Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Som erhvervslejer i Barfoed var jeg fint tilfreds, oplevede generelt at der var rimelige forhold. Vil særligt fremhæve to personer som har gjort min oplevelse meget bedre. Johnny som er en vicevært i... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Utrolig lang telefon tid når man som lejer skal have haft i dem. De har været på en opgave med en bibbende brandalarm i 48 timer men har endnu ikke kunne slukke den- klart for dårligt, men de skal sel... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Har haft omkring 7 meget dårlige oplevelser med dem i de næsten 3 år, jeg havde dem som boligforening. De mangler handlekraft, integritet og ansvarlighed. Har haft problemer i forhold til lejlighedens... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mega god oplevelse med fraflytningsyn ved Omar. Dejlig snaksaglig og godt humør. Går tingene stille og roligt igennem og alt gik lige efter bogen uden nogle store overraskelser , som man ellers har h... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Ha risposto al 17% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

De største og de bedste!

Jeg (vi) kunne ikke ønske os en bedre udlejer - nogle herinde er meget lede og kede af at miste deres depositum, men RB er en stor og meget professionel virksomhed, og man må ikke male selv. Der findes da heller ikke noget værre, end at overtage en små-beskidt hjemmemalet lejlighed. Jeg har boet hos Barfoed i 10 år (+), og jeg er meget tilfreds. Indtil vi skal købe, kunne jeg ikke tænke mig en anden udlejer.

24 gennaio 2018
Valutata 5 stelle su 5

Barfoed gruppen har efter min bedste …

Barfoed gruppen har efter min bedste overbevisning, været stærkt undervurderet igennem lang tid. Skal du have et lejemål, hvor specielt service virker. Kan jeg varmt anbefale dem.

Tager tiden til at skrive dette fordi mit firma idag bor til leje i produktionslokaler og har modtaget en varm service, men specialt fordi jeg aldrig har glemt en lørdag, hvor vi som nytilflytter med spædbarn, i en lejlighed, lige pludselig ikke havde varmt vand. Vi ringede til Barfoed´s service telefon og damit den "gamle" Rolf Barfoed var i den anden ende. Vandet blev fikset og jeg kunne sove trykt (fruen ammede :o)

Tak til Barfoed gruppen, i en super professionel organisation, hvor der er styr på sagerne.

Valutata 5 stelle su 5

Lejemål, vilkår og service er helt i top!

Barfoed Groups lejelejligheder anbefales til alle med sans for kvalitet!

Vi har nu boet i en skøn gammel herskabslejlighed på Frederiksberg i lige knap 7 år. Bygningen har i alle årene været ejet af Barfoed Group, og er løbende blevet vedligeholdt og istandsat. Alle lejligheder bliver total-istandsat ved hver fraflytning og inden nye lejere flytter ind, hvilket sikrer at hele bygningen i 5 etager, emmer af kvalitet, inde som ude.

I den tid vi har boet her, har vi naturligt oplevet diverse uhensigtsmæssigheder i form af f.eks. vandskade fra vinduesparti efter en storm, armatur og blandingsbatteri har givet op efter mange års brug, og en opvaskemaskine er med tiden gået i stykker, samt andre lignende dagligdagsproblemer. I alle tilfælde er det blot at kontakte Barfoed Group, hvorefter ødelagte genstande bliver udskiftet, og evt. skader er blevet udbedret, efter blot et par dage. Dette er en af de absolut største fordele ved at være lejer - man skal ikke budgettere med uforudsete udgifter.

Lige fra første fremvisning, lejekontrakt, indflytning, husleje, trappevask, løbende information til beboere, generelt serviceniveau, og nu i forbindelse med opsigelse af lejligheden (vi flytter til forstæderne), har alt været super fint og har kørt upåklageligt. Alt har været i overensstemmelse med vores lejekontrakt og har mere end opfyldt vores forventninger.

Det er naturligvis ikke gratis at bo i nyrenoveret luksus, men med så meget andet, får man hvad man betaler for – og i dette tilfælde, overstiger den høje kvalitet og service, langt omkostningerne.

Valutata 5 stelle su 5

Flot lejlighed og super service

Har boet i en Barfoed Group lejlighed i mere end 8 år og har altid været tilfreds med service niveauet. Da vaskemaskinen gik i stykker stod der en teknikker efter 2 dage. Da den ikke kunne repareres fik jeg en ny maskine 3 dage senere. Der bliver altid varslet hvis der skal lukkes for vandet, eller hvis der skal stillads op ifm. renovering af ejendommen.
Kan kun anbefale Barfoed Group hvis man vil have en istandsat lejlighed og et højt service niveau.

Varm anbefaling!

Har nu boet ved Barfoed af 2 omgange i en varighed på i alt 6 år! Og jeg er super tilfreds. Når der er noget galt, så kommer de med det samme. Kan varmt anbefales, hvis man er til kvalitetslejligheder!

100% i orden - fuld tilfredshed

Boede i Christianspark på Roesskovsvej (i Odense) i 3,5år - Super højt niveau på inventar - alt var perfekt ved indflytning. Hurtig respons på vicevært ved service i perioden. Inden problemer ved fraflytning. Kompetent og professionel udlejning!

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk lejlighed og super service !

Jeg har boet i en Barfoed lejlighed i Frederiksgade som på alle måder opfyldte mine behov. Servicen var helt igennem perfekt og jeg kan varmt anbefale Barfoed som udlejer til alle der søger lejlighed. Skulle jeg igen en dag mangle en bolig, er Barfoed Group mit 1. Valg.

Hold dig væk!

Barfoed Group er med afstand den mest griske, ubehøvlede irriterende udlejer jeg nogensinde har fundet!
1,5 år i en Barfoed lejlighed har kostet mig et indskud på omkring 20.00o plus en ekstra regning ved fraflytning, selvom lejligheden så næsten ud som da vi flyttede ind.
Barfoed er ligeglade med klager og tager sig ikke af, når man melder fej og mangler. Til gengæld er de lynhurtige når der skal opkræves penge.
Da jeg havde fået nok, sagde jeg lejlighed og garage op i maj måned. Hørte aldrig fra Barfoed, og selvom der var 1 måneds forudbetalt leje, prøvede de da lige at opkræve den måned også! Da jeg et par uger inden min fraflytningsdato ringede for at høre om der ikke snart skulle være boligsyn, fik jeg at vide at det skulle være dagen efter. Det havde klaphattene bare lige glemt at skrive, og de nægtede også at flytte dagen - sandsynligvis i håb om at jeg ikke ville nå det, og de kunne opkræve endnu flere penge.
Mit råd til alle: Hold jer langt væk fra alt der har med det her firma at gøre, de gør alt hvad de kan for at snyde penge op af folks lommer!

20 novembre 2017

Anbefales IKKE!

Mig og min kæreste boede hos et Barfoed group lejemål, 2væresles og ca 85kvm. i ca 1,5 år. 2015-2017
Vi kom af med ca. 18.000kr i dep. Og ved fraflytning skulle vi så af med ca. 22.000kr, dvs yderligere 4000kr udover depositum... Det skal lige siges at lejligheden fejlede intet ved fraflytning som også stod på alle papire...
I al den tid vi har boet der, har vi ringet og skrevet mails ang der var MEGET røglugt fra udsugning et par gange om ugen, og de lovede at komme og kigge dagen efter - og sådan fortsatte det så resten af tiden, de lovede at komme gang på gang, men kom aldrig.
Vores konklusion er, flyt kun ind hos dem hvis du vil af med en helvedes masse penge og have ufattelig dårlig service!

7 settembre 2017

LÆS INDEN INDFLYTNING

LÆS INDEN INDFLYTNING. Jeg skriver til dig som sidder og kigger på lejligheder selv eller med kæresten, og skal flytte til Odense for at studerer eller arbejde. I må under ingen omstændigheder vælge at flytte ind i en af Barfoed Groups lejemål. Jeg kan fortælle jer af egen erfaring, og det virker til at resten af befolkningen er enig i, at i bliver snydt for hele jeres indskud. Jeg har selv boet i en ellers rigitg fin lejlighed i 12 måneder og betalt 15000kr i indskud. Ingen af de penge kommer retur og det er uanset hvilken stand i afleverer lejemålet tilbage. Jeg boede der kun i weekender, havde ingen fester eller lavede noget som kunne slide det mindste på tingene, men i skriver under på at i har modtaget en "ny istandsat" lejlighed, og sådan skal den også afleveres, så alt fra gulvslibning, maling, pusning af vinduer og lige en ekstra rengøring inkl diverse skal laves. Det skal dog siges at selvom min var "ny istandsat", så var der en kælder lugt i hele lejligheden jeg klagede over under hele opholdet, der aldrig blevet gjort noget ved.
Samtidig virkede emhætten ikke de første 10 måneder. Konklussionen er at hvis du, din ven eller kæresten falder for et lejemål hos dem så skal i have råd til at miste hele indskudet for det er ikke kun maling i skal betale som hos andre selskaber. Husk også at i med stor sandsynlighed modtager en lejlighed med fejl og problemer der ikke bliver fixet. Jeg har ondt af dem som overtager min gamle ihvertfald. Bare et godt råd, der er mange bedre alternativer i Odense.

Venlig hilsen en fattig studerende.

15 giugno 2017

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più