Som erhvervslejer i Barfoed var jeg fint tilfreds, oplevede generelt at der var rimelige forhold. Vil særligt fremhæve to personer som har gjort min oplevelse meget bedre. Johnny som er en vicevært i... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Utrolig lang telefon tid når man som lejer skal have haft i dem. De har været på en opgave med en bibbende brandalarm i 48 timer men har endnu ikke kunne slukke den- klart for dårligt, men de skal sel... Leggi di più
Har haft omkring 7 meget dårlige oplevelser med dem i de næsten 3 år, jeg havde dem som boligforening. De mangler handlekraft, integritet og ansvarlighed. Har haft problemer i forhold til lejlighedens... Leggi di più
Mega god oplevelse med fraflytningsyn ved Omar. Dejlig snaksaglig og godt humør. Går tingene stille og roligt igennem og alt gik lige efter bogen uden nogle store overraskelser , som man ellers har h... Leggi di più
Ha risposto al 17% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Come questa azienda usa Trustpilot
Altid været tilfreds hos Barfoed
Altid været tilfreds hos Barfoed - vi lejer i forbindelse med vores erhverv og det virker som det skal. Ikke billigt men fair pris og meget professionel udførelse.
Fraflytning
Da vi boede i lejligheden var de fine til at komme og ordne de ting, der skulle ordnes. Jeg oplevede det var lidt halve løsninger ofte, eksempelvis havde vi en ude og fikse vores låge til skraldespanden 3-4 gange, selvom jeg sagde, at det krævede mere end en lappeløsning.
Da vi flyttede havde vi lagt 20.000 i depositum. Jeg forstår, at depositum ikke kan dække udgifterne, hvis man har behandlet lejligheden frygteligt og efterladt en svinesti. Men alt var rengjort og vi skulle faktisk betale det man minimum skal betale. problemet er, at male en lejlighed på 92 m2, kostede omkring 17.000 med moms. på trods af, at der nærmest ikke er noget væg der skal males i køkken og badeværelse var med klinker. jeg kan ikke begribe hvordan det kan blive så dyrt. Jeg bad om at se en "regning" for hvad det dækker over, altså hvor mange timer er der brugt, og mængden af maling. Det havde de ikke.. jeg fik til gengæld en mail hvor der bare stod beskrevet i en lang tekst, at de havde malet i det og det rum? Det har jo intet med en "kvittering" for malerarbejde? Jeg kan ikke forstå, hvorfor man ikke kan få af vide hvad man har betalt til? Det må da være en rettighed. Det er trods alt vores penge, der er gået til det. Efter en del kommunikation opgav vi.. Men jeg er glad for, at jeg aldrig skal bo hos Barfoed igen. og jeg er ked af, at de levede op til deres kedelige rygte..
BLIV VÆK
Største svindelfirma uden samvittighed.
Efter fraflytning af et lejemål blev der givet stor regning for elementer der skulle skiftes. Regning for f.eks ekstra nøgler der ifølge deres skema var udleveret på trods af de aldrig var der.
Efter fraflytning efterspurgt vi dokumentation og bevis for udskiftning af elementer de opkrævede for. Igennem mange mails og utallige dårlige undskyldninger og bortforklaringer, ringede vi på hos de nye lejere efter genudlejning, og kunne konstatere vores regning for udskiftede elementer desværre var svindel. Elementer var ikke skiftet og nye lejere fik af vide lejemålet var færdig renoveret.
Svindel på svindel! Bliv for Guds skyld væk!
Jeg ville skamme mig at være ansat i dette firma
Jeg ville skamme mig, hvis jeg var ansat i dette firma fuld af løgnere. For det første ville jeg bestemt ikke kalde det et reelt depositum, da det er egentligt et indflytningsgebyr, fordi der ikke er nogen chance for at få det tilbage, når du flytter ud, uanset hvor godt lejligheden rengøres og males. De er også virkelig grimme løgnere. Gulvet var mangelfuldt og havde et hul og da jeg ringede til dem fortalte de mig, at jeg ikke skulle betale for det da jeg flyttede ud, men selvfølgelig sagde den fyr, der kom til inspektion, at han har det sidste ord og gav mig en regning for 14000 kr over depositum på 6000kr for i alt 20 000 kr. Han var også super uhøflig over for mig og nægtede at tale engelsk, selvom han tydeligvis kunne tale det. Han gjorde det med vilje, så jeg ville blive forvirret og ikke kunne diskutere med ham.
Jeg fik taget hele mit depositum, hvilket er absurd, jeg boede der under 1 år!
Jeg fik taget hele mit depositum, selvom jeg havde boet der under et år og lejligheden stort set lignede sig selv, fra da jeg flyttede ind.
I flytteopgørelsen står der, at de b.la. ville slibe og lakere gulvet, men jeg har nu været i kontakt med lejeren, som flyttede ind efter mig, og vedkommende siger, at det absolut ikke er blevet gjort. Jeg har været forbi lejligheden for at se det og gulvet ligner det gulv, jeg selv flyttede ind til og ud fra.
Barfoed Group snyder en for penge, de er dårlige til at få lavet ting i lejligheden, som ikke fungerer, jeg har mange gange prøvet forgæves at få fat i viceværten, da jeg boede der.
Derudover var ham der kom forbi og lavede flytteopgørelsen virkelig inkompetent, han ville slet ikke kigge på de billeder, jeg havde taget af lejlighedens fejl, mangler og slid da jeg flyttede ind.. Jeg er simpelthen så ked af at blive sat i denne situation, jeg var studerende da jeg boede der og boede i en af deres studielejligheder på Frederiksberg.
Elendig service og elendigt firma
Hold jer væk!
Har boet til leje hos Barfoed Group og fik en kæmpe efterregning fra dem, da jeg flyttede. Sagen røg i retten, hvor jeg heldigvis fik en forlig til min fordel. Nu venter jeg kun på mine varmepenge, som de har lidt svært ved at slippe. Men et godt råd. Find en anden udlejer.
Very poor service regarding communication
Very poor service in regard to communication with the tenants. E-mails are usually not even acknowledged nor responded at first. So, you need to send another one on top, in order to have any kind of feedback. Apart from that, they usually resolve the problems. It just takes some time as the communication, visibility, and transparency from their part is quite bad.
Fuldstændig urimelig og grov behandling
Fuldstændig urimelig opførsel i telefonen!
Jeg har nu boet ved Barfoed siden 1. juni 2017, her betaler jeg ca. 7.000 om måneden for at side i den klammeste kloaklugt.
Der har været så mange håndværkere, pedeller, formænd m.m forbi, at det ikke kan tælles på 2 hænder. Jeg skal selvfølgelig tag fri fra arbejde, hver gang, for de kan komme i et tidsrum, der hedder kl. 7-14. Så det koster mig penge, hver gang jeg forsøger og få fikset kloaken.
Men som sædvandligt kunne de heller ikke fiske det i fredags (d.9/11-18), og ringer så igen i dag (d.14/11-17). Hvor jeg så får den mest ubehøvlede dame i telefonen.
- Jeg siger i en ordentligt tone, men bestemt, at jeg ikke er tilfreds og de må sende folk udefra, da deres egne folk ikke kan løse opgaven. Dette bliver hun så sur over, at hun vælger at smide mig af telefonen. Så kan jeg så pænt ringe op, hænge i kø...... og så få samme møgfald igen.
Der kom selvfølgelig ingen løsning, hun skulle lige snakke med "formanden". Jeg spørger så, hvornår jeg kan vente svar, jeg fik af vide: "det kan du ikke få, du må bare vente"..
Tak for hjælp Barfoed - Kan i virkelig selv være tilfreds med jeres virksomhed?
Uprofessionel og langsommelig service
I min jagt på lejlighed har jeg ringet til Barfoed 4 gange nu. 3/4 gange har de ikke kunne svare på mit spørgsmål.
Første gang ringer jeg og spørger om jeg kan få en fremvisning på en lejlighed. De kan ikke svare mig på om den er ledig og jeg skal ringe igen senere. Desuden blev jeg mødt af en stresset kvinde i telefonen, som knapt nok havde tid til at svare mig før hun lagde på.
Anden gang ringer jeg senere samme dag og får aftalt tidspunkt for fremvisning. Så langt så godt. Til fremvisningen får vi at vide at vi kan ringe om mandagen kl. 09 og at det er først til mølle der.
Tredje gang ringer jeg mandag kl. 09:00 og udtrykker interesse for lejligheden. Her får jeg besked på at de ikke ved om den er udlejet. Hun vil få sin kollega til at ringe mig op med det samme. Jeg venter i halvanden time. Eftersom det er først til mølle bliver jeg utålmodig og ringer igen.
Fjerde gang jeg ringer får jeg samme besked. Hun kan ikke se hvad der er udlejet og hvad der ikke er. Hun skriver en mail til kollega som vil ringe mig op når hun får tid. Klokken er nu 17 og jeg har intet hørt fra dem.
Jeg finder det ualmindeligt ringe at de ikke kan svare mig på om lejemålet er udlejet eller ej. Hvis man kører først-til-mølle-princip bliver de simpelthen nødt til at arbejde lidt bedre og lidt hurtigere. Jeg tror i hvert fald vi kigger videre hos en anden udlejer.
Ukompetent service
Min kæreste boede sammen med en ven, der skulle ét semester til udlandet, og i den tid skulle jeg flytte ind. De ringede til Barfoed nogle uger inden jeg flyttede ind for at spørge hvordan man gjorde i sådan en situation.
Jeg flytter så ind og 2 uger efter får jeg brev om, at min flytning ikke er godkendt. Vi finder så ud af at det er fordi Barfoed ikke har accepteret den, og da vi ringer ind og spørger hvorfor, fortæller de, at man ikke må bo tre på adressen og at hans ven skulle have lavet en fremleje-kontrakt til mig. Intet af dette havde de fået at vide første gang de ringede. Så nu skal hans ven, der er i Kina, til at finde ud af at få lavet en kontrakt til mig, jeg står uden adresse, og er nødsaget til at flytte den til mine svigerforældre for ikke at få en bøde og aner ikke hvor min post er blevet sendt hen og min kæreste fik ikke engang et eneste undskyld da han ringede til Barfoed og fortalte det. Synes godt nok det er for dårligt at medarbejderne ikke har styr på deres egne regler, og i det mindste ikke engang kontakter os og siger, at vi ikke kan bo tre på adressen inden de bare afslår det.
HOLD JER VÆK!!
HOLD JER VÆK!!!
I gør klogt at holde jer væk.
Jeg har boet i deres lejemål i ca 13 år med små problemer. Men dem kan man leve med.
Det store problem er blot at når man så vil flytte der fra tager de over priser for at man kan flytte fra dem. Det føles som om de vil tvinge en til at blive boende, eller straffe en for at havde boet der.
Fx nu skal jeg flytte fra et lejemål på 34 kvm og som en god lejer forklare jeg om de fejl og mangler der er i lejemålet så de kan rette dem inden den næste lejer.
Så tropper deres såkalt formand op og snakker udenom, og beskylder mig for at lufte forkert ud fordi der er sorte pletter på loftet, hvor jeg siger til ham i den lejekontrakt jeg har stod der at man lufter ud ca 30 min 3-5 gange om dagen, hvor jeg siger at det gør jeg og har altid gjort, hvor han siger at jeg lyver og ikke ved hvad jeg snakker om.
Så forklare jeg ham at der er et sted på vægen hvor man kan høre en knasende når man trykker på området. Hvor han siger det er normalt da der er en faldstamme ca 1 meter væk, hvor jeg siger at det var der ikke da jeg flyttet ind for 13 år siden. Hvor han siger det kan godt komme men er meget normalt.
Så sagde jeg til ham hvad med de gule rander der er på vægen, hvor han siger det er fordi jeg har spildt fx sodavand eller champagne hvor jeg så fortæller ham hvordan kan jeg “spilde” ca 1,5 - 2 meter oppe? Da man spilder nedad og ikke opad. Hvor han igen siger at det er mig der har spildt. Hvor jeg forklare ham at jeg ved der er fejl med taget da rockwool var våd her i vinters som så har løbet igennem. Men han siger igen at jeg ikke ved hvad jeg snakker om.
Så var der hul på faldstammen hvor man tydelig kan se der er løbet noget ud og af og til kommer klamme lugte ud af den, hvor han siger at de ting sker og det skal jeg ikke tænke på for det er meget normalt.
Også var der nogle sætningsskader i den ene side men aligevel vil de havde jeg maler hvor jeg siger til ham om det ikke er tosset at bruge tid og penge på maling når det aligevel skal lappes inden man kan male.
Da jeg så spøger ind til et tilbud hvad det ville koste at male et 34 kvm rum sagde han det vil koste 7000kr uden moms og gulvtæppe ville koste 1500kr uden moms hvor jeg aå siger ifg ny lov må man ikke komme med en håndværker pris uden moms men det skal være med moms. Hvor han igen siger det ved jeg ikke noget om.
Derefter valgte jeg at sige for i dag hvor han ikke ville gå hvor jeg til sidst sagde til ham at han skulle gå hvor han så gik.
Så hold jer fra dem og anskaf jer en advokat og drop det med at snakke med deres formand for han er kun ansat til at snakke udenom. Han er ikke sin stilling værdig. Han er som sagt ansat til at snakke udenom så Rolf kan tjene så mange penge Som muligt.
Tá chancen eller gør som mig og hold jer fra Rolf Barfoed
Meget glad mand her
Jeg søgte lejlighed og fik den samme dag
alt blev hurtigt lavet så kan kun sige 5+ stjerner her fra
De fikser hurtigt!
Min kæreste og jeg bor i et lejemål på 68 kvm tæt på byen og obc. Vi har boet her i 7 måneder og der har selvfølgelig været ting der skulle laves osv, men de er meget hurtige til at få det fikset!
Indtil videre en god oplevelse!
Hurtig og kompetent service.
Hurtig og kompetent service.
Lækre lejligheder.
Nem at komme i kontakt med.
Meget tilfreds lejer igennem 15 år
Jeg flytter fra min super gode …
Jeg flytter fra min super gode lejlighed i en af Barfoed Groups ejendomme, idet jeg skal arbejde i udlandet. Tak for en altid god service og venlig dialog. Jeg har haft en god tid her på Frederiksberg.
Som tidligere lejer hos Barfoedgroup …
Som tidligere lejer hos Barfoedgroup kan jeg varmt anbefale dem som udlejer. God kvalitet og høj service niveau.
Min datter og jeg har boet hos barfoedgroup siden August 2017 og er utrolig glade for at bo hos dem. Der er styr på tingene, lejligheden er i rigtig god stand og der er intet at sætte en finger på.
GOD SERVICE OG SUPER DYGTIGE …
GOD SERVICE OG SUPER DYGTIGE MEDARBEJDERE!.
Fantastisk service :-)
Jeg er bosat i en Barfoed lejlighed, og jeg kan kun anbefale deres lejemål til andre! Der er tjek på tingene, ingen detaljer bliver overset og stor ros til de ansatte hos Barfoed, som altid møder en med et stort smil samt yder en over the top service. 5 STJERNER HERFRA!!!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.