg har nu i to dage forsøgt at komme i kontakt med deres kundeservice - uden held. Min svigermor modtog aldrig en ordrebekræftelse på sin bestilling, men modtog ordren efter nogle dage. Men da... Leggi di più

Jeg købte en skjorte, der desværre efter første vask vidste sig at have en fejl. Jeg skrev til kundeservice og allerede dagen efter var der svar. Jeg modtog uden problemer en ny skjorte 2 dage efter... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento uomo

Instead of chasing the next trend we focus on perfecting the classic business shirt. We don't do seasons and we don't care about fashion. Instead we test, develop and adjust to achieve zero-compromise garments. One Permanent Collection created to stand the test of time. In short - Anti Fashion.

3,8

Molto buono

TrustScore 4 su 5

2K recensioni

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

3,8

Tutte le recensioni

24 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hvis du ønsker en skjorte som holder…

Hvis du ønsker en skjorte som holder længer ind 2 mrd så skal du ikke handle hos barons har haft så mange mærke i skjorter da jeg går i det i dagligdagen også kom en ven og sagde til mig prøve barons det er god kvalitet og så lækkert men det kan jeg desværre på ingen måde genkend jeg valgt og købe en skjorte hos barons men efter 2 mrd så kan jeg lige så godt smide den skjorte ud så mit råd finden et andet sted og køb dine skjorter

27 dicembre 2023

Hej David

Jeg er virkelig ked af at høre, at den skjorte, du har modtaget, ikke har levet op til dine forventninger. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os, så vi forhåbentligt kan få muligheden for at gøre det godt igen.

Det er alfa og omega for os, at kvaliteten er i top, og en skjorte holder. Ellers ville vi have rigtigt svært ved at få en forretning til at køre rundt. Heldigvis roser stort set alle vores kunder vores kvalitet, og hvis der er en fejl på en vare, du har købt, er det kun vores fornemmeste opgave at hjælpe dig.

Derfor håber jeg inderligt, at du vil tage kontakt til vores kundeservice, så vi kan tage hånd om problemet, og hjælpe dig på customer@barons.dk med oplysninger om din ordre.

Rigtig god dag herfra

Hurtig levering

27 dicembre 2023

Hej Peer

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse.

Vi håber, du er glad for dine dine skjorter!

Hurtig levering, fin emballering

Hurtig levering / flot kvalitet og pasform. Modtageren blev glad for gaven

Hej Ninna

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du oplever hurtig levering, god kvalitet og pasform.

Endnu engang tak for din anmeldelse.

Rigtigt god nytår herfra.

God oplevelse

Hurtig forsendelse og indtil videre god kvalitet - jeg håber at det varer ved da jeg overvejer at skifte fra Eton til Barons.
De bliver vasket og dampet ugentligt.
Nem at dampe til krølfri og fin pasform i contemporary fit til plus-størrelse mave.

5 dicembre 2023

Hej Anders

Tak for din fine anmeldelse!

Hvor er vi glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med os, og at du er tilfreds med både leveringen og kvaliteten af vores skjorter.

Vi håber, at vores skjorter fortsat lever op til dine forventninger og vi er glade for at have dig med på vores rejse.

Tak for din støtte, og vi ser frem til at sende flere skjorter din vej.

Martha fra BARONS

Dejlig kvalitet og levering til tiden

Hej Jan

Tak fordi du har taget dig tid til at give os din anmeldelse! 🤗

Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig levering og at du kan lide skjortens kvalitet.

Hvis du har yderligere kommentarer, er du velkommen til at kontakte os på customer@barons.dk.

Tak for at støtte op om os, og så håber vi at glæde dig med flere skjorter i fremtiden 👔

Sara fra BARONS

Fik selv en Barons skjorte i gave

Fik selv en Barons skjorte i fødseldagsgave af min ældste søn og har nu også købt en skjorte til min yngste søn i julegave, fordi kvaliteten er i top og pasformen perfekt. Desuden fin service og hurtig levering. Helt igennem et fint produkt, som fortjener stor udbredelse til den kvalitetsbevidste kunde.

Hej Niels

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at kvaliteten og pasformen lever op til dine forventinger.

Vi sætter pris på dine rosende ord.

Vi håber, at dine sønner nyder deres skjorter, og vi ser frem til at sende flere skjorter din vej.

God kvalitet og service

2 dicembre 2023

Hej Frank

Tusind tak for din skønne anmeldelse ⭐

Det glæder os at høre, at kvaliteten på din skjorte spiller, og at du oplevede en god service hos os. Det er præcis det vi drømmer om.

Det er en fornøjelse at have dig som kunde, og hvis der skulle være det mindste, er du altid velkommen til at kontakte os på customer@barons.dk.

Rigtig god dag til dig 😊

Sara fra BARONS

Fantastisk service og altid gode…

Fantastisk service og altid gode kvalitets varer

21 dicembre 2023

Hej Marianne

Tak, fordi du har taget dig tid til at give os en anmeldelse!

Dejligt at læse, at du synes kvaliteten er i top, og at vores service er god. Det varmer vores skjortehjerter 🙌

Vi håber at komme til at glæde dig med flere skjorter i fremtiden.

Ha' en dejlig dag.

Zeker een aanrader

Erg prettige shirts van goede kwaliteit.
Stof voelt fijn aan en de fit van de website zat 90% goed.
Zeker een aanrader.

24 novembre 2023

Hi Thijmen

Thank you so much for your positive feedback! We're thrilled to hear that our shirts lives up to your expectations.

If there's anything we can help you with or if you have further feedback, please don't hesitate to reach out.

Best regards,
Martha from BARONS

Det er en julegave som er ønsket-Hurtig…

Det er en julegave som er ønsket-Hurtig levering

1 dicembre 2023

Hej Marianne

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at julegaven nåede frem i god tid.

Hvis der er noget, vi kan hjælpe dig med, er du velkommen til at kontakte os. Vi håber, at modtageren bliver glad for gaven.

Tak for din støtte, og vi ønsker dig en glædelig jul!

Hurtig levering 👍

Hurtig levering 👍
Dejlig skjorte at ha’ på 👍
Bevarer farver mv efter mange gange vask 👍
The Consultant 4.0, Black, skal dog lige forbi et strygejern, selvom skjorten ved vask ikke blir centrifugeret og hængt op drivvåd

18 dicembre 2023

Hej Søren

Tak fordi du har taget dig tid til at give os din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig levering og skjorten spiller.

Tak for din støtte, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Martha fra BARONS

Hurtig levering af skjorter af fin…

Hurtig levering af skjorter af fin kvalitet med den rigtige pasform, især slim line sidder perfekt på en slank person.
Et produkt jeg gerne anbefaler.

6 dicembre 2023

Hej

Tusind tak for din positive anmeldelse!

Det glæder os at høre, at leveringen var hurtigt og kvalitet og pasform bare sidder lige i skabet.

Vi sætter stor pris på din anbefaling af vores produkt.

Hvis der skulle være det mindste, er du altid velkommen til at kontakte os på customer@barons.dk.

Rigtig god dag til dig.

Martha fra BARONS

Det er “by far” de bedste skjorter

Det er “by far” de bedste skjorter jeg har haft. Dette gælder også de helt store mærker.

16 dicembre 2023

Hej Søren

Wow, tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at vores skjorter rangerer som de bedste, selv i forhold til de store hajer.

Det er raketbrændstof for os til at gøre det endnu bedre.

Vi sætter stor pris på din støtte. Hvis der skulle være det mindste, er du mere end velkommen til at kontakte os på customer@barons.dk.

Rigtig god dag herfra.

Martha fra BARONS

Service og skjorter i toppklasse

Både service og skjortene holder absolutt toppkvalitet. Jeg har utelukkende brukt Eton-skjorter de siste 20 årene. Nå blir det neppe flere kjøp derfra. Det sier alt.

16 dicembre 2023

Hej Gustav

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de store ord! Det glæder os at høre, at både vores service og skjorter lever op til dine forvetninger.

Tak for din støtte! Vi ser frem til at sende flere skjorter din vej.

Martha fra BARONS

Har været godt tilfreds med mine køb

Har været godt tilfreds med mine køb! Seneste køb er til julegave, hvorfor jeg ikke kan uddybe

Hej Ingelise

Tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med dine køb hos os. Vi sætter pris på at du har taget dig tid til at give os 5 stjerner, selv når købet er en julegave, og du ikke kan uddybe yderligere.

Vi håber, at modtageren vil blive lige så glad for skjorterne.

Hvis der er noget, vi kan hjælpe dig, er du altid velkommen til at kontakte os på customer@barons.dk.

Rigtig god jul

Super god / hurtig service

Super god / hurtig service. Skulle have en anden størrelse, det var det nemmeste at få gjort.

1 dicembre 2023

Hej Per

Mange tak for din anmeldelse!

Hvor er det dejligt at høre, at vores service og retur bare spillede, uden problemer.

Vi sætter stor pris på din feedback, og hvis der skulle være det mindste, vi kan hjælpe dig med i fremtiden, er du mere end velkommen til at kontakte os på customer@barons.dk.

Endnu engang tak for din støtte, og rigtig god dag herfra.

Martha fra BARONS

Lækker kvalitet og flot skjorte

4 dicembre 2023

Hej Kasper

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at sætte nogle ord på din oplevelse.

Det glæder os at høre, at kvaliteten og skjorten lever op til forventningerne.

Hvis der er skulle være det mindste, eller du har nogle punkter, vi kan forbedre os på, er du mere end velkommen til at dele dine tanker med os på customer@barons.dk.

Endnu engang tak for din positive feedback. Rigtig god dag til dig.

Martha fra BARONS

Jamen som altid er servicen i top😊 alt…

Jamen som altid er servicen i top😊 alt lige fra bestilling til lækker indpakning😊

Hej

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!

Vi sætter stor pris på dine rosende ord og er glade for at høre, at du servicen var i top.

Vi lægger stor vægt på detaljerne, og det er skønt at høre, at de bliver bemærket.

Tak for din støtte, og hvis der skulle være det mindste, er du velkommen til at give os besked på customer@barons.dk.

Martha fra BARONS

Jeg har fundet det superme kvalitet af…

Jeg har fundet det superme kvalitet af skjorterne, og vil være en fast kunde hos dem.

Hej David

Tusind tak for din anmeldelse!

Hvor er vi glade for at skjorten lever op til forventningerne, og at have dig som en fremtidig fast kunde.

Vi sætter stor pris på din støtte, og hvis der er noget specifikt ved vores produkter eller service, som vi kan forbedre, er du altid mere end velkommen til at dele dine tanker med os på customer@barons.dk.

Endnu engang tak for din tillid, og rigtig god dag til dig.