Det er yderst sjælden at jeg skriver en anmeldelse af en virksomhed her på Trustpilot - men nogen gange er der også bare virksomheder som fortjener det. Jeg har, som i ALDRIG, oplevet så god en kun... Leggi di più
Barons produces by far the best shirts I've tried. Excellent fit, excellent comfort, excellent quality, and excellent looks. I'm very satisfied, even as their prices have increased. I've mostly gon... Leggi di più
Jeg har nu i to dage forsøgt at komme i kontakt med deres kundeservice - uden held. Min svigermor modtog aldrig en ordrebekræftelse på sin bestilling, men modtog ordren efter nogle dage. Men da... Leggi di più
Jeg købte en skjorte, der desværre efter første vask vidste sig at have en fejl. Jeg skrev til kundeservice og allerede dagen efter var der svar. Jeg modtog uden problemer en ny skjorte 2 dage efter... Leggi di più
Instead of chasing the next trend we focus on perfecting the classic business shirt. We don't do seasons and we don't care about fashion. Instead we test, develop and adjust to achieve zero-compromise garments. One Permanent Collection created to stand the test of time. In short - Anti Fashion.
Kronprinsensgade 8, 1114, Copenhagen, Danimarca
- +45 50700072
- customer@barons.dk
- barons.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Le persone hanno visualizzato anche
Helt fantastisk kundeservice.
Helt fantastisk kundeservice.
Havde fået leveret en skjorte i forkert størrelse.
For at være sikre blev alle oplysninger til levering af den korrekte skjorte indsamlet og kontrolleret. Fik returporto og Barons fulgte op på at jeg fik den rigtige skjorte - da der var usikkerhed om den var på lager, fik jeg en venlig information om mulig forsinkelse.
At skjorterne så også er helt fantastiske gør jo at man er nødt til at handle der igen

Risposta di BARONS
God hjemmeside med fine beskrivelser
God hjemmeside med fine beskrivelser, godt udvalg og fedt med forskellig ærmelængde. Lækker indpakning, så varm anbefaling her fra

Gode skjorter
Gode skjorter, god pasform og det hele samt god service :)

Julegave
Det er en julegave vi har købt, men skjorten er fin og vores søn er bevidst om hvad han ønsker sig. Så den skal han nok blive glad for.

Great shirts, fast delivery
I'm a returning customer, and very satisfied with great quality good looking shirts, good customer service and fast delivery.

Perfekt pasform til mig
Perfekt pasform til mig. Stoffet er meget lækkert og oser af kvalitet.
Indpakning er jo en lille og inferiør ting i forhold til produktet. Men det er bare skønt at modtage en flot indpakning med “personlig” hilsen. Det giver lidt ekstra.
Jeg har prøvet forskellige modeller, så det er ikke første og ej heller sidste gang jeg handler hos BARONS.

Risposta di BARONS
Bästa skjortan som jag har haft
Bästa skjortan som jag har haft.
Har köpt 3 st och jag kommer att köpa fler. Det är väldigt bra att det går att köpa skjortor med lite kortare ärmar.

Super tilfreds
Hurtig levering, rigtig god kvalitet, og konkurrencedygtige priser!

Risposta di BARONS
Skarp produktopstilling og lækker…
Skarp produktopstilling og lækker webshop.
Det var super nemt af få et overblik over de forskellige vare og bestillingen af skjorterne samt leveringstid var en 10 ud af 10 oplevelse!

Risposta di BARONS
Smidig köpupplevelse och väldigt snabb…
Smidig köpupplevelse och väldigt snabb leverans (till Sverige). Bra skjorta, i nivå med skjortor i 1700-2200kr klassen.

Risposta di BARONS
God service og lækre skjorter!
Vildt god service i deres fysiske butik og lækre skjorter med et godt udvalg til alle!

Virkelig god service!
Jeg havde købt en fin skjorte til min kæreste, men jeg havde dog købt den forkerte.
- Det er heldigvis så nemt at foretage en ombytning på deres hjemmeside. :)
Vi sendte pakken retur igen i lørdags d. 2/12 og har lige fået en mail i dag, d. 5/12 om, at den nye rigtige skjorte er på vej, med den ekstra længde. Nu krydser jeg bare fingre for at den passer ordenligt!
Mange tak for en god oplevelse!
Hvis skjorten passer som den skal, så er det absolut ikke sidste gang at jeg handler ved jer!

Risposta di BARONS
Fick bra hjälp av kundservice med att…
Fick bra hjälp av kundservice med att hitta rätt storlek, samt både retur och utskick av rätt storlek. Skjortan är kanon!

Levtid
Levtid, 3 dagar sen beställning och skjortan är fortfarande i DK. Utav tre beställningar så har två haft längre levtid än 3 dagar vilket i dagens läge är undermåligt.

Risposta di BARONS
Barons lever op til hvad de lover!
Det er første gang jeg prøver Barons’ skjorter og det er ikke den sidste gang 😃
+ Det er nemt og hurtigt at finde den rigtige størrelse.
+ Der var hurtig levering.
+ Skjorterne har en virkelig god pasform (perfekt længde på ryg og ærmer).
+ Skjorterne er udført i en særdeles god kvalitet
Jeg kan derfor kun anbefale Barons!

Top kundeservice
Flotte skjorter af den fineste kvalitet. Vælger kun BARONS!
Super kundeservice, med gode forklaringer. - Man for hurtig fornemmelsen af professionalitet, engagementet i sine produkterne og ikke mindst kundeoplevelsen.

Stor imødekommenhed
Jeg oplevede stor imødekommenhed i forbindelse med ordren på min polo sort L
En, iøvrigt, rigtig god pasform og en fin kvalitet.

Fem stjerner !!
Super fin hjemmeside, hurtig levering, men frem for alt, bare en vildt lækker skjorte.! Så bliver det ikke bedre.