Katastrofalt kundbemötande! Beställde två pumpflaskor av shampoo/balsam men då den strl var slut på lager fick jag istället två mindre förpackningar av varje. Och detta ska jag enligt deras allmänna... Leggi di più
Jag mailade en hel del frågor som gällde vänner till mig och presenter som ska köpas. Fick svar inom 24 h och det var ett väldigt professionellt och grundligt svar så nu vet jag vad jag ska köpa.... Leggi di più
Grymt bra service! Beställde igår och fick leveransen redan idag. Jag är både chockad och glatt överraskad! Så tjejer och killar kom igen, tveka inte, bara köp! REKOMMENDERAR STARKT!
Var bortrest över julhelgen och kunde inte hämta vara IBox för 287kr, leverans 21-28/12, 2025, Baressoshop hade stängt, skickade mail och försökte ringa. Varan gick i retur måndag 29/12, samma dag s... Leggi di più
- Negozio di prodotti per capelli
- anche in
- Negozio di articoli per barbiere
- Negozio di cosmetici
- Negozio di prodotti di bellezza
- Parrucchiere
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Välkommen till Baresso.se - Här hittar du allt inom hårvård, hudvård, frisörartiklar, barista och mycket mer. Handla enkelt med Klarna och fri frakt över 150kr!
Frejagatan 10A, 152 41, Södertälje, Svezia
- baresso.se
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Fick paketet dagen efter
Fick paketet dagen efter. Otroligt snabbt.
I received an email from baressoshop.se…
I received an email from baressoshop.se purporting to be from Netflix, saying that my Netflix account has been put on hold and asking me to provide my credit card details so it could be restored. From a Google search, barressoshop is a cosmetic seller in Sweden so I took this to be a Phishing email.
Lurendrejeri
Lurendrejeri, akta er!
Beställde Matrix color last schampoo och balsam, ovetandes från detta bolag via CDON, jag har använt detta schampoo i många år.
Produkterna som kommer har helt annat utseende, konsistens och doft än normalt. Har spenderat 4-5 månader på att försöka reklamera produkterna men ”kundtjänst” har 1. Inte svarat. 2. Vid påminnelse sagt att de inte hanterar returer i bruten förpackning. 3. Vid information igen att detta inte är en retur utan reklamation, fått som svar att de har skickat rätt produkt ”men att de förstår att det är förvirrande när produkterna har annan doft”. 4. Vid ytterligare förtydligande att oavsett om de skickat ”rätt” produkt/och inte en fejkprodukt så är det i så fall något fel på den vara de skickat som luktar helt annorlunda och helt annan konsistens, så jag vill reklamera. 5. Fått information att de inte tänker hantera min reklamation. 6. Har frågat 4-5 gånger under alla dessa rundor om information om fullständigt namn och organisationsnummer på bolaget som tydligen är min avtalspart. De har duckat detta varje gång.
Företaget säljer bluff-produkter och tar inget ansvar för detta, dessutom riktigt dålig och frustrerande kundtjänst (troligtvis instruerade att vara på detta sätt från bolaget). Rekommenderar inte!
Helt underbara
Helt underbara! Alltid snabb leverans! Helt underbara när man tar kontakt med baresso! Fantastiska så bra produkter! Så nöjd
Leverans ikke ankommet
Bestillingen har ikke kommet etter 2 mnd og gjentatte purringer
Hade misstaget att handla hos dessa via…
Hade misstaget att handla hos dessa via cdon. Gav ingen som helst information om att paketet skickades. Fick inte heller något spårningsnummer men hävdar att paketet skickats och senare gått i retur. Detta visste jag inte om innan jag öppnade ett fall hos cdon för att min vara inte har anlänt. Nu vill dom ha in en straffavgift av mig som kund trots att det inte fanns något jag hade kunnat göra i situationen. Så fult
VARNING!!!
Otroligt dålig kundtjänst som bara utnyttjar kunden och missledande leverans information. Först och främst stod det att paketet skulle levereras till ombud men blev istället levererat till ett skåp som kallas för iBoxen och där började problemen. Jag kunde pga tekniska problem med iBoxens app inte hämta ut mitt paket (som endast fick ligga kvar i 7 dagar). Efter det skickades paketet tillbaka och baresso debiterar mig 250kr för ett paket jag inte kunde hämta ut. Jag förklarade på telefon och Mail att jag inte kunde hämta ut paketet pga tekniska problem men det sket dom i. Det sista jag ville göra var att betala returavgiften, men tyvärr så kan man inte få hjälp av Konsumentverket om värdet är under 500kr. Jag jobbar själv inom ett stort företag av e-handel vi skulle aldrig behandla en kund såhär. Kommer ALDRIG att beställa av dom igen. Gör er själva en tjänst och beställ INTE från baresso och berätta det vidare till alla ni känner. Dom förtjänar inte era era pengar och det kommer ni förstå när det går fel (vilket det oftast gör om ni läser omdömena).
Sämsta kundtjänsten jag mött.
Felaktig beskrivning på produkter, vilseleder kunden, när kund fått hem då felaktig vara får hen inte skicka tillbaka pga obruten förpackning. Dåligt bemötande av Sebastian på kundservice och noll koll på hur man gör sitt jobb.
Kommer aldrig handla här igen och kommer varna andra för detta företaget.
Krånglig och dyr retur
Krånglig och dyr retur. Ska returneras som företagspaket. 300 kr i porto
Håll er borta från Baresso!
Otroligt dåligt bemötande och oseriöst företag!
Jag beställde en produkt från Baresso för första gången nu och fick till min förvåning hem fel produkt. Istället för det jag beställde, fick jag istället det i mindre storlekar och i en helt annorlunda format. Då detta formatet inte var det jag var ute för ville jag reklamera, vilket Baressos kundtjänst inte lät mig göra. De hänvisar till att ”undantag kan ske” om produkten är slut i lager och att de kan skicka produkten i mindre storlekar, detta skall tydligen stå i köpvillkorerna hänvisar dem. Däremot framkommer det inte att produkten är i annan format, vilket enligt mig är produktfelbeskrivning eller avsaknad av information. Enligt konsumentköplagen har företaget skyldighet att ta emot min reklamation då dem skickat en felaktig vara, detta anser inte dem. När jag försöker förklara får jag bara förskrivna autosvar tillbaka efter flera dagar, där de inte ens besvarar mina meddelanden eller tar något ansvar. De vill att jag skall stå för retur. Nu fick jag som svar att de inte tänker skriva ut en retursedel till mig, vilket jag egentligen har rätt till då jag meddelat samma dag som mottagande av paket att jag vill lämna tillbaka den. Alltså har de i ena stunden erbjudit mig göra retur istället för reklamation, för att sedan ångra sig och ta tillbaka det. Jag upplever företaget som ytterst oseriöst och rekommenderar INGEN att köpa härifrån! Håll er borta från Baresso! Jag brukar beställa online ofta, och brukar aldrig ha några problem. Jag kan inte minnas någon gång då jag varit missnöjd med en onlinebeställning, men detta tar priset för det sämsta bemötandet och kundupplevelsen jag varit med om.
Fruktansvärt dåligt företag
Fruktansvärt dåligt företag, lägg ner det
Ingen service alls, beställde produkt som stod på hemsidan - hårklämmor 300 gr x 2 vilket för mig är 600 gr, och jag fick 2 askar á 200 gr, skriver och säger detta till kundservice, men då ändrar de i texten på hemsidan och säger att de har skrivit fel efter jag handlat och godkänt villkor, erbjuder att jag ska skicka tillbaka och få pengar åter och gratis frakt nästa gång, skojar de - vem betalar frakt för jag skickar tillbaka!!! Nej handla inte av dem, dessutom lååång tid innan man får grejerna, 2 v minst
Ni borde skämmas och ni ser ju vad kunder ger er för betyg
Rena pajasföretaget
Rena pajasföretaget! Seriöst villken webbutik 2024 makulerar en order utan att informera kunden innan?
Jäkla skräpföretag!
Jäkla skräpföretag!! Skickade bara halva min order och sen vägrar göra rätt för sig innan jag tjatat, ringt i 3 dagar utan att komma fram och skickat bilder både på låda och följesedel. Aldrig mer Baresso!!!
Jag är väldigt nöjd
Jag är väldigt nöjd, paketet var fint inslaget och produkterna var extremt bra. Jag fortsätter handla på Baresso
MVH Glad kund
Baresso - ett oseriöst företagMitt sammantagna intryck av Baresso som…
Mitt sammantagna intryck av Baresso som företag gör att jag inte kommer handla här mer. Det står olika telefontider på hemsidan och när jag ringer är det sommarstängt utan slutdatum. Länk saknas när jag klickar på "Mitt konto" på en av webbsidorna. Den modul som hänvisas till när man ska reklamera felaktigt levererade varor finns inte under mitt konto. Man är också tvungen att skapa ett konto för att kunna reklamera (men inte när man beställer). Saker som skapade oro hos mig som kund. På mejl svarar kundtjänst att kunden själv får stå för frakten även vid reklamationer. Något svar får jag inte heller andra gången jag mejlar om rätt varor kommer att skickas istället. Behåller mina felaktiga varor för att slippa mer krångel och bett kundtjänst radera mitt konto.
De är inte äkta parfym de säljer
De är inte äkta parfym de säljer. Jag har beställt dior parfym och den luktar inte alls som de ska vara. Sitter inte mer än en halvtimme. Rekommenderar ej
Har fått inte äkta
En stjärna bara för att den va free frakt.
En ny e-postreklam från BARESSO fick mig att skriva om detta företag.
För ett år sen köpte jag D&G parfym 150 ml för 899:- billigt men,men i flaskan va mer alkohol än farfym.
Fejk.
Ingen reklamation för att orkar inte med att ringa o mejla utan resultat.
Beställde Hugo boss woman EDP och den…
Beställde Hugo boss woman EDP och den kom på någon dag. Den här parfymen har jag använt i minst 10 år, jag vet hur den luktar!
Öppnar parfymen och den fullkomligen stinker alkohol, när den stanken har lagt sig så finns det inte den minsta likhet. Kontaktar kundtjänst och förklarar. Dom godkänner reklamationen och då undrar jag om dom kan skicka ut en ny istället eftersom jag vill ha den. Den finns inte i lager var svaret, vilket den visst gjorde så jag beställde en ny. Den kommer hem och det är samma sak med den.
Jag är helt övertygad om att det är fejkparfym dom säljer. Jag kommer aldrig mer i hela mitt liv köpa därifrån igen!
Beställ inte varor från Baresso !!!
Beställ inte varor från Baresso !!!
Fick inte varorna som jag betalde. Kundtjänsten korrigerade inte felet även jag kontaktade dem.
Butiken cashar in utan att leverera !!!